Új privát üzeneted érkezett!

Tlidi: a follicolinumot milyen adagban szedted? (mitől függ az adag?) Cicka van otthon jó sok. Akkor azt a 14. napig kell majd inni ugye? A 14. naptól meg palástfű? És 200 E vitamin ha jól emlékszem...

KösziKép)))
csakegysokadnick

Tontica!
Hu, ez nagyon érzelgős lett! Kép. De nem baj!

Ancsa! Tök csalóka a görbéd! Úgylátszi ennyire lehet hinni nekik!!
Látom apát jól elkaptad!!! És még te siránkozol!!!Kép
Vendég

Ancsa: akkor szerintem írd át manuálisan! A tuning/override pontot kell megkeresned - ott van valahol a grafikon alatt 1-2 blokkal... szerintem az a tuti!
csakegysokadnick

Igen 14. napig utána meg palást!
2*2 golyó naponta ch 9
Vendég

Ancsa: a pe-t csak par nap mulva jeloli be. Honnan tudod hogy akkor volt?

Csakegy: ez a fazekaskepzes tok izgi lehet, szerintem iratkozz be, csak jot tehet! Kép

Tlidi: nekem anyukam, annak huga es annak ket lanya, nagymamam es legjobb barinom noverek. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tonica!
36 ora utan hat az inekcio,es az tegnap reggel volt!

Sikerult!!!Koszonom!!!!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Tonica!
36 ora utan hat az inekcio,es az tegnap reggel volt!

Sikerult!!!Koszonom!!!!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Bocsanat!
Nem jelezte hogy elment!!!

Kép
Kép
ancsa81

Tontica! Mi van? Ez elég bozontos!

Csakegy! Nekem ez a kombináció megtoldotta a ciklusomat még egy petivel meg szép nyálkah.-val. Úgyhogy ha ezen múlik, szedd amiket írtam és ott csücsülhet a baba!
Két görbét, hogyan lehet összehasonlítani/egybe személni a ferti-n?
Vendég

Akkor nagyon jok az eselyeid!!! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Eltűnt megint a hozzászólásom... skacok... pedig egyszer már megjelent itt... de akkor Ancsának még csak egy hozzászólása volt.. aztán neki kettő lett nekem meg egy se...
csakegysokadnick

Tlidi: megmutatod az ucsó görbédet?
csakegysokadnick

Csakegy! Én is így jártam! Kép Kép
Vendég

Tlidi: csaladom majdnem valamennyi notagja es legjobb barinom apolonok! Kép Igy mar ertheto? Kép

Sikerult felraknom a tablamat:
Kép
A vonal azert szaggatott mert nem biztos a dolgaban a ferty?

KépKép
KépKép
tontica

SZiasztok, benéztem egy kicsit hozzátok! Kép

Mi újság van?

angel37

Mindjrát csak msn-ezek
Vendég

Tlidi: csaladom majdnem valamennyi notagja es legjobb barinom apolonok! Kép Igy mar ertheto? Kép

Sikerult felraknom a tablamat:
Kép
A vonal azert szaggatott mert nem biztos a dolgaban a ferty?

KépKép
KépKép
tontica

na mindegy... kaptok cserébe egy gyíkot...
Kép
csakegysokadnick

Mennem kell Lanyok!
Mindenkinek drukkolok nagyon!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Majd jovok ha jo lesz a gepunk!!
Sziasztok!!

Kép
Kép
ancsa81

Angel: Szia!!Kép
csakegysokadnick

SZia Csakegy! Kép

Mi ez a gyík? Kép Kép

Csajok, mindnekinek írtam mélt, aki kért! Visítson, aki nem kapta meg!!!

angel37

Sziasztok!

Tontica

Én eredetileg egészségtan tanárira jelentkeztem,amit az új rendszerben rekreáció-,életmód-, egészésgfejlesztés - nek hívnakKép...No,jól hangzik?KépKépEngem baromira érdekel,amúgy is a szakmán belül az egészségtan,ezért is akarom megcsinálni...bár megkaptam a főnöktől,hogy nem praktikus,mert nem lehet tanítaniKépKép...
Akkor egy légyfingnyit drukkoljunk?KépKép
Babásodás:no,én nem értek egyet azzal,hogy a helyzet teljesen más...Legalább is én emlékszem,hogy amikor nálunk még nem jöhetett Villő(mert ugye teveztünkKép),uolyan irigy és bánatos voltam,mint azok,akiknél nem jön össze.Tehát ebből az aspektusból uaz a két dolog.És arról nem is beszélve,hogy nem olyan készpénz az,hogy már van egy gyermeked.Rengeteg olyan példát tudok közeli ismerősökből,akiknél az első pik-pak összejött, a másodiknál meg jöttek a gondok...hát én is fostam...KépDe az biztos,hogy baromira együttérzek azokkal,akiknél gáz van...Kép

