Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti! Látom télleg hosszú volt az éjszaka Kép két hsz-el feljebb ide is írta Kamilla az eseményt!! Kép
Az akciót én is így gonoltam! Egyébként 31 napos lesz a ciklusom, mint régen. Lejjebb nem adja a szervezetem, inkább növeszti 3centiig a tüszit de nem enged! Reméljük ha abbahagyom a clostit akkor is megartha 31 naposnak!
Vendég

Jaa!Pont írtam sztem!KépKépBocsika!Kép

Sztem be fog állni a 31 napra.KépKépNekem is 30-32 nap most,mióta bromozok.

KépKép

KépKép
okr

sziasztok.)

beszurom en is a gorbem.iszonyu uncsi.Pe-nek se hire se hamva.na de ennyi egyuttlettel talan jobb is.igy legalabb nem izgat.Ja a 3 bol el kell venni egyet.egy x et csak ugy beirt a rendszer.

kriszti.Na ne legy mar negativ.menzinek ez mefg korai lenne.

junko.A hod meg mindig jo,millio drukKép

csakegy.ne gondolkozz ezen,gondolj arra hogy par nap mulva mar eselyes honap ele nezelKép

tontika.Nalunk forditva van,a parom orul ha beken hagyom.most elegee elengedtem ez latszik a tablaban is(gorben)

angyal.Nagyon hianyzolKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Hát ez a napfogyatkozás hiába részleges, engem teljesen lehülyített. Azt álmodtam, hogy a főnököm sír a vállamon és én vigasztalom.Kép

Csakegy! Kitartás! Mióta Norcolutot szedem hőm 37-en alul nem volt. És fáj a hasam nagyon.

Komoly kételyeim támadtak a dokimmal kapcsolatban. CSak a 3. napi hormonvizsgálat a mérvadó? Mondjuk a 13. napi már lótúrót sem ér?? Annyira homály vagyok!Kép Elnézést értem!

Csajok! Honnan veszitek ezt a sok pozitívitást?Kép CSupa irigy vagyok érte!
Annyi szép hő van itt!Kép

Bee -------- Bye!
beebeey

Bee!

Hát én sem vagyok pozitív. Hiába a viszonylag jó hő, egyszerűen éreznem KELL ha van bent valaki.

Persze a remény hal meg utoljára, és jól esik, hogy a csajok szurkolonak. Ám úgy látom inkább mások irányában merünk pozitívak lenni, magunkkal szemben nem annyira. Talán ez így is van jól.
Vagy nem. Minden esetre én össze vagyok zavarodva, azt se tudom mit gondoljak. Merjek hinni, vagy készítsem föl magam a rosszra. Tiszta skizó lettem. Kép

j.
Vendég

Bee: izé... ha jól emlékszem neked is extra alacsony volt a hőd (talán még az enyémnél is alacsonyabb)... és 37 fölé ment? Nem semmi... de te most hány napig szeded? én csak 5 napig fogom (ld. még 1,5) de te ha jól emlékszem bőven előttem kezdted el szedni.... (hát én nem érzem, hogy túlságosan dolgozna bennem a progeszteron... a melleim is ugyanolyanok stb.)
csakegysokadnick

na a gorbem felejcsetek el.Nem tom feltenni.

junko.Figyeld meg hogy nekd meglepi terheseged leszKép
nem ertem mert gondolod azt hogy barmit is nerezned kellene.majd erzed ha belulrol rugdal.Kép
na de komolyan ertem hogy hogy gondolod de nem bizti hogy meg fogod erezni.

Kép
monyoka

Monyoka
Küld el mailben,felrakom neked!Cím a profilomban!
(régebben nekem is mindig más rakta fel)

KépKép

KépKép
okr

Kép
Kép
Kép

A fene... Kriszti77-nél elütöttem valamit és most kb. sem tudom, mizu... És valszeg nem ő az egyetlen, akinél elrontottam! Ó, Tontica, kérlek vedd vissza, mert nagyon béna vagyok...Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Köszi lányok a biztató szavakat!Kép
Jövő héten már izgulhatok...

Kriszti!Kép
Nekem nem mondott olyat a doki, hogy mikor volt pé. Lehet, hogy csak azt nézi, hogy van/volt-e?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka!

Hát én máris is izgulok!Kép

Livi

bali78

Aranyos vagy Bali!Kép

Úgy szeretném, ha most sikerülne és nem kellne a HSG!

