Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm ilyen sokon szorítottok és velem izgultok. Ma volt a leendő életet adó vérvételen és jövő héten megyünk aneszteziológushoz. Kérdeztem tőle, hogy egyedül megy-e és ő javasolta, hogy kisérjem elKép. Ez jó, nem?

Kelimoni
kérhetek meghívót az iwiw-re? Pont ma foglalkozott vele a tv és felkeltette az érdeklődésemet.

Gondolkoztam a spyke-on, hogy feltelepítem a gépre. Sajnos Ildikótól nem kaptam meg a táblázatot, így nem tudom, hogy kinek van. Nektek mi a véleményetek?

Amneris
már találkoztam olyannal is, hogy a függőny nem karnison van, hanem tépőzárral rögzítik. Készre varják (a hajtásokat is levarják) és tépőzárat varnak a behúzó helyére és azzal rögzítik. Érdekes megoldás.

Di_ti
öröm olvasni, hogy Máté baba ilyen szépen cseperedik. Kiváncsiak vagyunk a "fellépő" ruhájára. Nincs kedved képet feltenni?

Kellemes estét mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok!

Idáig nem volt gépünk és NAGYON HIÁNYOZTATOK!
Nekem nagyon fájt,amit szokesz írt és hihetetlenül jólesett olvasni, amit ti írtatok.Így le is tudtam zárni magamban a dolgot.
Sünike és többiek!
Én szívesen venném, ha megmondanátok,hogy mit kell vinni, mert magamtól nem biztos,hogy okosan döntök!
Szép termés volt hétvégén,győztem olvasni!Csak így tovább!Puszi

Kép
csöpke

Nikinozso

Hűűűűűha KépKépKépKépKépKépKép
Már csak 1 és 99 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKép:
Lassan elkezdhetek kapkodni KépKépKép

Süni
ha összeállt a kép a fejembe majd jelentkezzem ötletekért Kép

Naninga
naninga

Nikinozsó ha nem zavarlak akkor holnap este felhívnálak Kép
naninga

Madri!

A skype szerintem nagyon szuper bár nekem nem régen lett feltelepítve, így még csak pár emberrel tudtam dumcsizni. Most néztem, hogy a táblicskuba nem is írtam be még a skype nevemet, amúgy elég sokunknak van ilyen elérhetősége.

Simineni köszi a bíztatást, de sajnos nem ilyen egyszerű a dolog. Ha ráérsz skypolhatnánk valamikor. Olyan jól esett mikor múltkor felhívtál.
steiff

Gilice, nekem is nagyon tetszik a parkolós kép.
Nagyon édesek a lányok.Kép Hogy különbözteted meg őket?

Di_ti, már nagyon nagy fiú Máté, és milyen ügyes, hogy egyedül fürdik.Kép

Madri, szorítunk értetek.Kép

Süni, ha jól olvastam Rvan ajánlotta, hogy hoz focit.Kép

Kép
Kép
atan

Szisztok!

Jelentkezem, hogy megosszam veletek: ma vagyunk 2 hónaposak, hogy rohan az idő!
Sára 4170gr., Janka 3950gr. Nagyon hasonlítanak egymásra így fényképen, de más a fej formájuk, egy kicsit a szemük és a fülük is. Előfordúlt már, hogy nagyon koncentrálnom kellett, hogy melyik is van a képen.
A lányok abszolút 2 emberesek, nem tudom elkézelni, hogy egyedűl, hogy tudnám őket ellátni. A férjem GYES-en van, így ketten vagyunk. Elkezdtem dolgozni, de csak heti 2x4-5 órát. Ilyenkor anyósom jön segíteni. Az első rendelésen nagyon fáradt voltam, de tegnap már egész jó volt.

Süni, a 2/A- mentünk. A talira mit vigyünk? Poharakkal tudok szolgálni, mert a rendelőben eldobhatót használunk és jópofa színesek vannak, kék, sárga,zöld stb. Szívesen sütök sósat, édeset, csinálhatok salátát is.

Di_ti, szépen fejlődik ez a legényke, hányas rucit hordtok?

Kelimoni, megirigyeltük a fotelt! KépKép
Puszi mindenkinek: Gilice és a két kéthónapos.

