Új privát üzeneted érkezett!

Viol!
A streptococcust itt a 36. heten nezik. Ez az utolso huvelyi vizsgalat. Csodalkozom, hogy otthon nem az, mert tenyleg nagy bajt okozhat, ha jelen van a szulocsatornaban.
A multkor kerdezted, hogy az orrszivot is lehet-e fertotleniteni azzal a lottyel. En ugy gondolom, hogy igen, csak valahogy a belsejebe kell varazsolni a fertotlenitot. Mert amugy az ember csak kiobliti folyo vizzel.

Kép
Kép
agi

Sziasztok!Amikor én szültem nem nézték a streptococcust.Akkor volt csak hüvelyi vizsgálat ha valami problémád volt.

KépKép
kola2

Hétvégén megyünk látogatóba megnézzük a kisbabát.Már alig várom,a Virág is mindig kérdezi.Remélem nem lesz beteg addig.

KépKép
kola2

De még mindig nemtudom mi az a pihenőszék.Eszti ,te már tudod?

KépKép
kola2

Zsanett, én sem tudom milyen a pihenőszék, de ide vele nekemKépKépKép!
Nagyon álmos vagyok...

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!Nem aludtál jól?

KépKép
kola2

Két picur korán kel?

KépKép
kola2

Jó reggelt lányok!!
Tegnap 7 előtt értek haza. Alízka nagyon jó volt, már a kocsiba bealudt, és ott is aludt egy ideig. Az autóba mindig beájul, remélem Győrig is kihúzza pénteken.
Viol, nekem sem néztek streptococust. Kérdezz rá a dokidtól, már engem is érdekel miért nem szokás itt ezt vizsgálni.
Zsani! A pihenőszék olyasmi mint a hordozó, csak enyhébben döntött így korábban lehet már haszálni. Lehet hintáztatni benne a babát. Mi is úgy kaptuk, de én nagyon szeretem.
Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Zsani, Amica, ti is korán kelők vagytok?

Vero, most már értem. Csak az a baj, hogy nem tudok angolul. De majd keresgélek én is.

Szép napot mindenkinek!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Jó reggelt!

Gabó!

Merre jársz, hiányzol???!!!Kép

Én most megyek vissza aludni, Máté elaludt.
Majd még jelentkezem, sziasztok.

katus78

Nercsi!Nem lennék korán kelő ha a Virág is aludna reggel sokáig.De ő már 7-kor fent van.Este meg későn alszik el,nem is tudom,hogy bírja.délutánis csak 1órát alszik.

KépKép
kola2

Van egy kengurum, de csak ilyen kis egyszerű pamutos merevített támlás és nem tudom mikortól használhatom.

Nadin! Én a parafin olajat csak a hajlatok tisztítására használom. De amúgy tényleg szintelen, szagtalan és testápolásra is jó.
A taj és az adókártya postán érkezett. A tajkártya igényléshez még a kórházban kitöltetik veleda papirt, aztán postán megküldték. Az adókártyát pedig a MÁK-nál kell igényelni és majd a Babakötvény Start számla igényléséhez kell, szintén postán küldik meg.
Én azért nem ittcsináltattam a kókusz vizsgálatot mert Sopronban nem foglalkoznak vele. Ha magzatvíz elfolyással indul a szülés akkor mindenképpen kapsz antibiotikumot infúzióban. Ha pedig elnyúlik a szülés akkor a baba is kap.

KépKép
nicika

Katus! Köszi hogy megnézted a kengurut! Igazából nem szeretnék venni, hanem csak azt szeretném tudni hogy az én kis egyszerű kengurumat mikortól használhatom! Kép

Nadin! Már nagyon izgi hogy nemsokára szülsz! Kép Igazából az én szülésem is gyors volt ám! Oxitocint 6-kor kaptam, meg utána 7 körül méhszájlazítót, aztán 9.05-kor megvolt Szinti.

Nercsi! Én nem forraltam fel az ásványvizet. A vizet pedig azért kell, hogy a sok kemény vízkő kijöjjön belőle, meg ugye a fertőtlenítés miatt! Viszont mikor az ásványvizet beraktam a mikróba, mindig addig melegítettem hogy felforrjon! Kép

KépKép
nicika

Nicika!azt szeretném kérdezni,hogy a honlapodon lévő babanetes találkozó hol volt.Egy anyukával régen együtt dolgoztam.Láttam őt a képeken.