Kép
Kép
zsazsóka73

Monyoka
Nem tudom megnyitni!Légyszi'próbáld meg újra elküldeni.
A Fertys görbét el kell menteni a képek mappába,majd onnan,küldés levélként(jobb gombbal jön elő)

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!

Rég nem jelentkeztem, de naponta olvastam a topikot. Megfogadtam, hogy csak akkor írok, ha lesz végre pozitív tesztem. Ma vagyok a 26. cn-en. Volt LH csúcsom, tojásfehérjém és mindjárt megmutatom a hőgörbémet is. DE! Levetettem a 23. napon a progeszteronomat és ma lett meg az eredménye, miszerint alacsony, 13-as. Én ezt nem értem. OLyan érzés, mintha negatívat teszteltem volna. Hisz az alacsony progi azt jelenti, nem volt pé, nem??? Pedig minden jel arra mutatott, hogy volt. Szerintetek menjek el orvoshoz, vagy még korai? Lehet, hogy csak kifogtam egy anovulatios ciklust? Egyébként nekem mindig gyanus volt, hogy a szülés előtt a menses előtt 90%-ban volt mellfeszülésem (úgy tudom ezt a progi csinálja), de mióta szültem és visszatért a mensim, még egyszer sem.Kép

Kép
Kép
sosi

Hát én elhalasztottam az átjárhatóságit... ha ugyanis nincs PÉ-m akkor nem tök mindegy, hogy átjárható vagyok-e? Mert ha nem és lombik akkor se mindegy, hogy rendbejöttek-e már a hormonjaim (ld. stimulálhatóság - költségek összefüggés)... szóval most úgy vagyok vele, hogy ha 3 hónap pálcikázás és PÉ-s ciklus mellett nem jön össze a baba, akkor átjárhatósági...

(Mondjuk nálunk lesz nehezítő tényező is mert a férjem valszeg megműtik epekővel... és nem tudom, hogy egy laporoszkópiás műtét milyen kihatással van az egészre... mert valszeg jó ideig nem lesz hozzá kedve... a kiskatonák állapotáról nem is beszélve...)
csakegysokadnick

Kép

Kép
monyoka

Sosi: ez halál fura... ha a hőd emelkedett az azért jelent valamit... nem? Max. lehet, hogy gond van a progeszteron-termeléssel...

(Bár: nálam PÉ nélkül 0,3 - 0,4 volt a progeszteron a 21-23. napon!!!! szóval a 13 azért csak jelent valamit...)
csakegysokadnick

Szijjjjjjjjjjja Sosi! de régen láttunk!

Végre valaki egyetért az elméletemmel! Sosi peteérés az lehet, hogy volt, csak nem mindegy milyen minőségű! Mit jelent az,hogy alacsony? Konkrét értéket és normálértéket tudsz mondani?
Bizony van összefüggés a kettő között! Én ma mikor betettem a lázmérőt már gonoltam, feljebb ment mert éreztem a cickókon. De még nem az igazi, nem feszül, csak egy picit ég! Viszont egy dolgot még nem értek. Junkónak 4 tüszije is kiszabadult bizonyítottan és mégsincs feszkója! pedig négy tüszőnek azért már kéne gyártani rendesen a progit!!
Vendég

Junkó! Már egy jó ideje csak "sunyin"Kép olvasgatlak benneteket, de rajtad még csak most érződik, hogy egy kicsit elbizonytalanodtál.

Hidd el, hogy nem bírsz felkészülni. Se a rosszra, se a jóra. Bízni kell, reménykedni kell!
Jók azok a mm-es paraméterek!Kép

Jól mondod, a remény hal meg utoljára, remélem el is hiszed!Kép

A nők élete tele van aggodással.Kép
beebeey

ezt találtam:

"follikuláris fázis 0,6-3,8 nmol/l (0,2-1,2 ng/ml)luteális fázis 10,5-58 nmol/l (3,3-18,2 ng/ml)A megadott referens tartomány csak tájékozta-tó adatnak tekintendo, és nem helyettesítheti a készletet felhasználó laboratóriumok sajátterületükre jellemzo normálértékének megálla-pítását."
csakegysokadnick

Csakegy!

Hagyjuk a ciceket!Kép Nekem alaphelyzetben is hatalmas.Kép Ennek egyedül a párom örül kimondottan, de ő nagyon.Kép
Viszont: khm.... szűkebbek a melltartók mostanság. Remélem amint elfelejtem ezt a Norcolutot, visszaállnak normális(?) méretre!