Kriszta

No,akkor tanulás hajrá!!!Kép
Láz...hát ez nem túl jó,pláne görbe szempontjából.reméljük,nem valami durva vírus,mert ha van babácska,nehogy baja legyen...Kép!Drukkolok!Gyorsan kúráld ki magad!!!

Diploma: hát az tuti,hogy sem a diploma,sem egyéb képesítés nem garancia semmire.Én is tudnék mondani olyan kollégát,akit vétek gyerek közelébe engedni!!!KépAz intelligenciáról nem is beszélve...Kép

Na megyek,mert nyöszi van,remélem,visszaalszikKép!

Pusz,Anyapoc

anyapoc

Angel: csak egy gyíkKép vagy gekkó...amit egy üveg vázára festettem Kép

(anno az elözö kinezem kiadta, hogy fejlesszem a nöiességem - tehát az agyamnak a nöi oldalát... amibe a festés stb. tartozik... hát én fejlesztemKép vagyonokat költök azóta üvegfestékre és üvegre... a férjem elég jól bírja... a fazekasság gondolatára már a szeme se rebbent Kép)
csakegysokadnick

Kép
Asszem ez a múlkori. Akkor jött meg amikorra ő berakta a piros csíkot! Csak én már nem vezettem tovább. Néha elég trehány vagyok! Most nézem, hogy tök szép!!! Csak kár, h nem lett baba belőle! (Mondjuk azzal a nyálkah. val. nem csoda)

Szia Angyal! Miért nem jössz olyan gyakran? Tegnap is meg ma is alíg voltál!
Vendég

Csakegy,
ez jó! Kép És tetszik a gyík, komolyan! Kép

Tlidi,
Igen, igaz, de jönni fogok! Kép
Meg felgyült a három nap alatt egy kis tennivaló is idebent!

angel37

Kép

Dettó ugyanaz! Azt is tudam, hogy ma nem fog egy fokkal sem feljebb menni, mert múlt hónapban is így volt! Kiköpött mása a amúlt hónapnak csak két tizeddel magasabb fokon!

Anyapoc: Most per pillanat nem érzem ezt a dolgot olyan drasztikusnak, és talán azzal tudjuk ezt elviselni, hogy bebeszéljük magunknak, hogy nem vagyunk meddők és lehet még gyerekünk, mi mindíg reménykedünk, vagy egy új gyógyszerben vagy hsg-ben vagy insemben vagy lombikban, de ez ad erőt nekünk,h ne omoljunk össze. Ezért mi nem hisszük magunkat meddőnek csak azt gonoljuk, h mi később fogunk babázni, addig legalább felnövünk hozzá és tudjuk majd értékelni!
Vendég

Angyal! Akkor Ok! Azt hittem elkeseredtél és ezért nem jössz!
Vendég

Tlidi: meddő nem az akinek nincsen méhe vagy petefészke? A többiek max. nehéz esetek... nem? Kép

Nem értem, minek megbélyegezni mindenkit akinek nehezebben jön össze az átlagnál... (engem speciel a meddőségi központ szó mint olyan már önmagában leblokkol...)
csakegysokadnick

Engem már nem!

Miért kérted a görbét?
Vendég

érdekelt, mi volt az az extra peteérés amit írtálKép (Az enyémben meg nincs semmi izgi... 71. cn. de majd a következőt én is izgatottan figyelgetem majdKép)
csakegysokadnick

Tlidi,
hát, az se lenne csoda! Kép
De úgysem bírok én már nélkületek létezni! Kép

Most viszont mennem kell! Jó hétvégét Mindenkinek! Kép Lehet, hogy ma este v. holnap benézek!

angel37

Sziasztok!!!

