Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Gabóca!
Nagyon édes és menő az új sérójával Levi.A fotóalbumban néztem meg a képeket de téged nem látlak egyiken sem!Kép
Választottál már autót?
Az első képen az anyósom és az apósom van Szonjával a másodikon pedig az apukám.
Ma sírt az oviban amikor ott hagytam.Kép
A szívem majdnam megszakadt de az óvónéni azt mondta,hogy ez természetes.Nem is jó ha a gyerek nem sír mert akkor az azt jelentené,hogy nem szeret otthon.Hát én ettől még egész délelőtt lelki nyomi vagyok.
Délután bemegyünk vele Sopronba az Erzsébet kertbe és ott motorozhat ezerrel.Kép
A torta erdőmester volt.

Viol!
Köszi!Azóta csak rakom és rakom a képeket!Örök hála,köszönet az eddigiekért.Kép
Holnap megyek!Kép

KépKép
eszti76

Gabó!2006január30 14óra 20perc ennél a hozzászólásnál van a kép.

KépKép
kola2

Sziasztok!!

Na vegre müködik rendesen ez a billenytyüzet! Kép
Annyit irtok, hogy nem tudom mindig visszaolvasni! Kép

Nicika!

NAlunk a 6. heten kezdödtek a tejkiütesek es kb. 2 het alatt el is multak. Pontossan azokon a helyeken amit te is irtal. Utanna eleg szaraz volt a böre ugyhogy Bepanthent kentem ra neki!
Ne aggodj, nemsokara elmulik. Ha kiviszed setalni a levegön nem lesz jobb?

Mirama!!

Üdv nalunk!! Nagyon ismerös vagy nekem is talan a benzinkuton lattalak! En 30 eves leszek ( meg kettö nap!) van egy 10 hetes kislanyunk Lara. Lassan kettö eve kint elek Ne-orba, de elötte Sopronba laktam. A honlap nagyon jo meg nekem sem volt idöm a teljes kepsorozatot vegignezni, de potlom minel hamarabb! Kép

Viol!!

Hogy vagy? Nagyon izgi mar a dolog!! Lassan te is a karodban tarthatod a kislanyodat!! Kép Kép
A multkor kerdezted, hogy allunk a hazzal. Szoval most csinaljak a gipszkartonozast a lepcsöt ma kerül be a bajarati ajto is. Rengeteg munka van meg, de minden nap törtenik valami uj es minden nappal közelebb vagyunk a beköltözeshez!
Küldenek megint egy kepet? OKES?? Köszike!!

Eszti!

Igy utolag is boldog szülinapot SZONJANAK! A kepek nagyon jok , tünderi kislanyod van!

Kép
Kép
reni76

Eszti!Rólam bazi kevés kép van,mert utálom ha fényképeznek,de majd csináltatok magamról apával.Kis drága.az én szívem is megszakadna ilyenkor ezért is nem adom be bölibe,mert képtelen vagyok még elszakadni tőle.Délben mész érte?Otthon nem áll esőre az idő?Itt igen pedig én is elakarok menni a husival.Na akkor majd száguldozik ezerrel.Aztán nem ám elgázolja a kis mókusokat!:KépKépKépKép

Nadine!A kusziktól nem fél sőt egyre jobban bírja őket.A naggyal voltak gondok,mert nem igazán akarta elfogadni Levit amúgy is féltékeny kutya.De hál isten már imádják egymást,de azért egyedül nem hagyom őket a husival akármilyen gyerekbarát kutyák is.Teleüveges a bejárati ajtónk most is őket nézegeti.
Vendég

Anyu van rajta az öcsém a bátyám meg én jó nyúzott fejjel.
Vendég

Gabó!Köszi.Én őt ismerem régen az egyik barátnőmmel járt.Tényleg Te mért nem vagy rajt a képeken?
Eszti!Mikor én először otthagyttam a Virágot a bölcsibe nagyon rossz volt még a kapuba sírtam is.Õ mondjuk nem sírt csak nem evett nem aludt de az is nagyon rossz volt.Most már nagyon szereti és rendessen eszik meg alszik is ott.Olyan rossz érzés volt,hogy idegenek vannak a gyerekkel.Gondolom Te is valami ilyesmit érzel.De a világ leg csodálatossabb dolga amikor megyek érte és az ölembe ugrik és azt mondja:
Anya nagyon szeretlek!

