Új privát üzeneted érkezett!

Na-na! Kép
Mindent hallok ám! Nekünk van webkameránk!
Vegyetek Ti is!!!!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Hol vannak a Marci - Andris képek?????????????

Kép
Kép
Kép
ilba

Most kicsinyítem őket. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Na azé'! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

én is...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

sajna Andris nagyon ordít, később, ha elaludt, felteszem őket. Kép

De jók lettek... Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

nnna, mennék aludni, ha tetszenének egy picit igyekezni ... KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

egy perc, és kész...

Kép
----------------
B&M
bubek

nohát...
a helyzet az, hogy már megint kifogyott útközben az elem a gépből (hát igen- újfent bénáztam - ráadásul nem fizettem a parkolásért, mert azt is elfelejtettem a nagy izgalmamban, így most fizethetjük a büntit is...KépKépKép)- igaz kaptunk kölcsönbe elemet Wolgától - de mikot eljöttünk visszaadtam, mert nekünk tölthtő volt - na szóval már megint elvétettem, és sajna így csak ennyi kép sikerült. Béna Bárcsak Bubek.Kép

Andrisnak akkora-de akkora szempillái vannak!!!! Õrület! Verának is hosszúak, de már így babának hosszabbak Andris pillái! És vigyorog folyton!!! Vera mondta, hogy szereti a nőket!!! KépKépKép
Hát igen...Marcit csak bámulta, aztán még egy kicsit jobban meg akarta tapizni, hogy hátha mégsem olyan mint amilyennek látszik.KépKépKép
Azt a kis rókás zoknit meg Marci kapta ajándékba! Mégegyszer köszönjük szépen Vera!!!! KépKépKép
És Andris meg jól beleszeretett Marci kedvenc Banán Benőjébe. Kép

Én nagyon jól éreztem magam, és a Károlyi-kert is jó volt a nagy zajos város közepén egy kis csendes - madárcsicsergős hely. (arról majd Vera rak ki képet)
Jó volt. Tényleg.
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Rátátátáááááááááá!!!! EZER!!!!! KépKépKép

Nagyon cukik ezek a gyerekek, már alig várom tényleg, hogy egytől-egyik mindegyikőtökkel találkozhassak.

Béna Bárcsak Bubek: KépKépKép
Bünti: KépKépKép

Én meg most amíg kicsinyítettetek, kivasaltam Andrásnak holnapra, meg szendókat is gyártottam, megy Ausztriába valami kiállításra. Engem meg egész nap Anyu és a Húgom fog kényeztetni. Kép

Jó éjt, szép álmokat!

Ja! Mancs! Újságokat megkaptad? Képzeld most meg én kaptam csak Baba Magazint. Jövő héten reklamálok.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja azt akartam már írni, a csajok már kérdezték, akik élőben látták Marcit, hogy hol a sok haja...háááát...anya lenyírta kicsit apa hajnyírójával, mert úgy hullott az a sok hosszú haj, hogy minden vagy Marci vagy az én hajammal volt tele. Mivel az enyémet nem nyírtam le géppelKép, így most már Marcié helyett is az enyémmel van tele minden...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,
1000!Hurrá!!!!!KépKépKép

mi a az aszendó?

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,
1000!Hurrá!!!!!KépKépKép

mi az a szendó?

Kép
----------------
B&M
bubek

bocsi-bocsi...

