Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti várj még! Kérdezni akarok v.mit!
Vendég

A pé. utáni 4.nap szombatra esik! Szerinted akkor menjek holnap 3. napon vagy hétfőn 6. napon? És 7. napon is kell mennem! A hétfő az már túl közel lenne a 7. (keddhez)naphoz!

Másik: Egy vényt, kaptam! Ezzel mehetek mindkét nap?
Vendég

Ildi
Menj pénteken,és kedden.
A vényt sztem visszakapod,így mehetsz vele kedden is.Ha nem adnák vissza kérdezz rá,hogyan csinálják.Ahol vért vesznek meg tudják ezt mondani.

KépKép

KépKép
okr

Tontica

KösziKép...Én gyönyörű...mert nem látszom a képen KépKépKép!
na,csak ne egyen a sárga irigység,mert nem sokára majd Te jössz és én fogok irigykedni a gömbölyödésértKép.Az ismerőseim mind előbb lettek a másodikkal babásak,én akkor ezzel vígasztaltam magamKép.Hogy ők már rég babáznak,én meg akkor gömbölyödökKép...és szupi volt...kitartásKép!
Azért olyan sokat nem voltunk betegek,mint ahogy tűnt,legalább is több ismerőshöz képestKép!Tk Villőnek egyzser volt komolyabb baja, a hörghurut,azon kívül 1-2 nátha,amit nem csidálok,amikor hurcolnom kell mindenhova...Kép
Bárányhimlő:viszkető hólyagok jönnek ki,amiket nem szanad vakarni,mert elgennyesedik és csúnya seb marad a helyén egész életébenKép...De nagyon hősies,nem vakarja,csak megkér minket,hogy simogassuk,az ugye enyhíti a viszketést,de nem kaparjuk elKép...Villő is pöttyösödni látszik,de majd holnapra lesz tutiKép!
Látod,én ennyit bírok...fél év és besokalltam.Pesze ebben az is benne van,hogy egyedül vagyok,nincs kihez szólnom egész nap a srácokon kívül...KépÍgy meg mindenkinek jó leszKép!
Drukkolok,hogy találj vmit magadnakKép!
NapallergiaKép...brrr...
Cicilötyögés...hihi,ismerősKép!

Anyapoc

anyapoc

Sziasztok. Majdnem leadtam a pályázatot, holnap még lesz vele egy kis meló. Majdnem 600 oldal lett!!!!
Hihhhetetlenül fáradt és éhes vagyok.
Csak visszalapoztam, és ne haragudjatok csak két dologra tellik most!

Kriszta!
Fain a hőd ma is. Kép

Angyal!
Én is várom a leveled, és azért maradsz velünk, ugye?

Sziasztok: j.
Vendég

Köszke!

Bali! Csak nem bírom leállítani magam a takarításban!Ha egyszer elkezdem, akkor mindent meg akarok csinálni!
Itt a tavasz!
Vendég

Nálunk apa agyvérzést kap,mikor így rámtör a takarítási mánia!
Olyankor ha arréb tesznek vmit,megyek ,és visszarakom.
Hétvégén nekiesek a portörlésnek.ÚTÁLOM,így hosszú Ú-val.Uis mire végzek,az eleje már porosKép

KépKép

KépKép
okr

Bizony!

Jó asszony kétszer töröl port: egyszer porszívózás előtt és mégegyszer utána!
Vendég

Megyek,mert kaját kell gyártani.Rakott kel lesz ma,és holnap isKépKép
Este jövök!Addig is pussz!!

KépKép

KépKép
okr

Tlidi!

Hagy adjam meg a címemet!Kép

Kriszta!
Nekem nics megérzésemKép Az nem normális ugye?

