Új privát üzeneted érkezett!

Ja!
Az előbb kifelejtettem, hogy nekem is van ám skype-om!!! Kép

kizsó

Kedves Amneris!

Az elző hsz-m bizti veled egyszerre írtál, csak aztán már ki kellett lépnem, de Jinyvel lebeszéltük már hogy te leszel az!Kép Szóval hatalmas gratula nektek! És holnap kezem-lábam csuriban lesz értetek!KépKép

KépKép
ancsúr

Sziasztok

Kizsó
Hát épp most beszéltem meg anyukáddal hogy vele biztosan találkoztunk már mert rá emlékszem , de az itt leélt 37 évem alatt könnyen elképzelhető hogy jópárszor elsétáltunk már egymás mellett KépKépKépKép
De tuti hogy mostantól nyitott szemmel járok , de a lánykád akkor is nagyon ismerős tehát könnyen elképzelhető KépKép

Naninga
naninga

Drága Lányok! Kép

Köszi a sok-sok drukkot és jókívánságot!! Kép Kép Kép

Most ültem le végre: mivel egész délután a szükséges iratok után jártam, így csak estefelé kezdhettünk a lakáskával foglalkozni, de mostanra tényleg minden készen áll idehaza egy jó kis környezettanulmányhoz...Kép

Drága Sünikém! Bár tényleg érezhetném azt a "szuperenergiaátadós" ölelésedet! Rám férne most!
Remélem, még részem lehet benne!! Például mikor majd a gyerkőceink együtt játszanak az udvaron, mi meg a teraszról gyönyörködünk bennük...KépKépKép

Még egyszer: köszi Mindenkinek a drukkot! Nagy ölelés érte!

Kép

Most megyek, megpróbálok pihenni egy kicsit, mert korán kezdődik majd a holnapi nap. (Bár azt még nem tudom, hogy fogok én ma elaludni! Kép)

Jó éjt! - Amneris -

KépKép
amneris

Amneris!

Hatalmas gratula nektek a pici lányhoz!!!
Látod nem volt érdemes szomorkodni, hisz pár nap és már kopogtatott is a gólya.
steiff

Pedig most aludd ki magad, amig lehetKép

Nagy "nyalábolás" nekedKép Kép Kép
mera

Pedig az akaráson nem múlt... Én tényleg ki akartam magam aludni, aztán tessék! Kép

Arra ébredtem, hogy "Ajaj, csak nem elaludtam?"
Gyorsan rá is néztem az órára, és 3.42 volt rajta. Tudomásul is vettem, hogy még aludhatok 2 egész órát - aztán egyetlen percre se sikerült visszaaludnom... De most nem vagyok ám álmos! Még...Kép

Ma egész nap, és még holnap délelőtt se leszek netközelben, mert a NAGY TALÁLKOZÁS Kép után hazaugrom kis szülővároskámba - egy két dolgot otthon is el kell intéznem.
Azért remélem addig se maradtok friss hírek nélkül! Kép
Majd megkérem Nikinozsót, hogy egy-két mondatkát írjon rólunk, ha ideje engedi... Jó lesz így, Lányok?
Aztán holnap délután már jövök én is!!

Pusszancs! - Amneris -

KépKép
amneris

Drága Amneris!

Teljes szivemből gratulálok a kislányodhoz! Látod eljött a te napod is. Nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen.Bár a te egyéniségeddel kinek ne lennél szimpatikus.

Töltike!
Remélem Ádám ma hazakerül. Tündéri kisfiú! Nikiének meg küldök egy nagy puszit, mert most róla sem szabad elfeletkezni.

Ggabszi!
Nagyon jól tetted, hogy megvetted a rucit. Nekem is fél évvel Pisti születése előtt tele volt a szekrény babaruhákkal.

Kedves többi várakozó!
Merítsetek erőt az elöttetek babásodók boldogságából, hamarosan eljön a ti időtök is.
Ha valakinek néhány jó szóra van szüksége nyugodtan hívjatok a skypi-n, vagy telefonon. Steiff rádkerestem, de nem engedélyezted még, hogy lássalak.
simineni

Sziasztok!