KépKép
gilice

Sziasztok!

Jiny! Boldog Szülinapot!!

Gilice! Csodaszépek a kislányok:-)

Naninga! Hajrá!:-))

Tegnap voltunk Ádámnál. Gyönyörű:-) Meg is etettem. :-) Amikor odaértünk már balhé volt mert jelzett a pocakja,hogy éhes:-)
Nikike is jött velünk:-) Õ rendezkedett. Nézelődött és érdeklődve figyelte ahogyan az Öcsike a karomban van. Megint volt simi-simi Ádám kis kezére:-)

Visszafelé az autópályán 3 km-t tettünk meg 3 óra hossza alatt. Ugyhogy éjszaka értünk haza. Nikike tombolt.. Szerencsére volt egy kis gyümilevem meg kakóstekercsem azt tudtam adni neki de a sok kamiontól a zajoktól, fényektől nem tudott elaludni sem. Azt hittem a szívem megszakad..

Kép

Kép
töltike

De jó, bár én még nem tudom a pontos sorszámunkat, csak a körülbelülit, máris levonhatok kettőt!!!!! Kép Nikinozso, minden nap nincs ilyen szuper hír?

Rvan, én is a WC papírra szavaztam, úgy látszik kapós! (Ebből is látszik fontossága - mint a mesében a só, ugye....Kép)DE Süni mást osztott rám. Konzultálj vele, nehogy egy kamionnyi papír érkezzen!!! KépKép

Süni, a focit bevállalom, mint fiús anyuka! Igazi bőrbogyó is van, és pókemberes gumilabda is. Mindekettővel remekül focizok (irtó béna vagyok, a remek Balázs véleménye), sőt bringázás és korcslyázás is bejátszik, mióta fiús mama lettem. Szoknya meg utoljára a koncerten volt rajtam.
Ebből is látszik, kell ide egy lány, hogy a nőneműeket ( vagyis engem) erősítsen....

Töredelmesen bevallom Nektek, minden elvemmel ellentétben, ma elcsábultam.
A csábítás ideje: délelőtt 11 óra.
A csábítás helye: H&M, Árkád.
A csábító személye: 62-es méretű, hófehér body, amelyről kis vizsgálódással egyértelmű módon megállapítható, hogy egy kisruha pörgős szoknyával, alsószoknyával.
Mivel tudom, hogy ez így elég émelyítően hangzik, megpróbálok feltenni egy képet.
Mit tegyek szerelem volt első látásra??Kép Szerintem gyönyörű!!

Gilice, a lányok nagyon helyesek!! Hogy gömbölyödnek! Ez a fotel tök jó ötlet, nekem is megtetszett a múltkor,de nem veszek még!!Kép

Kép

Ünnepélyesen megfogadom, hogy semmi mást nem veszek, jövő ilyenkorig. Még pocakban sincs a kislányunk, biztos, hogy elment az eszem!

Töltike, nemsokára otthon lesz Ádám...kitartás!!
Nikike kipihente az utazást mára?

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Gilice nagyon jó kis fürdő fotelotok van!Kép Micsoda kényelem a kis lánykáknak!KépKép

Gabszi: Kép Nagyon édi ruci!Kép

Töltike: Nagy puszika Nikikének! Na és mikor mehet haza veletek Ádám? Tudni lehet? Napokon belül? Bocsi, ha írtad és felületesen olvastam.

Jiny: Nincs a kártyámon pénz, nem tudom írtam-e, azért nem válaszoltam, valahogy elkerültük egymást a skypen is.Kép

Madri: Megy a drukk nektek!Kép

Naninga: Hűha, akkor már nem is olyan messze a messze, remélem!KépKépKép

Vicky: Neked van skyped? Vagy msn?

Annyira várom már a levélkénket...

KépKép
ancsúr

Jajj lányok, sziasztokKép(((((((
Írtam egy nagyon hosszú hozzászólást nektek, és Noriszról is, elakartam küldeni, és hibaüzenet jelent meg, és nem tudtam visszahozni a hozzászólásom...Kép Kép Kép
Most meg már nincs időm...Kép

Bocsi, majd délután ha Norisz alszik megpróbálkozom mégegyszer, de akkor elmentem a wordbe előtte...

