Új privát üzeneted érkezett!

Natasa,
morci Szonja nagggyon jó! KépKépKép

Eszti,
hát ha az idő és a fiam is úgy akarja, akkor szuper!!! Kép

Gabi,
mivel Beni elég hosszú, így csak most, 7 kilósan növesztett ekkora hurkákat. Kép Most már eléggé szoros az 5-8-ig. Lehet, hogy nem is Marcira lenne jó, hanem lassan Bencére? Eszti?
Én pont ugyan ezt kérdeztem ma, mert ugye Beni akkora, amekkora, de pl. a barátnőm kisfia, aki itt volt 1 hete játszani, 13 kiló. És láttad ...
Nem értem.

Kép
Kép
Kép
ilba

Csajok, én csak olvasom a kilókat. Ámulok és bámulok. Tegnap nagy vidáman mérlegre tettem Szonját, mert lett egy mini hurka a combján, gondoltam jó sokat hízott. De nem! 10 deka körül hízik hetente, olykor kicsivel többet.
Viszont ami paráztat,... (anyukák segítsetek), mikor kezd egy baba reagálni a hangokra???? Szonja semmi hangra nem figyel még. Ha a párom köhög attól megijed, de semmi egyébre. Rám sem:o(
Viszont, a terpeszrugitól megszabadulhatunk! Ma voltunk UH-n és minden OK. Juhé!
Most egyébként nem morcos, alszik. Én meg várom hogy kelljen és mehessünk sétálni, mert az eső miatt tegnap nem voltunk.
N

Kép Kép
natasa1975

Ilba, elvileg még a 3-6 kg-os Pamperst használjuk, egyelőre még jó, bár az úrfi vasárnap 4,5 kg volt, szóval hamarosan talán váltunk, de még egy ideig biztos jó lesz ez a pelus.

Gabi én már azt sem értettem, hogy a 2-5 kg-ig miért nem jó az én 3,5 kg-os gyerekemre, amikor elvileg 5 kg-ig jó..... Szóval elég viccesen vannak ezek beméretezve. Kép

Na, én is küldök egy kis vidámságos képet az én minifiamról. Kép

Kép
Vendég

Natasa,
Lívi kábé 6 hetes lehetett, mikor a mi hangunkat megismerte és odafigyelt rá.

A nagy súllyal született babák nem híznak olyan sokat hetente, Szonja is nagy súllyal született, ugye?

Eszti,
micsoda keleti kényelem!Kép Bárányszőrön fekszik az uraság?Kép És már megint meccset néz! Vihetem majd magammal a Fradi pályára?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Naháááááááát! Ki írt rólam könyvet?
Kép

Holnap 10, bölcsi?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
KépKépKép

Natasa,
hogy érted, hogy nem reagál?
Még csak 6 hetes, nem? Beni 6 hetesen kezdett tudatosan mosolyogni, mikor szóltam hozzá. Úgyhogy még nem késett le semmiről. És Beni a mai napig összerezzen az Apja krákogásától. Az a büdös bagó ... Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Natasa:
Ne aggódj. Én ugyanígy voltam. Azzal borzoltam a család idegeit, hogy a fiam biztos süket Kép Na ehhez képest már megismeri a kedvenc dalaimat a hifin Kép
Vendég

Egyébként meg Eszti, Natasa mindketten nemrég szültetek és hihetetlen már mennyit nőttek a babák. Nagyon szépek.

Mi meg így gyakorolunk babaúszásra:
Kép
Vendég

Mi nem megyünk (sajnos!) babaúszásra, de azért pancsolunk ezerrel. Hihetetlen mit művel fürdésnél, szó szerint minden úszik a fürdőben. Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Jöttem hozzátok egy kis vidámságért. A korosztályos topicunkból tegnap meghalt az egyik anyuka, én is végigsírtam az egész estét, nagyon jó, összetartó társaság az a topic, s mindenki nagyon szerette, s szorított érte, hogy ő győzzön a betegség felett... Nem is tudom, hogy magához fog-e térni a topic ebből a sokkból.

Ezért nagyon jól esett ma itt a napi dolgokat olvasgatni, s nézni a képeket.