KépKép
kola2

Na majd igyekszem képeket varázsolni magamról!KépKép

Eszti!Jobban megnéztem a képet és olyan szigorú az anyósodék tekintete!Mindíg ilyenek?
Vendég

Reni!
Kép
Ki csinálta meg a gépet?

Gabóca!
Itt hol süt,hol meg azt hiszem esni fog.KépJelenleg süt!
Kép
Bolond egy időjárás ez!
Várom a fotót!Kép

KépKép
eszti76

Viol!!

Mentek a kepek!
KÖszi

Kép
Kép
reni76

Mirama!A 2006 március 16 13óra 56perces hozzászólásnál van rólam és a kislányomról kép.

KépKép
kola2

Eszti!!

Csak ujra kellett inditani! Kép

Gabo!

Hol tudom megnezni a kepeidet? Nekem üres albumot ir ki!!

Kép
Kép
reni76

Zsani!
Ugyanígy éreztem én is amikor először vittem de legalább eddig nem sírt.Az óvónéni szerint is most volt itt a sírás ideje.Ezt egyébként mondta az elején is.
Már alig várom,hogy mehessek érte.
Sajnos a jövő héttől erről is lecsúszom mert 5 körül érek haza a melóból és arra már itthon lesz.Kép

Gabóca!
Nem szigorú egy cseppet sem,ez a kép nem sikerült róla jól.
Egyébként tegap este az apja is próbálta Szonját belekönyörögni a kádba és neki sem ment.Kép
Marad az állandó tusolás.

KépKép
eszti76

Reni!Az albumba ott a K-betűnél és azon belül a Kis Husi alatt.
Eszti!Akkor csak rossz a kép!

Na teszek fel rólam 2 képet bár ezek sem frissek!Ja csak tennék,mert ez a k...a megint nem engedi!

Most megyek megetetem a husit,mert hiszti boyt játszik.
Vendég

Gabóca, milyen néven van az albumod?
Eszti jók a képek!!
Vendég

Gabó!
Közben megírtad, megnézem!
Vendég

Levi irtó szép kiskölyök, és jól áll neki a rövid séró!!!!!!!
Nagyon hasonlít rád, igaz csak képen láttalak, de akkor is!
Vendég

Köszi!Most kezd el rám hasonlítani eddig csak a kis pisze orra volt az enyém.A szülinapi képen olyan megviseltenk látszol!Minden oké?
Vendég

jajaj most megy a kedvenc számom a Kanizsarádióba.Néhány év után.
Vendég

Sziasztok!

Lányok, jól belehúztatok, alig tudom visszaolvasni annyi mindent, irtatok!Kép na nem panaszkodom, ez tök jó.Kép

Gabó!

Nagyon aranyos, szép kis fiú a Levi, én szerintem, kezd rád hasonlítani, és nagyon jó az új frizurája.
Mikor mész vezetni? Autó?

Eszti!

Nagyon szuperek a szülinapos képek, nagyon tetszik az a motor! Szonja nagyon édes.
Csúcs, nagyon jók a képek ügyi vagy.
Hát biztos nem könnyű otthagyni Szonját, szerencsére nekem ez még messze van, igaz ez a 7 hónap is nagyon gyorsan elszaladt.Kép

Vero!

Leírnád még egyszer légyszi az e-mail címet, köszi.Kép Névvel mi a helyzet, született döntés?Kép

Reni!

De jó akkor már szépen haladtok, az építkezéssel.
Milyen idő van nálatok?
anyukádék mikor mennek? Húsvétra, jól emlékszem?
Gondolom, már alig várod.Kép
Lara milyen nagy már, mennyi időközönként mérik nálatok?

Ági!

Irigyellek is meg nem is, nekem ezt a 65nm-ert is elég takarítani, de úgy vágyok egy nagyobb családi házba.
Ti étek mekkora, ez gondolom családi ház.
Remélem Bálint, már jobban van.Kép
Nem semmi, hogy te szervezed az osztály talit, nekem sem volt még általános osztály találkozom, nem volt egy aktív csapat, lehet nekem kéne, na ezt átgondolom.?! Kép

Viol!