Puszi mindenkinek!!!!

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Napsugi
ne keseredj el, kérhetünk képet Norisz babáról?

Töltike
sikerült a gyámhivatalban elintézni a dolgokat? Ádám baba mikor mehet haza? Nikike nem féltékeny még? Sikerült kipihennie a tegnapi napot?

Rayo, Ildi_ko, Cirbi merre vagytok? HiányoztokKép

Gilice
a lányok csodálatosak, azok a combok és a kis hurkák harapni valókKép

Ggabszi
a ruha tüneményes! Csinos lesz benne a leendő lányod!

Steiff
fel a fejjel! A völgyből tessék kimászni, mert a domboldalon már süt a napocska!

puszi mindenkinek

Kép
madri

Tölti!

Ez a pici olyan szép. Vicki átküldte a képeket, végre láthattalak benneteket. Még egyszer gratulálok!

Puszi.

Kép
tviky

Sziasztok!

Madri: sajna még nem kaphatok meghívót sz iwiwre, sejtelmem sincs, mikor jön el az idő. De ha eljön, gondolok Rád.Kép

Gilice: Tündériek a lánykáid, valóban nagyon egyformák. Mégis nagyon sokat változtak születésük óta.
A fürdőfotel jó ötlet, kényelmes és biztonságos.Kép
Jól látom, a lányok is nagy kádban fürdenek? Mi már el is tüntettük a babakádat.Kép

Gabszi: Micsoda rucika.KépGyönyörűűűűűűű.KépSzerintem vásárolj nyugodtan. Hidd el, egy csomó időt spórolsz majd meg, ha eljön a Te időd.
Minden pillanatodat a kislányod mellett akarod majd tölteni és ilyenkor leginkább apára hárul a futkosás. Hálás lesz Neked, ha ez kimarad az életéből. Nem azért mert nem tudná, mit kell venni, csak amit anyuci elképzel...Kép

Steiff: remélem, ismét jó a kedved!

Tudok egyedül inni.Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok

Gilice, már két hónaposak, hihetetlen, hogy szalad az idő. Gyönyörűek, nagyon formásak a lányok.Kép

Ggabszi, csodás kis rucit vettél.Kép

Töltike, holnap már haza is hozhatjátok Ádámot? Nagyon szorítunk nektek.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Igen, nagyon szeretnénk holnap hazahozni Ádámot. Olyan ideges vagyok.. vagyis inkább izgatott és határtalanul boldog..de még nem merek örülni.. Biztosan értitek mit érzek és mit akarok itt gagyogni..

Tegnap pl délután jutott eszembe,hogy elfelejtettem enni. Pedig nagy habzsolháp vagyok :-)

Nikike alszik.. nagyon sokat ma

Kép

Kép
töltike

Naninga!
már csak!!! 99!!!
nikinozso

Naninga!
98!!!
nikinozso

Sziasztok!

Naninga!
ha ez a tendencia folytatódik, akkor hamarabb lesz nálatok otthon baba, mint nálunkKép!

Kelimoni
Gergő baba nagyon édes a cümisüveggel a kezében! Sármos kiskrapek lesz belőle!Kép

Töltike
remélem minden rendben lesz nálatok! Természetes, hogy izgulszKép Nagy segítség, hogy Nikike alszik, így tudsz készülni. Reméljük, hogy csak a fáradtság miattKép Neki is új helyzet leszKép

Kép
madri

Sziasztok!

Nikinozsó ma megint 2-vel lejebb ment a sorszám?
Megkaptuk a meghívót köszönöm!!!!

Egy kicsit elkeseredtem, hogy még milyen sokat kell várnunk....
Gabszi elküldenéd megnit az édes babaképet?Aranyos a kisruci, egy picit sötét a kép de így is látom. Miért baj, hogy elcsábultál??

Ancsúr van msn-em a táblába benne van a címe.

Madri, jó lehetett az ultrahang. Szerintem jól haladsz és a szülésen is bentlehetsz meglátod.

Gilice tündériek az ikerek!!!!!

Jiny írtam mailt, megkaptad??

