Sziasztok!
Strandolók! Milyen volt? Le lehetett teríteni a plédet, meg lehetett mozdulni a medencében? Hú de rosszindulatú vagyok... csak az irigység beszél ám belõlem
Én meg dobozoltam ma is... miközben mindkét gyerekem hol felváltva, hol egyesült erõvel cincálta az idegeimet. Amúgy jó napunk volt
Tegnap itt voltak a vevõink, mostmár eldõlt vasárnap kiköltözünk teljesen. Úgyhogy jövõhéten már dobozolnom sem kell, és ott leszek a ligetnél, talán már ilyen dög meleg sem lesz, úgyhogy én asszondom legyen minden nap tali. Na?
Zsóka!
Szurkolok erõsen nagytestû költözõ madár ügyben. Próbáld ki a tornázást, az tuti nem ront a hatásfokon, ha közben röhögsz
Edóka! Viktoréknak jó idejük volt, mi itt kinyúvadtunk ugyan, de táborozáshoz ilyen kell. Alex most szombaton megy, remélem nekik is lesz alkalmuk jól lesülni. Eszternek meg gratula!
Ld! Nekünk safety baby 0-13 kg (csak 3x másztam fel most a szekrény tetejére bekukkantani a zsákba megnézni a nevét, mindig elfelejtem) babahordozónk van. Nagyon bevált darab (már amire nekünk kellett), bár ez babakocsira nem csatlakoztatható. Sokat hurcibáltam viszont lakáson belül ebben a bébit, nagyon élvezte, jókat durmolt benne, és kényelmesen tudott nézelõdni. Villamosozni semmiképp nem indulnék el vele. Nekem már az egyik szobából a másikba átcipelés sem volt egyszerû. Viszont nemrég láttam egy anyukát a piacon karjára akasztott hordozóval (baba is volt benne
), nem kiguvvadt szemmel rohant a céljához, hanem kényelmesen nézelõdött. Na én ilyet sose tudtam volna csinálni, bár igaz, eleve 4 kg-ról indultunk (ez csak a gyerek
). Mi amíg ezt használtuk csak az anyósülésre kötöttük be menetiránynak háttal. Sosem csuklott elõre a feje, ráadásul szem elõtt volt, lehetett szórakoztatni ha megunta az utazást. Ennyit tudtam hozzátenni a témához
Ja, és még én is be tudom kötni az autóba ez nagy szó!
Költözésrõl: nálunk is a vevõnk vevõjének a pénzével van a gond. Bár mostmár látszik az alagút vége. Legalábbis az egyik
Kiköltözés már tuti, dehogy mikor lesz be is...?
Norcsi! További gyógypuszik Bánknak! Csak ne idegeskedj! Nyugi!
Erika! Biztos jó lesz az Õrségben a nagyszülõkkel ne aggódj. Gondolom ha kell tudnak vigyázni Tomira. Ez a jó, ha akartok kettesben is maradhattok, de mégis együtt vagytok! Én még egyelõre szeretnék dobozokat látni, ui abból úgy néz ki sosem elég. Olyan nehezen jutok hozzájuk, idõnként itt a piacon tudok kunyerálni, néha kapok lesajnáló pillantásokat, ilyenkor gyorsan elmesélem, hogy költözéshez kell. A nagy áruházakban vadászni kell az éppen árufeltöltõket, mert ha már visszavitték a raktárba onnan többet ki nem jöhet ilyen célból. Most úgy néz ki minden épkézláb méretõ dobozt megtöltöttem, ezután 1 fazék-1 doboz. Érdekes lesz. Mindenesetre sûrûn gondolok rá, hogy egyszer eljön a vége
Bigacsiga! Köszi! Sajnos nem tudunk menni
Akkor még nyaralásban leszünk. Képeket is köszi. Háát ha lehet ilyet mondani, és nem sértõdsz meg (ugye nem teszed!), én a gépet rosszabbnak képzeltem magamban. Persze tudom ez így sem könnyû
Továbbra is nagyon helyes srác mindkettõ
Verus-Verus! Én ennél jobban vigyázok a Bélámra
Szegény... túl jó dolga volt nálatok ez egy mazohista teki
Magadra is jobban vigyázz!
Alex (8) bizijét meg nem is meséltem. Végülis semmi extra, várakozásoknak megfelelõen teljesített
Kitûnõ lett a drágám. A magatartás jegynél kicsit rezgett a léc
Három tantárgyból kapott díécséretet, nem is fért volna a rublikába több. Lehet, hogy ezért nem kapott többet...?
Büszke vagyok rá nagyon! Olyan ügyi, pedig kissé el volt hanyagolva (mindkettõ
) az építkezés, költözés miatt.
Kitti (16 hó) tegnap belesz*rt a fürdõvízbe. Persze együtt fürdött a nõvérével, aki öklendezve elhúzta a csíkot a helyszínrõl. Én sem éreztem magam valami jól a látványtól, nem éppen olyan tuti normál összeállós volt a dolog. Páromon csodálkoztam, mert még csak szólni sem kellett neki és elintézte az ügyet zokszó nélkül. Alapban nem ilyen típus. Remélem nem lesz ebbõl rendszer...
Sziasztok
Kati