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek: szendó=szendvics Ilbául

Kép Kép
coolasa

Sziasztok,

sajna csak most jutottam géphez. Miután Andris elaludt, kezdhettem csomagolni a férjemnek, aki holnap reggel elrepül 2 hétre. KépKépKép

Szóval: Kedves Hajni, köszönjük, hogy eljöttél hozzánk, ide a zajos Belvárosba, mert nagyon jól éreztük magunkat. Annyira, hogy az Anyum már köröztetett, hogy nem vettem fel a telefont. Kép
Sajnálom, hogy megbüntettek, az elem meg semmiség volt. A zoknit meg hordjátok egészséggel. Kép
Marci és Andris nagyon édik voltak együtt, főleg az elején, amikor szembeültettük egymással nyúlkáltak ezerrel. Persze akkor nem volt ki fényképezze, lévén ketten voltunk a gyerkőcökön kívül. Kép
Marci igazi kis örökmozgó vasgyúró, s most rájöttem, hogy a fiam baromi nagy és duci. KépKépKép

ÉS a képek:
Megfogom Marcit, tényleg igazi-e...
KépKép
No comment KépKépKép
KépKép
Barátok lettünk. Kézfogás. Kép
Kép
Károlyi kert, ide jöttünk sétálni
KépKép
És a mamik. Lehajolunk, de mér' is?
KépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

ÉÉÉÉs Marci a tali elején és a végén. Kép
KépKép

Tücsökmami,
köszönjük szépen a kocsikabátot!!! Íme egy kép, hogy nem is kicsi, sőt. A pelenkák Hajninál vannak. Kép
Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Jucus Zsófija!

Isten éltessen sokáig!!!
Nagyon jó bulizást a barátaiddal!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sasha
Akkor ez már áttét daganat volt nála... Kép

Gabuska
Hát sajnos nem valami fényes a helyzet nálunk...
Sajnos a daganat elhelyezkedése miatt operálni nem lehet... viszont ez a fajta jól reagál a kemóra... most ment le neki egy négy hónapos kúra... az utolsó napit már nemtudták beadni mert olyan rosszul volt. Kép
Már az is nagy ajándék volt, hogy ott lehetett az esküvőmön és olyan jól érezte magát nem is látszott rajta, hogy beteg( nézd meg milyen boldog volt http://gportal.hu/picview.php?prt=56939&gid=253561&index=3 )... nagyon reméltem, hogy láthatja még Áront és ez a vágyunk is teljesülni látszik... most, hogy ennek a kezelésnek vége, javulást várunk... nem marad más mint bízunk a Jóistenben, hogy ad még egy kis időt együtt.... biztos jó hatással lesz rá az is, hogy első kisunokáját a kezébe veheti... Kép
Három éve kezdődött nála ez az egész... idén lesz 60 éves...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, nem hallottál véletlenül a Cod - asszem így írják - teáról. Dél-amerikai indiánok állították össze és nagyon szép eredményeket lehet vele elérni a rákos betegek gyógyulásánál. Az én nagynénémnél múlt ősszel fedezték fel a méhnyakrákot, ő is kemót kapott, most megy az utolsó, mert áttétes lett sajna. Kép De issza a teát idestova 3 hónapja. ÉS eléggé jól van. Persze életmódváltással lehet csak csinálni.
Nem olcsó, de én mindenképp megpróbálnám. Itt a honlapja, olvasgass bele: http://www.oditech.hu/cod-tea/

Puszi mindenkinek, a férjem gépe felszállt, én meg nemsoká megyek Bicskére, majd onnan jelentkezem. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Apával elég nehéz a helyzet nagyon makacs... pl a sima répa, répalé is nagyon hatásos de nem hajlandó inni-enni... anyukám az onkológián dolgozik egész életét a rákos betegek gyógyításának szentelte... már elég sokmindent kipróbáltunk amiben bizalmunkat leltük illetve amit apu hajlandó volt kipróbálni.
Elég sok sarlatán is kering a rákos betegek körül sajnos, kihasználják, hogy az elesett emberek minnél könnyebb, fájdalommentesebb gyógyulásra vágynak így viszont sokszor már az orvosok sem tudnak rajtuk segíteni.
Ezt nem erre írtam nem ismerem ezt a teát ...és köszönöm, hogy egyáltalán ajánlottad... kedves tőled Kép de anyum már elég sok hasonló készítménnyel találkozott... így egy kicsit megcsappant a bizalmunk... azért megnézem!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nem tűnik rossznak... nem ígér semmi csodát ezért máris bizalomkeltőbb... végülis egy immunerősítőről van szó. Majd megmutatom anyunak! Köszi aranyos vagy... a kérdés már csak az, hogy mennyibe kerül... Kép
Az Avemar is ilyen... ezt issza apum... elég pocsék... megkóstoltam... ez egy magyar találmány... csak hát persze ezt sem pénzelték idehaza... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nagyon szívesen, ha tudtam segíteni. Kép
Egy havi adag kb. 20 000 Ft. Kép De asszem jobbak az eredményeik a gyógyulás terén. Kép