Kelimóni Gergő nagyon ügyes, micsoda fejlett kisbaba! Volt egy film ami körbe lett küldve az már visszaért hozzád? Én is szívesen megnézném.

Ildikó nekem is hiányzol!!!!

Sünike meddig kell legkésőbb szólnunk ha mégis eltudunk menni a topictalira????

Töltike megy a drukk holnapra, hogy minden oké legyen és Ádám hazamehessen veletek!!!

Puszi mindenkinek!!

Vicki
vicki

Sziasztok!

Naninga: ha Nikinozsó minden 3/4 órában bejelenti, hogy ismét születőben van egy baba, 2 nap múlva a sor elejére értek.Kép
Persze ez egy igazán nem vicces vicc. Kép De óriási öröm, hogy halad a sor.Kép

Töltike: Megy drukk és légyszi egyél, mert egy két gyermekes anyukának kell, hogy legyen ereje.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Vicki: A Leányanyára gondolsz? Azt hiszem, Ildikónál maradt, nem kértem vissza.Kép Vele kooperálj!Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Igen Kelimoni a Leányanyára gondoltam csak nem jutott eszembe a címe. Oké köszi megkérdezem az Ildikót.
vicki

Sziasztok!

Ezer bocsi, hogy nem jöttem hamarabb és most is csak "bejelentkezek". Jól vagyunk, nincs semmi baj, csak valahogy nem megy mostanában az időbeosztás Kép Most meg itt van péntekig egy barátnőm, neki is segítek, van egy exceles munkája. Szóval igyekszem utolérni magamat, Titeket is visszaolvaslak és jövök bővebben. A táblázatot sem felejtettem el, még egy pici türelmet kérek szépen Tőletek, főleg az újaktól! Ugye kapok? Kép

Vicki: Én is tovább küldtem a videokazettát, ha jól emlékszem, Napsugaracskának.

Puszi!
ildi_ko

Sziasztok!

Vicki nem kaptam levelet. Kép De küldtem egyet remélem megkapod.

Ancsúr! Este Skype?

Hildus! Írtam emailt. Kép

KépKép
jiny

Köszike Ildikó akkor megkérdem Napsugit.
Csak meglesz valahol.....

Jiny megkaptam a mailt és elküldtem az előző levelet is.
vicki

Nikinozso
A -4 ránk is vonatkozik????????????????????????Kép

Egy elég vizes levélkét tartok a kezemben, mert a postás rengeteg reklámújságot is tett mellé és nem csukódott vissza a fedele.
Szóval megjött az a levél, amit olyan nagyon vártunk, fehér borítékban, elmosódott bélyegzőKép no de nem fokozom tovább az izgalmakat. Annyira örülünk, majd kiugrunk a bőrünkből, remélni sem mertünk ekkora előrelépést.
105 szerepel rajta - a tegnapi 2 = 103
és ha a mai -2 ránk is vonatkozik és mért ne vonatkozna hiszen Naningáék mögött vagyunk 3-al, akkor a gólyák mai állása szerint: 101Kép

Jaj lányok, úgy örülök!!!

Naninga
amikor Ti Szülőkké váltok már mi is kezdhetjük mosni a babaruhákatKép

Nikinozso
Köszönjük a jó hírtKép

Visszaolvasok és jövök.
Sziasztok Süni
süni_renóca

Vickinek szeretettel:

Kép

Remélem vigasztal....a szomorkodóknak találtam ki! ( Vagy vásárolj Te is valamit....hidd el, jót tesz!)

Ezt nem hiszem el, megint levonhatunk kettőt?
Hivatalos megerősítést kérek, vagy csípjetek meg azonnal! Kép Még meg sem jött a meghívónk, és máris levonhatok a még titkos számból kettőt+kettőt? Kedves Nikinozso,ez azért van, mert van aki visszalép, vagy azért mert "babaeső" van?