Várom a keddi fotótKép Izgulsz egy kicsit, én nagyon féltem a szüléstől.

Bocsi, ha kihagytam valakit, de képtelenség válaszolni.

katus78

Na látom most csak én vagyok!Most épp megint "nyáladzom"a Disel után nme tudok betelni vele.Hát amelyiken meg nyujtogatja a nyelvét én is szívese bedugnám neki.Hú,de tudnék még mocskolódni,de inkább itt abba hagyom mielőtt eldurvulna fantáziám és ezt le is írnám.Asszem nem lenne szaloképes.Na jó van leállítom magam nem untatlak benneteket tovább a csöpögésemmel.KépKépKépKépKép
Vendég

Katus!

veronikabertha@citromail.hu

Gabóca!
Egy kicsit már odavagyok, hatalmas pocim van 20. héttől görcsölök, sokat vagyok otthon és télen nem járhatok napozni, szoliba meg ilyenkor nem lehet. + a vérképem is határeset, de olyan hányingerem van a vasatablettától hogy nem bírom szedni. Próbálok vastartalmú kajákat enni...
Szóval nem csoda ha sz@rul nézek ki, már a Plázás képeken is láttam én a különbséget magam és kismama magam között.
Persze nem akarok panaszkodni, de így a vége felé már elég nehéz...

Nem baj ha kibújik, lefogyok, lebarnulok, felvarratom a ráncaimat, bebotoxoztatom a képemet, veszek egy műfogsort,befestem az ősz hajamat és villogok majd! Kép Kép Kép
Kép
Vendég

ma vagyok 33 hetes!

Kép
Vendég

Vero! Ismered a Kárpáti Peti séfet?

KépKép
nicika

VEro! Gratula a 33. héthez! Már nincs sok hátra, kitartás!

Ami a kiütéseket illeti, a védőnő szerint a melegtől vannak, mert ha tejkiütés lenne, akkor sárga lenne a közepe!

KépKép
nicika

Vero!
A kismamák úgy szépek ahogy vannak!Fehéren,kicsit fáradtan de csillogó szemmel.Kép
Már csak 7 hét vagy annyi sem!Kitartás!

Katus!
Jól vagytok?Kép
Mikor mentem érte az oviba már nyoma sem volt a reggeli szomorúságának.Hamar abbahagyta a sírást azt mondták.

Gabóca!
Csak nem?:Kép

KépKép
eszti76

Az óvónéni és a dadus megdícsérte Szonját,hogy milyen ügyesen és sokat evett ebédre.Itthon meg úgy kell könyörögni neki,hogy egyen egy picit.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok soproni kismamák!

Én Farkas Bogi vagyok Győrből és a győri topicból.

Hamarosan beíndítom új vállalkozásomat. Pelenkafutár és csomagküldő céget alapítok.

Ha érdekel benneteket, akkor a www.pelenkacsomagkuldo.tar.hu oldalon megnézhetitek a pelenkákat.

Ha mint munkalehetőség érdekel benneteket, akkor keresek pl. területi képviselőket is.
Jutalékos rendszerben (nem ügynöki, nem mlm munka) működne.
A munka a következő lenne:
Küldök szórólapokat annak aki foglalkozna vele, és mondjuk a terhesgondozóban, vagy forgalmasabb helyeken kiteszitek a szórólapot, amin a Ti adataitok lenne.
Aztán csak várni kellene a megrendeléseket, amit aztán Nekem adnátok le. A pelenkát én küldöm a megrendelőnek, Ti pedig jutalékot kapnátok a pelenka darabja után.
Õszintén megmondom, hogy nem egy nagy összeget lehet vele keresni, eleinte havonta csak pár ezer Ft-ot, de ebbe nem kell pénzt befektetni. Vagy esetleg a jutalékot vissza tudjátok forgatni a pelenkákba, így egy idő után akár a saját pelenkáitokat ingyen kapnátok.

Üdvözlettel: Farkas Boglárka, Győr

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!
Na végre visszaolvastam.