Csak bekukkantottam ide és jó hír várt!! Amneris!! Gratulálok. Elpityeredtem ahogyan a soraidat olvastam. Hatalmas boldgoság ez. Annyira örülök..

Köszönöm a szorítást mára és Simineni amint felébred Nikike megkapja a cuppanósat amit küldtél+ adok még vagy 100-at mint minden reggel:-) Egyszer az asztalosok akik itthon dolgoztak nálunk azt mondták annyit puszilgatom Nikike buksiját egyszer el fog fogyni:-)

Tölti

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

Amneris
szorítunkKép! Minden rendben lesz!KépKépKép

Töltike
Ádám baba ma már hazamehet?

Feltelepítettem a spykot és megtaláltam Ildi_kót, Süniéket és Vickit. A többieket még nem. Kis segítséget kérnék estére, hogy a többieket is megtaláljam.

Kellemes napot mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés, mert sajnos rohannom kell.....

Amneris szívből gratulálunk!!!!! Eljött bizony végre a Ti napotok, jaj de jó!!!
Micsoda boldogsággal tölt el, hogy pont ma reggel a tegnapi szomorkás hangulatom után olvashattam végre ilyen szuper jó híreket!! Nagyon szorítunk, hogy minden rendben legyen és várjuk a további fejleményeket!!!
Ha majd lehet küldenél képet és megírnád a tündérke nevét?

A borítékon 143-van ha 4 sorszámot ugrottunk akkor a 139-ek vagyunk.

Puszi mindenkinek!!!!

Vicki
vicki

Sziasztok!
Csak egy percem van az uncsitesóm gépénél ülök, mert már elvonási tüneteim vannakKép

Amneris!
Ráz a hideg, annyira örülök! A legjobbkor néztem be ide!!! Micsoda nagy hír!!!! Én minden "babásodásnak" úgy tudok örülni, a szívem teljesen hangosan ver! Úgy szeretlek titeket, pedig nem is találkoztunk mégKép Kivéve Amnerist, aki mostmár révbe ért!!!!!! Nagy ölelés és puszi mindenkinek!!!Kép

Kép
rayo

Amneris!!! Naggggggyon szorítok , tiszta szívemből! Teljesen meghatódtam.Látod, látod itt a nagy nap...ez nagyon jó...összevissza irok boldogságomban. AMNERIS ANYUKA!!
Amneris magyarhangja Nikinozso lesz?
Nagyon várjuk!Kép

Marcianyu, beszélhetünk!

Töltike, neked is nagyon szorítok, hogy Ádám ott szuszogjon a kiságyában.

Lányok, nekem is elvonási tüneteim vannak nélkületek,(mint Rayonak) annyira jó, hogy van ez a hely, és megismerhettelek titeket!
(Na jó, ez kicsit szentimentálisan hangzik, de mit csináljak, ha igaz??Kép)

Kép
Kép
ggabszi

Drága Amneris!
Egyszerűen nem is tudok mit írni, mert amit érzek, azt nem lehet szavakban kifejezni! Teljes szívemből gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek! Nagyon várom majd a beszámolódat.
Ölellek ezerszer és milliószor: Hildus
Vendég

A.!! Biztos csavarogtok ebben a szép időben!
Heti telefon nélkül nem élet az élet!!!
Puszi:
Gabi

Kép
Kép
ggabszi

Szia
Hildus, ma este irok.Kép

Ildikó, ráérsz, biztos sok dolgod van utazás után! Jó, hogy végre itt vagy!Kép

Kép
Kép
ggabszi

Szia Amneris!
Bár a szavak embere vagyok, de fiús zavaromban valahogy nem találom a betűket... Ezért most maradjunk annyiban, hogy nagy-nagy gratula, együtt örülünk veletek, legyetek boldogok!!! A többit majd szóban...
apa Kép
apa

Drága Amneris!Kép

Szívból gratulálok a kislányotokhoz és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Pár hete még azt beszélgettük milyen lassan is telnek az utolsó napok, és lám már el is érkezettKép

Tviky
Úgy látom mi együtt fogunk babásodni. Nekünk a borítékon 130 volt.

