Sziasztok!
Hát a jo odö ránk is jo hatással van,amikor csak tehetjük kimegyünk.Mivel mi tömblakásban élünk,Bazsi,amikor van dolgom,és nem mehetünk le,akkor az erkélyen "tombol",persze felügyelettel,mert lerámolná az egészet.Most készülök majd mindent eltüntetni onnan,hogy minél nagyobb szabad tere legyen ott is,és nem kelljen izgulnom a pakolása miatt.
Ezért jövök mostanság ritkábban,de minden nap elolvaslak benneteket,mert az nem maradhat ki.Az még ugy is megy,ha a Bazsi az ölemben ül,de az irás már nagyobb probléma...
Élvezzük a joidöt,mindenkinek szép napot!
A gyerköcök remélem mindenhol jol vannak,és persze a mamik és papik is,mert ugye csak ugy teljes a boldogság!!
Adri örülök,hogy jol vagy,és jok az eredményeid,na és persze sok sikert a szakdolihoz,és az "ovizáshoz".A kérdöivedre ma igérem sort keritek,és küldöm!!!
Moni Neked is jo tanulást,ilyen szép idöben talán még az is könnyebben megy!
Dorka hajmosás ügyben én nem nagyon tudok tanácsot adni,mert mindhárom fiut pici korátol szoktatom a vizhez,és (lehet,hogy keménynek tünök)nincs pardon,idönként a pofiba,és szembe is kerül,de elöbb utóbb megszokják.A két naggyal nincs is gond(még szép
)de a Bazsi is már egyre jobban hozzászokik.Tök jo,hogy nálatok is szebb már az idö.A hoesés,amit a mult héten irtál,nem volt valami biztató!
Zsuzsi levágtam a Bazsi haját,persze géppel,és reklám alatt,mert a reklámokat imádja,és akkor majdnem teljesen kikapcsol...
Kis golyó lett a lelkem
Ditta az anyum egy specko fogkrémet használt a fogaira,talán 1000ft volt,de pontosan utána fog járni,és akkor megirom én is Neked,ok?
Gotti gondolom Ti is élvezitek a szép idöt,és ezerrel megy az udvaron a jácci!!
Zitusnál alakul a fogzás?Ciciztek még?
Ahogy lesz idöm,jövök,addig is sok puszi Nektek:
Kinga