OFF-ban megjegyzem, hogy ezek a tünetek hasonlóak, mint amikor anyuka lettem hajdanán.

Igen, ritka alacsony a hőm alaphelyzetben.Kép
Én is szeretnék normális hőt!
A bogyót 10 napon át szedem 2 * 1-ével. Okriszti belinkelte pár napja a Norcolut ismertetőjét. Ott leírták, hogy milyen esetekbe kell szedni, és hogyan. Hála égnek úgy kell szednem, ahogy felírta a dokim. A 16. cn.-től a 25. cn.-ig. Én nagyon érzem hogy dolgozik bennem ez a gyógyszer.
beebeey

Bali!
A ciklusnapom: 5.

Ahogy elnézem elég bíztatóak egyesek görbéi. Csak nem babahullás lesz???!! Kép
Hajrá lányok!!!

Én még mindig fetrengek, izzadok a megfázástól. Megyek is vissza az ágyikóba izzadni.

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Az a baj, hogy nem tudom milyen mértékegységben adták meg és, hogy a labornak mi a referencia tartomáya. A húgom szülésznőnek tanul és most a nőgyógyon van gyakorlaton, ő intézte nekem a vérvételt és telefonon mondta be az eredményt. Most próbálom elérni telefonon, hogy mi a mértékegység. De , mintha olyat mondott volna, hogy 23-90-ig jó és ez alacsony. Pár nap múlva ki fog derülni, akkor ha megjön, a 3.napon is vetetek le vért hormonokra és már a kész eredményekkel elmegyeke a dokihoz, úgyis kell már rákszűrésre mennem.

Kép
Kép
sosi

Beebeey: bevallom, ezt nem értem.... miért jó ha 10 napon át szeded és utána abbahagyod? Közben nem eshetsz teherbe stb. Max. meg fog tőle jönni... nem? De peteérést nem csinál.... Vagy ennek az a célja, hogy felépüljön a nyálkahártya? De az nem dobódik le úgyis amikor megjön?

Szóval én ezt nem értemKép

Bennem a Norcolut mindig csak úgy élt, mint valami ami arra kell, hogy meghozza... ami mellett nem szabad teherbe esni stb. stb.....

Ui: nekem picik a melleim (OK, igazából szerintem pont jók mert pici vagyok így hülyén néznének ki ha nagyobbak lennénekKép szóval nem sokat befolyásol ha megnőnekKép)
csakegysokadnick

Csakegy!
Ha nmol/l -be lenne, akkor a 10,5-58-ba még épp beleférneKép

Kép
Kép
sosi

Sosi! Igen ez így van! De inkább 30-tól jó!23-tól elfogadható! Főleg a 23 napi! pedig a hőd nem tűnik alacsonynak!
Vendég

Én már abban sem vagyok biztos, hogy a mellfeszülésnek köze van a progihoz.

Nekem a múlt ciklusban (is) feszült a második félidőben, de most kivételesen mensi megjövetelkor sem hagyott alább, sőt, azóta is tart a "dagadás" már vagy két hete,és elég kellemetlen már. A hőm viszont visszaesett mikor megjött és 10 nap körül ugrott vissza magasra. Ki érti ezt.

Kép

Kép
kamilla306

Szerintem ott van az összefüggés, hogy lassan kúszott fel a hőd.

Kamilla! Nem értem! Egyébként az ösztrogénnel is összefüggésben van. Mert pl. minnél magasabb az öszrogén tartalma a tabl. (fog.gátló)annál inkább érvényesülnek a mell tünetek!
A progi meg az ösztrogén következménye! Hát vannak homályos foltok az tutti! készer kettő néha öt!
Vendég

Akkor ha, jól értem a 13-as érték azt jelzi, hogy volt pé. csak gyatra és kevés progit termel a sárgatest? És az mitől van? Akkor gyógyszereket kell majd szednem?