Kizsó
Mikor járjunk felétek?!Kép

Kép
rvan

Sziasztok!
Nagyon rövid leszek, mert rengteg a dolgom.
Gabszi: Várom!
Jiny: Majd estére válaszolok.
Di-ti: Engem nagyon érdekel a levél, már ami közölhető belőle és az is, hogy Te mit válaszoltál.
Tölti: Ádám otthon van már?
Bocs lányok a távirati stílusért, de viszem Hannát a keresztanyucihoz, mert mennem kell délután a szövettanért (igen, mégcsak most lett készen)és oda nem akarom bevinni Õt.
Mindenkit ölelek:
Hildus
Vendég

Lányok!

Tegnap ismertem meg: www.hi5.com
Ez olyan, mint az IWIW, nézzétek meg és ha van kedvetek, regisztráljatok! Azt hiszem, ez megy meghívó nélkül.
ildi_ko

Amneris! Nagyon sok boldogságot kívánunk a kislányotokhoz!
Boszi
szuperboszi

Amneris: Csodálatos olvasni a soraidaT! Olyan szuper!KépKépKép Megy neked a szívmelengető nagy ölelés!Kép

Töltike: Remélem ma már 4-esben bulizto este!KépKép Nikinek is küldöm a puszikát én is! Meg Ádámnak is ! Meg nektek is!Kép

Vicki:Kép Nekünk meg a levonás után volt 143, KépKép tényleg egyszerre haladunk.Kép Próbáltam a msn-t, de lehet bénán vettelek fel.

Lányok megpróbálok majd felvenni mindenkit az msn-re meg a skypera ha sikerül. Táblicsku alapján.Kép

Madri: Azt hiszem én meg nem is írtam be sehova? A táblába? Az msn-en Ancsúr vagyok. a Skype szaboancsa3736 -a szám nem tuti, de az van a nevem mellettKép Azt bizti nem én írtam be Kép

KépKép
ancsúr

Gyerekszáj!

Anyuka gyorsabb sétára noszogatja kicsi fiát, mire az mentegetőzni
kezd:
- Már olyan gyorsan szedem a lábamat, ahogy csak a torkomon kifér!

Anyuka mérgesen förmed rá a kisfiára, aki kérdezés és engedély nélkül kinyitotta a kólás üveget.
- Miért nyitottad ki?
- Nem én voltam. . . Kidugult!

- Tudod anya, kibe vagyok szerelmes? Téged be!

- Tudod, melyik a két kedvenc virágom? Hát a rózsa, meg a bimbó!

Alkudozás az esti elalvással kapcsolatban:
- Este majd itt fogok aludni veletek! Kölcsön jövök hozzátok!

A nagyfiú a maga öt évével már igencsak fejlettnek bizonyul:
- Apa képzeld, ma van a nőnap. Menjünk akkor nőzni!

A kórházudvaron járva, a szülészet mellett halad el éppen anya és fia, mikor a kicsi jól informáltan megkérdezi:
- Itt születtem a múltkor. Emlékszel rá, anya?

A kicsinek van egy játékautója, amelyben egy nyuszi a sofőr. A gyerek egy ideig szépen játszik vele, majd messzire hajítja a szoba másik felébe.
- Ezt most miért csináltad? - kérdi anyuka szigorú tekintettel.
- Nyuszi hopp! - jött a mosolyra késztető válasz.

Az ovis gondterhelten ücsörög a sarokban. Miután nem vesznek róla tudomást meg is szólal:
- Csak növök, csak növök, de sosem leszek már iskolás?

A kislány rajzfilmet néz, a papája mellette ül, újságot olvas. A kicsinek ki kell mennie pisilni, de még odaszól a papának:
- Ha jön a boszorkány a tévében, mondd meg neki, hogy bunkó.

