Új privát üzeneted érkezett!

Regina: igy jart nemreg egy baratnom, nem lattak terhesseget, egy het mulva sem es a vegen mar menzimeghozo gyogyszert akartak adni neki de a baratnom meg egy hetet akart varni, na akkor vegre meglattak a babat. Kép Kép Kép
Oszinten remelem hogy jovo heten a Tiedet is latjak majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta: az OKJ az a diploma alatt van? Nekem Okj-s szakkepesitesem van es fogalmam sincs hogy ez mit er itt.

Anyapoc: Te mar nem irigykedsz a pocisokra? Kép Lehet hogy amire nekem osszejon a masodik addigra neked a harmadik. Kép

Junko: ha most babas vagy akkor mar ugyis mindegy hogy hogyan vegzed a munkad. Kép
En akkor sem tudtam rendesen koncentralni a munkamra amikor szerelmes voltam es amikor tudtam hogy nemsokara otthagyom az egeszet es idejovok Spanyolba a paromhoz mar nem is erdekelt semmi mas. Kép Biztos utaltak a fonokeim. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Regina: azt mondjak hogy kozvetlen a gyogyszer abbahagyasa utan tobb esely van a teherbeesesre tehat nem kellett volna 3 honapot varni, igen szerintem is a gyogyszer zavart be es azt hallottam valahol hogy fel-egy ev kell amire helyreall minden.
Ezt ne vedd keszpenznek, azt hiszem a teveben hallottam egyszer.

KépKép
KépKép
tontica

"Meddosegrol":
En ugy erzem hogy rengeteg megoldas letezik es az orvosok mindent megtesznek, hiszem hogy mindenkinek lehet babaja valamilyen modon, termeszetes, lombik vagy akinel tenyleg nincs mas megoldas; az orokbefogadas.

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc:

"Legalább is én emlékszem,hogy amikor nálunk még nem jöhetett Villomert ugye teveztünk),uolyan irigy és bánatos voltam,mint azok,akiknél nem jön össze."
Mit jelent az hogy: (mert ugye teveztunk) Kép
En is irigy vagyok de nagyon! Folog ha valakinek lanya van/lesz. Kép
Ha vegre teherbeesek es fiu akkor kitepem a hajam. Kép Nem is erdemlek meg megegy babat ilyen hozzaallassal. Kép

Na most mar tenyleg eltunok aludni!

Jo Ejszakat!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Úgy érted értékileg alatta?Mert úgy igen.
Jól beetettek vele,hogy felsőfokó szakképzés.Titeket is?Az is rizsa,hogy külföldön jó.Egy francokat!Nem ér kint semmit.(Angliában legalábbis újra beiskoláznak vele)

Fősulira jelentkezésnél mondjuk ér 7 pontot.Épp ahhoz képest,hogy 2000 előtt 80 ezret fizettem a két évért,amit ráadás munka mellett szabin,és szabadnapon csináltam lúfütty.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Mindenkinek üdv.

Regina!Kép Nagyon-nagyon szurkolok, hogy minden jóra forduljon!
A fogamzásgátlóval kapcsolatban. Az egyik ismerősöm, amikor 5 év után abbahagyta és a petefészkekújra beindultak, olyan erős ovulatiós fájdalmai voltak, hogy még a sebészeten is feküdt vakbélgyulladás gyanujával, majd vékonybél passage RTG vizsgálata volt és ez után derült ki, hogy terhes, el is vetélt akkor. Persze talán így jobb volt, mint végigidegeskedni a terhességet, hogy a RTG nem csinált-e bajt. 2 ciklus múlva újra terhes lett, ikrekkelKép Azóta már megszülettek a lányok.
Van akinek szervezete így reagál. A hosszú évekre leblokkolt petefészek, amikor felszabadul a hormonális gátlás alól, vadul elkezd működni.