Tlidi!!
Az orvosi egyetem egy fél éve kb 1 milla, de állítólag tovább emelik a díját. Úgyhogy ha valaki nem államilag finanszirozott helyen végzi... hát az nagyon sok pénz. !!
Ezt tényleg csak úgy lehet csinálni ha elhivatott vagy! Viszont nagyon érdekes, hogy 24 évesen (megnéztem a profilodatKép BocsKép) elkezdenéd. 6 éves. 30 évesen végeznél, utánna 80 ezer ft kezdő fizetés, ha pedig szülész nőgyógyász szeretnél lenni 6 év további képzés a szakvizsgáig.És már 36 éves vagy. Fiatal szakvizsgás. És még nagyon sok mindent nem tudsz. Ha esetleg 2 gyerekt beválallsz 4 évet ülsz otthon, negyven éves vagy mire szakvizsgázol. Mert a legnagyobb butaság szakvizsga után elmenni szülni, mert nagyon lenullázódik a tudás. Brutális ügyeletek, semmi magánélet. De kétségtelen, hogy az egyik legszebb szakirány. Kép Ma magyarországon egyre több nő választja a nőgyót. Elnőiesedik a szakma!!! Mert már az egyetemeken is nagyon sok a nő és a pasik nem vállalják be. És nem csak a nőgyó szakirányKép

Én azon a véleményen vagyok, hogy jó orvos és jó ápoló csak jó ember lehet!!!!! A szakmai tudást meg lehet szerezni! De az emberség vagy benne van vagy nincs!!! Nincs más!!

Azzal is egyetértek, hogy nem kell zseninek lenni egy egyetem elvégzéséhez! Állítólag az orvosi egyetemhez 120 IQ kell, a többi seggKép

Tlidi, nem ellened szóltKép Amit írtam, remélem nem érted félreKépKép Mert ha érzed, hogy ezt akarod, akkor hajráá!!!
Puszika
Vendég

Szia Angyal!

Csakegy! Látszólag semmi extra! Én is azt hinném, h tök más lesz a görbe, de nem! Monom tök u.a. csak kicsit magasabban!Holnapra már tudom is, h 36,8-on lesz a hőm! Bár most, hogy mondtam tuti nem fog bejönni a jóslat!
Már csak akkor változna a görbe, ha emelnénk a clostit vagy v.mi más gyogyit is kapnék! Mostmár mondani fogom a dokinak,h adjon v.mi cicfeszítőt, mert már nagyon idegesít, h nem feszül!
Vendég

Kavicska!

Sajna már lekéstem róla! Meg ugye many sincs! De ha most lennék pályaválasztás előtt komolyan fontolóra venném! Ebben az életemben maradok a szakmámnál és a gyereknevelésnél!
Nem írtad hanyadik cn.Kép Mindíg odaírod!
Vendég

Ildi

Jó a pozitív hozzáállásod,szeretemKépKép.
Én nem tudom,de a meddőség szó hallatán mindig olyan rosszul érzem magam.Talán mert már annyi mindenen tudnak segíteni.Nem tudom.Minden esetre elég közelről is tudom nézni a dolokat,mert a sógornőmék lombikoznak,náluk más út nincs.Pórbálok nekik segíteni,mert eddig eléggé félrekezelték.
Ami még rosszabb volt,hogy mikor Bulcsúval lettem terhes,akkor az első lombikjuk volt,sikerült(csak még nem tudtuk,hogy lombik),aztán elvetélt...hát elég zűrösek voltak a mindennapjaink elég sokáigKép...No mindegy,ez nem tudom,hogy jött ide...de kikívánkozott...

Ja,azt nem is kérdeztem,hogy a francba 2 hét,mire megcsinálják a vérképet???Nem sok az???vagy a hormonok miatt?

Aranykavics

A 120-as IQ már elég magasKép...legalább is az úniós felmérés szt,miszerint Mo-n az átlag 80 KépKépKép...

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!
Csak nagyon felszínesen néztem át a dolgokat.