Nadine! Köszi a címeket meg a felvilágosítást! Kép

Gabó! Én Pittre szavazok inkább! Kép
Harkán 5 éve lakunk, szeretünk itt. Az apukám harkai származású, laknak itt rokonaim is, de nem ezért lakunk itt, ez tök véletlen.
Noel haja tényleg nagy, de inkább már csak volt, annyira ritkul. De úgy egyenletesen, nem olyan feltünöen. Meg szökül is.
Megnéztem Levit, helyes krapek. Nekem az a két kórházi tetszik, ahol pár napos. Annyira édes!

Eszti! Jaj de jó, majd Téged foglak kérdezni az ovis dolgokról. Mira csak összel megy, de tudod, hogy félek ettöl az elvállástól?! Már csak azért is, mert Mira ilyen téren nem könnyü eset. Délelöttönként elszoktam vinni anyukámékhoz, és a héten egyszer tuti ordítva hagyom ott. Pl. ma is. Úgy szedték le rólam. Ordít, hogy ne menjek el. Múlt héten megsajnáltam és magammal vittem, de ezt nem akarom csinálni, mert azt mondják nem jó, megszokja, hogy egy hiszti és elér bármit. Mikor megyek érte már minden ok. Vele, mondja is, hogy többet nem fog sírni. És ráadásul szeret is ott, nem is problémás gyerek, csakhát ez az elvállás. És olyan rossz úgy elmenni, hogy sír. Söt, nem is sír, visít. Ilyenkor sokszor én is bögve hagyom ott. Remélem öszre javul a helyzet!

Reni! Szia! Nincs Rólatok kép? Szép neve van a lányodnak. Annak idején nekünk is listán volt, csak aztán Schobert Norbiék miatt elvetettük. Kép

Zsani! Jé, tényleg ismerlek! Nem is gondoltam volna, hogy Te vagy! Szép a kislányod.

Vero! Jaj, csini vagy Te így is! Legalábbis én így látom. Persze tudom, ilyenkor az ember már inkább túllenne rajta. Én különben voltam párszor szoliba. A terhesség elején párszor, meg a végén. Közte meg nyár volt. Nögyógyász is azt mondta, hogy mértékkel lehet. Én még a pocimat is letakartam.

KépKép
KépKép
mirama

na most elszállt minden amit írtam, hülye vírusirtó kikapcsolta a netet.

Később leírom most mérges, mérges...

ezt a babanet renszerének küldöm:
Kép
Vendég

ja azért kapja, amiért egész délelőtt nem tudtam írni, mert adminisztrációs hibát írt ki...
a vírusirtónak is szól bár az tette a dolgát.
Vendég

Farkas Boglárkának: nem lehet megnézni az árlistát, pedig anélkül sztem nem fogod tudni eladnia a pelusokat...
Vendég

Kriszti!
Amikor 3 hete elkezdtünk beszokni az oviba semmi baj nem volt.Szivesen maradt pár órát.Most,hogy már ott is ebédel lett egy picit nehezebb otthagyni.Mi szerencsések vagyunk mert az anyósom ott dadus és ha nagyon eldurvulna a helyzet ott van támasznak.
A jövő héttől én már megyek vissza dolgozni akkor már ott is fog aludni
Kép

Nagyon rossz ott hagyni az oviban amikor sír.Ma én is sírtam egy picit itthon miatta.Ezt azt hiszem gyerek és szülő egyaránt megszenvedi.
Harkára fog oviba járni Mira?Rövid"i"vel írjátok a nevét?

KépKép
eszti76

Igen, rövid "i"-vel írjuk Mirát.
Harkára fog járni. Eleinte sokat filóztunk, de aztán beláttuk, hiába maradibb ovi ez a harkai, tök közel van, 2 perc gyalog és az ovónök is jók. Milyen jó lesz, hogy nem kell mindig kocsiba ülnünk hanem csak átsétálunk Noellel érte.

KépKép
KépKép
mirama

Vero!
Én megnéztem az árakat.Az internetcímre rámentem és a lap alján találhatóak az árak.
Szonja nem hagyta ott nálatok a Micimackós párnáját?

