Szia Andi,
A császárról: ezen jót nevetett ma az orvosom a Margitban, és kicsit felháborodottan mondta, hogy náluk is alkalmazzák azt a technikát, amit a Péterfyben, csak nem reklámozzák, mert Bp.-en a második legtöbb szülés a Margitban van, és nincs szükségük reklámkampányokra.
Sot, azt mondta, nagyon sok, majdnem mindegyik kórház alkalmazza ugyanezt a technikát, amit a Péterfy is. Úgy éreztem, kicsit tisztességtelen eljárásnak tartja ezt a kizárólagosságot hirdetést a Péterfytol.
Én direkt ezért hívtam fel, mert 99%, hogy megint császárral fogok szülni, és szeretném a kímélobbet. O elég korrekt, legalábbis annak ismerem, gondolom az igazat mondta. Engem mindenesetre megnyugtatott, sot, azzal kapcsolatban is, hogy nem fog ragaszkodni a hüvelyi szüléshez nálam, az elozmények miatt, tehát nincs kísérletezgetés. De hát pont ezért szültem nála a fiamat is, rendkívül óvatos és megbízható.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, igaz, o sem egy lélekápolgatós fajta, de hát a lényeg, hogy rendben levezesse a szülést, és felügyelje a baba és az én egészségemet egész ido alatt.
Az elso diploma ingyenes, persze, hacsak nem költségtérítésesre vettek fel.
Ez csak pár pont lemaradást jelent a felvételinél, viszont súlyos pénzeket évente. Az érdekelne, hogy kismamáknak a költségtérítésesen is elengedik e a tandíjat, vagy továbbra is fizetni kell?
Üdv. Yoo