A tesóm teljesen megdöbbent a vásárlásomon. Aztán ma felhívott, és mondta, hogy bocs, hogy így reagált, de a babona, meg ilyenek.
(Tudom én is, de mit csináljak a ruci elcsábított!)
Végül a tesóm kikötötte, hogy ha eljön a nagy pillanat, velem akar jönni vásárolni! Fülig ért a szám örömömben. A tesóm, aki eddig tartózkodóan, bár elfogadóan nyilatkozott a leendő kislányunkról, ilyet mondott!!!!
A Gólyamese óta teljesen máshogy látja a kérdést, és azt hiszem, most megtört a jég.
Nekem nagyon kedves és nagyon sokat számít a testvérem, ezért most nagyon örülök! Kép
Köszi, köszi, édes fehér ruci, tudtam, hogy nemhiába csábítottál el!!

Kedves Habzsolháp! Minden rendben van ma ? Azért enni ne felejt el, légyszí, légyszí!!KépKép

Kép
Kép
ggabszi

Lányok írjátok meg a sorszámaitokat, persze csak ha akarjátok. Olyan kíváncsi vagyok, nem baj?Kép

Vicki
Ha aznap reggel gondolja meg magát valaki vagy sikerül elszabadulnia az is remek. Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy minden topiklakót szeretettel várunk.

Azért is írtam tegnap, hogy lehet, hogy még nő a létszám, mert lehet, hogy a Gólyahíres Találkozón kap kedvet majd valaki "hozzánk" és csatlakozik kismamás-édesanyás csapatunkhoz.

Töltike
Köszönöm a képeket, csodaszépek a tesókKép Gondolok Rátok és drukkolok holnap! Minden rendben lesz. Ugyanabba a gyámhivatalba mentek, amelyikben Nikike születésekor voltatok?

Kelimoni,Gilice
Képeket még, mégKépKép

Édesanyák, Kismamák!
Akkor minden "feladat" elkeltKép
Marad a süti, üdítő.
Már nagyon várom mindkét talit.
<!--attachment: Ki_mit_hoz-394556.doc*mime_msword.gif*application/msword*35.8**Ki+mit+hoz%2edoc --><center><pre>
Kép
Ki mit hoz.doc (35.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Még elmesélem mi történt ma és megyek, mert Robim kb. 2 percenként átkiált a nappaliból: "Mikor jössz ide hozzám?"
Voltunk biztosítást kötni az új lakásra. Várni kellett még a höly kitölti a papírokat. Egy Magyarország térkép volt mellettem a falon. Néztem és közben azon gondolkodtam hol fog(nak) megszületni a mi babó(i)nk? Miskolc? Sopron? És elképzeltem, ahogy elautózunk Gabikáért Százhalombattára és haladunk tovább boldogságunk felé. Megtéve a Szülővé válás nehéz útjának utolsó kilométereitKép És ekkor szólt a néni, hogy írhatok alá én meg csak mosolyogtam, mert nagyon messziről tértem vissza abba a székbeKépSok sok kilométer volt a hátam mögött és talán útközben sok szomorú emléket elfeledtem arra a pár percre.

Ölel mindenkit: Süni
süni_renóca

SziasztokKép

Nekünk is megjött a várva várt levelünk! Egy szerény kis 160. szám volt a boríték sarkában, ami azóta ugye mínusz néggyel csökkentKép.
Tehát a mi számunk: 156

Petyaanya

Kép
petyaanya

Sziasztok!

Később még igyekszem jönni, de most értem haza...

Azért irok, mert Vicki kérdezte a kazettát. Napsugi vmikor felhivott telcsin és elkérte a cimem, azzal, hogy küldi nekem.

Sajna a kazi azóta se érkezett meg, bár az az igazság, hogy sossem kérdeztem rá Napsugitól, hogy miért nem.

Mindenkinek szép napot! Gyerekek csodásak! Kép
Vendég

Sünike! Korábban irtam, hogy viszek sütit. Azt nem tudom mennyit sikerül gyártanom, de igyekezni fogok, hogy sok legyen! Kép
Vendég

Matiba
Előre is köszönjük, ígérem jól megesszükKép
A sütit, üdítőt nem jegyzetelem, mert azt mindenki hoz valamennyitKép Utána jöhet a diétaKép
Robim elszundított így visszaosontamKép

Süni
süni_renóca

Sziasztok

Nikinozsó
Hűűűűűűűha csak kapkodom a fejem KépKépKépKép

Azt hiszem kicsit be is "tojtam" nálunk ugyanis még étkező a gyerekszoba KépKép
Akkor rohammunkában át kell szervezkednünk KépKépKép
No nem baj csak előbb kell kezdenünk mint ahogy gondoltuk KépKép
Lányok hogy rohan ez a sor !!!!! KépKépKép