KépKép
kola2

Sziasztok!
Zsanett,nem lehet megszokni az éjszakázást,de már évek ota igy van.Közbe-közbe azért alszik.Kicsit de.,kicsit du.
Te az IMS-be dolgoztál,amikor terhes lettél?

Kép

Kép
hajnus

Szia Hajni!Már nem dolgoztam ott.Irodába dolgoztam könyvelést meg titkárnői munkát.Most a gyes mellett is dolgoztam már a rossmannba.De most nem dolgozom.Az awf jobb mint az ims?Jó sokan átmentek oda az ims-ből.

KépKép
kola2

Nici, akkor mégis feforraltad a vizet, csak mikróba?
Mikor adtad először Szintinek? Ízlett neki?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Dobok két képet Szintiről:
1 hónapos 4 napos
Kép

6 hetes 3 napos:
Kép

KépKép
nicika

Kola! Budapesten volt az a találkozó!

Nercsi! Vágülis azért lett csak felforralva a mikróban hogy a teafilter kiázzon. Már elmúlt 1 hónapos mikor kapta. De már megbántam hogy adtam mert görcsöket csinált neki. Ha teát akarsz neki adni akkor inkább kamillát adj. Ja és először fanyalgottazízétől aztán megszerette.

KépKép
nicika

Nicika!köszönöm.Nagyon aranyos Szinti!

KépKép
kola2

Szisztok!

Nem tudtam ám aludni, olyan rossz ez, éjjel tudnék, de nem lehet.....

Zsani!

Akkor Virág sem egy hétalvó, kiskorában hogy aludt?

Most valamit félre értettem, vagy Hajnus te sem sokat alszol? Bence van fent? Vagy?

Nici!

Nagyon édes a kis Szinti!

katus78

Katus!Virág kisbabaként napközbe nem sok mindent aludt ,de éjjel mindig aludt.
Hajni!Akit a zsolti elvesz ő is az awf-be dolgozik.A huga meg az ims-be.Szerintem ismered.Feri meg a Zsolti még jóba vannak?

KépKép
kola2

Helloka! Kép

Zsani,
húúú, Virág tényleg jó későn aludt el... És ilyenkor mit csinál addig?
Párom ezen a héten délutános.

Ági,
nemtom miért nem nézik itt a strepto-t, kíváncsi lennék rá...
Az orrszívót akkor majd szétkapom apró pici darabokra!! Kép

Erika,
no, akkor Alíz jól viselkedett, Apa meg biztos büszke volt, hogy milyen jó kislánya van! Kép

Nici,
Szinti nagyon aranyos!!! Szépen növöget! Kép Nekem ilyenkor tetszenek a Picik, amikor már olyan "babásak"! Kép
Azt hiszem nekem is olyan kengurum van, mint neked, ilyen sima, felcsatolhatós izé, aminek a hátában van egy merev lap a baba hátának és fejének... Te hova használnád?
Azt, hogy "nem foglalkoznak" a strepto-val, hogy értetted? Te anno rákérdeztél és szó szerint azt mondták, hogy itt nem csináljuk automatikusan? És ami antibio-s infúziót adnak magzatvízelfolyásnál, az direkt erre van? Vagy csak adják, hogy egyéb fertőzés ne legyen? És ha fájással megyek és ott megy majd el a víz? Akkor is kapok?

A pihenőszék így néz ki valahogy:
Kép
Kép

nadine81

Hol a Gabi??

nadine81

Reni meg gondolom fürdik a tavaszban és Laraban! Kép De jó nekííí!! Kép

Itt már megint fúj a szél, és délelőtt az eső is esett... Kép

nadine81

Szia Nadin!Virág este apával vacsorázik.,fürdik,játszik.8-kor szoktam altatni de nem sok eredménnyel.ha nem akar aludni videozik,játszik,vagy mesét olvasok neki.Tegnap este például tök egyedül el játszott a szobájába.De sajna reggel 7-kor meg már kel.Köszönöm a képet a pihenőszékről most már tudom mi az.Akkor jó hosszú a délutánod ilyenkor.Itt is nagyon rossz idő lett.Mikor lesz már végre igazi tavasz?