De azért mutasd meg nekik, én láttam interjút a proffal is és nagyon szimpatikusnak tűnt, nem pénzhajhász. Kép
na mostmár tényleg megyek.

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok! Tanácsot kérek ... Már tegnap kora du. óta folyamatosan görcsöl a hasam alul és sokszor kemény is, tegmap este óta pedig hátul a medencecsontom (keresztcsont?) is nagyon fáj. Ez egész éjszaka folyamatosan így ment és úgy tűnik, nem enyhül. Szerintetek ez normális (ha igen, hogy lehet enyhíteni vagy kibírni?) vagy hívjam fel az orvost? Ezt nem szívesen tenném, főleg így szombaton. Ez már a 33 hét és eddig nem volt ilyenem, csak teljesen elviselhető, rövid ideig tartó kis szúrások, feszülések. Lehet, hogy más folyamatosan küzd ilyesmivel, nem akarok nyafogni, de hátha tennem kéne valamit? Nagyon köszi minden választ!
füge

Mamacka,
enyém Apu idén lesz 50, 47 volt, mikor beteg lett...
Így ismeretlenül is minden jót és jó unokázást kívánok Apukádnak!Kép
Most megyünk piknikezni, majd jövök!

Zsófika,
Isten éltessen, jó bulit!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Füge, megkaptad múltkor a 2 levelem?

Kép Kép
coolasa

Gabuska
Köszönjük... aranyos vagy...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Coolasa, köszi az üzenetet! Sajnos az agyam úgy tűnik, nincs arányban a hasammal ... Most látom a profilomban, hogy van 6 levelem (eddig nem vettem észre, hogy itt ilyesmi is van), de amilyen béna vagyok, most sem tudom, hogy kell kinyitni őket.
füge

füge: de én a yahoos címedre küldtem...befolyásolja ezt a profilod? Szóval csak érdeklődöm, hogy újraküldjem egy általad megadott másik emailcímre őket, vagy találkoztál velük?

Kép Kép
coolasa

Akkor jól értettem először, hogy e-mailre gondoltál, csak elvetettem, mivel nem adtam meg e-mail címet itt a fórumon, yahoo-sat pedig végképp nem (lehet, hogy valaki másra gondoltál). Mindenesetre küldtem neked mailt a címemmel. És köszi, hogy a baba mellett erre is van időd!
füge

Füge!

Nekem van ilyenem. Mármint a keresztcsontom le szokott szakadni, és szokott keményedni is a pocakom és szúrkálni is szokott ott alul. A szúrkálás olyan, mintha a méhszájon ugrálna a gyerkőc? A keményedés, illettve feszülés meddig tart? És milyenek a görcsök, mit is érzel pontosan és hol és van benne rendszer? Pihenésre múlik, vagy valamire?

A keresztcsontom nekem is volt, hogy napokig fájt, sajnos nem sikerült vele semmit csinálnom. A keményedés az a méhösszehúzódás. A görcsölés alatt nem tudom mit is értessz... milyen. Nekem ma egész nap fájdogál a pocak alja, néha kemény, de közben ha pihenek is folyamatosan feszül, de én ezzel már nem foglalkozom, mert már a 37. hetet kezdem, akár szülhetnék is... és ez már a 3. babám.