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Gabszi köszönöm a képecskét!!!!
Amnerisék miatt sokkal jobb a kedvem.

Nikinozsó van valami hír Amnerisékről?

Diti engem is érdekel mit írt az életetadó.

Töltike remélem már otthon vagytok négyesben!!!!!

Többiek megírnátok, hogy kinek hányas a sorszáma?

Kelimóni nagyon édesek amiket írtál!!

Ancsúr jólesett a délutáni dumcsi!!!

Kinek van még msn-je??

Szép estét mindenkinek!!
vicki

Sziasztok!

én új vagyok itt a neten, olvasgattam a beírásokat, és akkor igaz, hogy a sorszámból négyet le kell vonni?
Akkor a 133-ikak vagyunk.

Olyan nehéz ez..., de jó olvasni, hogy előbb-utóbb mindenki sorra kerül és az álom valósággá válik.

Szemben velünk van az óvoda,gyerekek futkároznak, nevetgélnek, és elszorul a szívem, hogy egyszer saját kisgyerekecskénket is látni fogom majd az ablakból?
zsussi

Sziasztok!

Épp csak bekukkantottam és micsoda hír!!!!!!
Amneris, annyira örülök, a könnyeimmel küszködök, na meg a Jankával, aki nagyon nyűgös és egyáltalán nem tetszik neki, hogy a gép elé ültem. Na megyek is majd később, de nem tudtam megállni!!!!
Nagyon-nagyon sok boldogságot!!!!!!
Kiváncsian várom a részleteket!

KépKép
gilice

Zsussi
Üdv közöttünk, mesélj magatokról ha van kedvedKép

NikinozsoKép Amneris magyar hangja.Kép
Szabad tudnunk valamit? Legalább annyit, hogy alakultak-e ma a dolgaik. Jól, ugye ?Kép
Üzenjük Nekik, hogy szorítunk és lélekben Velük vagyunkKép

Töltike
Ádám mikor aludhat otthon?

Hildus
Gondoltam Rád, remélem, jó híreket kaptál.

A gólyák mai állása szerintKép
Persze ez a szám (ugye Nikinozso) nem feltétlen a Szülőkké válásunk sorrendjét jelöli, hiszen az életadó is elmondhatja milyen szülőket szeretne a babá(k)nak és várakozók "sokszor megálmodott" kisbabái is különböznekKép

Naninga 98
Süni reni 101
Rvan 126
Tviky 129
Zsussi 133
Ancsúr 143
Vicki 139
Petyaanya 156
Jiny 163

Kizsó
Nem és mégegyszer nem. Egy kenyérkét elfogadunk, ha azzal szeretnél beszállni, de a többit kifizetjük. Ne is próbálj ellenkezniKép, mert rögtön szétosztom a többiek között a többi kenyeretKép

Talán holnap lesz kulcsunk a lakáshoz és elkezdhetjük a berendezést. Már minden itt van a garázsban. Barátaink jönnek vasárnap a nehéz cuccok cipelésében segíteni.

Jó éjt mindenkinek: Süni
Később még bekukkantok van-e valami hír az új babákrólKép
süni_renóca

Mindenki!

Amneris magyar hangja jelentkezem!
Csúcsot döntöttünk, Amnerisék kicsi lánya ZITA tegnap született reggel, és ma délután a jegyzőkönyvet alá is írta mindenki. Visszavonhatatlanul szülők lettek. Amneris ÉDESANYA lett. A többit majd Õ elmeséli, csak annyit, hogy a nap folyamán többször "szem nem maradt szárazon".
nikinozso

Ja! ma -1 (vérszerinti)
nikinozso

Sziasztok!

Csak Amnerisnek szeretnék gratulálni, és rengeteg sok boldogságot kívánni a pici manóhoz! Remélem mielőbb hallunk rólatok!

Mindenkinek jó hétvégét kívánok és SZÉP IDÕT!
Puszi

Kép
csöpke

Nikinozso
Köszönjük.