Gabóca!
A mókusok megmenekültek mára az Erzsébet kertben mert mégsem mentünk el.Kép

Este hosszú kihagyás után ismét elkezdem az esti tornámat.Kép

KépKép
eszti76

A mi ovink itt Kópházán kb 200méterre van.Ez nagyon kényelmes nekünk.Viszont az iskolával(szintén kb 200m) bajban vagyunk mert a kópházi suli nem szimpi viszont ha a mostani munkahelyemen maradok addig akkor egyik soproni iskolába sem érek oda érte 4-ig.Ráadásul még messze is van.Szóval ez még egy nagy kérdőjel.Kép

KépKép
eszti76

Vero!
Együttérzés, kézfogás, időben rohanok utánadKépKépKép!
Már én is rég keményedek, hasam csak nől, vérképem rossz, de szerencse bírom a vasat, rohanok a két kölyök után, Janka visszaszokott a pelenkára, már most féltékeny, Mártonnak szeptembertől idáig tartott az oviba beszokás, annyira érzik az új testvért...
Ja, és nekünk legközelebb Hegykőn van nagyink..., itt a városban egyedül vagyunk.
Ma azért vidám vagyok!!!!!!!!!!!!!!!

Eszti, Mirama ha egyszer lesz kedvem belegondolni, hogy mennyi kínlódáson mentünk keresztül az ovival akkor leírom... Most már 7-re megy, mert tőlem a mai napig nem tud elválni, apa meg korán kezd, így rendeződtek a dolgaink, éjjelente nem sír, és a legdurvább a januárban kezdődő pepisilés is elmúlt. Szóval csajok kiartást!Kép

Viol, holnap ügyes légy, napközben nem leszek.

Gabó, ez a pasi végzetes nekedKép

Katus, a múltkor szerintem titeket láttalak így képek alapján a torna utcában, volt is akkor ott egy érzésem, hogy megszólítlak, de nem mertemKép
De ami késik...Kép

Reni, Nici, Nercsi, Ági, Zsanett és mindenki, szép estét!

Kép
Kép
Kép
amica

Most kicsit lelépek mert megyek tornázni.Kép

KépKép
eszti76

Eszti!
Akkor Nektek is a Juronics a gyerekdokitok, ugye?
Én suliba semmiképp nem viszem ide Harkára, de addig még szerencsére sok idö van. Azt sem tudom, hol fogok majd akkor dolgozni.
Hova jársz tornára? Én délelöttönként járok a Momába.
Amica! Engem érdekel az ovodás sztorid. Majd egyszer ha lesz idöd, mesélj. Kép

KépKép
KépKép
mirama

Helloka!

Bocsi, de csak rövid leszek, iszonyat mennyiség, amit írtatok, betelt egy oldal a délután folyamán!! Kép Ez persze nem rossz, sőt! Csak nehéz követnííí!!! Kép

Eszti,
kellemes tornát, de annyi azért maradjon belőled, hogy holnap megismerjelek! Kép Mire jössz, asszem elküldöm Vin-t, nehogy neked rosszul essen... Kép
Na jó, most már befejezem ezt a dolgot, nekem nem is jön be a pasi. Kép

Katus,
igen, már izgulok! Kép Sok mindentől. Attól, hogy mi lesz, hogy lesz, ha sima lesz, akkor előtte mit bírok, mennyire fog fájni, ha meg császár, akkor meg azért, hogy utána mit bírok, mennyire fáj, mennyi idő alatt jövök rendbe, stb. Szóval izgat minden, de a legjobban az, hogy a Babóca jól legyen. Ettől igazából nem tartok, mert nem akarok parázni, hiszen vele egész idő alatt rendben volt minden, hülyeség arra gondolni, hogy most lenne valami. Szóval az izgalom mellett pozitívan állok ám hozzá! Kép
Már nincs sok!