Mamacka,
olyan IRÍGY vagyok!!! GYÖNYÖRÛ a babasarok, leginkább a textiliák tetszenek.

Tücsökmami,
a babaúszásért is irígykedem. Amikor Benedek úton se volt, már akkor elhatároztam, hogy ha lesz babám, majd járunk babaúszásra. Erre lett egy olyan fiam, aki közel egy éves koráig kifejezetten utálta a vizet, így nem tudtam vele járni. Leventével meg esélyem se lesz eljutni.

Több, mint egy hete elkezdtem egy maratoni hozzászólást, amit végül esélyem se volt befejezni, a témák meg közben elavultak. A két legfontosabb gondolatsoromat azért leírom:

fejés:
Azt tudjátok, hogy a meleg (forró) víz nagyon megkönnyíti a fejést? Borogatás formájában is, de én sokáig azt csináltam még Benedek idejében, hogy beültem a fürdőkád sarkába, engedtem a mellemre a forró zuhanyt, s amikor éreztem, hogy jól fellazult a mellem, no meg telítődött, akkor gyors törölközés után ott helyben fejtem, majd újra zuhany, újra fejés... Ez akkor is segített, amikor a mellgyulladáskor a besürűsödött, trutyis tejtől kellett megszabadulni komoly fájdalmak között, meg amikor az volt a cél, hogy minél több tejet nyerjek a kiegészítéshez.

Hozzátáplálás: én annak a híve vagyok, hogy elég 6 hónapos kortól elkezdeni, több okból is. Lustaság: a legkönnyebb dolog cicvel elintézni a kajáltatást, bőven fog az ember később eleget szenvedni az etetéssel, legalábbis nálam minden nap horrorpontja Benedeknél az etetések, mennyire könnyű volt, amikor csak cicizett...
Ugye sokan mondják, hogy csak akkorra érett eléggé az emésztőrendszer a más ételekhez, s amire nálunk kifejezetten figyelni kell, az az allergia. Mind a párom, mind én halmozottan allergiásak vagyunk, egy csomó dologra, így a fiúknak sajnos elég nagy esélyük van erre, Benedek nem is nagyon ehet még most sem tejterméket, mert nem nagyon bírja.
Még a témához: egy régebbi Kismama újságban volt egy cikk, hogy a hozzátápihoz ne főzzük, hanem inkább süssük a hozzávalókat, mert jobban benemaradnak az értékes anyagok. Ugyan én nem próbáltam se répát, se céklát sütni, de a sültalma rettenetesen bejött nálunk. Nem is olyan savas, mint nyersen (én pl nem nagyon tudok nyers almát enni, nem bírja a gyomrom), s Benedeknek ma is nagy kedvence (leginkább sütötőkkel együtt). Így nálunk nagy sláger volt, hogy nagyobb adag almát sütöttünk, egy kis részét a babának ízesítés nélkül, a többit a mamának, mondjuk lekvárral és dióval, nyam-nyam...

Egyrészt nagyon szalad az idő (kedden megyek a dokinőhöz 6 hetes kontrollra), másrészt folyton figyelmeztetnem kell magam, hogy hiába olyan nagy baba Levente, ő még valójában nagyon kicsi. Lesem már, mikor jön az első igazi mosolya, nagyon várom, néha félálomban elmosolyodik, s az olyan gyönyörű!!! Alig várom már, hogy szabadutat kapjak a kádfürdőzéshez, rettenetesen hiányzik, én ezzel tudok ellazulni. Mondjuk komoly akadályt jelent a rengeteg fürdetőjáték eltávolítása a kádból. Az egyik este egész sokáig tartott Benedeket meggyőzni, hogy a horgászbotját nem viheti magával aludni. Végül kiegyeztünk két halacskában.