Drága Amneris Édesanya!
Zitus születéséhez szívből gratulálunk!
Kép

Édesanyák, Kismamák:
http://www.eszbonto.hu/eszbonto/fullindex.php?oldal=link/linkalkat.php&linkalkat=3200
süni_renóca

Nikinozsó micsoda hírek!!!!!

Amneris szívből gratulálunk a kis Zitácskához drága Anyuci!!!! Amint lehetséges jelentkezz!!

Ma is lejjebb ment a sor???? Juj de jó napunk van!!!!

Sünike köszi a sorszám összefoglalást!!
Gabszi, Marci_Anyu, Csöpke, Steiff, Sukmesi ha nem titok eláruljátok a sorszámotok?

Puszi mindenkinek!!!
vicki

NikinozsoKép
Most látom csak, hogy megint-1Kép
JajKép, emlékszel arra vágytam, hogy húsvétra kétjegyű legyen a mi sorszámunk. Úgy tűnik teljesülKép
Lányok 100KépKépKépKép
süni_renóca

Naninga 97
Sünireni 100
Rvan 125
Tviky 128
Zsussi 132
Ancsúr 142
Vicki 138
Petyaanya 155
Jiny 162
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
süni_renóca

Sziasztok!

Amneris
gratulálunk a kis ZitukáhozKép, várjuk a híreket és a képeketKép A kis Zituka mikor mehet haza?

Töltike
Ádám baba már otthon van? Mi újság nálatok?

Vicki
nem feletkeztem meg rólad, de nincs sok időm...Kép A hétvégén mindenképpen írok! Kép

Szép estét mindenkinek!!!

Kép
madri

Sziasztok!
Jó látni, hogy ilyen szélvész gyorsan megy a sor. Én elárulnám a sorszámunkat, de nekünk nincs , és nem is lesz.
steiff

Amneris! Annyira boldog vagyok!! Kép Nagyon - nagyon sok gratula!

Tölti! Hányan alszotok ma otthon? Írj!!

Vicki! Mi "soronkívüliek" vagyunk, második gyereknél már más a rendszer. Egyébként, ha van időd írhatnál!!

Gabszi! Szuper volt ma beszélgetni, kicsit könnyebb lett a lelkem, hogy nem vagyok egyedül a hülyeségeimmel! Bocs! Kép

Képzeljétek, Marci ma görkorizott anyuéknál!! Kép Hát elég vicces volt, mert az összes lába más irányba ment, de persze egyedül szeretett volna száguldozni... A nadrágja kantárjánál fogva tartottam amíg le nem buktam. Kép
Ja, és az én nagyon jólnevelt kisfiam azt mondta mikor akartam neki adni tejberizst: Köszönöm szépen nem kérek! Kép Elájultam.. Egyébként lehetett ma valami a levegőben, mert szinte alig evett. Kép Remélem, holnap bepótolja!

Legyen szép estétek! A.

KépKép
KépKép
marci_anyu

Nikinozsó! Nagyon nagy örömmel olvastam a mai nap sikeréről és boldogságáról! Amneriséknek gratulálok és sok boldogságot kívánok a kicsi Zitához!!!! Kép

(Lassan jövök ám bővebben is, nem fogok már mindig ilyen távirati stílusban írni, csak még mindig el vagyok havazva...)
ildi_ko

Marci_anyu én írtam neked választ már majdnem 1 hete, nem kaptad meg?
Átküldöm mégegyszer. Megírnád, hogy második babánál mi a rendszer? Nagyon érdekel!!!
vicki

AmnerisKép

Gratulálok a babushoz!

Lányok!
Először nem igazán értettem, mi az a -1. De rájöttem, és úúúgy örülök, hogy ennyire halad a sor!!!Kép
Süni
Latimi van kettővel előttünk. Bár ő nem szokott ide írni, remélem nem haragszik, hogy megmondtam a számukat. Te tudod kiről van szó.

