Új privát üzeneted érkezett!

FAnni!

Örülök, hogy jobb lett a derekad, ha húsvétig nem mész,akkor jó sokat tudsz pihenni. Kép

Hát ez az, nagyon közel van már a kezdés, izgi nagyon. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
Hát, mivel az éjjeliszekrénnyel nemigen lehet takarózni, majd követve a tanácsodat, rövidesen ismét benézünk az IKEÁ-ba.Kép

HA még áprilisban meglesz a lombikod, akkor nem fogunk együtt haladni. LEgalábbis kicsi az esélye.Kép
Nekem ugyanis miku-bácsi egy hete mókázik. Egyhete pici pirossal indított,azóta pedig barnázik. A lombik óta 26-28. napra ért ide, ma pedig már a 29. napon vagyok. Remélem nincs nagy gáz, csak a hormonkáim zavarodtak össze. Abban is bízom azért, hogy emiatt nem csúszunk majd túlzottan sokat!Kép

FAnniKép
Biztos szólnának, ha történne valami, de tutira nem fog.Kép De én biztos nem bírnám ki telefonálás nélkül! CSak tudnak mondani valamit!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Most számoltam ki, nem április, hanem május eleje. Én azért még reménykedem benne, hogy együtt kezdünk.

Fanni!

Az a baj, ha betelefonálsz, lehet, hogy elküldenek a fenébe, hogy megmondták, hogy ma nem kell telcsizni. De biztos minden rendben lesz!

Tiko

tiko

Borsi Kép Tiko Kép

Holnap meglátom milyen "állapotban" leszek. Lehet, hogy felvállalom, hogy elküldenek melegebb éghajlatra ha úrrá lesz rajtam az aggodalom, de most úgy érzem, hogy kibírom csütörtök reggelig Kép

Képzeljétek, ma is és tegnap is úgy megnevettetett a párom, hogy szívből kacagtam. Semmi különösön, de olyan fura volt, mert idejére sem emlékszem, mikor nevettem ekkorát Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

TikoKép
HA május eleje, akkor talán kis követési távolsággal, de a nyomodban leszek talán!Kép De nekem is jobb lenne, ha együtt kezdhetnénk! Jövő szerdán már okosabb leszek!!!Kép NAgyon közeleg a nagy nap!Kép

FAnniKép
LEhet, hogy elküldenének tényleg melegebb éhajlatra, de én valszeg nem bírnám ki. Te hátha erősebb leszel! CSak kitartás!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Fanni!

Ez azért van, mert jó dolgok történnek veled és boldog vagy! Azért ha telefonálsz mindenképp írd meg!!!

Borsi!

Én már hétfőn okosabb leszek, lehet, hogy végül te fogsz előbb kezdeni. De mindenképp közel leszünk egymáshoz. Kép

Lányok,mára búcsúzom! Jó éjt!!!

Tiko

tiko

Igen Tiko Kép, így lehet Kép
Jó éjt Nektek is, én is megyek Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mindenkinek szép álmokat!
Kép

Borsi
borsókás

Kavicska!
Sok lány van akinek egyből sikerül a baba. Kérlek szépen ne keseredj el próbáld azt az egy kicsi lényt bíztatni és sok sok erőt adni neki.
Ha baj van vagy csak kiírnád magadból a gondolataidat gyere akkor is ha azoknem jók. Bármikor visszanézel a topikon mindig vannak jó és rossz napok, ez hozzátartozik az élethez. Az már egy másik kérdés hogy itt több a rossz, de igyekszünk fordítani ezen az arányon és nagyon bízom idén mindenkinek beköltözik a lakója.

Kép Küldök egy kis buksisimit.

Zsuzsi!
Semmi baj, azért amikor napközben lazább be szoktam nézni, sajnos este érek rá jobban. Kép
Drukk hegyek mennek neked már szépen ágyaznak odabent a manócskák. Kép
Az biztos hogy hmarosan kezdünk, csak még a pontos dátumot nem tudom.

Fanni!
Szuper hírek. Szépen megindultak. Drukkolunk tovább.

Borsi, Tiko!
Talizni talizhatunk, de sajnos le kellett mondanom a 5-ei konzultációt munkahelyi dolgok miatt. Kép

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Lányok!

