Sziasztok!
Délután megjöttünk, aztán lementünk még a Duna partra megnézni a vízállást. Itt nem olyan veszélyes, pár éve magasabban volt a víz, bár még nem tetőzött. Ha nem haragszotok, teszek fel 2 képet:
Az elsőn a rakpart van, a másodikon pedig a szabadstrand büféjének a teteje.
Hétvége eltelt, aztán kölcsönösen egymás agyára mentünk anyóssal.
Zita tegnap jól viselte az utazást, ma délelőtt meg jó nagy hisztit levágott. Nem nagyon bántam, mert elmentünk sétálni, legalább 2 órásra sikerült, és aludt is egy picit. Ebéd után meg indultunk is haza.
Ezek mai képek, már itthon:
Manka, Jack biztos a fogától lázas még mindig? Úgy sajnálom szegényt, és Titeket is! Nyakába aggadtad már a borostyánkő láncot?
És jut eszembe, mi van a kalappal?
Jack jó sokat változott!
Márti, elég durva, amit a fejfájásról írsz, és elég gyakori, nem? Húú, nem irigyellek! Bendegúz nagyon ügyes a négykézlábazással!
Réka, szorítok a lakásfelújítás miatt! Én egyszer laktam úgy, hogy közben felújítás volt, elég nehezen viseltem.
Amikor tavaly ide költöztünk, 3 hétig dobozokból éltünk, mert nem volt bútorunk. Jó sokat veszekedtünk akkor.
Öltöztetés: én próbálom nem túlöltöztetni Zitát. Ha nem tudok dönteni, akkor betakarom egy pléddel, amit a babakocsiban hagyok mindig. Ja, és a kezét nézem, ha meleg, akkor nem fázik.
Zita éktelen nagy ordításokat-visításokat-kiabálásokat tud rendezni. Komolyan, olyan hangosan sikít, hogy a fejem beleremeg.
Fannilány nem csinál ilyet?
Barbi, mindjárt nézem én is az állatkertes fotókat!