Kép
Kép
sosi

Sosi! Ha engem kérdezel akkor igen volt! Szerintem az elejét kéne a ciklusnak felturbózni. Gonolom első körben te is clostit kapsz! Azt nem tudom, hogy mitől van: De ami elromolhat az el is romlik! Ilyen a szervetünk!
Vendég

Nekem sosem feszültek a melleim.... Nem úgy igazak ezek az állítások, hogy "általában" vagy ilyesmi? A terhességem egy gyatra kis alacsonyhős, progihiányos ciklus eredménye? Kép

Livi

bali78

Sziasztok! Egyideje már olvasgatlak benneteke,és nagyon szakavatottak vagytok a dologban. Én még csak az elején járok kb.3 hónapja próbálkozunk,és csak ebben a hónapban kezdtem el mérni a hőm.-et.Egy két dolog még nem igazán világos elöttem ezzel kapcsolatban. pl.segíthetne valaki,hogy a wunschkinderbe hogy lehet beállítani,hogy bejelölje a peteérést?
előre is köszi

KépKép
takido

Bali! Lehet kevés, de egy bizonyos szint alatt nem is jön létre a terhesség, dehát nálad ez nem így volt! Gondolom volt labor és azon tisztázták a progi dolgot nálad! Ha alacsony lenne katál volna duph! Az egész terhesség alatt nem feszült?? Ez érdekes ilyent még nem hallottam!
Mondtam én, h 2*2 néha 5

Takido: Üdv. Majd ha lesz pé-d, akkor be is fogja jelölni. Rá 2 napra max
Vendég

Sziasztok!

Eloszor is bocsanat hogy most nem szolok senkihez csak mindenkihez! Kép
Ehhez a sok hormondologhoz en nem ertek. Kép

De. megneztem a Frei multkori musorat a szuletett felesegekrol meg a hazassag kudarcairol es benne egy pszhichologus azt allitja hogy a hazassagok foleg azert mennek tonkre mert hianyzik a megfelelo parbeszed, erre en parkapcsolatomat javitando rogton ravetettem magam a paromra hogy most akkor beszeljunk. Kép
Elmondtam hogy ezt es ezt szeretnem igy meg igy! Kép
O meg en ezt es ezt igy meg igy, hat a ketto nem igazan egyezett mondanom sem kell. Kép
En: ertsd meg eloszor kisbaba aztan tudok tanulni es vegul valami jo munkat talalni.
O: ertsd meg; szeptemberben elmehetsz tanulni es ha kozben meg akar terhes is lehetsz.
Na itt megint feladtam es vegleg megertettem ferjem uram nem vevo az en otleteimre, kepes lenne elvarni tolem hogy amikor o ugy dont hogy most baba akkor en hagyjak csapot-papot es essek teherbe. En szepen mosolyogtam de mar magamban szottem a boszorkanyos terveimet hogy ezt meg ezt kapot Te ekkor es ekkor es ugyis az lesz amit en akarok ... Kép
Most mar tenyleg elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi hogy mar megint igy kifakadtam es jovok itt Nektek a hulyesegeimmel. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tlidi!

Nem volt labor, meg semmi sem volt, csak leírtam, hogy nekem ilyen nem volt. Nem csak terhesség alatt nem feszül(t), hanem sosem. Most már kétszer akkora, mint az eredtei, de csak nehéz, nem feszül. És azt meg láttad, hogy mindig alacsony volt a hőm...
Én csak azt akartam mondani, hogy nem feltétlenül és kizárólag... Épp ezért nem is szeretném, ha feltétlenül és kizárólag kétségbe esnétek olyasmin, amin talán nem kell! Kép

Tontica!
Nekem komolyan elegem lenne! végül is ő fog otthon ülni vele, vagy Te?

Livi

bali78

Bali!

Akkor ezek szerint próbáljak meg beletörődni, h nem kell feszkó! És nőni mikor kezdett?

Tontica! De hisz ez nem is olyan kétségbeejtő. Hiszen szeptembert mondott a férjed! Addig csak kibírod nem? Amúgy nem mindegy neki, hogy szeptember vagy április? Az csak pár hónap! Mégha éveket mondott volna azt megértem! Dehogy hónapokat? Mi ebben a ráció!!!?? VAgy én értettem félre valamit!?
Vendég

Bali!
Ez bíztató!Kép
Nem estem kétségbe, csak mellbe vágott a dolog, mert biztos voltam benne, hogy jó lesz az érték az előzmények ismeretében, és nem így lett. Egyébként utánaszámoltam 24. napon volt a vérvétel. Ez csak azért lényeges, mert úgy olvastam, hogy a lutealis fázis közepén éri el a tetőpontját a progiszint, aztán csökken. Terhesség esetén a beágyazódott pete éltal termelt hcg miatt magas marad. Nálam ha van valaki, még nem ágyazódott be a 24. napon. Lehet, hogy a leszálló szárat csíptem meg? Hát ez már csak elméletgyártás, amire hajlamos vagyok.

