Sziasztok Lányok!!!
Nancsika! Hatalmas gratula Nektek is
!!!!!
Hú, már nagyon rég írtam Nektek! Most megpróbálom bepótolni! Köszönöm szépen Mindenkinek a gratulációkat! Akkor mivel János, mesélek egy picit.
Nagyon sok rosszat hallottam a Jánosról. Érdekes volt, hogy csak a fórumon hallottam jókat róla. Na, most én tovább erősítem ezt a szabályt. Egyszerűen fantasztikus volt mindenki. Ha olvassák a nővérkék és a Jánosos dolgozók a hsz-met, akkor most ismét NAGYON, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖK MINDENT A JÁNOSOS SZÜLÉSZNÉNINEK (TÜNDÉNEK), A NÕVÉRKÉKNEK ÉS A CSECSEMÕSÖKNEK IS!!!!!!!!
Lányok, ne izguljatok, nagyon kedves volt tényleg mindenki. Én a 3 ágyas zuhanyzós szobában voltam (ezzel is mázlim volt), viszont a szülőszobában a 3 ágyasban az első ágyon kaptam helyet. De tényleg igaz, hogy ez érdekel ott a legkevésbé bárkit. A szülésről inkább nem írok, mert ezt mindenki másképp éli meg, de nagyon sokat segít mindenki. A dokim ott volt velem min. 2 órát!!!!! Maximális segítséget kaptam a szülés során. A férjem végig ott volt velem, és az ő segítsége nélkül is nagyon nehéz lett volna, és hatalmas élményben részesült ő is. Az elején nem akart bejönni, mert félt, hogy rosszul lesz, elájul, stb. Aztán a végén már kukucskált is a fejem mellől, hogy látja e a buksit.
Lányok, ha elfogadtok egy jó tanácsot, akkor kérlek szépen Titeket, hogy az érzéstelenítésről mindenképp beszéljetek az orvosotokkal. Én nem bírtam, és kértem. Szerintem felesleges olyan sokat szenvednünk, éljük át a szülés „örömét”! Na, amikor ott voltam, nem hittem, hogy ezt valaha is így fogom leírni, de pár nap múlva (1-2) már tényleg így látjuk a szülést.
A szülés után 2 órát még ott voltam a szülőszobában, aztán átgurítottak a szobába. A csecsemősök megmutatták a köldökcsonk ellátását, ez nagyon hasznos volt. Mást nem, de én nem is igényeltem. Viszont, ha kértünk valamit, akkor szívesen segítettek. Szerintem kérdezzetek tőlük bátran. Ami nekem nem tetszett, az a tápszer és a cukrosvíz volt. A cukrosvizet én felöntöttem mindig babavízzel, de amikor nálunk volt a baba, mindig mellre tettük. Én pénteken szültem, és hétfő reggelre bedurrantak a melleim, és onnantól kezdve dől a tej. Pihizzetek sokat, és reméljük, nem lesz gond. A napi 3-4 l víz tényleg lecsúszik azóta is. A szoptatást és a masszírozást is megmutatták az egyik szobatársamnak. Igaz, nem a csecsemősök, hanem az egyik nővérke (szakápoló).
Kaptunk ajándékcsomagot is. Az nagyon, nagyon praktikus. Nagyon jó dolgok voltak benne (pelus, popsikendő, kis zokni, víz, stb).
Most gyorsan ennyi. Lányok, ne izguljatok, minden rendben lesz. Ja, ami rossz: vigyetek magatokkal kaját, mert az szinte ehetetlen. A 3-4 kanálnál több soha nem ment le. Mikor jöttem haza, akkor olyan 11 körül jöttünk el, és aznap el is felejtettek reggelit adni. Van mikró és hűtő, bár a hűtőből eltünt a szobatársam kajája. De hideg kajákkal fel lehet készülni.
Nóri, mi van Veletek???? Hogy viselkedik a kis Farkas???? Bevásároltatok már? Ugye megvan minden? Nóri, nekünk is Angelcare van, nagyon, nagyon jó, még nem riasztott be (csak mikor elfelejtettem kikapcsolni). A pelusból én merem javasolni a Pampersnek a 2-5 kg-s változatát is! Mi is 3-6-st vettünk, de a 2-5-nek más a felszívóképessége. Most olyat fogunk venni. Szerintem vegyetek ilyet is. Nekem sokkal jobban bevált.
Julcsi, Judy??????????? Hogy vagytok??? Zsombi, Barnus????? Nóri, tudsz róluk valamit?????
Vigyázzatok Magatokra!!!
Szücsi 66, én nála szültem!!!! Most sem csalódtam benne!!!!! Nagyon, nagyon örülök, és nagyon, nagyon hálás vagyok, hogy ő lehetett az orvosom!!!!!!!!!!!!! Ezer köszönet a világ legcsodálatosabb orvosának
!!!!
Puszi, Zsuzsi