Junko!
De kaja után jössz?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok lányok!
Okr, köszi a címet sikerült a letöltés de végül az angol verziót választottam.
Fel is teszem a görbém, szerintetek normálinak mondható?Nekem ez az első így örülnék ha segítenétek Kép .
Cickafark és palástfű koktélt iszogatok lehetséges hogy az hozta így előre a peteérésem?
Egyébként 30-33 naposak a ciklusaim, de ez most lehet hogy rövidebb lesz?
Kép

Kép
katica_75

37,1 a délutánim... na végre... kezdem elhinni, hogy dolgozik a Norcolut... (ld. PÉ után is ilyen magas volt)... ma veszem be az ucsót... végre.... ha megjön legalább elmúlnak a ragyáim... (tiszta zsíros lett az arcbőröm alig 3 nap alatt....)
csakegysokadnick

(ja igen... nálam a délutáni normálisan 36,1-36,4 szokott lenni... MINDIG! - tehát én a délutáni hőt is megnézem ha nem vagyok biztos a PÉ-ben... és most az "ál-PÉ"-nél a bevitt progi miatt tegnapelőtt már 36,7 volt és tegnap óta már 37 körül... és az előző PÉ-nél is délutánonként 37 körül libegett ... szóval mostmár bebizonyosodott, hogy ha legközelebb PÉ gyanús lesz a hőgörbém (mint a mostani ciklusban a 30. nap körül) akkor jobb, ha komolyan veszem a délutáni hőmérsékletet is... így ha a délutáni 36,4 körül van csak akkor jobb, ha elfelejtem a dolgot és nem hitegetem magam... mindig tanul valamit az emberKép)

(Ja... és nem feszül a mellem és hasonló... pedig most tuti, hogy dolgozik a progeszteron...)
csakegysokadnick

Kriszta

No,az előbb akartam még írni,de indulnunk kellett...Kép
Szóval volt napfogyatkozás???KépNálunk akkor nem alszanak a gyerkőcök,ha megdícsérem őket vkinekKépKép!
Bárányka:nem hagyom,hogy piszkálja,bár most anyuméknál van,már kezd mind pörkösödni,éjjel volt láza,ma is egy kicsit.Asszem most volt a tetőpont...Csak nem Te voltál olyan galád,hogy lekapirgáltad a hegeket???Kép
Bálnaság:én nem is annyira a hasamra híztam Villővel,hanem fenékre,meg csípőre,ez volt az érdekes.Bulcsúval csak a pocim volt nagy,hátulról szinte nem is látszott a 16 kilóKép...és még a védőnő sem macerált,pedig ez más soknak számítKép!
Jujj,lesz kinek panaszkodnunk akkorKép,mindent egyszerre...Te kaptál már vmi értesítést?vagy még nem kellett elküldened a lapot a fősulira?
Villő nevében is kösziKép...azért ha ordít,nem olyan kis tündérKép..
Van ebben a felsőléguti panasszal kezdődő barihimlőben vmi,amit Kavicska írt...hmm....előtte BUlcsú is taknyos volt,aztán jöttek is a pöttyök.Igaz,akkor láz nem volt...(????)

Bali

Akkor tuti a lányKépKép...én is azt mondtam,hogy mindegy a neme,de aztán rám ragasztották a fiam után,hogy fiús anyuka vagyok,hát csakazértis lányt szülök alapon az lett :D!amúgy meg taktika volt,bejöttKép..Megnézetitek mi lesz?vagy meglepi?Kép

Katica

Szt eddig jó a görbéd,mondhtani tankönyvi.Bár érdekes,hogy mensi végén esik a hőd...Kép,de ott van ilyen is-olyan is....Vagy volt kis megfázás esetleg?

Ildi

Ugyan hozzánk is gyere már takarítaniKép,ha Balinál végeztélKépKép!
Én is mennék UH-ra mindkét nap,az a tuti!!!
Drukk megyKépKép!

Na lépek,mert este vanKép!

Pusz mindenkinek!

Anyapoc

anyapoc

Anyapoc!