Vero,
a vérképem nekem is szar, vagyis egy csomó érték nem stimmel, igaz nem nagyon, csak éppen alatta vagy felette van. De összesen így is azt hiszem 7 db érték nem olyan, amilyennek lennie kellene.
A 33. héthez gratulálok, innen már tényleg hamar mennek! Kép Én is csak pislogok, hogy már itt vagyok a végén. Épp ma találkoztam valakivel, aki azt mondta, mintha csak most lett volna, hogy említettem a terhességet, most meg már 2 hét, és ott vagyok... Kép

Mirama,
végre egy Pitt-párti! Kép

Amica,
húú, nem igazán értettem, amit írtál... Kép
"holnap ügyes légy, napközben nem leszek."
Miért legyek ügyes? Kép Nemtom...

nadine81

És Eszti,
látom nemcsak a képkicsinyítésbe jöttél bele, hanem a bigyó-feltétbe is!! Mennyi mindent feldobtál ma! Kép

nadine81

Sziasztok!!

KAtus!!

Igen, mar tenyleg a vege fele haladunk az epitkezesben. Itt nalunk tipikus aprilisi idö van, ma mar volt jegesö, felhöszakadas es napsütes! Anyuek jövö heten keden jönnek es maradnak 20-ig! Mar nagyon varom öket, de szerintem ök megjobban. Kép Kép Kép Kép Kép
Nalunk babameres mar csak a dokinal van, itt az elsö heten jar csak ki a vedönö. Utanna pedig ha valami kerdesed van felhivhatod. Majd apr. vegen megyünk a köv. kötelezö orv. vizsgalatra akkor fogjak lemerni. En probaltam itthon szobamerlegen merni 6 kg! Es meg csak 10,5 hetes! Kép

Mirama!

Violnak küldtem ket kepet ö majd felteszi ide, mert en olyan bena vagyok, hogy nem tudom a kep meretet kicsinyiteni! Kép

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Ez szep termes volt ma!! Kép

Gabi!
Megneztem a kepeidet, tok jo az uj frizura! Olyan nagyfius vele!

Amica!
En is szivesen elolvasnam, hogy mi volt az oviba szoktatassal, ha egyszer lesz lelkierod leirni.

Eszti!
Amikor a Bence 6 honapos!! volt, nekem vissza kellett menni dolgozni, mert akkoriban 6 honap volt a szulesi szabadsag. Nem idegenekre hagytam, hanem egy baratnom jott ki 2 honapra, aztan meg az Anyuek ujabb 2-re vigyazni ra, de megis teljesen lelkibeteg voltam, hogy masra kellett biznom. Igy aztan mikor letelt ez a 4 honap, felallasban itthonrol kezdtem dolgozni, mert akkor meg mindig nem volt 1 eves se ugye. Mindenesetre az elso hetet vegig bogtem, minden ebedidomben hazarohantam szoptatni, ez abbol allt, hogy kb. 20 perc kocsival (100-zal jottem hazaig), szopi es ujabb 20 perc vissza, mert 1 ora volt az ebedidom. Ezt csinaltam 4 honapig. Szoval tudom milyen az amikor ott kell hagyni valaki massal a gyereket, tok mindegy mennyi idos akkor. Foleg amikor latod, hogy nem akar maradni. Kép Kép

Az erettsegi talalkozo szervezese ugy van, hogy senki nem akarta elkezdeni, igy en osszeirtam a nevsort, aztan ma felhivtam az egyik baratomat akivel egy osztalyba jartunk, es tole elkertem a telefonszamat annak a csajnak aki a legutobb szervezte. Ot is felhivtam, kerdeztem, hogy megvannak-e a cimek neki. Azt mondta igen, megbeszeltunk egy datumot, es az lesz azt hiszem, hogy o fogja a nagyreszet csinalni, de ha fel kell hivni embereket meg ilyesmi, azt en is meg tudom csinalni. Akar az ettermet is felhivom, ha kell, de ugyis atvallalja biztos. Kép Szoval en elkezdtem, aztan majd a vegen o csinalja a nagyreszet. Kép Amugy ma a Magyar utcai gyogyszertarat hivtam reggel, mert van egy homeopatias bogyom itthon amit ott vettem, es nem voltam benne biztos, hogy a Bencenek adhatok-e belole. Kép

Kép
Kép
agi

Kriszti!
Nekünk már nem a Juronics a gyerekorvosunk mert nem voltunk vele megelégedve így átmentünk az én gyermekkori dokimhoz Sopronba.Dr Csóka Pálnk hívják és imádjuk.Kép
Tornázni itthon szoktam az én összeállításom alapján célzott helyekre hatóan.Kép
Persze elötte jártam aerobicra,néztem videókat,hogy helyesen végezzem a gyakorlatokat.
Úgy csinálom,hogy 20 perc szobabicikli+15repc gimnasztika+10perc súlyzó/nap(ha nem vagyok lustaKép

