Jó estét!
Rejo, remélem ezek után nem gondolsz arra, hogy tanítás, meg mittomén... komolyan kell venni a vérzést. A 12.hétre egyébként nagyjából már átveszi a méhlepény az irányítást (ezt már elkezdi a 9.héttől), ezért nem gondolok én hormonális dologra (és a gyógyszeradagolás tempótlanságára meg végképp nem - ennyire nem reagálhat érzékenyen a szervezet, mint egy óramű!) . Bár ha az, akkor hamarosan múlnia kell. Én arra gondolok, amit itt felvetődött, hogy valamilyen hámsérülés van, akár fertőzés, akár valamilyen kikezeletlen méhszájseb miatt. Sőt, én ismerek olyan lányt, akinek valami egészen "titkos" méhszájsebe visszamaradt terhesség előttről, és attól vérzett meg szivárgott be mindig, hogy a telítődő húgyhólyag nyomta a méhszájat. Akkor lett csak jobb, amikor fölfelé mozdult a méh, azaz a 2.trimeszter elején. Egyébként alapos UH-n semmi nem látszott az endometriumról? Progeszteronszintet nem néztek??
Okr-Kriszta, sűrűn lesek ám át a hőmérősbe, nézni a tényállást.
Kavicska, biztos nem akarod megpróbálni a Clostyt...? No nem olyan bika adagban, mint Kandi (én sokallom a napi 4 szemet, nagyon...), de mondjuk eggyel? Vagy biztos, hogy hagysz még időt magatoknak ezzel?
A fotókat nézegetem ám, bocsi hogy nem vagyok sűrűn és reagálok mindenre! Szépek a fiúk!
Nemtom ki kérdezte, de Bogi szempontjából nemtom mennyire informatív az én és párom magassága-súlya, tény, nem vagyunk kis emberek, de óriásik se (175 ill. 179 cm, 61 ill. 88 kg). Inkább az ugrik be nekem, hogy én kifejezetten magas kislány voltam, egészen 7.osztályig első voltam a lányok tornasorában. Újszülött méreteim nem vehetők alapul, mert korababa voltam! Mindegy, 2 hét múlva kontroll, mindenesetre ha már harmadjára mérik nagynak Bogit (és mindig más orvos nézett eddig...), akkor kész, ez van.
Ma nem tanultam, hanem elmentünk az állatkertbe. Kicsit terelni kellett a gondolataimat, jó 3 hét múlva lesz a szigorlat, egyre jobban foglalkoztat, bár nem parázom szerencsére. Láttunk ott egy újszülött minipupút.
Vagyis egy hetes kistevét, irtó kis bamba volt, teszek fel fotót róla. Na meg magamról is - a 3 órás állatkerti - Városliget séta során vagy 5-ször kellett leülnöm pihenni, annyira fogy már a levegőm. Én nem is 29-30 hetesnek érzem magam, hanem minimum 42-nek.
pusz mindenkinek Norka (29+1)