Alig várom, hogy megnézzük!Kép Igen popó, de főleg csípő!!! Na ott vág be a bugyiKépKép Tényleg nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek, de ma vettem egy xxl-es melegítőt és egy xl-es bugyit... Kiábrándító....Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali
Szülés előtt s-s bugyit hordtam,most l-s kell,de néha xlKépBár apának tettszik az új,teltebb popómKépVégülis,én magamnak úgysem látomKép

Anyapoc
Igen,volt napfogyatkozás.Igaz,csak részleges.Tegnap 1/2 12 ,és 1/2 14 közöttKép
A pörköt azért kapirgáltam le,mert pont húsvét előtt volt ez a bárányka dolog,2 héttel.Volt még egy két pötty az aromon,hát leszedtem,hogy "ne legyek csúnya" a locsolóknak.KépIdővel amúgy összehúzódik,és most már alig látszik.(10 évre rá KépKép )

Az érettségiről kaptam papírt,hogy mindent elkültem blab-bla-bla,és majd értesítenek a vizsga időpontjáról,és helyéről.a fősuli asszem április végéig küldi majd a visszajelzéstKép

Katica
Igazán szép a görbéd!!!!!!!!!!!!!!Bíztatóan kúszik felfelé!Lehet,hogy ez lesz életed egyik leghosszabb ciklusaKép

KépKép

KépKép
okr

Ja... és lenne egy hülye kérdésem: a progeszterontól miért olyan, mintha meg akarna jönni? Már vagy 2 napja olyan pedig még szedem.... (legutóbb a PÉ után tök ugyanez volt csak ott folyamatosan fájt most meg csak néha de ugyanúgy)... szóval csak egyszerűen nem értem a dolog hatásmechanizmusát... mit piszkál ott lent ilyenkor a progeszteron? Köszi a magyarázatotKép (tanulok, tanulok...)
csakegysokadnick

sziasztok.Jo reggeltKép

baranyhimlo:nekem is volt,meg rozsa is de egy heg sem maradt.Valoszinu azert mert allergias voltam kiskoromban es volt a kezemre varva olyan mint az egyujjas kesztyu hogy ne tudjak vakarozni.

cicitema.Akkor ezek szerint szamitsak ra hogy majd noni fogKépna majd kibirom.Most is utalom oket,egyedul a parom szereti hogy ilyen nagyok.

tegnap aszittem hogy volt pe-m,kisparnaztunk es egy csepp se folyt ki,de ugylatszik hiaba mert nem ugrott fel a homKépcsak egy kicsiket.Kép

Kép
monyoka

Kriszta

No,szép Húsvét lehetettKép...
Nálatok ennyire érződött a csajszin a napfogyi?Én már ilyenekre nem is figyelek...mi mindenre azt mondjuk: biztos a fényKépKép!
Tünetek?Kép

Bali

Ismerős a helyzet,bár én mindkét terhességemnél vettem nagyobb bugyikat.De a másodiknál nem voltak jók azok a nagyobbak,amik az elsőnélKép...én ugyan s-xs-s vagyok,de simán mentek az L-es bugyik...most azért már jók a régiekKép!

Monyoka

Még csak most fog felugrani a hőd,most lesz PÉ.PÉ előtt esik le a hő,és amikor felugrik teljesen,akkor van az ovuláció.Tehát még kb 1 nap,de időben vagytok.Én azt mondom,holnap is ugorjatok neki mindenképp!!!És ez így tökéletes,amit a görbéd mutat,ne légy elkeseredve!!!!KépKép

Pusz,rohanok,Anyapoc

anyapoc

Csakegynek kerestem pontos definíciót,erre ILDI neked találtam:

" Az emlő állományára a legfontosabb befolyást a petefészekben termelődő hormonok gyakorolják: az ösztrogén (tüszőhormon) és a progeszteron (sárgatesthormon).
Az ösztrogének serkentik a mirigyhám fejlődését, a bimbó növekedését, pigmentációjának fokozódását. Hatásukra a mell megnagyobbodik, feszessé, tömötté válik. A ciklus második felében sok nőnél panaszokat okozhat az emlő érzékenysége, duzzadása, ami az ösztrogén okozta folyadék-visszatartás következménye.
A progeszteron csökkenti az ösztrogénhatást, elősegíti a tejcsatornák fejlődését, enyhíti a menstruációval összefüggő folyadék-visszatartást.
A két hormontípus egymást részben kiegészítve, részben gátolva szabályozza a mell működését.
Az agyalapi mirigyben termelődik a prolactin nevű hormon. A terhesség alatt és a szoptatáskor van jelentősége, a tejelválasztásért felelős"