Úgy látom, mire én géphez ülök, addigra Ti már alukálni indultok.
LoislaneKép Első üdvözletért az első "Köszi" jár! Örülök, hogy Rátok találtam, majd szépen lassan képbe jövök, hogy ki hol tart, mikor és kiért kell szorítani.

Fanni Kép Köszi a kimerítő választ, így már tudok kalkulálni, hogy mikortól menjek szabira. Még csak a Clamydia szűrésem van meg, valszeg a Kaáliban csináltatunk mindent, hogy ne húzzuk máshol az időt.
Gratula a kis petikhez! Nagyon ügyesek voltak!

TikoKép Igen, Kováts doktornőhöz járunk. Mi szeretjük, nagyon kedves, csak mindig rohan szegénykém. Az utolsó inszemnél 20 percig vártam rá a műtőben, meg előtte 40-et a váróban. Gondolom, Te is meg vagy elégedve vele. Előtte is a Kaáliban voltatok vagy valahol máshol?

Kavicska Kép Drukk az Egyetlenednek! Ne is gondolj arra, hogy nem sikerül, biztos elég stramm a kis picur, ezt már most bizonyította!

Borsi Kép Nálam van a probléma, ezért is kellett végig csinálni az inszem sorozatot. Nagyon magas volt a prolaktinom, meg úgy néz ki, hogy PCO-m is van.

Jó éjt Mindenkinek!
Andi

Kép
bandika

Andi!
Én amilyen balga vagyok kifelejtettelek. A lányok már szinte midnet leírtak amit lehetett a lombikkal kapcsolatban.
Kívánom hogy mielőbb babás legyél te is.
Sikerült beállítani már a prolaktint?

Borsi!
A firzura jól sikerült. Mindig én vágom a haját. Kép

Én is elmentem aludni.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kavicska Kép
Nagyon várunk a mai hírekkel!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

BAnadika!

Üdv. a csapatban. Neked mennyi a prolactinod?

Fanni, Kavicska

Ma is felhívjátok őket, ugye? nagyon kíváncsi vagyok! Szerintetek lehet ezt bármiből érezni, hogy megtapadtak-e vagy sem? Egy belső hang azt mondja, hogy igen, de lehet valami kézzel fogható jele? Olvastátok már a "Gyermek születik" könyvet? én a kaáliban olvasgattam, amikor a műtőből kitoltak, azóta megszereztem, s tegnap egy nekifutásra kiolvastam. olyan jó érzés volt. ma is ki fogom, olvasni.

Kép
zsuzsi73

Sziasztok lányok!

FAnni, Kavicska!

Drukkolok, ha telefonáltok mindenképp jelentkezzetek!!!

Zsuzsi!

Babatapasztó energiákat küldök neked ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nem olvastam a könyvet, nem is hallottam róla. De én asszem nem is akarom olvasni, amíg nem leszek babás. Sajna hajlamos vagyok rá, hogy beképzeljem magamnak a tüneteket.

Andi!

Eredetileg is a Kaáliba jártam, csak egy másik orvoshoz. Decemberben váltottam. Sajnos most már minden orvosnak egyre több betege van és előfordul, hogy többet kell várni. A drnővel én is meg vagyok elégdeve. Engem is érdekel, hogy mennyi volt a prolakcinod,mert nekem is magas volt, de más szépen helyreállt.

tiko

tiko

Fannika Kép
Köszönöm, hogy hiányoltál! Kép Jól vagyok, vagyis pontosabban ma reggel elég rosszul voltam, hasmenésem volt. Kép De tudom ez jelenthet jót is. Kép Bár én is olyan vagyok, mint Tiko, hogy bebeszélem magamnak a tüneteket. Majd produkálom is. Kép Te hogy vagy? Mikor kapod vissza a kicsiket?? Biztos nagyon izgulsz! Drukkolok neked folyamatosan!!! Kép

Kavicska Kép
Veled érzek. Kép De ne add fel a reményt!!! Drukkolok neked is nagyon!!!

Zsuzsi Kép
Ugye milyen lassan telnek a napok?? Én már nem is számolom. Eddig számoltam, most már nem is érdekel!! Majd csak eljön a mi napunk is!! Kép Kép Hasfeszülést ilyeneket nem érzel??

