Sziasztok!
Csak nagyon felszínesen néztem át a dolgokat.
Krach van a cégnél. Sajnos utolért az, amitől már régen tartottam. Hogy a babanetezés, babán gondokozás, építkezés, kiskutya tervezgetés, konyhabútor és egyéb marhaságok kihatnak a munkámra. Hibát, hibára halmozok, ügyfél kiakadt, én meg a szívemre vettem mindent. Persze kell ez mert kijózanít, de kevesebbet fogok jönni, mert ez így tényleg nem mehet tovább. Főnököm szerencsére nagyon rendes volt, nem vett észre semmit, de jeleztem neki, hogy szét vagyok csúszva, szóval beszélgettünk kicsit.
Hát szóval senkinek nem kívánom ezt a két napot. Öregedtem 10 évet. Mindegy most már lehajtottam egy kis unicumot, ettem és megnyugodtam. Több is veszett Mohácsnál.
Szóval a hőm 37,0. Azt hiszem a 36,9-ről teljesen beálltam egyel magasabbra. Rém izgalmas.
Kriszta!
38,0? Beteg vagy? Persze emellett még lehet bébi. Szurkolok továbbra is. ÉS azért pihenj, meg gyógyulj. Lehet az idegeid neked is.
Katica!
A te görbincseket igen jól alakul.
Ancsa!
Remélem sikeres volt a dupla akció. Mindent megtettetek.
Monyó!
Lehetett pé-d, simán. Nem törvényszerű, hogy utánna rögtön magasra ugrik. Az enyém szép fokozatosan szokott 36,9-ig felkúszni. Most próbáld mérni rendesen pár napig, és meglássuk.
Tontica!
Na akkor szurkolok, a besurrant kiskatonáknak.
Én is nagyon szeretem ezt a topikot.
Angyal!
Mindjárt olvaslak, örülök, hogy itt vagy.
Ildi!
Te nem ma voltál dokinál? Bocs, ha írtad.
Képzeld, nem is írtam, bár lehet...mindegy. Múltkor voltunk a kis házunknál, ahol van egy kút az udvarban. Csak fű van egyébként meg fák (1 szomorú fűz, 1 eperfa, 1 diófa), legalább is a kisház részén. (a hátsó kert be van szántva). Kicsit gereblyéztünk, és találtam nárciszokat kibújni, szépen a kút körül. Úgy örültem neki.
Mindenkinek jó hétvégét, már nem tudok írni, mert kiköttetük otthonról a netet. Vasárnap tesztelek, ha úgy alakul (marad a hő) de csak a papírforma kedvéért. Hétfőn majd megírom...
Sziasztok: j