Krach van a cégnél. Sajnos utolért az, amitől már régen tartottam. Hogy a babanetezés, babán gondokozás, építkezés, kiskutya tervezgetés, konyhabútor és egyéb marhaságok kihatnak a munkámra. Hibát, hibára halmozok, ügyfél kiakadt, én meg a szívemre vettem mindent. Persze kell ez mert kijózanít, de kevesebbet fogok jönni, mert ez így tényleg nem mehet tovább. Főnököm szerencsére nagyon rendes volt, nem vett észre semmit, de jeleztem neki, hogy szét vagyok csúszva, szóval beszélgettünk kicsit.
Hát szóval senkinek nem kívánom ezt a két napot. Öregedtem 10 évet. Mindegy most már lehajtottam egy kis unicumot, ettem és megnyugodtam. Több is veszett Mohácsnál. Kép

Szóval a hőm 37,0. Azt hiszem a 36,9-ről teljesen beálltam egyel magasabbra. Rém izgalmas. Kép

Kriszta!
38,0? Beteg vagy? Persze emellett még lehet bébi. Szurkolok továbbra is. ÉS azért pihenj, meg gyógyulj. Lehet az idegeid neked is. Kép

Katica!
A te görbincseket igen jól alakul.

Ancsa!
Remélem sikeres volt a dupla akció. Mindent megtettetek.

Monyó!
Lehetett pé-d, simán. Nem törvényszerű, hogy utánna rögtön magasra ugrik. Az enyém szép fokozatosan szokott 36,9-ig felkúszni. Most próbáld mérni rendesen pár napig, és meglássuk.

Tontica!
Na akkor szurkolok, a besurrant kiskatonáknak. Kép Én is nagyon szeretem ezt a topikot.

Angyal!
Mindjárt olvaslak, örülök, hogy itt vagy.

Ildi!
Te nem ma voltál dokinál? Bocs, ha írtad.
Képzeld, nem is írtam, bár lehet...mindegy. Múltkor voltunk a kis házunknál, ahol van egy kút az udvarban. Csak fű van egyébként meg fák (1 szomorú fűz, 1 eperfa, 1 diófa), legalább is a kisház részén. (a hátsó kert be van szántva). Kicsit gereblyéztünk, és találtam nárciszokat kibújni, szépen a kút körül. Úgy örültem neki.

Mindenkinek jó hétvégét, már nem tudok írni, mert kiköttetük otthonról a netet. Vasárnap tesztelek, ha úgy alakul (marad a hő) de csak a papírforma kedvéért. Hétfőn majd megírom...

Sziasztok: j
Vendég

Angyal!

Küldesz nekem is levelet? nem kaptam. Kép
koeszt@vipmail.hu

j.
Vendég

No épp vissza tudtam jönni egy kicsit.

Junko,
pedig küldtem, és a cím is jó... sztem a freemail szarakodhat, biztos előbb-utóbb megérkezik, de elküldöm még egyszer! Kép

Júj, el tudom képzelni mi lehetett az a két nap... Szerencse, hogy a főnököd rendes! Kép

Egy időben én is sokkal többet foglalkoztam a nettel, mint a munkával, és egyszer el is felejtettem egy fontos dolgot Kép Kértek "fentről" egy anyagot, sürgősen kellett volna küldeni. Én meg mondtam a telefonba, hogy persze máris, de amint letettem fórumoztam tovább... Egy hajszálon múlt, hogy nem lett belőle nagy balhé, de akkor kicsit összekaptam magam, mert már nekem se tetszett ez az állapot.

Anyapoc,
biztos, hogy van az 80? Kép

angel37

Lányok!Kép

Van 80.Kép Az ország IQ tesztje 104 lettKép Ez állítólag jóKép

Tlidi!
Jó a megfigyelő képességedKép Valóban odaírtam az eredeti hsz.hoz a ciklus napot, csak a net nem küldte el, lementettem wordba, és újra elküldtem, de lemaradt a ciklus napKép

Kavics
(80 cn.)
Vendég

Sziasztok!

Hellyel-közzel olvasgatlan benneteket. Volt itt mindenféle téma (kertészkedés, félrelépés, ápolók, diplomások stb.) lenne nekem is véleményem, de nincs időm/kedvem annyit írni.

Én voltam, aki nagyon sokára csináltam tesztet (35.cn)

Sajnos azóta nem jó dolgok történtek, bár még bizakodó vagyok...

Múlt szerdán volt az első UH, úgy gondoltam, hogy utána leírom nektek, hogy minden rendben, jó volt látni... és az ismerősöknek, rokonoknak is csak azután jelentjük be.
Hát az UH-n a dokibácsi gondterhelt arccal nézte a monitort, majd kérdezgette, hogy nem későbben fogant-e, mert nagyon kicsi. Végül elmagyarázta, hogy ennyi idősen (7 hét + 3 nap) már nem így kéne kinéznie, valami baj lehet.
Kaptam egy leletet, amin az állt, hogy 12 mm-es ellaposodott petezsák, melyben szikhólyag, embrió nem különíthető el. Korai iu grav.? Missed ab? - Kontroll 1 hét múlva.

