Sziasztok!
Tök jó volt a Tücsökzene
Anita,jó hogy el tudtál jönni. Nagyon édes volt Nimród. És milyen bátran viselkedett,tanulhatna tőlük a Dávid.(Viktortól is)
Nem sok képet csináltam,de most is vittem a fényképezőt szokás szerint.
Együt a csapat:
Jól elvagyunk!
Kristóf(mert az előbb nem látszik
)
Nóra,nem szólhatsz egy szót se
Nóra írok mélt!Van Msn-ed vagy Skypod?
Jó csúnya a párod fején a seb! Tudom,hogy azt mondtad,hogy ez már szebb,de akkor is csak egy varratos valami. Szegényke,nem elég a fog,most ez is.
Tényleg jó dolgokat veszel,azok a cipők amit mutattál....,tényleg ügyes vagy!
Jól mondja a Jatka,te mindenhez értel!
Jatka !
Most feladtad a leckét..........
Megpróbálok sorba menni a kérdéseken,remélem nem marad ki semmi,de akkor azt ha hazajöttem angolról pótolom.
Eü.vizsga
Persze,hogy nagyon drukkolunk!Nagyon ügyes leszel!!!!Ez már tényleg nem olyan nehéz. A nehezén túl vagy már!
Ez a játszótér,amit én mondok,az a lakótelep mögött van,szóval nagyon gyér a forgalom,és teli van parkolóhellyel. Én is utálok parkolni. Épp ma volt a reggeli adásban szó a női vezetőkről(Havas-Liptai),fél füllel hallottam,hogy azt mondták,hogy a nőknek nics térlátásuk,azért tolatnak nehezebbben,de viszont egyszerre több dologra tudnak koncentrálni
Mászás
Tényleg gáz!
Na nem ennyire.....,ügyes ,leleményes anyuka vagy és megoldod
Vigyázni kell nagyon,hogy olyan helyre ne tedd,ahol le tud esni,olyan kis rafináltak,hogy fél pillanat alatt el is mászik,ha pelenkázod például.Dávid esett már le az ágyról mászós korában! Hát az tényleg gáz!
Biztosíts neki nagy teret,hogy tudjon mászni a földön,teríts le pokrocot,és tegyél köré játékokat! Most ez olyan okoskodásnak hangzik,de gondolom azért kérdezted,hogy leírjuk a tapasztalatainkat
Csak egyre rosszabb lesz! Ne vedd fenyegetésnek!
Ez ígéret!
Utána jön az "állandóan menni akarok",majd a rámolós korszak sem egy leányálom.Vagyis ha belegondolsz ez mind nagyon szép,és jó időszak.Én azt mondom,hogy ne foglalkozz semmivel,ha megteheted és élvezd ki,mert ezt már senki visza nem hozza neked.
Egy szempontból nehéz időszak ez mindenkinek,mert nem sok másra jut időd (ez az én véleményem,biztos mások másként látják
) a másik szemszögből meg valamiért ezért szülünk gyereket,hogy ezeket a dolgokat felhőtlenül élvezzük,átéljük
Biztos érzed miről beszélek
Mikor benne vagy,akkor "gáz",de a későbbiekben olyan jó visszaemlékezni rá,és persze néha vissza is sírja az ember,főleg mikor látja,hogy hogy nőnek ezek a törpicurok.
Járóka
Járokánk nem volt,csak anyóséknál lent,de ott se sokáig volt kihasználva.Dávid már 10 hósan ment,így nem sokat időzött benne.(Ha lent aludt,akkor nagyon jó célt szolgált,de játszani nem sokat volt benne.)
Fent volt egy utazóágyunk,és azt használtam járókának,de csak ritkán töltötte be e béli szerepét,inkább ha utaztunk,akkor aludni jó volt.
Végül is arra vettük,de itthon is felállítottam,mert ha mentem Wc-re például,akkor beleraktam,vagy ha főztem,néha,de inkább a pokrocot leterítettem módszert alkalmaztam (Padlófűtés lévén,nem kellett tartsak,hogy felfázik
)
Szóval nekünk nem jött be!
Alma
Én nem figyelek erre egyáltalán,ami éppen van itthon,azt kapja.
Cumi
Én is vettem a Dávidnak,de nem nagyon kellett neki.Volt egy idő,mikor úgy jobban,néha cumizott,de nem jellemző. Én is pont az éjszakai ébredéseket akartam kiváltani vele,de nem jött be! Inkább maradtunk a természetes cuminál
Tényleg érdekeset álmodtál,biztos nem véletlen
Köszönjük a bókókat!
Mi is hasonlóan gondolkodunk Doresszel kapcsolatban!
Jobbulást a nagyidnak! Szegényt,mivel műtik?
Doresz vizsga
Akkor ő is kap elismerést,és akkor már ha nagy lesz neki nem is kell vizsgáznia
Na mennem kell,jól elidőztem,Dávid még alszik,és minjá mennem kell!
Ildikó