Üdv Midenkinek!
Dia, azért az influenza nem a világ vége! Nekem ha úgy nézzük elég ellenálló a szervezetem a fertõzéses betegségekkel szemben, kivéve az influenzát. Viszont mivel szinte mindig elkapom, már reflexbõl tudom mit és hogy kell csinálni ha jön. Persze nekem is voltak ezzel kapcsolatban húzós eseteim pld anno kamaszkoromban mikor a max beszedhetõ lázlehúzóadag, és egy kiadós hidegvizes fürdõ után sem ment le a lázam, anyám behozott a mélyhûtõbõl egy kõvéfagyott húsdarabot, és azt rakta a lábamhoz. Hatott is. Ja, de fél percenként hozzá fagyott a lábam... Na akkor én is nyafiztam kissé...
De egyébként én nem az egészségügyi "itt fáj-ott fáj" nyafira gondoltam, mikor a kedvesem más állapotát kezdtem ecsetelni, hanem a semmisemjóígyahogyvan típusú nyafira. az elõbbi érthetõ, és természetes. Az utóbbi egy része is, de nem lehet mindent megmagyarázni. Az, hogy egyszerre az egész világ rossz lett, az eléggé kiborító tud lenni. Sokszor már azt hiszem, én sem vagyok már jó a kedvesemnek. Az viszont már a "gázos" kategória. Summa-summárum, abban egyetértek, hogy a nyafi kell, fõleg ha indokolt / sõt még azt is ki merem jelenteni, hogy mi férfiak egyes nõket pont emiatt kedvelünk /, de van egy "egészségügyi határ, ami már káros mind a nyafogóra, mind a környezetére. Szerencsére ott még nem tartunk... " A nyafiszennyezés még az egészségügyi határon belül van ! "
No de nem akartam én ennyire "pszichológiai boncolgatásokba" bocsátkozni, hanem csak beugrani, és közölni, hogy TYUHAJ DE JÓL ÉRZEM MAGAM !!! APA LESZEK !!! Jó tudom, ez nektek nem újdonság, de nekem az. És veszettül örülök neki. No meg annak is, hogy ti is hasonló cipõen jártok. És ez nekem ok arra, hogy örüljek veletek / ha megengeditek /
<- az itt látható módon ! Na látjátok nagy örömömben még aludni is elfelejtek, pedig holnap még munkanap... csak most úgy rámjött az örömködhetnék... Még jó hogy van ez a fórum... Szóval hajrá Kismamesz&Kispapesz SC. !!! Akkor megyek is.
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, Kismamáknak kellemes gömbölyödést, Kispapáknak sok türelmet, és szeretetet a kedvesünk / mostmár -eink / felé !!!
S78(9 /és ahogy a katonaságban mondták: /...meg egy kicsiii")