Kép
Kép
sosi

Rólam: 29.cn, hőm kissé esett. dehát 13-as progival már az esélytelenek nyugalmával várom a holnapi mensest.
3 cn-en megyek vérvételre, miket is kell levetetni olyankor?? ( a húgom intézi)
Úgy tervezem, hogy ha meglesz az eredmény a pé előtti napokban, ha már poz. az LH tesztem megyek a nődokihoz, hogy UH-val mit lehet látni? Megspórolok pár vvizsgálati díjatKép Gondolom felírja a Clostyt a köv. ciklusra nem? Azt egyébként hányadik cn-n kell elkezdeni, tudja valaki?

Kép
Kép
sosi

Sziasztok.
Még van net.
Mai hőm 37,1. Akartam tesztelni - csak a formaság kedvéért- de nemtaláltam az itthon őrizgetett tsztet. Hát ez is csak velem fordulhat elő. Kép

j.
Vendég

Sziasztok!

Melóhegyek((( Ha meghalok, tuti hogy ide fognak temetni a munkahelyemen elé. fúúúújjjj

Szeretnék otthon lenni, puha párnák között hemperegni....

Regina! Kitartás!

Junkó! Hát te is az a típus vagy, aki szíved-lelked kiteszed a cégért. Én már rájöttem, hogy nem éri meg, csak gyakorlatban nem tudtam megvalósítani, hogy 8 óra, az 8 óra.
HÁtha egy csíknál több lenne teszted, és akkor lenne egy kis nyugalmad. Hajrá!!Kép

Okr! Neked is hajrá!Kép Körülöttem kihullottak a kolleganők. Mind náthás.Kép

Csakegy és Kavicska! Ez a folyás... hát dettó.
Tegnap szedtem be az ucsó bogyót (hála égnek!). Én is szedtem már régebben, és én sem emlékszem, hogy ennyire gondot okozott volna....
Csakegy! Csodás az a gyík! Én is szeretnék mindig ilyeneket gyártani, csak hát az időhiány....Kép

Fősuli. Jujjjjj! Egy éve a tájékára sem mentemKép((

Kellemes hétvégét nektek!

Ja! Ugrott a nagytakarításom.Kép

Bee-----------bye
beebeey

Junkó!
Amikor a lányommal terhes lettem, én úgy jártam, hogy a szokásos helyre mentem nagy elhatározással tesztet venni és ELFOGYOTT! Át kellett slattyognom egy másik patikába.

Kép
Kép
sosi

Junko
Nálam 37 C.Asszem nyerő lesz ez a "nem találok tesztet dolog"Kép

Sosi
Én is ma vagyok a 29.cn-nKép
Sztem nézzetek minden hormont,ami van a papíronKépÉn úgy szoktamKép
Azért még hátha van vmi a pocakbanKépNe add fel,míg meg nem jönKép

KépKép

KépKép
okr

Mennem kell igy csak gyorsan:
Junko, Kriszti: Kép Kép Kép
HAJRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez nagyon, nagyon biztato!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Hajrá skacok.... elég bíztató hőket olvasok... szóval kerüljenek csak gyorsan elő a tesztekKép

(izé... nekem speciel 8db. kettévágható, egy clearblue és egy DM-es teszt is lapul itthon.... Jóóó.... eredetileg a clearblue-t vettem meg de úgy döntöttem, hogy ha véletlenül egyszer pozitívat mutatna, kell egy másik típusú is az ellenőrzésre... de közben megvettem a 40 darabos LH tesztes csomagot is amihez terhességi tesztek is voltak... szóval engem aztán semmi meglepetés nem érhet és annyit pazarlok amennyit csak akarok Kép)
csakegysokadnick

Kép

Hát nálam asszem tényleg műxik a Norcolut... (vagy a torokgyuszi????) Asszem látványos zuhanás lesz a végén... csak hát én is olyan típus vagyok akinek csak a 3-4. cn-en zuhan a hője... de követelem, hogy SOS jöjjön meg... (hát izé... azért bevallom, hogy amióta elkezdtem Norcolutot szedni, újra képes vagyok normálisan aludni... szóval valszeg tényleg a hormonjaim miatt nem voltam képes az utóbbi 3 hétben egyetlen éjszakát sem úgy végigcsinálni, hogy kipihenten ébredjek... de most tök jó... kezdem ismét embernek érezni magam... egy kis puffadás meg bele fér ebbe... szerintem jó cserét csináltam Kép)
csakegysokadnick

Csakegy
Látod,jó,hogy elkezdted szedni!Kép

Mai görbe-állásom:

Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr... háááát.... hogy is mondják? A remény hal meg utoljára....