De azt tudnod kell, hogy jobb félni, mint megijedni. Egy szülés így is beindulhat. Én mindenképpen bemennék a kórházba, hogy ez és ez van és nézzenek meg, mert nem szeretnéd, ha baj lenne. De ez én vagyok, és sajnos orvos sem vagyok, csak hát a 33. héten még olyan kicsik a babák. Az első gyerkőcömmel keményedés miatt fekvésre is ítéltek és 2 hetente jártam méhszáj ellenőrzésre, mert a 25. héten megrövidült a méhnyak. A második gyerkőccel meg egyszer berobogtunk tök feleslegesen a kórházba, mert nem éreztem a magzatmozgást egész délelőtt. Senki nem nevetett ki, senki nem nézett bolondnak, egyszerűen megértették, hogy féltem nehogy valami baj történjen. Csináltak egy ctg-t és kész.
Egy menetet nekem akkor megért, mert megnyugodtam.

reméljük semmi komoly, és megilyeszteni sem akartalak, csak hát 2 napja valahogy borulátóbb vagyok mint máskor....
sasha

Kép
sasha

Sasha, köszi! A szúrkálást úgy értettem, hogy olyanom már volt korábban, most menstruációszerű görcsöm van, nem is a méhszájnál, hanem inkább a méh alján két oldalt és majdnem folyamatosan, ami néha enyhül. Engem is főleg azért aggaszt, mert ez még csak a 33 hét, még nagyon korai lenne. De meggyőztél, telefonálok a kórházba és ha kell, bemegyek, csak féltem, hogy hülyének néznek.
füge

Füge, itt is szorrrrrri
üdv:
Dömdödöm

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Csak bekukkantottam egy picit!

Bubek,Wolga:
A fiúk naggggyyyon helyesek!!!!!!!KépKép
Andrisnak tényleg szép nagy szempillái vannak!Marci meg milyen nagyfiúsan volt öltözveKép
Anyukák ti is helyesek voltatok!Kép

ZSÓFI:
Boldog szülinapot!Kép

Mamacka:
Apukádnak én is minden jót kivánok!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Sasha! Tök jó, hogy ilyen sűrűn jössz mostanában!Kép

Füge, szerintem is doki! Biztos, ami biztos.

Vvolga, Bubek, édesek vagytok, egyszer már csak találkozunk veletek is személyesen, a csudába!Kép

Megjöttünk a kirándulásból, kemény 5 villamosmegállóra voltunkKép, van ott egy szép park. Naggggyon buli volt! Megmutizom!

Itt az új sapim. Még egy kicsit nagy.
Kép

Legyen ön is az útitársunk! (Látta valaki a Jön a Medvét?)
Kép

Csináld már, Anya!
Kép

Apával
Kép
Kép

Laszti
Kép

Repülök 1.
Kép

Repülök 2.
Kép

Repülök 3.
Kép

Repülök 4.
Kép

Anya elfáradt...
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Vvolga, Bubek, édesek vagytok, egyszer már csak találkozunk veletek is személyesen, a csudába!Kép

Megjöttünk a kirándulásból, kemény 5 villamosmegállóra voltunkKép, van ott egy szép park. Naggggyon buli volt! Megmutizom!

Csináld már, Anya!

Apával

Laszti

Repülök 1.

Repülök 2.

Repülök 3.

Repülök 4.

Anya elfáradt...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Csináld már, Anya!

Apával

Laszti

Repülök 1.

Repülök 2.

Repülök 3.

Repülök 4.

Anya elfáradt...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Csináld már, Anya!

Apával

Laszti

Repülök 1.

Repülök 2.

Repülök 3.

Repülök 4.

Anya elfáradt...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

BOCSI!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!KépKépKép

Kép
sasha

Sziasztok!