Kelimoni
Pont ez jutott eszembe nekem is ha ilyen ütembe mondja Gabika a számokat akkor már éjjel neki kell fognunk a festésnek KépKépKépKépKép

Süni
Nem is gondoltam hogy mi egyszerre fogjuk a körmünket rágni KépKépKépKép De ez nagyon jó KépKép

Naninga
naninga

Sziasztok Lányok! Kép

Csak úgy záporoznak ma a borítékok - ez szuper! Akkor egy csomó új sorszámot megismerhetünk a napokban!! Kép
Felénk is járt ma a postás, de nekem nem hozott levelet! Kép
De egyáltalán nem kell szomorkodnunk miatta, mert gyorsan kiderült, hogy mért nem:

Azért, mert nekünk a Gólya már nem írogat, inkább TELEFONÁL!!!!!! KépKépKépKépKép
Értitek?! TE-LE-FO-NÁL...!!Kép

Ma reggel munkába menet megcsörrent a mobilom: Gabika hívott, hogy ma reggel fél nyolckor megszületett a mi pici lányunk!! KépKépKépKép
Holnap együtt megyünk, hogy megismerkedjünk a picikével, aki tényleg igazi törékeny kis bogárka lehet: 2 kiló 80 deka, egészséges, és ott vár ránk a kórházban!! Kép

Gabika mesélte, hogy az ÉLETETADÓ is igazán szimpatikus és kedves teremtés, aki örömmel hallgatta, kik is vagyunk mi... Holnap pedig személyesen is találkozhatunk!!

Ujjongok és remegek egyszerre - rohannék oda, de ezer tennivalót görgetek magam előtt egész nap! Iratok, környezettanulmány, munkahely és babaszoba... Csak mindent ügyesen intézzek!

Épp nemrég volt téma köztünk, ki hogy reagálta le a NAGY TELEFONHÍVÁST: én szimplán elkezdtem bőgni a busz kellős közepén. A férjem átölelt, én meg reszkető kézzel szorongattam a telefont, aztán inkább elbúcsúztam, hogy néhány perc múlva visszahívnám Gabikát, mert most valahogy... De Õ értette rögtön - gondolom nem én voltam az első, aki egyetlen értelmes mondatot se trudott kicsikarni magából... Kép

Aztán leszálltunk a buszról, visszahívtam Gabikát és pontosítottuk a dolgokat: holnap, hol, mikor. Már alig várom!

Imátkozzatok értem, Lányok! Kép Remélem, minden a legjobban alakul az ismerkedésnél!

Látjátok: elindítottam egy topicot, hogy a végtelennek tűnő hónapok értelmesen teljenek így "örökbebabára várva"...
Hát elteltek végre!
Most már az én picikém vár az ő "örökbemamájára" ott a kórházban - és én holnap már megyek is hozzá!! KépKépKép

Gondoljatok ránk! Ölellek benneteket! Kép

- Amneris -

KépKép
amneris

Sziasztok!

Töltike: Megy a drukk nektek holnapra!

És ki az a titokzatos gyermekváró?????Kép KépKépKép

Én ma egyfolytában erről beszéltem mindenkinek, gondolhatjátok mennyire érdekelt a suli.Kép Mármint a sorszámról! Úgy örültem, mi a levonandók után 143.-ok vagyunk.Kép Úgy örülök még ennek is!Kép

Kelimoni: Kicsi fiad nagyon vagányul issza a teát!Kép

Viki: Ok, előkeresem.Kép

KépKép
ancsúr

Vérszerinti baba születése miatt kérték törlésüket (71)
A soron következő első 50 közül valakinek "gólyahíres" kislánya született!!!)
nikinozso

Madri: Bocsi, lemaradt megint! Ez szuper!Kép

KépKép
ancsúr

Látom már kiderült.
nikinozso

Amneris! Annyira tudtam hogy rólatok beszélt Nikinozso a telefonba! Nagyon nagyon izgulunk értetek, ahogy időd engedi írj mindenről! Kép

Töltike szorítunk holnap!