Csakegy

"A progeszteront találóan nevezték el terhességi hormonnak, hiszen előkészíti a méhnyálkahártyát az embrió beágyazódására, és elősegíti az endometrium átalakulását, ezáltal valóban kulcsfontosságú szerepet játszik a terhesség fennmaradásában. A progeszteron a T-sejtek által közvetített szövetkilökődést is gátolja, továbbá csökkenti a méhizomzat aktivitását és érzékenységét a terhesség alatt"

Progeszteron hatására : (a nyh tovább vastagodik)a mirigyállomány erősen felszaporodik,fokozódik a mirigyek kanyarulatossága,a stroma fellazulása,és víztartalma.
A mirigyhámsejtek protoplazmájában szekrétum jelenik meg,és amirigyek szekréciója egyre kifejezettebb lesz.Kanyarulatosabbá válnak a kapillárisok és az ún. spirális artériák is.A nyh. funkionális rétege két részre oszlik.A felső rétege kevesebb mirigylument tartalmaz,főleg stomabol áll,míg ezalatt a funkcionális réteg mirigyekben gazdagabb kb. 3/4 részben zajlanak a felsorolt változások.
Forrás:Lampé féle szülészet-nőgyógyászat könyv.

Most jövök én a kérsdésemmel.Asszem beteg leszek/vagyok.Kicsit fáj a torkom is.Hőm:38C(egy órával igaz ksőbb,mint mérni szoktam)
Szal,mit írjak a görbés oldalra??????Tanácstalan vagyok!Kép

KépKép

KépKép
okr

Ím a görbém.Beírtam a 38C Kép Érzem,hogy ég az egész arcomKép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Hello lányok!Tudom,nagyon hütlen voltam,mert nem irtam,de azért beleszoktam olvasgatni.Mi vagyis én leálltam a babaprojektel mert anyagilag pillanatnyilag csődölünk.Valami nincs rendben mivel márciusban kétszer is volt mensim,elsején három napig és 16tól egy hétig,ami a szokásostól erősebb volt és valami darabok is potyogtak ki.A bárányhimlőhöz szeretnék hozzászólni.Nálunk azt mondják,nem szabad fürdetni a gyereket amig le nem száradnak a pörkök.Én a gyerekemet csak talán első nap nem zuhanyoztam,utánna pedig zuhanyozott,végül pedig gyenge hipermangános(halvány rózaszinüre csináltam)öblitettem le,puha pelenkával száritottam fel,nem szabad dörzsölni.Amikor viszkedett mentolos cinkoxid pasztával kentem.De a hipermangántól a viszkedés is csökkent és hamar leszáradtak a pörkök.Pusz mindenkinek!
scali9

szia scali.
Sajnalom hogy lealltatok a babaprojektel,de megertem ha anyagi csod van.
kepzeld most hivtam az evetovic klinikat.1200din a vizsga meg 1400 din az uh.van kepuk ennyit elkerni.meg a vegen a petricevicnel kotok ki.

Kép
monyoka

Okr: ma reggel én is úgy ébredtem, hogy alig tudok nyelniKép((( (A hőmet ez viszont úgy tűnik nem érintette... 36,5 volt... ami simán lehetett 36,4 is mert előtte mocorogtam egy sort (megnéztem egy SMS-t)....

Vigyázz magadra! Igyál sok gyógyteát... ha meg szét akar menni a torkod és félsz, hogy rámegy a tüdődre akkor inhalálj kakukkfűvel... (a férjemnek minden azonnal a tüdejére megy és ez 2-3 nap alatt mindig leviszi...)
csakegysokadnick

Miért nem mész a Medikbe?Most kérdeztem meg.15oodin vizsgálat és UH az Égető dr.nél.Az Evetovitynál minden ilyen horibilis összegbe kerül,a Petricevicka meg nem igazán tudom,hogy milyen.Nem néz ki nagyon megnyerőnek.Ja és a doktornő kedd délelőtt és szerda délután dolgozik,be kell jelentkezni.551-595 a telefon.
scali9

Na jol van am! Nem er ennyit irni! Kép
Most akkor hogyan irjak mindenkinek?
Igy:
Kedves Mindenki! Kép
Szep, jo napot!!! Kép

Junko: hod???