Viol!
Ne aggódj csak az izmaim fognak holnapra dagadni a súlyzózástól attól még meg fogsz ismerni.Kép
Tudod,elvan a gyerek ha játszik!Ez a képfelrakósdi nekem most teljesen új és élvezem(ha már Vint nem tudom mert utánad koslat)
De nem baj mert találtam magamnak egy sokkal különlegesebb pasit:Kép

Jó éjt mindenkinek!Kép

KépKép
eszti76

Eszti!
Miért nem voltál megelégedve a Juroniccsal? Érdekel. Jöhet privibe is.

KépKép
KépKép
mirama

Próbálgatom a képfeltöltést.

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kezdek belejönni. KépKép

KépKép
KépKép
mirama

Viol, azt hittem holnap NSt-re mész...Kép

Ági, Mirama persze, elmesélem hogy miért szokott be nehezen az oviba, csak fáradt vagyok már.

Jó pihenést, holnap nem leszekKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, de rögtön az első oldalon vannak az árak!
Egységáron van az összes pelenka méret szerint!

Mini 33, Midi 35, Maxi 37, Juni 38 Ft/db.

Én simán megtaláltam Kép Kép

Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Katus!Délután már akartam írni csak be volt hülyülve a gép!A vezetésem kitolódik sajnos május elejére,mert most lesz egy nagyobb kiadásunk és ez már nem fér bele,de itthon nekiállok vezetni átveszem a verdát a Csótónál aztán irány a hegynek.Na persze erre kiváncsi leszek,mert már régen vezettem.Autó ügyben hát 90%,hogy Ignist veszünk úgyhogy arra kéne mennem,de még mindíg nem döntöttem el.Májusig még eldöl.máté már teljesen jól van?És ti?A kis fogacskája?

Vero!Kitartás már nem sok van hátra.Addig meg csak pihenj amennyit csak tudsz!

Eszti!Miért nem mentetek?Bár így a mókusok is biztonságban voltak.Csak viccelek ám!!:KépKépKépKépKépaz az igazság,hogy szőke vagyok és nem értem azt a malacosat.A barátnőm kislánya is a bölibe rendesen eszik otthon meg úgy kell bele imátkozni valami kis kaját.

Mirama!És mielőtt Harkára költöztetek Sopin belül hol laktatok ha nem vagyok túl indiszkrét?Ez az elválásos dolog látom mindenkit megvisel.De ez így van rendjén.Én sem viszem bölibe még túl korai lenne elszakadni tőle és majd épp elég lesz ha jön az ovi korszak.

Amica!Igen én ettől a pasitól totál kész vagyok!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépHogy-hogy Mártonnak eddig tartott a szoktatása?

Reni!Azt hittem anyukádék kicsit tovább maradnak.Õk még dolgoznak ugye?

Ági!De jó neked is lesz oszt. találkozód?Mikor?Én már az enyémet alig várom jövő héten szombaton lesz.Kiváncsi vagyok kivel mi van a kis bandánkból,mert 5-éve nem taliztam velük.Egy olyan oszt.társam van aki idővel a legjobb barátnőm is lett akivel rendszeresen találkozunk és hívjuk egymást.Az ő koszorús lánya leszek Júliusban.Én behalnék ha 6-hónap után vissza kéne mennem dolgozni és itt kellene hagyni a picurt.De ha egyszer muszáj akkor muszáj.Még jó,hogy tudtad valakire hagyni!

Nadine!Már csak két hét!Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Gabo!

Nem apu mar nyugdijas es anyu miutan mi megszülettünk otthon maradt es mikor mar nagyok lettünk apu nem akarta, hogy anyu dolgozzon valahol 8 oraban inkabb maradjon otthon es vezesse a csaladot meg aztan van egy nagy kertjük ahol mindig rengeteg munka van.

Mindenkinek szep jo ejszakat!
Kép

Kép
Kép
reni76

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?