Kép
Kép
sosi

Tlidi: felreertetted! Azt mondta hogy szeptemberbe mehetek tanulni, a suli amit kineztem szeptemberbe kezdodik es ket eves. Tehat O evekben gondolkozik nem honapokban.
Na megyek a jatszoterre.

KépKép
KépKép
tontica

Lányok,a cici feszülhet a prolaktintól is lásd. nálamKépKép
Most egyébként fájdogál.Lehet a néha kimaradó bromotól??Minr említettem volt,nagyon rossz gyógyszerszedő vagyokKép

Mostánam asszem ritkábban fogok jönni.TANULNOM KELL!(Tonticáról jutott eszembe)Május közepén írásbeli,és még sehol sem tartokKépKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok lányok!
Ahogy itt olvasgatok ti aztán szakértői vagytok a témának! :-)
Én is nagyban hőmérőzgetek immár 3. hónapja :-( nem túl sok sikerrel..Lenne is rajta mit tanulmányozni!
Láttam hogy azt a bizonyos táblázatot 1 német oldalról lehet leszedni, de mivel nem beszélni német,így sajna nem találtam meg.
Bemásolná nekem valaki pontosan az elérhetőségét?
Köszönöm

Kép
katica_75

www.wunschkinder.net
Regisztrálni kell,majd temperaturkurveKép
Sok sikert!Majd tedd fel,ha kész a grafikon!

KépKép

KépKép
okr

Skacok... hülye kérdés... Létezik, hogy a Norcoluttól tele lettam ragyával? Mert tényleg tele lettem... alig 3 nap alatt! (Amióta a Norcolutot szedem!!!! De ma este van a mélypont!!!!) Nyugtassatok meg légyszi, hogy attól van és el fog múlni... léccciiiiiiiiiiii Kép
csakegysokadnick

Kép

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi de nem olvastam el az előzményeket.
Kép
Mindenkinek csak jót kivánok Kép Kép Kép Kép
Én itt tartok jelenleg. Magától beírja a pé-t?
Angel !!!!!!!!!!!
Mi van veled, túl vagy rajta? Sokat gondoltam rád az elmúlt napokban!
Írj!!!!!!!!!
Bocsi, hogy nem tudok hozzászolni mindenkihez, de át is dobott egy új oldalra.

Üdv, mindenkinek:

Gizmixxx
gizmixxx

Sziasztok

Ma 37,0.
Nem tudok jönni mert pályázat leadásom van.
j.
Vendég

Junko
37.1 KépKezd elég hülyén alakulni a görbém.A fűrészfogas rész,és a plató megcserélődöttKépKép

Angyal
Gyere!!!!!!!!!!!!Várunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

KépKép
okr

Okriszti!
A 37,1 az jó nem? Miért van szomorú fej a mondat végén? Felrakod a görbéd?

Nekem most elég jó, de még messze van a vége.

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kép

KépKép

KépKép
okr

Kép
Hát csak remélni tudom, hogy legközelebb Norcolut nélkül is ilyet produkálok majd... (skacok... ma veszem be az ucsó adag norcolutot... mikor kellene leesnie a hőmnek? Rögtön azután miután abbahagyom a szedését vagy csak később?)

(Azért nem semmi görbéket látok itt... az összes ígéretes! Kép szurok mindenkinek!!!!!!!)

OKR: a Tiéd szerintem teljesen OK.. szurkolok, hogy holnap megint felmenjen... egy kis fürészfog nem a világ vége... nem?
csakegysokadnick

sziasztok.

junko sok sikert a palyazat leadashozKép

kamilla.Milyen koran van a pe-d,de legalabb igy nem kell sokat varnod es megtudod az eredmenyet.)

kriszti.ne aggodj.A tegnapi erteket ne nezd,hisz te mondtad hogy alig aludtal stb.Akkor meg szepen 37 korul mozog a hod es az szupeeeeer.)

lanyok.en eddig reggel 9 kor mertem.most at kell allnom a 7 orasi meresre.Ha beirom a fertibe akkor atlatszo pottyot tesz,namarmost.Atlatszo pottyel is rak nekem pe-t?

Kép
monyoka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?