(de ha ez most tényleg az mint aminek látszik, akkor legalább tök szabályos a ciklusod... ne tudd meg, hogy irigyellek érte... és onnan már csak egy kis szerencse, hogy 9 hónapra kimaradjon... ha meg már most kimarad, akkor juhééééééKép)
csakegysokadnick

Egyébként meg hülye vagyok... jobban megnézve nincs semmi baj ezzel a görbével (37 az tökéletes... nem?) ... a fenekemet csapkodnám a földhöz, ha nekem ilyen lenne...

Szóval mikor tesztelsz?Kép
csakegysokadnick

Sziasztok! Bocsi, hogy eltďż˝ntem, de karbantartďż˝s miatt nem volt net, ma meg idďż˝ig takarďż˝tgattam. Kép
Mindenkinek szurkolok, Angellal mi van??????
Felteszem a h�met �rt�kelj�tek l�gyszives!!!!!!
Bocsi, hogy nem �rok mindenkinek egyenk�nt de j� p�r nappal lemaradtam az olvas�sr�l. Igyekszem bep�tolni.
Lehet, hogy m�r k�rdeztem de be�rja a p�-t mag�t�l????
Kép

Okr!
Sinen vagy????????? Nekem ďż˝gy tďż˝nik sikerďż˝lt eddig fenntartani!Kép Kép Kép
gizmixxx

Mi történt a betüimmel?????????????????
gizmixxx

Szasztok CSajszik!

CSak gyors bekuk, mert le kellet írnom, hogy bejött, amit mondtam tegnap és ma tényleg 36.8-at mértem! Bár így lenne ötösöm a lottón! Tök egyformák a görbéim, unalmas!
Majd visszaolvasok! Puszi

Kép
Vendég

Okr!
Mikor tesztelsz? Kép
Valaki azt írta egy másik topikban, hogy neki i csak 17 volt a progija anno és mégis babás lett, csak a 12. héten elvetélt.

Kép
Kép
sosi

Mindenki nézi a Megasztárt?
Hajrá Szabó Eszter , hajrá Gyula!!!

Kép
Kép
sosi

A görbém:Kép

Kép
Kép
sosi

Az a kis 37-es csúcs egy Noszvaji Thummerer pincelátogatás során megejtett borkostoló után történtKép
Jól elvagyok itt magamban, miKép

Kép
Kép
sosi

Sosi
Ne,már!enyire nem szabad negatívan nézni a dolgot!
Holnap egyébként,ha jól látom vízválasztó nap lesz!14 DPO!!!!Mikor fogsz tesztelni????
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++
Egyébként már írtam többször,hogy az a görbe ,amin kiugrás van(lásd tiéd 22.cn),elég ritkán nem babás.Asszem 5%- körüli.KépKépKép

Ildi
Jó a görbéd!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépAkciót is látok jó időben,úgyhogy minden okod megvan a bizakodásraKépKépKép

Gizmixxx
Nem tudom,mi lett a betűkkel,de nemigazán tudom elolvasni,mit írtál!Kép
Mégegyszer leírod???

Én leghamarabb kedden szándékszom tesztelni!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta: a Tieden eleg nagy a kiurgas! Kép
95 % hogy babas vagy! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Sőtt!2 kiugrás is van rajtaKépLehet ikrek lesznek???????KépKép
Viccen kívül:Benyaltam vmi vírust!KépAttól a magasabb hő!