Madri
Nem is olyan messze lakunk tőletekKép

Petyaanya

Kép
petyaanya

Lányok, elárulnám én a sorszámomat szívesen, de NEM TUDOM! Még nem kaptam meg a levelet, bár ma 2x is megnéztem a postaládát. Más levél jött, de a várvavárt nem volt közte.Én kimaradtam?Kép

Kedves Amneris! A kis Zitához szeretettel gratulálok! ...és nagyon várom, hogy írj!

Marcianyu, nekem is nagyon jó volt beszélgetni veled, és persze Marcival. ( Küldött puszit, és elénekelte a Csiga-bigát. Nagyon szépen beszél!!Kép)
Annyira sokáig beszélgettünk ( fel sem tűnt), hogy majdnem elkéstünk Balázzsal az edzésről+ a logopédia házi feladat is estére maradt. Kicsit lelkiismeretfurdalásom lett, de olyan jó volt dumcsizni..........KépKépKép
Az ilyen klassz beszélgetések után az én lelkem is könnyebb lesz, mert tudom, hogy más is tud olyan mindenféle lenni, mint én.
Ja, és remek tápszeres táplálás tanácsokat kaptam, köszönöm!!

Már régebben akartam írni, hogy nagyon,nagyon klassz mese a Mazsola sorozat. Abból is minden testvérre váró és már meseértő gyereknek ajánlom Balázs nagy kedvencét: Mazsola és Tádét.
(Ebben a mesében Mazsola és Manócska "örökbefogadja" a bokor tövében talált kis tengerimalacot, Tádét. Minden történet zseniális, pont olyan, ami testvérek között kialakulhat.)
A mese nevelő erejében nagyon hiszek, és ezek a történetek szívetmelengetően hasznosak.

Balázsnak most esténként az Óz, a nagy varázslót olvasom.Nagyon élvezzük! ( Csak nagyoknak!)

Miután hozzászólásom vége egy női magazin könyvajánlójához lett hasonlatos, be is fejezem a mai okoskodást.Kép Remélem holnap megtudom a sorszámot, mert az oldalam helyén egy nagy lyuk lesz hamarosan.

Gabi, aki nemsokára "féloldalú"

Kép
Kép
ggabszi

Petyaanya!

Mindig olvasgatlak benneteket, így tudom követni az eseményeket. Nem haragszom, hogy megírtad a sorszámunkat. Egyszerre fogunk izgulni, amikor már mi is a sor elején leszünk
Mindenkinek nagyon szurkolok, hogy mielőbb a karjaiban tarthassa a kis hercegét vagy a hercegnőjét.

Timi
latimi

Amneris, gratulálok nektek, nagyon jó ilyen hamar sikerült elrendezni a dolgokat. Remélem a kis Zita minél hamarabb szerető családja körében lesz.Kép

Töltike, azért nem írsz mert már otthon van a kis Ádám? Remélem minden rendben ment.Kép

Zsussi, Latimi üdv közöttünk.Kép

Marci_anyu, nagyon ügyes a kisfiad. Már ilyen jól beszél? Peti csak 2 éves kora után kezdett el mondatokban beszélni, igaz, hogy most meg be nem áll a szája.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok

Úgy örülök Amnerisék Zitájának mintha a sajátom lenne KépKép
(Tudom nem olvasol most de .....eszembe jutottál reggel amikor felébredtem 6:45 kor hogy lassan itt száguldoztok el az ablakunk alatt hogy a kislányotok felé repülhessetek Nikinozsóval ) KépKépKépKép:

Sünireni

Milyen gyorsan átvetted tőlem azt a bűvös 100-ast KépKépKép

és kérhetném valakitől a táblázatit mert Mosi tegnap ugyan megígérte hogy átküldi de szerintem nem ér rá Norisz mellett mert puszikálja a fejét KépKépKépKépKépKépKépKép:
Naninga
naninga

Amneris Nagy nagy gratula!KépKépKépKép Tényleg rekordot döntöttetek!Kép

De jó hírek!