A kontrollra végül is ma került sor (8 hét + 5 naposan) és nagyon izgultam, hogy most már minden rendben legyen.
Sajnos hasonló a helyzetem, csak a petezsák nőtt, most 27 mm. Szikhólyag, embrió biztonsággal nem izolálható.
És van egy 26 mm-es miómám. Rögtön fel is merült, hogy esetleg az árnyékolja a "lényeget", de a dokibácsi rázta a fejét.

Most szerdáig kaptunk még haladékot. Akkor ismét UH, majd hasonló eredmény esetén másnap műtét (magzatelhalás miatt).
A tüneteim nagyon kismamásak (émelygés, szédülés, fáradékonyság, cicibizsergés/feszülés) és a tesztem erős pozitív, de ezek mind nem jelentenek szinte semmit, mert a HCG akár 2 héttel vetélés/elhalás után is kimutatható.

Helyzetem nem túl rózsás és talán csak a csodában bízhatok...

Kép
regina3

Jujj,itt csoda nagy vihar van!!!KépKépNa,meg jobbik rész,voltak anyuék,és még eső előtt vásárolgattunk kicsitKépKép

Csakegy
Szuper a gyík!Ilyeneket akarsz majd gyártani?Kép
Az orvos,és nővér között nincs átmenet.Vagy egyik,vagy másik.Két külön szakma,bár a munkahely,és a munka tárgya(hú,ez csúny szó) azonos.Pl. ma már a nővérek is doktorálhatnak.KépIgaz fősuli után-időpocséklás.
Nyugaton működik a diploma-okj-szakápoló-segédápoló modell.Nálunk gyakorlatilag minden vagy egyszemélyben.Pl uúgy tisztába kell tenni a beteget dr-is,mint anélkül.
Az pedig,hogy ki milyen szinten tudja elsajátítani az anyagot egyéni.Majd ha fűsulira járok elmondom a tapasztalatomatKépKép

Anyapoc
A munkahelyen idegösszeomlás lesz többeknek,ha felvesznek!Nem engedik uis!!!!Na,de saját szabadidőből lehet,vagy mondjuk GYES-n suliba járni!KépKép

Ildi
Nálunk nincs a családban nővér,sem orvos.A szüleim egyszerű munkásemberek.Kisgyerek koromtól orvosost játszottam,és csak azért mentem eü szakközépbe,mert nem akartam éveket várni a kórházig!
Asszem ez születik az emberrel.Most is már úgy visszamennék,pedig tutom,milyen megterhelő.
Pl 7 hónapos terhesen egyedül voltam szombaton egy 35 fős osztályrészen 12 órában.Azt hittem belehalokKépRáadásul többet rosszul lettek,az uram meg koncertre ment nélkülemKépKépEz az árnyoldal.
Jó lesz az a görbe!!!Én tudom!!!!
Sok kémcső=sok vizsgálat -ne izgulj!

Ancsa
Én nem látom a kijavított görbédet!Nem jelenik meg!

Junko
SajnálomKép(KépA baba/k majd kárpótol!

Angyal
ÁÁÁ,én hányszor voltam,hogy kértek vmit,közben szólt még másik kettő,és elfelejtettem mit akartak!Néha nagyon ciki!Kép

Kavicska
Akkor ezek szerint ékés,ügyeletmentes péntek estétek van!KépSajna itt apa dolgozik!Kép

KépKép

KépKép
okr

Regina
Jajj,de nagyon sajnálom!!!KépKépKépKépKépKép
Igazából nem tudok szóhoz sem jutni,küldök egy nagy ölelést!!
(((((((((((((((((((Regina)))))))))))))))))))))
Bízzunk még benne,szerdáig pozitív fordulatot vesznek a dolgok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Köszönöm lányok a bíztatást a görbével kapcs!(ma is maradt 37,2-n)

Regina:szorítok értetek hogy szerdán minden rendben legyen!

Okr:a múlt ciklusban én is beteg voltam, és szörnyű hogy nincs olyan "náthaelhajtószer" ami ne lenne tiltva terhesség esetén!Pihi,több liter citromos tea! és gyümi ami segített.Gyors gyógyulást neked!