Írok majd egyszer a két kisbabás létről, msot ennyire futotta. Azért azt még gyorsan, hogy imádom a babakocsimat, ahhoz képest, hogy milyen nehéz, nagy kocsi, annyira könnyű navigálni, hogy egész egyszerűen el tudok jutni a játszótérre minden kátyún és útpadkán keresztül úgy, hogy az egyik kezemmel a babakocsit tolom, a másikkal Benedek kezét fogom. Úgy néz ki, szép idő esetére kialakult a napi menetrendünk, délelőtt a Lenhossek parkba megyünk, ahol egész jó kismamatársaság jön össze, délután meg a Brumi Maci bababolt melletti, Tinódi utcai játszótér a cél.
Megyek, Levente kb 10 percenként rájön, hogy nem vagyok mellette, s ilyenkor morcosan ébred...

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Eszti! Néhány nappal ezelőtt írtad, h. sikeres gátvédelemmel szültél. Ki volt a szülésznőd? És egyébként hogy megy ez? Kenegetik olajjal a gátat tágulás közben, vagy???
lucvarek

Kormi
Ez szörnyű! Kép
Mi baja volt?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
és akit még érdekel: 2004 őszi babák.Kép
Azóta sem megy ki a fejemből, megszakad a szívem...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lucvarek, Spiesz Anna volt a szülésznőm. Én személy szerint egyáltalán nem készültem a gátvédelemre, szóval szülés előtt sem használtam masszázsolajat, meg semmit (meg voltam győződve, hogy tuti lesz gátmetszés, mivel első baba). Kitolásnál használt Anna egy csomó mandulaolajat, azzal locsolgatta a gáttájékot, egyébként fogalmam sincs, hogy még mit csinált, kenegette, vagy masszírozta-e, mert nem is láttam, meg nem is igazán voltam magamnál, nem figyeltem ilyenre. Én nem is vittem magammal olajat, hanem ő hozta, szóval erre tényleg figyelnek. Kép
Vendég

Tücsökmami, hova viszed babaúszni a gyerököt?
Vendég

Most így több darabban írok, nem is tudom miért.... Kép

Gabi, igen bárányszőr, kaptuk, ilyen bébiknek készített, szóval bababarát módszerrel van kezelve. Állítólag nyugtató hatású......nem tudom, de Bence jókat alszik rajta. Kép
Viheted meccsre Kép Kép

Ma megint trágya idő van, sétának annyi.....
Vendég

Sziasztok!

Gabi:
Oké a 10 óra!

Natasa:
Ne izgulj!Szilvi is ezt csinálta picinek.Ha beszéltünk mellette vagy szóltunk neki ránk se bagózott.Mi is azt hittük nem hallKép

Kép

Kép
novum

Halihó Mindenkinek!

Köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket!!!
El sem hiszem, hogy már két hónap eltelt, ami sajnos azzal is jár, hogy jövő héten oltásra is vihetem, szegényt már előre is sajnálom. Nem tudom miként nézem végig, amikor megszúrják, hiszen nem bírom a tű látványát. Apa azt mondta majd jön velem és segít, hát kíváncsi leszek.

Natasa nagyon jó a durcás Szonja kép (persze minden kép szuper). Petra mostanra figyel már minden hangra és oda is fordítja a fejét. Engem persze már régebb óta követ a szemével és jobban figyel a hangomra, de most már a család többi tagját is megtiszteli ezekkel a fogásokkal.
Csajok a nevére mikor fog reagálni?

Na most megyek, mert rengeteg a teendőm, ma jönnek a kolléganőim és utána meg egyből indulunk ki a szüleimhez és a fél háztartást össze kell pakolnom. Megint egy hétvége internet és főként babanet nélkül Kép

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Eszti
Nekem mondta, hogy vigyek mandulaolajat...
Én próbálkoztam otthon a gátmasszázzsal de elég röhejesnek érzem magam és valahogy nem vagyok benne biztos, hogy jól csinálom... Kép
Az otthonszüléssel nekem is az a legnagyobb bajom, hogy nem megoldott.... erre ninc sfelkészülve a magyar egészségügy... barátnőm két gyereket szült Hollandiában... az egész más... a gyerekágy időszakára is kirendelnek egy ápolónőt...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép

Kormi,
köszi a fejős, hozzátápis tapasztalataidat.
Hozzátápi: egyfolytában kavarognak a fejemben az érvek és ellenérvek, egyszer bedilizek tutira. KépKépKép
Beni nagyon nem akar szopni csak lefekvéshez és éjjel. Tehát marad a fejés és kanalazás. Néha azt gondolom, hogy biztosan mást (is) szeretne már, meg tök jól megy kanállal, máskor meg sulykolom magamba, hogy van tejem, tehát húzzuk ki a 6 hónapot.