Borsi, Tiko Kép
Mindjárt itt a Ti időtök is!! KépKép Lehet, hogy valakivel majd együtt megyek én is, ha ez most nem sikerül, akkor áprilisban megpróbálunk még egy inszemet biztosan!! Kép

Zsebike Kép
Neked sok-sok pusszit küldök!!! KépKépKép

Most megyek a Kútvölgyis topikba, mert látom hiányolnak a kedves lányok ott is!! Kép

Szép napot mindenkinek, bár eléggé be van borúlva. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Egy kis befutónk van,ő szépen elkezdett osztódni.Holnap reggel újra kell 9-kor hívnom őket,és 11-re mehetek a beültetésre,ha minden jól megy.
Lehet hogy betegre aggódtam magam.....
Tegnap este elkezdtem szédülni,tiszta rosszul voltam,erre örültem hogy ma reggelre elmúlt.Szépen megreggeliztem,minden oké volt,de egy órára rá hányingerem lett,szédültem,és pont majdnem az orvosi rendelőben dobtam egy hátast.Még mielőtt kezelésbe vettek volna gyorsan otthagytam őket,de itthon le kellett feküdnöm egy órára,mert tiszta rosszul voltam.
Persze most azért is izgulok,mert az írták azon a lapon amit a punkció után kaptunk,ha ájulás szerű rosszulléte van azonnal hívja orvosát.
Semmi fájdalmam nincs,és már teljesen jól vagyok csak szerintem a hormonok a hunyók.A másik meg hogy nincs aki felvigyen ha be kell mennem,szóval egyenlőre pihenek,mert az segít.A hormonszintemen kívül nem hinném hogy bajom van.
Ma egy kicsit lelkileg is jobban vagyok.Belenyugodtam ,hogy 9-1 indult be.Legalább több helye lesz befészkelni magát,és nem kell megverekednie a jobb helyért.
Még jelentkezem majd hogy mi újság.

Köszi hogy aggódtok értem!Na és köszi a drukkokat!

Zsuzsi!
Reméljük a megérzésed nem csal!Drukkolok hogy sikerüljön!

Fanni !
Nálatok mi újság?Maradtok a pénteknél?

Kiscsillag!
Már csak két nap!Nagyon drukolok!

Most megyek,de majd jövök még.
Puszi
kavicska

Kavicska!

Örülök, hogy jelentkeztél és örülök, hgy az 1 kis befutó szépen beindult. Tudod, 1 babához 1 is elég! Kép
Pihenj sokat, remélem jobban leszel hamarosan.

Tiko

tiko

Kiscsillag

Hát igen, lassabban telnek a napok, de nálam azért nem olyan vészes, lekötöm magam állandóan. Neked meg itt van midjárt a szombat! nekem utána még egy hét!
a hasam nem feszül, hanem fel van puffadva az alhasam. úgy néz ki, mintha híztam volna, de a súlyom nem változott, tehát csak fel van puffadva.

Kavicska, ez nagyon jó hír, mostmár megkönnyebbülhetsz. holnap biztos visszakapod!

Tiko

én nem úgy érzem, ahogy Te írtad, ui. én szívesen olvasok ebben az időszakban ilyen könyveket, hisz épp aktuális a téma. amúgy gyönyörű könyv, számtalan szebbnél szebb fotóval.

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!

Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák! Kép
Ügyes vagy, hogy le tudod kötni magad! Kép

tiko

Tko

Ez most nem nehéz amúgy se (mármint lekötni magam), hisz itt a hóvége + negyedév vége, van mit melózni, de hát Te tudod ezt Kép

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!

Azt hittem most nem dolgozol és mással kötöd le magad! Kép
Már hogy ne tudnám! Kép

tiko

Kavicska Kép
Ezt akkor kidrukkoltuk! Mostmár hagyd a többiekre az izgulást és engedd el magad, készülj fel a holnapi nagy eseményre!
Igyál sok folyadékot! Lehet, hogy azért lettél rosszul, mert nem ittál eleget!!!

Zsuzsi Kép * Kép meg vagyok elégedve veletek Kép
Csak így tovább!

Én ma nem hívtam/hívom a Kaálit, csak holnap reggel. Ma kozmetikában voltam, meg bevásárolni. A pénztárcám szűkebb lett ugyan, de teljesen nyugis vagyok. Igyekszem megágyazni a piciknek, hiszen még az is lehet, hogy holnap kapom őket vissza Kép

Remélem, holnap jobb idő lesz, ma vissza kellett vennem a télikabátom...

