Nekem a lagjobb barátom meleg. Ő is utálja magamutogatós buzikat. Egy meleg attól, hogy meleg még nem kell, hogy nőiesen öltözködjön, mozogjon, artikuláljon....stb Ettől Ő maga, a meleg barátom is hány... Sőt a meleg büszkeség napjától is. Utálja. Sose ment el eddig egyetlen egy ilyen nyilvános megmozdulásra! Pedig Pesten él. Érdekes, hogy Őt nem tölti el büszkeséggel, hogy meleg. Együtt él egy sráccal szeretetben boldogságban és senki sem veti meg őket azért mert melegek.... Nem értem mit akarnak, miért "harcolnak", milyen jogokat akarnak????? Miért nekik nincsenek jogaik? Ugyanolyan jogaik vannak mint nekünk heteróknak, nem? Joguk van, boltba járni, sétálni az utcán, moziba menni....nem?? Mit akarnak?? Gyereket örökbefogadni?? Nanemááááá. Ezt egy normális meleg ember sem gondolhatja komolyan....
Én nem utálom a buzikat, ha utálnám a legjobb barátom nem egy meleg srác lenne és nem járnék le vele (velük) néha melegbárokba. Én csak a magamutogató,kicicomázott, traveszti,transzex meg egyéb embereket nem csípem.
Ez a 2 fiú tud viselkedni. Ha a gyerekeimmel megyünk hozzájuk, vagy jönnek hozzánk, sose tesznek olyat, amit a gyerekek nem kéne, hogy lássanak! Az pedig, hogy mit csinálnak otthon, magánügy. Engem nem érdekell. Hálószobatitok!! Én is utálnám ha a magánéletemről csámcsognának. Normális ember utálná.... Mit kell ezt firtatni????
Az pedig amit Alexa mesélt, szerintem egyáltalán nem elitélendő. Én bevenném a férjemet is ha ilyen szitu lenne, legyen már neki is egy jó napja
Angie