Ja, hogy hatékonyan kanalazok Kép az abból látszik, hogy 1 hét alatt most 22 dekát hízott. Ez jó szerintem. Kép

Vuka,
nálunk szurinál Beni feje mögé állok, megfogom a kezeit és az arcához hajolok, beszélek hozzá, puszilgatom. Tökre játéknak fogja fel, nem figyel a szurira és ami a legjobb, én sem látom! Kép

Többiek. mizu? Mindenki bölcsiben?

Kép
Kép
Kép
ilba

Hűűűűű, most látom, mingyá 1000-nél vagyok! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Szia Ilba,

már akartam kérdezni, nálatok a cumisüveg nem jön be? Vagy félsz a cumizavartól?
Nálunk Andris a lefejt tejet cumisüvegből issza. És ugyanúgy elfogadja a cicit. Kép

Sajna nem nyert, nem fekete, hanem bézs színű és asszem HYN a rendszám kezdete... De a járdára ő is felparkol mindig. Kép Ált.-ban bal oldalt, ha mész at Euorocenter felé. Tényleg, te oda jársz DM-be?

Amúgy lassan várom Bubeket és Marcit... KépKépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Wolga,
Marci még alszik, de ha felkelt szopi, és utána indulunk.
Viszont szerintem nem viszek babakocsit, mert nagyon kaki idő van...vagy vigyek?

Kép
----------------
B&M
bubek

Vvolga,
hű, most rád is irigy-irigy!!! Kép Puszi a két lurkónak!

Beni nem iszik cumisüvegből, már 3 fajtát próbáltunk.

Aha, vagy az Eurocenterbe, vagy a Stop-Shopba.

Kép
Kép
Kép
ilba

Vuka,
mi pont tegnap vettük észre, hogy figyel a nevére!Kép

Ilba,
igen, mi bölcsiben!Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kormi!
Részvétem Lau ismerősöd miatt.KépAznap amikor megtudtam teljesen magam alatt voltam.De tegnap is eszembe jutott a családja milyen szörnyű lehet Nekik.Ááá kegyetlen az élet!!!

Timi,Gabi!
Jó volt bölcsizni,puszi Nektek.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
kár, hogy hamarabb elmentetek, hétfőn csinálunk még egy közös fotót VELETEK!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dia,
kár, hogy hamarabb elmentetek, hétfőn csinálunk még egy közös fotót VELETEK!
És még egyszer köszönjük a melegítőt és a cipőt! Nagyon tecccccccccenek!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nahát! A technika ördöge!KépKépKép

Livicsek még most is alszik! Remélem másik két bölcsiréménél is nyugalom van!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Ahhoz képest, hogy mára meleget és esőt mondtak... K. hideg van és "csak" csepereg. Most jöttem meg kozmetikustól (szemöldök, szempillafestés)Kép Nem bírtam ki, hogy "na még egyszer, mielőtt megszülök"Kép Aztán útközben összetalálkoztam a védőnőmmel is, dumáltunk kicsit. Itthon pedig mindjárt a következő fontosKép dolgokat csinálom: szőrtelenítés (39+4!!!), hajmosás stb.
Ha az Ember hazajön, akkor pedig elmegyünk bevásárolni a Profiba, meg megnézzük az megáradt Dunát. Hiába, szakmai ártalomKépKépKép Legszívesebben Nagymarosra mennék ki megnézni (kollegáim tájékoztattak, hogy már elöntötte a sétányt is a víz, -ha vki ismerős arrafelé) de nem megyünk ilyen messzire. A zötyögős úton az utóbbi időben mindig megfájdul a hasam, és kényelmetlen is ennyi ideig ülni. Szóval marad a Duna pesti szakasza, az se rossz...
Most hirtelen ennyi jutott eszembe...

Puszi!