Tildi:én 1ütt iszom -14npon át, a ciklus középső periódusában- a cickafarkat a palástfűvel hogy beállítsa 28 naposra a ciklusomat,szerinted ez baj?(Ez az első hónap h. kipróbáltam,de azt már látom hogy a pé.-em korábbra tevődött)

Kép
katica_75

Sziasztok!

Regina

Kitartás,gondolunk RádKép!

Kriszta

na,ez szép...idegösszeomlás...KépHát csak omoljanak!Kép.szóval mindent szabad,ami nem tilosKép!

Junko

Jujj,izgulok és drukkolok,várom a híreketKépKépKép!

Katica

Homeos készítmények használhatók terhesség alatt is!KépÉrdemes körülnézni,mert később is szükség lehet ráKép...

anyapoc

anyapoc

És Oscillococcinumot használok... nálam az az egyetlen ami működik... pedig már egy csomó szert kipróbáltam... (a homeogene9 pl. nálam az égvilágon semmit sem ér... mondjuk azért szorgalmasan szedem, biztos ami biztos alapon Kép)

Ja...a gyógyszertárban előttem pont egy terhes nő állt és ő is oscillot vett!
csakegysokadnick

Ja skacok... mennyire normális, hogy a norcolut alatt nem voltam száraz? (inkább átmenet a tojásfehérje és a "creamy" között... de néha úgy megindul, hogy azt hiszem, mindjárt megjön... de nem...)... na még 2 nap és meg kéne jönnie... röhej, de nem emlékszem, milyen mielőtt megjönne... az ucsó ciklusomban végig száraz volt, de ott volt PÉ és nem volt Norcolut... az azelőttieknél meg marhára nem figyeltem így fogalmam sincs....

Köszi!

(csak, hogy tudjam... mert akkor megjegyzem és legközelebb nem lepődök meg... de ha nem normális akkor lehet, hogy még a legutóbbi fertőzés miatt ilyen?)
csakegysokadnick

Csakegy!!!!

Nekem is úgy folyt mint a patakKép Szerintem a Norcolut. A tisztasági betét nem bírja felszívniKép És az állaga is pont uo. ahogy te is leírtadKép Biztos nem fertőzésKép
Meg fog jönni. Elvileg nekem vasárnapKép Lehet, hogy egyszerre indul a ciklusunk???Kép

Regina!!!
Ilyen nagyon szorítok:+++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++ ++++++++++++++++ +++++++++++ +

Kavics
(80 cn.)
Vendég

Kavics: hát... tegnap vettem be utoljára... tehát vasárnap lesz a 3. Norcolut mentes napKép Szóval hajráKép
csakegysokadnick

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Eszembe jutott, hogy az agykontroll segíthet (ha van min segíteni), de már nagyon régen csináltam. Viszont veszíteni valóm nincs, hiszen a módszernek nincs mellékhatása.

MINDENKINEK
Egy ismerősömnek (29é) kérnék segítséget, tanácsot, tapasztalatokat, bármit.
Kisbabát szeretne, augusztusban abbahagyta a fogamzásgátló szedését, vártak 3 hónapot és ősz óta akcióznak. 5 sikertelen ciklusuk van eddig. Orvosilag elvileg minden rendben, van már gyerekük, aki ugyanígy gyógyszerabbahagyás (+3 hó)után rögtön fogant. Netezni nincs módja. Én azzal vígasztaltam, hogy a gyógyszer miatt a hormonháztartás akár hosszabb időre is kibillenhet és a méhnyálkahártya is állítólag elvékonyodik. Kb. 5 évig szedett gyógyszert mielőtt indult a babaprojekt.

Ha bárkinek van tapasztala, hogy időben mennyi az igazolt sikertelenség gyógyszer után, légyszi írjátok meg.

A hőmérőzésről beszéltem neki, odaadtam a Természetes fogamzásszabályozás c. könyvemet és nagy sikere van, és már lelkesen hőmérőzik.

Kép
regina3

Regina!

Szomorúan olvasom soraidat. Nagyon szurkolok, hogy mégis jó legyen a vége.

Mindenkinek köszönöm a drukkot.

Angyal!
Hát igen már én is utálom magam, amiért ennyire hanyagolom a munkát. Kell is ez, hogy kijózanítson, de azért nagyon rossz volt.

j.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?