Hmmc
EKG
Azért ne ijedj meg, velem egyidős unokatesómnak évekkel ezelőtt megállapították ugyanezt, nem nagyon ajánlatos kávéznia-dohányoznia, de asszem tán gyógyszert se kapott (vagy csak rövid ideig), és teljesen jól van.
Szülés: legfeljebb ez a bébi is úgy repül majd ki, hogy utána kell kapnia a szülésznőnek...
Szilvi
Nyugatsd meg Mátét, a hiba nem benne van. Ezek a player-programok (amik betelepülnek a böngésző alá, hogy ezeket a spec. file-okat meg tudjuk nézni) még nem teljesen kiforrottak, hol ezzel - hol azzal akadnak össze, így fordulhat elő, hogy én pl. Explorer alatt teljesen mást látok, mint Firefox alatt, pedig a player ua. Pláne ha még az is másik lenne...
Anno tanítottam egy másik webgrafikai-nyelvet, azzal 3D-s grafikákat lehet készíteni, na az már egyenesen vicces volt, hogy 2 különböző player néha két teljesen más eredményt generált Explorer alatt! A hallgatók persze ki voltak akadva, én meg csak irultam-pirultam, hogy bocs, tényleg ennek a programnak ezt kéne kirajzolnia, de mégse, mert nem sikerült még 100%-osan megoldani az ábrázolást.
Nemtom, érthető volt vmennyire?!
Póló: azért Sebi is kisebb még, mint Kinga! Biztos jó lesz! Ma elhozzátok?
Myra
Nekünk pont jól jött, mert Sebi a régi idő szerint 6-kor kelt (a Nappal
), és korán kidőlt este. így meg csak 7-kor kel, és akár 8-ig is lent maradhatunk majd játszeni nyáron, mert csak 1/2 9 felé megy fürdeni. Legalábbis remélem, hogy í]y marad...
Képek: tedd fel nyugodtan, biztos nekem is megvannak valahol azok is, de nem emlékeztem, melyik dátumnál keressem.