Kép
mancs

Ilba:
A fürdős képek nagyon jók!Milyen hajlékony Beni!Kép
Beni nem szokta figyelni,ha esztek?Azt mondják az okosok,hogy ez is egy jel arra,hogy megkezdheted a hozzátápit!

Eszti:
Bence nagyon édes az ágyában!KépTetszik a rugijaKép

Tücsökmami:
Jó nagy vizben fürdik Gergő!De látom nem fél!Kép

Gabi:
Jók a képek!Kép
Szilvi mire hazaértünk már be is aludt!

Vuka:
Szilvi olyan 6 hónapos kora körül figyelt a nevére.

Kép

Kép
novum

Vuka, gratulálok a 2 hónapos fordulóhoz. KépKépKép
Én úgy vettem észre, hogy Andris már figyel a nevére. Kép Mintha...

Novum, milyen igaz lehet, Andris már egy ideje nagyon figyelte, mit miket rakunk a szánkba. Kép Szinte kért. Kép
És az almát is nagyon szereti. Kép

Ilba, ígérem, ha visszajöttünk 2 hetes bicskei kiruccanásunkból, akkor találkozunk veletek is, vagy a Margitszigeten, vagy a Szent István parkban, természetesen Esztivel együtt. Kép
És én is irigykedve nézem, milyen hajlékony Beni. Nálunk még csak a térdét fogdossa, de amilyen duci mostanában, ez is nagy szó. Kép

Tegnap én is beleolvastam a 2004-es őszi topicba és mindentől elment a kedvem, férjem nem is értette, mi van velem... Kép Szörnyű tragédia. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Én is beleolvasgattam a 2004 őszi topikba... Kép
...szörnyű...
...nemtudjátok mi volt a konkrét betegsége?...
...annyira sajnálom a férjét... nem is tudom elképzelni, hogy hogy lehet ezt túlélni... Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Ilba,
először főztem neki krumplit meg répát. Kb. 1 kanállal evett belőle.
Aztán vettem bébiételt. Azt hittem a főztöm nem izlik neki Kép
Tegnap megevett egy egész üveg bébiételt 2 részletben. Sütőtökös burgi, nagyon bejön neki.
Aztán szétcsapassuk vörösborralKép
koleszterined, hogy áll?
így e Kép
Szerintem nyugodtan etesd mással is.(pl.gyümi)
Zsófi ugyan olyan jól szopizik mellette.
Én is vettem a C&A-ban napozót. Sárga-fehér. De akkor csak az az egy fajta volt.Tegnap is bekkukeroltam akkor már olyan sok fajta volt. De nem szórtam a pénztKép

Mingyár jön haza azuramKép (nem Tibi)Kép
aztán dédi látogatás, vásárlás.
Holnap FODRÁSZ!!! nekemKép
megyünk ebédre keresztányámékhoz és megkérem az unokatesóm legyen a Zsófi keresztmamija.
Vasárnap lomtalanítás lesz nálunk, úgyhogy pakolás ezerrel. Meg jönnek sógornőmék is segíteni.
Szóval nem unatkozunkKép
Nekem erre a gyermekágyas depresszióra nincs is időmKép

Jók a bölcsis képek, olyan jó nektekKép
Remélem Bubek jövőhéten valamikor megnézzük az Apollót.
Tényleg, te hétfőn, hogy találkozol Ilbáékkal?
Én is úgy mennék, de 4-6-os villamosra esélyem nincs felszállni a babakocsivalKép
Lehet, hogy nem is azzal kell menni?
Eszti, nagyon édes ez a pici fiúKép

Este lehet, hogy benézek, (Ilba éjjel 2 korKép)

Kép

Kép
sajtine

Wolga:
Nálunk is igy volt Szilvivel!KépHa leültünk enni rögtön mondta ,hogy hammma,hammmma,rögtön tudtuk,hogy enni kérKép

Mamacka:
Azt hiszem daganatot találtak nála,talán a veséjébenKép
Én nem is nagyon olvastam tovább,mert mióta az anyukám is ebben a betegségben halt meg nem birom az ilyen történeteketKép

Kép

Kép
novum

Az én baráti körömben is van egy háromgyerekes anyuka akinek most találtak daganatot a mellében... még szoptatta a legkissebbet...
Apukámnak tüdőrákja van... anyum öccsének most találtak a veséjében... Kép különben anyum az onkológián dolgozik így elég sokszor téma nálunk...

