Sziasztok!
Szamy!
Köszönöm a jókívánságot!
Örülj Neki, hogy kiderült a bárányhimlő. Gondolj bele, ha a látogatásod után derült volna ki...
Timota!
Nekem mindkét időpont jó
Köszönjük a meghívást! Akkor bepótoljuk a találkozónkat!
Manka!
Melleddel kapcsolatban nem tudok semmi okosat írni. Nekem a terhesség alatt max. az erek látszódtak, majd a szoptatás után csíkos alul egy picit. A feszülés enyhülni fog, de ha nagyon kellemetlen és fáj, beszélj szakemberrel (értem ezalatt a dokidat, vagy a védőnőt).
Judit!
Köszönöm a gyógypuszikat
Felettünk tényleg van egy elég forgalmas légifolyosó
Földhivatal
Krisszi!
Semmi baj a kép minőségével
A pocak látszódik!!! Helyes!
Rejo!
csip-csep vér
Pihenj rendületlenül!
Utána olvastam, az oltásnak nagyon ritka esetben lehetnek durva mellékhatásai is. De ennek ellenére holnap lemegyünk a dokinénihez, inkább nézze meg ő is.
Domidnak jobbulást!
Rolex!
A 12. héten a nyaki redő a lényeg, de persze mást is megmérnek. Én azt tudom leírni Neked, amit nálam mértek: BPD (fejméret 2 fül között), CRL (ülőmagasság), NT (nyakiredő), gyomor és hólyag jól telítődik-e, végtagok megléte, szívműködés, magzatmozgás.
Nekem a toxos eredményből az derült ki, hogy jó, mert most negatív vagy. A régi ilyenkor már nem számít! Vagy rosszul gondolom?
Baktérium ellen valszeg a antibiót adnak. A dokid biztos tudni fogja. Ja, most olvasom, hogy már írt is. Mi az a gyogyi? Én Marcinál Augmentin 625-öt szedtem, és nem is egy alkalommal.
Kata!
Gratulálok a jó AFP-hez
Köszi a gyógypuszikat
A terhesbugyinak az eleje gumis, táguló, hogy kényelmes legyen. Én is csak láttam, mert én a 9. hónapban is normál, bár horrorméretű bugyit hordtam.
Erika!
Köszi a puszit!
SZTK-s sztori ismerős, de sajna én korábban mentem és nekem még végig kellett állni a sort. Viszont a vérvételnél engem is előrevettek a pesti szállítás miatt
Külön kismama fehérneműs boltot nem tudok, de én például szopi melltartót, amit a terhesség alatt is hordtam és most is
, a Cora-ban vettem, Dorina márkájú és nagyon kényelmes
Ja és nincs aranyára!
Áprilisban is a hétvége a jó, kivéve az utolsó a talira.
Ma fodrásznál jártunk, ahol a fodrászlány a 7. hónapban van, épp 2 hónap van köztünk. Annyira helyes pocakja volt
Jó volt személyesen is pocakos témáról beszélni.
Pocimat a napokban jópárszor meghúztam trüsszentés közben. Annyira vissza akartam fogni a trüsszentés erejét, hogy húzódás lett a vége
Mi lesz itt tavasszal a szénanáthám idején, te jó ég!!!
Mindenkinek jó éjszakát: Melinda (19+5)