Tök jó volt a mai nap, András Ausztriában, Anyu és Húgom itt. Amíg Anyu főzött fini ebédet, mi elmentünk itt nálunk megnéztük a Dunát.
Mancsi! Figyizd! Kép
A Húgom, háttérben az étterem, ahol az esküvőnk volt, és ahová jövő héten is mennénk. Háááát, sz@r a helyzet.
Kép
Én.
Kép
A Duna.
Kép
A parkban.
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek, Vvolga,
Szuperek a képek!!! Ez a Károlyi kert hol van? Tök szép! Kép

Mamacka,
Apukádnak nagyon jó egészséget kívánok!!! Kép

Füge,
Na, mit mondtak?

Gabi,
Biztos nagyon szuperek a képeitek! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
az elsőnél még láttam őket, a többi üres meg utána jött.
Nem ússzátok meg, még egyszer felteszem, de már nem kommentálom.Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba,
szinte látom magam előtt, ahogy vigyorizol rajtam! Na megállj csak!
Végre tettél fel képet a Húgodról! Hány éves (ha szabad tudni)? Nagyon kedves arca van!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Zsófi!Kép
Nagyon Boldog Szülinapot Kivánunk!Dia&DomiKép
Kép

Gabi!
Csak össze jött végre.KépNagyon jók a képek.Kép

Mamacka!
Fel a fejjel!Szorítok nagyon,hogy még sok-sok évet tudjatok együtt tölteni Édesapáddal!Sajnos én nem voltam ilyen "szerncsés"94-ben elveszítettem.55 éves volt tüdőrákban halt meg.Kép

Mindenkinek további szép hétvégét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Köszönöm apu nevében is...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gabi, jók a képek! És milyen csini vagy!

Mi meg tegnap családi fodrászosdin voltunk, nekem annnnyyyira jól esett, hogy el sem tudom mondani. Hosszú is volt, meg ahogy állt, meg a színe......jesszus. Szóval most egy kicsit csininek is érzem magam (eltekintve a has és fenéktájéktól) Kép. Apa addig sétált Bencussal, aztán pedig jött ő, míg megetettem a minit. (az üres kozmetikában....hihihi)

Ma megyünk az IKEA-ba, ott lehet kapni olyan hosszú fejvédőt az ágyba, ami körbeér. Muszáj, mert Bence most már mindig kidugja valamijét a rácson, szerintem még nő egy kicsit, és "bejárja" az egész ágyat. Kép

Szép napot, és remélem ma is lehet egy szál pólóban sétálni, mint tegnap!!!

Eszti
Vendég

Helló!

Lányok, jók a képek a gyerkőcökrőlKépKépKép

Eszti!
Daninak is csak olyan van ami félig ér körbe, de igen hasznos lett volna a teljes fejvédő, mert ugye enyim már körbe fetrengiKép De ha éjjel meg is fordul oda ahol nincs fejvédő akkor is sincs semmi, mert akkor meg a paplanjára fekszik, így meg takarója nincs. Ha marad úgy ahogy van akkor is kidugja a lábát, vagy a kezét. Rápakolja a fejvédőre, és akkor meg olyan mintha nem is lenne.Kép
Megírod, hogy mennyi az IKEA-ban az a fejvédő ami körbeér? Legújabbnak lehet olyat veszek akkor én is.

sasha

Kép
sasha

Sasha, Kép
Persze, megírom, hogy mennyi. Kép
Vendég

Kép

Gabi,
KépKépKépKépKép
Igen, rötyögtem. Hi-hi!!! Kép
Nagyon jók a képek, hát ez a citromsárga sapi Livin! Fiam nyáron joggal lehet majd féltékeny, mert a kis krapekok meg fogják zabálni! Kép
Nagyon jól nézel ki, azt néztem, hogy belőlem két Gabi is kijönne. KépKépKép
Tesóm Kata, júniusban lesz 22 éves.

Eszti,
és a kép??????? Fodrász után kötelező! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?