Kép
Kép
Kép
mamacka

...pedig a vesedaganatokat elég jól tudják gyógyítani...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Képzeljétek, 3 éve Apukámnak mondták, hogy előrehaladott áttétes rákja van. Na. Elkezdem előről. Egyik nap arra ébredt, hogy nem bír megmozdulni. De semmijét. Bevitettem kórházba, kérdezték tőle, hogy dohányzik-e meg ilyenek. Nemtom miért, de egyből azt gondolták, hogy tüdőrákja van, ami átterjedt a csontjaira. Vizsgálgatták össze-vissza, lábujjtól fejtetőig, de semmi. A csontjain kimutatott az izotópos vizsgálat valami foltokat, arra hitték, hogy áttét, de az eredeti daganatot nem találták meg, minden vizsgálata negatív lett. Én, mikor a doki mondta, hogy így előre haladott meg úgy előre haladott, egy szavát sem hittem el, de ez még a kivizsgálások előtt történt. Apunak el sem mondtam, hogy a doki mit gondol. Aztán majd 1 éves vizsgálgatás után közölte velem egy másik orvos már, hogy felejtsem el, hogy az Apám rákos. Én persze biztos votam ebben, de azért jó nagy kő esett le a szívemről. Azt a másik, előző orvost meg kishíjján megvertem, hogy hogy a fenébe lehet ekkora ökör, hogy bizonyítékok nélkül közli, hogy végstádiumban van Apu. Ha akkor komolyan veszem a szavait, úgy kikészülök, hogy csak na! Felelőtlen állat!
Szóval a vége hepiend, vagyis leszázalékolás lett, mert ez a mozgásprobléma időről időre visszatér, de azért messze vagyunk attól, amit felvázoltak az elején. Hála az égnek!
Tök jó fej volt, Karácsony előtt (2004-ben), mikor már véget értek a vizsgálatok és otthon volt már, Lívi 2-3 hete a pocakomban volt, de nem akartam még mondani Apunak, mert még csak teszteket csináltam, dokinál még nem voltam. De szóba hozta, hogy talán, nem lehetne-e esetleg, hogy legyen egy unokája? Én meg mondtam neki, hogy de, aug. 25-én megfelel?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jajj, megint olyan jók ezek a képek!!!!
Szilvike épp a partvissal viaskodik? Kép Gabi, Te meg szemüvegben??!! Kép
Dominak hátul milyen sok haja van, vagy csak úgy látszik?

Nekünk már csak 1 hónapot kell várni és nyomulunk a Tücsökzenén!!!! Már alig várom! Kép

Mancs,
Jó programok, írigykedem, egy ideig úgysem lesz majd ilyenekre időd, energiád! Kép Hogy van Peti baba? Ma kettős front van, nem érzed?
Beni 39+5 bújt ki. Tudom, tudom, Neked ez nem lenne jó. Kép

Mamacka,
És Ti, hogy vagytok?

Timi,
De igen! Néha kinézi a számból a kaját. De főleg nem az almát, vagy banánt, hanem a tegnapi rakott krumplit, vagy a mai almásrétest. Ja, mit csodálkozom, már most jó ízlése van! Kép

Vuka,
Mintha Beni most kezdene figyelni a nevére, de persze ezt lehet, hogy csak én gondolom így. Kép

Sajtine,
Köszike, lassan kezd összeállni a kép. Most már csak el kéne döntenem, hogy mit akarok. KépKépKép
Jó hétvégét, unatkozni nem fogsz. Kép

Gabi,
Hülye orvos: KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Már megint ezer éve nem voltam, most gyorsan visszaolvastam és megnéztem a képeket.
Köszönöm a gratulációkat, drágák vagytok!KépKépKép A csajokkal ünnepeltem (ha ez így 30 fölött ünnep még egyáltalánKép), párom kint volt Németországban.Kép

Mamacka,
Nagyon tetszik a babaszoba. Olyan szép dolgokat csinálsz.Kép

Gabuska,
Macsek + Livi barátkozás:Kép

Bubek,
Ez a Marci miket produkál... Nyárra már szaladni fog?Kép

Ilba,
Szerintem, ha Beni ilyen jól gyarapszik és te is bírod még a kanalazástKép
, akkor még várhattok a hozzátápival.