Kriszti: en ugy emlekszem hogy nem is nagyon szoktal eljutni a 12. dpo-ig vagy tevedek? Kép
Merd meg a honaljban mennyi azon latszani fog beteg vagy-e. Miobol fogsz erettsegizni?

Anyapoci: Kép Igenis szep vagy!!! Kép En most is L-es bugyikat hordok ugyhogy Ti csak ne beszeljetek.

Bali: ne aggodj, egyel amit kivansz, amennyit kivansz es majd utana leadod! Kesz, passz! Kép

Monyoka.: akinek nagy van kicsit akar es akinek kicsi van nagyot akar. Kép Mi megbeszeltuk a parommal (most nagyon meg fogtok botrankozni, jujjj!!! Kép ) hogy a masodik utan ha terdemet verdesi Kép megcsinaltatjuk. Kép
Ma is akcio meg holnap is a biztonsag kedveert! Kép

Ma voltam a munkaugyi kozpontban de amig nincs munkaengedelyem tanfolyamra sem mehetek csak fizetosre. Ne de sebaj majustol mar lehet munkaengedelyem! Juhu!!! Kép

Produkaltam egy pe-t de nem engedi feltolteni ide.
A 17. napra tette de szerintem nem akkor volt mert a 15. nap kornyeken fajdogalt es szerintem az a pe-nek a jele. Lehet hogy a ferty hazudik? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Visszaolvastam es a 16. napon volt az amikor nem szallt ki idobe a parom es egy kicsi becsusszant (bocsika a reszletekert Kép ) es nekem a 16. napon volt olyan erzesem mint amikor pe. van es a ferty a 17. napra irta. De jo! Kép
Igy van egy legyfingnyi remenyem. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Én is L-s bugyit hordokKépJujjj!
Nahát-nahát még végül babahullás lessz Tonticáéknál!ÉS!!!!!!Bosziság nélkül!!!!!!!HURRÁ!!!!!!!!!!!!Nagyon drukkolok.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mindjárt megmérem hónaljban is.

Érettségi:eü alapismeretek(anatómia,kórtan,ápolástan,ápoláslélektan,gyógyszertan,belgyógyásza t,sebészet,nőgyógy.-szülészet ,dietetika)Holnaptól tanulok keményen!!!!!Asszem a nőgyógy részével sok gondom nem leszKépKár,hogy leginkább belgyógyászat,és ápolástan kérdésekkel bombázzák az embertKép

KépKép

KépKép
okr

Hónaljban 37C,de sajnos merül az elem a digitálisban.A higanyost meg eltörtem hó közepénKépViszont fáj a torkom.
Iszom vmi teát sztem.Régen nagymamám mindig majoranna teát sinált ilyenkor.Emlékeim szerint az íze sem rossz.
Kakukkfű is van itthon,lehet azt is bevetemKép

KépKép

KépKép
okr

Hu, akkor tenyleg beteg vagy, de attol meg lehetsz babas! Kép
Kurald ki magad es pihizz sokat mar amennyire Ada engedi.
Gyorsan vegyel higanyost mert be fogjak szuntetni.
En is mindig ezt mondtam mikor meg suliba jartam: HOLNAPTOL tanulok kemenyen! Kép
Ne de azert Te betegen ne tanulj! Kép
Koszi a drukkot, ha Isten ugy akarja ugyis lesz baba vagy boszisaggal vagy anelkul, ha nem akarja akkor meg csinalhatok amit akarok. Kép
En a gyogyszertant utalnam! Phujj!!!
Tegnap lattam valamelyik adon csaszart es mindent mutattak, olyan izgi volt! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Én szeretme ezeket a tárgyakat.De inkább az új dolgok fognak meg bennük,és nem a már hússzor átrágottak.Nem azt mondom,hogy már mindent kívülről tudok,korántsem .Csak ez már hoz úgy lázba.(most mondjuk épp lázban vagyokKépigaz vmi vírus lehet,mint könyvKépKép )

KépKép

KépKép
okr

Es mi leszel ha nagy leszel? Diplomas apolo vagy orvos?