Szép napot mindenkinek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!
Még sehol senki? Nem sikerült még hazaúsznotok a melóból?Kép
Szörnyű ez az időjárás!Kép

ZsebiKép
NAgy kár, hogy most nem tudsz jönni konzultálni. De részemről még mindig o.k. a találkozó!Kép

KAvicskaKép
Most már tényleg csak az a fontos, hogy az az egyetlen szépen osztódik. ÉS ő igyekszik!Kép
Tudom, hogy mindenki ezt írja, de tény, hogy a normál úton teherbe esőknél is többnyire csak egy petike érik be egy ciklusban. Ebből is lehet babó!Kép NAgyon drukkolok hozzá!Kép

KiscsillagKép
Örülök, hogy jelentkeztél. Már lassan letelnek a napok, és tesztelhetsz. Fogsz? VAgy csak vérvételre mész majd be?

ZsuzsiKép
Neked is nagyon szorítok, mint Kiscsillagnak! Jó lenne, ha megnyitnátok a tavaszra váró zebracsorda előtt az utat!Kép

AndiKép
Bromo-t szedsz a magas prolactinra? Sikerült leszorítani? Mennyire volt magas?

FAnniKép
Te aztán egy nagyon türelmes csajszi vagy! NAgyon irigyellek érte! Én biztos nem bírtam volna ki telefonálás nélkül.
Gratulálok!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi Kép

Én sem hittem volna, hogy kibírom. Azért biztos sokat nyom a latban, hogy 8-an vannak...
Bevallom, a pénteki transzfernek örülnék jobban, de jó a csütörtök is, csak a balsztociszták izgibbek lennének.
Úgy emlékszem, mintha Zsebi Kép egyszer már kapott volna vissza 4 napos emrikéket, hm Zsebi??

Ma már nem jövök, mert apa végre itthon van Kép
Holnap reggel jelentkezem a hírekkel!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Borsi!

Itt vagyok, csak anyóst köszöntöttük fel, szülinapja van.
Hát szörnyű ez az idő. Kép
Talit hogy gondolod?

Fanni!

Tényleg nagyo erős vagy, hogy kibírtad! Hányat kérsz vissza? Jó pihenést, lazítást a pároddal!

Tiko

tiko

TikoKép
Én meg két fúrás között szaladok csak ide, most rakjuk fel a tegnap vett polcot.Kép
Nem tudom, hogy kéne összehozni, ha Zsebi szerdán mégsem ér rá! Kár, már úgy beleéltem magam!Kép
Gondolkodj rajta te is, jó?!!!

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Csak ügyesen!
Hát nem nagyon tudok gondolkodni, miután nem tőlem függ, hanem Zsebi nem ér rá. Lehet, hgy el kell halasztani. Kép

Tiko

tiko

TikoKép
NAgyon kell igyekeznem, enyém a szakmunka!!! Én tartom a polcot,amikor kipróbálja a "mester", hogy jó helyre került-e a furat.Kép
Nem kis koncentrációt igénylő munka!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Ismerős. Nálunk ez úgy szokott zajlani, hogy én tartom és állandóan röhögő görcsöt kapok, tőlem a párom is, úgyhogy 2x annyi ideig tart. Kép

tiko

Tiko, Borsi!
Én négykor végzek a melóhelyemen (Nyugati) utána már enyém a világ. Ha nektek így jó és valahol össze tudunk jönni akkor részemről a tali rendben, csak közbejött a melóhelyen olyan munka ami miatt sajnos el kellett napolni a talit a dokival.Kép

*!
A vége felé én mindig úgy számoltam hogy az utrot vagy duphastotn kikészítettem hogy összesen még mennyi van amit be kell szedni és jó volt nézni ahogy fogy. Főleg az utro abból naponta 6-atal kevesebb volt. Kép
Drukk hegyek mennek továbbra is.

Zsuzsi!
Ne keress tüneteket. Tessék továbbra is lekötni magad a manók meg tudják mi a dolguk. Kép

Kavicska!
Nagyon örülök hogy megvan a kicsi nagyon szorítok neked holnapra és utána is.

Fanni!
Neked is mennek a drukkok. Nekem a 3. volt ilyen hogy négy naposak voltak. Eddig jól haladok az 1-nél 2 napos a 2-nál 3 napos 3-nál 4 napos most 5 napost akarok és ez fog sikerülni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Norka!