A mi sorszámunk 163.

KépKép
jiny

Amneris!

Törölgetem a könnyeimet és nagyon örülök a boldogságotoknak! Remélem minden nagyon jól fog sikerülni! Szorítunk értetek!KépKépKép Ha kipityeregtem magam, akkor újra írokKép

Kép
madri

Amneris

Hurrrrrrrrrrrráááááááááááááááááááá !!!! KépKépKép
Annyira örülök nektek KépKépKépKép
El sem hiszem hogy már sorra kerültetek, ez gyorsan ment (a tanfolyáson még nem gondoltuk hogy ilyen "gyorsan" telik a várakozás ) KépKépKépKép

Minden rendben lesz én érzem KépKépKépKép

Naninga
naninga

Amneris, kedves barátnémKép
Hát elérkezett ez a nap. Pár hónapja még olyan távolinak tűntKép Annyira boldog vagyok! Küldök egy hatalmas ölelést olyat amilyet a koncert után adtamKép Potyognak a könnyeim, nagyon örülök Nektek!
Drukkolunk nagyon! Biztos nagyon szimpatikusak lesztek egymásnak és minden rendben lesz. A kicsi lányotok remélem minél előbb ott szuszoghat majd az ágyikójában.
Robi is sokszor ölel és nagyon szorít Nektek!
Süni
Kép
süni_renóca

Amneris, micsoda boldogság. Éljen, éljen, éljen!!!!!! Gratulálok, nagyon sok boldogságot nektek. Szorítunk nektek, hogy minden rendben menjen. Türelmetlenül várjuk a híreket.KépKépKépKép

Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Kép Amneris! Kép
Hurrá, hurrá! Én már tudtam, ki vár rátok, és már úgy vártam, hogy bejelentkezz! Remélem már nem sok dolgod van a gyerek szobával! Holnapra megy a drukk!!! Kép

Ildi ko! Na végre! Kép Remélem jó hosszú hétvégétek volt, kikapcsolódtatok egy kicsit! Kép

Töltike! Zsófi is jókat aludt ma ebben az esős időben. Köszönöm a fényképeket Ádámról! Kép Egyből eszembe jutott , amikor először a kezembe foghattam Zsófit. Nem volt olyan rég, mégis lassan már egy éve! (11 nap)

Rvan! Azért ne havazd be magad annyira, itt a tavasz! Kép Ti mikor jártok erre felénk? Kép

Süni! A kenyeret ne írd be közös kasszára, most az a pár száz forint!!! Kép

Naninga! Mi már lehet, hogy találkoztunk Battán? Kép Vagy elmentünk egymás mellett? Kép

kizsó

Kelimoni
Süniapu és Sünianyu köszöni, hogy gondoltál rájukKép
Kép

AmnerisKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
süni_renóca

Sziasztok Lányok!

Amneris: Bevallom, hogy délelőtti, Gabikával történő beszélgetésünkkor szóba került, hogy ismét született egy leányzó. De ő diszkrét volt és nem árulta el, ki is a boldog ÉDESANYA!
Rád tippeltem, hisz Ti vagytok a finiselők.

Szívből gratulálok és azért aludj néhány percet az éjszaka.Kép És holnap ne felejts el fényképezőgépet vinni, mert mi várjuk a fotókat.KépÉs drukkolunk, hogy minden rendben legyen.Kép
Kép

Süni:
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Amneris!! Jaj, nagyon örülök, nagyon sok puszi és ölelés. Szorítok, hogy holnap minden rendben legyen.

Nekeünk 133 van a borítékon, ami most már 129.

Tviky

Kép
tviky

Amneris! Nem is tudom, mit írjak.. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Annyira gratula!!!! Írj le mindent holnap!!

Gabszi! Szerintem jól csináltad! Holnap délelőtt otthon vagy? Beszélhetnénk! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Drága Amneris!

Annyira örülök! NAgyon-nagyon drukkolok Nektek holnapra és várom, hogy írj nekünk!

Sok-sok puszi: Ildikó

Ui: Ggabszi, tündéri a kis ruha! Kép És hamarosan tényleg írok mailt, ne haragudj rám, kérlek!!!
ildi_ko

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?