Vicky: Nekem is! Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok!
Muszáj volt még gép elé ülnöm! Nagyjából kész a konyha! De kit érdekel...Itt van Amneris Zitája!KépÉs ez annyira szuper!Kép

Lányok! Micsoda gyorsan halad a sor!
Süni! 100 alattKépKépKép!!!!!

Kép

Ja!
Regi vajas kenyeret reggelizett felvágottal! De a héten már evett rakottkrumplit is! Mit tesz egy kis szülői lazaság???!!!Kép

Kép

Tölti!
Otthon vagytok???????

Üdv az újaknak!!
Puszilunk mindenkit: Rayo+család

Kép

Kép
rayo

Kedves Babásodók!

Már lerágom a körmöm az izgalomtól, hogy mi van veletek.
Tölti!
Ugye csak azért nam írtál, mert Ádámhoz kellett felkelned éjszaka!
Amneris!
Nagyon boldog vagyok, hogy Zitus a ti kicsi lányotok már. Mikor jöhettek haza? Képet kérhetek?
A párom azt mondja, hogy ugyanúgy izgulok a babákért mintha a sajátjaim lennének.
Mondtam neki, hogy olyanok is mind, hisz tudja, hogy látatlanban is imádok minden kisgyereket.
Üdv az újaknak!

Tegnap a suliba Árpád napok voltak. Emlékkőavatás, nagy cécó. Meghívtak prezentálni a szülői munkaközösség oszlopos tagjaként.
Ehejett én Pólót válogattam a barátnőmmel a technikateremben, és hallgattam a teli szájjal időnként befutó anyukák ordibálását, hogy ez az egész pólóosztás szar, nem lesz minden gyerekre jó. Kérdem én ,hol voltak amikor megrendelték a pólókat, el kellett hozni, el kellett vinni a nyomdába, ahol szőrén szálan eltünt 200 db.Tudtam én, hogy itt semmit nem lehet csinálni úgy, hogy mindenkinek megfeleljen.Szegény szomszédasszonyom aki mindezt intézte, szerencsére dolgozott, de biztos nagyon csuklott, mert a háta mögött rendesen szídták. Nem győztem megvédeni a mindenféle vádaktól.
De nem fárasztalak benneteket ezekkel a gondokkal.
simineni

Rayo!
Gratula a konyhádhoz, biztos finomakat főzöl majd benne.
Ha Regi jó étvággyal ette és nem fájt a pocija akkor nyugodtan adhatsz neki rendes étkeket is, nem csak a pempőt.
Sünikém!
Jó, hogy megkaptátok a kulcsokat, legalább lefoglalod magad a berendezéssel és egyebekkel, meg titkon azt gondoltam hátha bejössz vásárolni és meglátogatsz. Csak kiadásra vettétek, vagy egyszer oda is költöztök?
Marci-anyu!
Én is hallhatom a Csiga bigát?
simineni

Sziasztok!

Itthon vagyunk. Mostmár 4 tagú a kis családunk:-)
Éjszaka is minden rendben volt.

Most csak ennyit tudok írni. Már begépeltem egy hozzászólást és elszállt. Br......

Megyek mert Nikike nemsokra ébred. Ádám most pakolta tele a pocakot és visszaludt. Olyan csodálatos mindkét gyerkőc. Olyan boldog vagyok:-)
Pusz Tölti

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

Olyan jó olvasni, hogy gyarapodnak a babák!

Töltike
szuper, hogy Ádám baba már a saját kiságyában tölthette az éjszakátKépKépKép!

Amneris
minden rendben halad? A kis Zitusról kérhetünk képeket?

Süni
jó olvasni, hogy a várakozás perceiben el tudod magad foglalni! Nálunk az átalakítás miatt nagy a kupi, ha nem laksz benne, könnyebb lesz és a berendezés a legjobb az egészbenKép!

Petyaanya
mennyire lakunk egymáshoz közel? Este megnézem a táblázatbanKép

Üdv az újaknak, kezdődik a hét utolsó munkanapja, megyek dolgozniKép

Kellemes napot és hétvégét mindenkinek! (Jó babázást mindenkinek!Kép!!!)

Kép
madri

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?