KépKép
KépKép
tontica

Diplomás ápoló!KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Anyapoc: Te mi leszel?
Biztos irtatok mar mindketten csak lukas a fejem. Kép

Angyal: most akkor mi lesz?

Junko: mi van Veled?

KépKép
KépKép
tontica

Az jo!!! Az hany eves kepzes? 3 ev?
Itt megvaltoztattak es 2 eves a diplomas apolo kepzes es utana tovabb lehet menni, 1 ev a szulesznoi de valami Isten tudja milyen vizsgakat kell letenni es ha nem sikerul akkor apolo. De en eletemben nem tanultam ilyeneket amiket Te tehat nekem eloszor el kell vegeznem egy tanfolyamot hogy egyaltalan foiskolara gondolhassak. Ugy tudom hogy 25 ev folott nem szamitjak be a hozott pontokat hanem felvetelizni kell es annak alapjan dontik el. Nem tudom Mo. most hogy van ez.

KépKép
KépKép
tontica

Az allategeszsegugyis ismereteimnek talan hasznat veszem Kép na jo ez csak vicc volt. Kép
/Allattenyesztes, allategeszsegugy/ Kép

KépKép
KépKép
tontica

Szerintem marha jó ez a diplomás ápolós dolog... a kórházban ahol a férjemet kezelték ott is volt egy lány aki diplomás ápoló volt... hát ég és föld volt a sima ápolókhoz képest... mind tudásban mind hozzáállásban... én neki köszönhetem, hogy a férjemet nem tartották bent tovább az intenzíven... (jól kioktatott, hogy mi miért van és, hogy mit kell tennem ha ki akarom hozni... aznap délután ki is engedtékKép)

Haláli egy lány volt.. én nagyon örültem, hogy ő is ott dolgozott... (szerintem sokkal elhivatottabb volt, mint a többi hozzá hasonló korú fiatal ápolónő)
csakegysokadnick

Csakegy
Hát ezen nagyon vitáznék!!!!!!!!Uis a diploma csak papír!!!!
Nekem van OKJ-s vizsgám,és az én ápolási dukomentációmat másolta le fősulis.Õ 5-t kapott ,én 4-st.
Mellesleg sok diplomás ismerősöm van,akinek gőze nincs az ápolásról.
Most aztán dühös lettem,irgum-burgumKép

Ja,és diplomámmal uazt fogom csinálni,mint nélküle.Mégegyszer hangsúlyozom CSAK PAPÍR!!!!!!!A szakmai elhivattság nem ezen múlik.

KépKép

KépKép
okr

Szasztok!

Anyapoci: laboron voltam! Hármonegyed nyolckor már ott voltam és fél tízre sikerült levenni. őrület volt! Rohangáltam egyik épületből a másikba, mert, hogy ez meg az a papír hiányzik stb... Meg előreendedem egy-két kismamát, mert már majd éhen akartak halni!

Kriszti! Köszi a részletes infót! Én is ilyesmit hallottam, h az ösztrogéntől van! Mostmár teljesen belezavarodtam. Dehát az tök alacsony a második félben! Nem értem na mindegy!
Jobbulást kívánok neked! A hőn sztm ne vacilálj, tök mindegy a lényeg, h volt pé. Én nem is szoktam beírni ha beteg vagyok! Citromod is tegyél a teába!Sokat! Bugyi: hu, kényes kérdés!Kép
Nekem is tanulnom kéne. Ápr. 28-ra le kell adni a szakdolit! Kép. Tiszta stersszben vagyok tőle! Alig csináltam valamit! Pedig mondta a konzulens, hogy álljak neki, mert lesznek még álmatlan éjszakáim!
Egyébként nekem is egyre jobban megtetszik az orvosi szakma. (Bár a mai nap elég negatív volt).
Én nőgyogyi lennék szívesen! De komolyan! Régebben nem szrettem a vér látványát, de mostmár megváltozott! Komálnám a műtéteket is! És ez nem vicc! Csak mivel már van egy állami diplomám, fizetős lenne a második, és ha jól tudom fél milla/félév az orvosin a költséges, arról nem is beszélve, hogy nem volt erősségem a kémia, a biosz még elment(talán ezek az alapok ugye?).