Bocsi így ismeretlenül a zavarásért, Wish ajánlott téged számomra. Kép
Talán te szedtél Norcolutot, és esetleg emlékszel is rá, hogy hány napra jött meg a mensid. Én öt napig szedtem, napi kettőt, és fogalmam sincs mikorra várható, ami időpont egyeztetés miatt elég rossz. Eddig Duphastont kaptam, azzal tisztába is voltam, de most bekavartam magamnak.
Várom válaszod, köszike:

Vanda (Dévais topikról)
vanda978

Sziasztok Lányok Kép!

Hát úgy tűnik ma is csak "zárás után" értem ide. Sajnos a munkahelyen nincs idő benézni, meg onnan nem is szívesen látogatok ilyen oldalakat.
Próbáltam előkaparni a kiskönyvemet amiben az eredmények voltak, de nem találom, mert éppen átrendezzük a hálószobát és óriási kupi van. Ha jól emékszem 2000 körül volt a prolaktinom, de ez szerintem nem ua. a mértékegységben volt, mint amit a kaáliban használnak. Kb. 10x volt magasabb, mint a normálérték, de a bromotól szépen lement.

Zsebi!
Tök jó ez a tábla, és tök jó, hogy ilyen sokan vannak a citromsárga szekcióban! Bár a narancssárga még hosszabb, de reméljük hamarosan mindenki javítja a statisztikát!

Tiko, Zsuzsi,
Csak nem pénzÜgyesek vagytok? Én igen, és sajnos közelről ismerem a hóvégi zárás fogalmát!

Na, megyek is aludni, mert holnap menni kell dolgozóba.Kép

Andi

Kép
bandika

Jó reggelt Kép

Már fél 7-kor felébredtem és várom a 9 órát, hogy telefonálhassak.
Testem-lelkem a pénteket szeretné, fél 10-re pl. gyógytornára megyek... hacsak a kis embrikéim úgy nem döntenek, hogy ma randizok velük. Persze ennek is megvan az előnye, mert akkor nincs ill. nem volt időm izgulni Kép

Állítólag ma szép idő lesz, remélem tényleg Kép
Kavicska Kép
Drukkolok nagyon!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jó reggelt!
Kép
FanniKép
Már csak egyetlen órácska, és telefonálhasz!Kép Itt izgulok érted! Szorítok, hogy úgy legyen ahogy te szeretnéd, és ahogy a legjobb az embrikéknek!KépVárom a híreket!!!

AndiKép
Ez a tízszeres mennyiség nem hangzik túlzottan jól! Te jól bírod a bromo-t? Sokan nagyon rosszul vannak tőle. Nekem is kellett szednem néhány hónapig, de semmi mellékhatása nem volt.Kép

ZSebi, TikoKépKép
Az a baj, hogy én nem tudom előre megmondani, mikor fogok végezni a KAáliban. Elvileg csak konzi lesz, de ki tudja lesz-e csúszás!? De megbeszélhetünk egy reálisnak tűnő helyet és időt, és ha 3 körül azt mondják, hogy csúszni fogunk, akkor szólok nektek. Mit szóltok?

Itt már most gyönyörűen mosolyog a nap! Remélem, így lesz egész nap!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

BeukaKép
NAgyon hanyagolsz bennünket!Kép Mi az oka? Szeretnék együtt örülni veletek!Kép HA van időd, kérlek írj néha!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Andi!

Könyvelő vagyok, itthon dolgozom. Kép Ezek szerint te is pénzügyes vagy Kép

Fannika!

Már csak fél óra, nagyon drukkolok, végül is mind1, hogy ma vagy holnap, úgyis akkor kapod vissza, amikor jónak látják, amikor úgy gondolják most van a legnagyobb esély!

Zsebi, Borsi!

Most meg nálam van az, hogy nem biztos, hogy tudok menni szerdán, hétfőn derül ki. Akkor még meg tudjuk beszélni.

Borsi!

Itt is süt szerencsére, bár elég hűvös van, remélem melegszik azért.

Tiko

tiko

Lányok Kép

Péntek Kép

Most szaladok a gyógytornászhoz, részletekkel később jövök!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FAnniKép
Már csak pár perc!Kép

KAvicskaKép
Neked is most kell újra telefonálni! HA addig már nem jönnél, drukk-hegyek mennek a transzferhez!!!!Kép

TikoKép
Hétfőn legkésőbb eggyeztetünk akkor! Téged is beborít a meló?