Lássuk a te görbédet is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Teszt???? Ugyan már!!! Én az esélytelenek nyugalmával várom a holnapi mensest. 13-as progi az 13-as progi. És remélem, hogy pontosan jön, mert már lebeszéltem a 3.cn-es vérvételt, a húgom direkt aznap megy gyakorlatra.

Kép
Kép
sosi

Sosi
Az esélytelenek nyugalma a legjobb!KépÉn is így várokozom,csak nem tudom holnap,vagy esetleg később óhajt majd megjönni.

KépKép

KépKép
okr

Bocsi de tényeleg nem tudom mi történhetett!!!!
A netünk sem az igazi.
Csak annyit írtam, hogy egy pár napig karbantartás miatt nem volt netünk. Ma egész délelőtt takarítottam. Nagyon szorítok mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A hőmről alkossatok valami véleményt légyszives.
Pé-t magától beírja.
Okr!
Sinen vagy????? Úgy néz ki sekerült fent tartanod.++++++++++++++++++++++
gizmixxx

Gizmixxx
Még nagyon ciklus elején vagy.Bár ha rövid a ciklusod,elképzelhető ma van p.é.-d.Ezt biztonsággal majd csak pár nap múlva lehet megmondani,addig is akciózzatok,hátha!!!!!!!!!!!
A ferty majd rak időpontot,magától,ha már úgy 2-3 napja fönn van a hőd!Kép
A nyákot szoktad figyelni?Lh tesztet,vagy PG-t használsz?Mert ezek megkönnyítik belőni a megfelelő napot!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Vegre jo lett a gepunk!Kép
Drukk mindenkinek!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Jo ejszakat,es szep almokat!

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt kívánok! Ébredni kéne már!
A hőm zuhanórepülésben megy lefeléKép Félelmetes, hogy ez mennyire érzékeny és olcsó módszer. Ma van a 14. DPO. Kép

Kép
Kép
sosi

1.cnKépKép

Kép
Kép
sosi

Megjött.Akkor kedden megyek vérvételre.
Szed valaki Clostyt??? Hanyadik napon kell elkezdeni? Nem akarom magamat kezelni, csak kíváncsi vagyok van-e még esélyem a köv. ciklusban? Vagy csak 1 hónap múlva.
Ha volt valakinek 3. napi hormonvizsgálat, miket néztek?

Kép
Kép
sosi

Sosi!
Sajnálom, hogy megjött!
Nekem az 5. napon kellett kezdeni a Closty-t.
5 napig 2x1-et. Ez a harmadik ciklus vele.
S ha most sem sikerült, akkor HSG....
Volt hormontükör is,de nem tudom már hanyadik napon. Amit néztek: FSH, LH, hPRL, progeszteron, ösztradiol, tesztoszteron.

Kriszti!Kép
Drukk!!!
És mindenkinek, akinek kell!!!

Angel!Kép
Hol vagy?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka! Köszi.Kép

Kép
Kép
sosi

Sosi
SajnálomKépVígasztaljon,hogy egy tankönyves görbét produkáltál!KépInnen nem nagy lépés már a baba!Ez sztem azt jelenti a hormonjaiddal nincs gond!
Én is 5. cn-től szedtem a clostyt!Kép

Zsóka
Köszönöm a drukkot!!!!!
Hol tartasz?Van görbéd?

Gyors görbedobás,aztán megyek családi életet élni:KépSosi görbéjéből kiindulva nálam holnap kell megjönnie!

Kép

KépKép

KépKép
okr

Jo Reggelt!

Sajnalom Sosi de tenyleg szep a gorbed es ez nagyon joooooooooooooooooo!!! Kép

Kriszta: Kép Nem ma kellene megjonnie? Ma van a 14 dpo-n nem?

Remelem Junko hoje is az egben van!!!!!!!!!!!!

Az en csodagorbem: Kép
Kép

Mar kerdeztem egyszer hogy tudja-e valaki miert szaggatott vonallal jelzi nalam a pe-t miert nem egyenessel.