Csakegy! Neked is sok tea meg citrom! Szerezd be lassan amiket mondtam, mert lassak kopogtat az új ciklus! Az 1cn.től kell szigorúan mindent. Úgy van értelme szerintem!

Két hét múlva lesz laboreredményKép. úgyhogy closti sztm megint marad 2*1, eredmény híján! Mire meg meglesz az eredmény letelik a 3 closis hónap és jön a hsg! Azt hittem előbb lesz eredmény és akkor a köv hónap clostit már annak tudatában indíthatjuk! Hát nem !!! Ilyen ez a Magyar Egészségügy!

Tontica! Ez tök jó! Akkor most olyan esélyekkel indulsz mint mi!!Kép
Vendég

Bocs Tontica! Jobb esélyekkel indulsz! Legalábbis nálam tutti!

Kriszti! Bizony elhivatottság az kell/kellene, mert nem minden egészségügyisnél van sajna! Csak ezt nem tudják nézni a felvételin!
Vendég

Ildi
Elhivattotság vagy van,vagy nincs,de osztják a diplomával,úgy mint az inteligenciát sem.

mikorra lesz eredmény?Elég lesz egy beutaló a két vérvételhez?

KépKép

KépKép
okr

elhivatottság bocsi,a hibáért!

KépKép

KépKép
okr

Tlidi: ma megvettem a 100-as aspirin protectet (már be is vettem egyetKép... és megy majd a joghurt is. Az E vitamint elfelejtettemKép(( (viszont szedek Elevitet!)

Mi kell még? Tiszta hülye vagyok... ha nem írok fel mindent akkro elfelejtemKép((( Bocsi ha hússzor is megkérdezek mindentKép
csakegysokadnick

Eltűnt az előző hozzászólásomKép((((((

Na jó megint:

Szóval Okr: bocsi, nem akartalak megbántani!

Sajna abban a kórházban egyértelműen ezt tapasztaltam! (a férjemet egy percre nem mertem egyesül hagyni a nővérekkel... főleg miután az egyiknek köszönhetően meghalt a férjem szobatársa...) Valszeg pechem lehetett de én azóta is félek attól a kórháztól... és nem az orvosok miatt sajna (azok nagyon! jók voltak... a férjem 40 centis sebe olyan, mintha plasztikai sebész csinálta volna!)

Ui: Most ledöbbentem ám.... annyival nem tanítanak többet a fősulin? Azt hittem, az már átmenet a doki és a nővér között... (most aztán elcsodálkoztam)
csakegysokadnick

Sziasztok!
Csak gyorsan bejelentkezem!Elromlott a gepunk ugy hogy most atjottem a masikhoz!

Csak naggyabol tudtam atolvasni,de mar nem is emlekszem!Tisztara tyuk agyam van mostanaban!KépKép

Angel!
En nem kaptam meg a torteneted!KépKépKépEn is nagyon aggodtam am erted!!!!

Ha mar itt vagyok felteszem a gorbemet is!Nem tudom hogy kell jelolni ha reggel is meg este is volt akcio,igy egy x van ott!Tegnap volt PÉ-m es megsem jeloli!NEM ERTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Tlidi: Hat, legalabb van egy kis eselyem meg ha nem is sok de mivel hatrahajlo a mehem es a fiam is csak a 7. ciklusra jott ossze pedig akkor mindent bevetettunk ugyhogy nehogy azt hidd hogy tobb eselyem van mint Neked. Kép
Az egyik lany egy masik topikban egyszer azt irta nekem hogy nem ugyanaz ha valakinek valami miatt nem lehet babaja vagy nehezebben jon minthogy nalunk lehet amikor csak akarjuk csak a parom nem akarja.
Es en ezt sosem allitottam, sohasem akartam osszehasonlitani az en helyzetemet masok helyzetevel mert teljesen mas teszta, lehet hogy vannak akik igaszsagtalannak hihetik hogy en ide irogatok pedig csak egy oka van, az hogy szeretem az itteni lanyokat Kép meghallgatnak es reagalnak a hozzaszolasaimhoz es ugy erzem hogy torodnek velem. Kép Mindjart sirok! Kép
Jaj, Tlidi ezt most nem miattad irtam csak mar regota kikivankozott belollem. Kép