A Bogesznek most vasat írt a dokinéni, de csak úgy ránézésre. Azt hiszem te tetted fel a linket, amiben olvastam, hogy ez nem túl jó. Nem tudom, adjam-e neki.

Tegnap átautóztunk Tinnyére barátnőzni. (Egy kicsit azért f@stam, még nem vezettem ezen az úton, pláne egyedül) Ma már a babakocsit is beszuszakoltam, igaz gumipókkal tudtam csak lezárni a csomagtartót. Úgyhogy nemsokára mi is abszolút mobilak leszünk. Éljenek a talik!KépKépKép

Most rohanok, holnap 13 másodikos ördögfióka fogja szétcincálni a házat és az idegeinket a Zsófi szülinapi buliján. És erre bizony készülni kell.Kép

Csók mindenkinek!

Jucus
jucus73

Ilba,
Szilvike a játék babakocsi tolókáját rágcsálja! Olyan drága volt, már mosolygott rám!
Domi meg a puszikkal! Haláli kópé, úgy örül, ha valakinek adhat puszit! Jó dolga lesz majd a kis barátnénak!Kép
Livicsek meg olyan boldog volt, hogy kisszékben csücsül, nem győzött sikítozni!

Szemüveg? Megint nem láttam a teletextet.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jucus!
Csináltass egy vérképet, abból kiderül, mi az ábra! Vagy adjál neki spenótot, abban vas is van, de mégsem gyógyszer.
13 kölkec? Nem semmi! MAZOHISTA!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba:

Hát Szilvi se az almát és a banánt nézi ki a szánkbólKép
De ha pörköltet még nem adhatok neki,akkor marad az alma,banán Kép
A lényeg,hogy társaságban ehetKép

Gabi:
Látod a szemüveges néniket szereti SzilviKép

Kép

Kép
novum

Ilba
Köszi megvagyunk...
Jövő héten nem szabad szülni de erre egyenlőre nincs is semmi jel... dehát ugye sosenemlehet tudni azért szoríjjatok! Kép

Lakás ügyében egyenlőre semmi csak izgalom...
No meg plussz lelki teher, hogy úgy néz ki megbüntet az adóhatóság! Kép
hát ennyi... Kép

Jucus
Köszi
Örülök, hogy tetszik... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Timi,
KépKépKép

Mamacka,
ha nem akarsz ne válaszolj, de az Apukád hogy viseli, hogy van? Csak azért kérdezem, mert ugye manapság már nem feltétlen egyenlő a véggel a rák, nyugtass meg, hogy nálatok se olyan szörnyű azért a helyzet!
Apósmnak bőr- és nyirokmirigy daganata van pár éve, kutya baja, jár félévente infúzióra meg szed gyógyszereket, de szinte semmi tünete nincs.Kép Napozni persze nem szokott, de egészen tavasztól őszig kirándul ezerrel!Kép

Kezd kisütni a nap, leviszem Livicseket hintázni, ha felébred kaja előtt még.

Ilba,
Beni alvókája jobb már?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Megjöttünk a hintázásból, ezt a melegítő szerkót kaptuk Diától:
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hol vagytok?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Most itten. most mentek el a vendégek, fürdetés, szopi, fejés, vacsi ...
Kb. 9kor jövök.

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska!

Ari Livi nagyon. Pont itt ült a Dani mikor néztem a képet a lyányról és elkezdett neki integetni és mondta közben, hogy "tá-tá"Kép

Mamacka!

Én visszakerestem az archívban a hozzászólásait. Az egész tavaly júniusban kezdődött. Petefészek daganat volt...

sasha

Kép
sasha

Ilba,
9-kor mi pancsizunk.

Sasha,
na, akkor beszerzek egy webkamerát, had tátázzanak élőben!
Pszt, Beninek egy szót sem! Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?