Borsi

Borsi
borsókás

FAnniKép
NAGGGGYYYON jó!!KépAkkor biztos jól haladnak az embrikék!Kép
Pont egyszerre írtunk!

Borsi

Borsi
borsókás

Fanni

én is itt idegeskedek, hogy mi van, azonnal írj, ha hívtad őket. Kavicskával mi van?

Kép
zsuzsi73

Borsi Kép
Igen, fogok tesztelni. Kaptam a Kaáliban egyet, azt csinálom majd meg! Remélem szerencsét hoz! Kép Aztán meg megyek majd a vérvételre. Kép Hétfőtől kiírt a doki, szóval keresőképes lettem. Most igyexem kihasználni még a maradék napokat. Kép És végre süt a nap, megyek is a kertbe megnézem a tulipokat, olyan szép nagyok már!! Kép

Fanni, Kavicska Kép
Mennek a drukkok!! Juj, de nagyon izglamas lesz ez a hét is!! Kép Kép Kép

Zsebikém Kép
Neked az utrot meg a duphastont együtt kellett szedned?? Nem értem én miért nem kaptam utrot?? Köszi a drukkokat! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

KiscsillagKép
Nagyon irígy vagyok, hogy nem kell melóznod még, és kimehetsz a virágaidhoz. Én ma délre megyek csak, addig készülök holnapra. Finn vendégek jönnek holnap órát látogatni hozzám. Be vagyok sz..va rendesen!Kép
ZSebi szerintem biztos nem egyszerre kapta mind a kettőt. Vagy ezt, vagy azt!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Remélem, Kavicska Kép azért nem jelentkezett, mert betelcsizett és utána egyből be is kellett mennie!?

Nálunk az van, hogy megkérdeztem, megmaradt-e mind a 8? Mire a biológus: 8? nem, 9-en vannak, gyönyörűen fejlődnek!
Majd kiejtettem a kagylót a kezemből örömömben.
Holnap reggel telcsiznem kell és 12 körül várható, hogy mennem kell Kép

Aranyosak vagytok, hogy így drukkoltatok, de sajnos Kép továbbra is szükségem van a drukkokra Kép

Zsebi Kép
Úgy is lesz, meglásd, most sikerülnie kell Kép

* Kép
Sosem adnak egyszerre kétféle progeszteront! Te a jobbikat kaptad Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Képzeljétek!KépKépKépKépKépKépKép
1/2 9-kor telefonáltam és azzal fogadott a biológus,hogy "MEGLEPETÉS":kettő vanKép
Már még egy manó összeszedte magát.
Azért lett csak 2 ,mert a 9-3 volt használható a többi petike betegecske volt.Ha azt vesszük, hogy 3-2 egész jó az arány.
Jól megkínoztam ,mert csak nem úgy áll a méhem mint kéne,de sebaj csak sikerüljön.
Most megyek nyúlok egyet,mert kicsit kivagyok.Náthás lettem,éjjel alig aludtam.
Puszi mindkinek!
Fanni Drukkolok holnap!
kavicska

Kavicska Kép
Örülök, gratulálok és nagyon drukkolok továbbra is Kép
Puszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok Lányok!

Ebben a fórumban új vagyok!

Keresem azt a lányt, aki, holnap, azaz március 31-én megy a Kaáliba Krizsa doktorhoz transzferre kb 10 körülre, és a férje a párom kollégája ("C" Alosztály)

Várom jelentkezésed!

Sziasztok
Gabi
gabi30

Kedves Gabi!
Holnap erről a topikról csak én megyek transzferre és nem is a Krizsa dokihoz Kép
Sajnálom, hogy nem segíthettem.
Üdv.:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni73!

Lehet, hogy te vagy az akit keresek. A párod keresztneve véletlenül nem Zsolt?

Gabi
gabi30

Nem és a párom munkahelyén nem is tud senki a lombikról... sőt, az ő barátai közül egy sem!
Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FAnni!

Holnap lesz a nagy nap!!! Hányat kérsz vissza?
Nagyon drukkolok és holnaptól kapod tőlem a babaragacsot! Itt egy kis előzetes. Kép +++++++++

Kavicska!

Jaj de örülök, hogy még1 össszeszedte magát. Pihenj ma sokat, fogadnod kell a babaragacsokat! Kép +++++++++++++++++++

Tiko

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?