Sziasztok!
Tegnap a teljes kimerültség napja volt nálam, semmit, de tényleg semmit nem bírtam csinálni, aludtunk MArcival délben, délután, nagoyn rendes volt, mert ő is pihizett, amikor én akartam.
Na ma reggel úgy kezdődött, hogy belesétáltam a riasztóba, majd anyósom közölte, ma akkor jönnek apósomék, szerezzek nekik szállást, vásároljak be kaját, és főzzek nekik. Hát ennek örömére el is mentünk bevásárolni, most értünk haza, de vettem MArcinak a siesta boltban egy bőr bélésű cpőt, mert sajnos örökölte apja izzados büdilábát, így a textilbéléses deichmannosba csurom víz volt a zoknija. Végül csak 6300 volt, mert még volt egy DM babaónuszos kuponom. JA és vettem a dagonyaruhájához egy sárga gumicsizmát, hát olyan édes benne az én kis parasztlegényem! Majd lefotózom!!!
Timurr, Lego, Timka,
nagyon jók a képek, szépek a csajok, a "fejkötő" na és a perec is nagyon tetszik!!!
Timka,
jobbulást Nektek, azért ha jövő héten össze akarunk futni, akkor tessék gyorsan meggyógyulni! Kérek képet az új dolgokról amit az asztalosok csináltak, izgat milyen lett!!!
Juc,
hát a lifetes nénire mit lehet mondani? Ez van!:D Szerintem nem kell vele foglalkozni, fiatal vagy és még bőven szülhetsz 4 gyereket is!!!
Duma, nálunk is csak szótagok mennek, meg az állathangok, na meg mindent próbál utánozni, ebből a múltkor az sült ki, hogy odabújt hozzám és közölte, hogy "desznó"! Hát igen kedves!:D
Eveka,
ne izgulj a mozgáson a szomszédunkban a kiscsaj csak 18 hósan ment egyedül, és most már rohan és a MArcimat hülyíti, mindent odahordat vele, elkére a kajáját, fogják egymás kezét, bár ő már 3 éves lesz júliusban. SZóva az én fiam is az idősebb csajokra bukik, mint az apja!
Na megyek, mert ma megyünk 4 után Marcival nőgyogyihoz, kicsit izgulok, remélem minden rendben van odabent! Ja és addig még porszívózni is kellene, ha a kisember felébredt.
Szép napot, itt még éppen süt a nap, bár a fejem kicsit hasogat, jön az esőőőőőőőőőőőő!
tamesz