Kriszti: en regebben ugy gondoltam hogy aki bejut egy foiskolara/egyetemre az hiper szuper zseni es nekem ott helyem nem lehet. De rajottem hogy ez elsosorban akarat kerdese, (volt egy osztalytarsam aki hat, nem tartozott a legokosabb lanyok koze es megis fosulira ment Kép ) a masik pedig ami nagyon fontos szerintem a tamogatas, ha elhitetik veled hogy Te igenis kepes vagy ra es noszogatnak az nagyon sokat jelent.
En anyukam engem elkuldott szakiskolaba mert ugy gondolta mashova ugysem vennenek fel es en az elso ev utan felveteliztem egy szakkozepbe es felvettek, elvegeztem bar legtobbszor ugy csusztam at de nem az a lenyeg. Kép
A lenyeg az hogy nagyon fontos hogy az embernek legyen ozbizalma es hite hogy sikerulni fog. (bar en meg itt nem tartok)
Ja, hat igen az elhivatottsag sem art. Kép

Bocsi az eszmefutattasert. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ancsa: Tegnap? Hát izé... innen nézve én sem jelölném... de gondolom teszt vagy hasonló is kimutatta... nem? olyankor ha beírod akkor szerintem már jelöli... (de legrosszabb esetben manuálisan is bejelölheted a PÉ-t!)
csakegysokadnick

Kriszti! De ha valakinek nincs a családjában orvos, ápoló, akkor hogy alakulhat ki az elvhatottság? Ha nem találkozott még csak a beteg oldalával a dolognak! Szerintem ez akkor alakul ki,ha van a környezetedben ilyen ember! Különbent tartasz tőle! Vagy ez veleszületett dolog!?
Mert én csak most, hogy sokat olvastam, jártam utána a dolgoknak, most kezdem el érdeklődni komolyan iránta! És tévedés ne essék nem csak a meddőség érdekel! Klimax, küret, ciszták! Stb...

Elég igen! a beutalót elkobozták és kaptam helyette egy vizsgálatkérő lapot, amin a prolaktint, progit, testoszteront, Sexual hormont, szabad tesztoszteront Dhea-szulf, Androstindon, Kortizol van bejelölve! Gondolom másodjára már csak ezeket veszik le, aminél a tendencia számít! Mert amúgy teljes vizelet meg vér is volt meg ugye ezek a hormonok! Annyi vért levettek! Egy halom kémcsővel.

Két hét múlva lesz kész! De valami már két nap múva! Majd telózok! De a lényeg az tutti két hét múlva! Amilyen szerencsém van!

Csakegy! E-vit. nagyon fontos, mindenképpen vegyél, meg cickateát!Én follicolinumot is szedtem, de azt személyre szabottan kell! De ha gonolod szedheted olyan adagban mint én! Túladagolni nem fogod az bizti!
Vendég

(izé... ha már diploma... épp most filózok azon, hogy beiratkozok egy fazekas képzésre... ami ugyebár szakmunkáspapírt ad... és a helyzet az, hogy sokkal szívesebben csinálnék valami értelmeset a jó kis diplomás munkám helyett... jövő szombaton nyílt nap... aztán ha tetszik, 2 éves a képzés és szombatonként 5 óra... na erre kössön csomót aki tud Kép) (aztán ki tudja mi lesz... először munka mellett játszadozni... aztán ki tudjaKépO)
csakegysokadnick

Csakegy!
A repi szuri miatt,meg az erzes miatt tudom hogy tegnap volt!

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?