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok.

hat kicsit szomoru vagyok mert a ferti nekem nem rakott pe-tKép
igaz hogy nem mindig ugyanabban az idoben mertem,es ezert atlatszoak a golyoim de akkor is.vagy nem emelkedett gyorsan es azert.
na mindegy.pe-m megvolt tuti mert zart a mehszajam.
most hogy tuszo is erte vagy csak a szervezetem szarakszik azt nem tom.

scali.Halam kiser sokaig.En is felhivtam a mediket mert nem akartam elhinni(nem neked)hogy ilyen nagy kulombseg lehet ket szabadkai"klinika"kozt.
Szeretnek jovo szerdan elmenni,gondolom az meg realis hogy arra az idopontra kapok helyet.

kriszti.Erdekes a gorbed.

junko hol vagy mar,leragom a kormeimetKép

regina.Nagyon nagyon szoritok nekd hogy szerdara valtozon a helyzet es nojjon ababauci.

Kép
monyoka

Okr!
Nagyon csalóka a görbéd, mert olyan mintha szintén zuhanórepülne, de! Honnan és hová? Hisz 37 C-re "zuhant le". Ha jól emlékszem beteg voltál azért volt olyan magas, nem. Szerintem, ha ma nem jön meg, babás vagyKép

Kép
Kép
sosi

Kép

Kép
monyoka

29 cn ig reggel 9 kor mertem.
30 cn tol pedig 6:45 kor.
ma reggel is mertem 6.45 kor(36,6)visszalaudtam es mertem 9 kor is egyett.az mar 36.9 lett.

Kép
monyoka

Monyoka... szerintem neki 3 magasabb hőmérséklet kell és nekem úgy tűnik, hogy 36,5-nél magasabbon lesz a határ... szóvan szerintem még 2 nap 36,5 feletti hőmérséklettel és akkor bejelöli.... (de ez csak az én tippem)... szóval türelemKép A görbe pedig nagyon jól néz kiKép
csakegysokadnick

Hát én meg itt tartok... egyáltalán nem érzem, hogy meg akarna jönni... EGYÁLTALÁN NEM! Mi van ilyenkor? OK, ez még csak a 3. nap a Norcolut után... (ja... de legalább nem puffadok már... )
Kép

Ja... ma éjjel xarul aludtam... valaki egyszer azt írta, hogy mielőtt megjönne neki, xarul szokott aludni... hát ez nálam úgy tűnik, nem igazán műxik...Kép

Talán este... vagy holnap...
csakegysokadnick

Monyoka: miért nem írod át 36,9-re? Végülis a 9 órás mérés az igazi és nem a 6:45-ös... nem? (akkor bejelöli?)
csakegysokadnick

Monyoka
Jelöld be magadnakKép
Egyébként p.é.-d a 19-20.cn -n volt,sztem!

Csakegy
Nem értek a Norcolutos mensihezKépAndikát kérdezd erről a PCO-s ban.Neki már volt több ilyen ciklusa.

Tontica
Azért szaggatott,mert valószínűleg jelzi .vmi miatt nem egyértelmű a programnak.Esetleg más napon volt tojásfehérjéd?!Kép

Rólam:
Bekövetkezett,amire számítottam:megjöttKép
Jóhír 29 napos volt a ciklusom!!!!!KépMég életem során soha nem volt ilyen(kivéve a fogigátlós időszakot)

KépKép

KépKép
okr

Monyoka
ovulation detector alatt van egy tuning/override rublika,arra rákatt,és be tudod írni,szted mikor volt p.é.
Én is így írtam be!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kellemes vasárnapot mindenkinekKépKép

Csakegy!
Én nekem ez volt a harmadik ciklusom Norcoluttal és 3-4 napra meg jött. Neked is meg kellene jöjjön. Hogy miért nem érzel semmit??? Hát nálunk PCOsoknál ahány hónap, annyi féleképpen müködik a szervezet. Eléggé idegesítő, de ez vanKép

Mindenkinek nagyon finom vasárnapi családi ebédet kívánok. A mosogatást hagyjátok holnapraKépKép

Kavics
(2 cn.)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?