Sziasztok!
Jadey!
Köszönöm az érdeklődést és a puszikat
Az alváson kívül igazán semmit nem csinál, max.egy kicsit nyűgösködik Szegényem.
Köszönöm, már épp akartam kéni a napocskából, mert itt Érden is szörnyű idő van: esik, hideg van, fúj a szél
Andi!
Csontkovács rendbehozott teljesen? Szörnyű, hogy ennyire lerobbantál
Klasszak és nagyon szépek vagytok a képen
Pocakosat azért még várunk idővel!
Manóné!
Gratula az uh-hoz
Hogy-hogy benne lesznek egy könyvben? Iker mivoltuk "miatt"?Tényleg híresek lesznek
Vércukor
Krisszi!
Köszönöm az érdeklődést
Marci ma talán jobban van, mert "csak" 38 fokos lázzal kelt 8-kor, aztán 11-re lement 37,4-re. Viszont iszonyatosan nyűgös, és hihetetlenül aluszékony, 3 óra fennlét után 11 óra megint alszik. Remélem ez csak jót tehet Neki
Gesztenye!
Köszönöm szépen a gyógypuszikat
Krisszinek írtam, hogy már javulgat, legalábbis remélem nem esik vissza.
Dokid
Biztos így marad, miért változna
Bali!
Én pont a Te ellentéted vagyok (bocsi), alig van étvágyam. Azért magamba paszírozok valamit, mert muszáj. És még mindig tartom a súlyom, bármennyire is cseszegetett a dokkerom 2 hete a 2-3 kilós hízással
Mozgást hirtelenjében csak videókazisat tudok ajánlani. Nekem a Kállai Ildikós van meg, és nem vészes árú, max. 2ezer. Jó ötlet, amit Krisszi is írt, műv. ház. Például nálunk a védőnő ajánlott az SZTK-ban kismamatornát. Kérdezz rá a sajátodnál, hátha.
Rönci!
Örülök, hogy minden rendben volt az uh-on
Ugye, most már megnyugodtál?!
Fórumtali áprilisban? Nekem inkább a hétvégék lennének a jók, de az ápr. utolsó az nem, mert elutazunk piheni (juhéjj!!!)
Mindenkinek sok pusz: Melinda (19+5)