KépKép
kola2

Zsanett,
jó kis esti program! Kép Ébren tart titeket... Kép
A pihenőszékeknek ezek már a modernebb változatai, amik úgy 14-18 ezer körül mozognak... de lehet, sőt tuti, hogy van többért is. Én egy ideig láttam a garázsban egyet (még tesómék hagyták itt) de épp a napokban kerestem és már elvitték. Az még egy régi változat volt, csak egy sima váz, rajt meg egy huzat. A célnak megfelelt volna. Ha már annyi hetes lenne a baba, hogy nem csak aludna, hanem már napközben is fent lenne sokat, akkor ebben lehetne cipelni oda mindig, ahol én is vagyok, abban nézelődne. Kép Erika is így van, csak ő még énekel is neki! Kép De majd ellesz másban. Annyi manit nem tudnék érte kiadni...
Ilyenkor délután leülök a gép elé, írogatok, ha megunom (vagy nincs itt senki!!) akkor pakolászok kicsit, takarítgatok (hogy ne jusson egy napra minden). Ma pl megyek házidokihoz (4-től rendel), meg gyógyszertárba, és lehet, hogy kinézek a melóhelyre is, megnézem hogy bírják nélkülem! Kép
A tegnapi és a tegnapelőtti nap után már azt hittem végre marad is ilyen az idő, de ezek szerint még nem. De legalább már hideg az nincs, elő lehet hagyni a tavaszi kabátot, eddig nem nagyon tudtam, melyiket érdemes felvenni. Hétvégére megint jó időt mond, olyan 16-19 fokot! Remélem... Kép

nadine81

Nadin!Hát mi biztos már aludnánk ha aVirág engedné,remélem kinővi .Én mindig bébihordozóba tettem,tudtam ringatni is .Olyan édes volt mikor abba nézegetett.Sokszor abba aludt el este .,aztán alig tudtuk belőle áttenni az ágyába.Az a baj hamar kinővik ezeket a dolgokat.Mire meglesz a babád arra biztos jó idő lesz.

KépKép
kola2

Nadin! A kenguruban áttudnám vinni anyuékhoz két faluval arrébb pl. Vagy elmehetnék vele boltba.
A kókuszt a szülésznőmtől kérdeztem, azt mondta hogy itt Sopronban nem csinálják meg automatikusan. A dokit nem kérdeztem.
Az antibiotikum szülésnél nem konkrétan erre van, hanem az összes lehetséges fertőzés kivédésére. Ha fájással mész akkor csak akkor kapsz ha túlságosan elhúzódik a szülés.

KépKép
nicika

A Pekido oldalon már 9178 ft-tól van hordozó szék! Kép De egyenlőre nincs ilyesmire pénzünk! Sajnos! Kép

KépKép
nicika

Katus,jol értetted,nem egy hétalvó.De.alszik 1 orát, du. 1.5 talán 2 orát is ha szerencsém van.De csak a babakocsiban.Igy vissza tudom ringatni,ha felébred.
Este 10-11 között beájul,de még 1szer felébred éjjel
ha megéhezik.Reggel kb.fél 9-ig alszik,de én fél 7-kor kelek,mert a nagyot kisérem a suliba.Mindegy,majd egyszer kialszom magam...
Zsanett,tudom ki az a csaj,majdnem egymás mellett dolgoztunk.Már nem tartjuk a kapcsolatot.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok, egy percem sincs visszaolvasni, talán este, most rohanok fogdokihozKép...

Kép
Kép
Kép
amica

Nici,
és szüleidhez mivel tudsz menni? Busz? Lehet, hogy rákérdezek a kókuszra a dokitól pénteken, mert a toxoplasma szűrését sem csinálják csak úgy, de korábban a t.gondozóban megemlítettem, hogy vannak cicáim és talán lehetne-e esetleg... Kép Aztán végül elküldött vérvételre. Akkor éppen nem lett volna soron labor, szóval nekem plusz egy beutazás meg egy szúrás Kép, de inkább...

Amica,
fogtündér téged akar elvarázsolni? Kép

Vettem ma tejtároló zacsit! Kép Így már tényleg minden megvan. Kép

nadine81

Sziasztok!
Viol, ha ez a pihenőszékek Mercedese, akkor nekünk Trabink van. Mondjuk már vagy 5 éves a gyerek akinek vették.
Ma front volt? Alíz alig aludt valamit, még séta közbe is ordított, pedig akkor nem szokott. Most apja ölébe alszik.

Nici!! Olyan édi ez a lány!! Kép Kép
Mennyit hízik hetente? Vagy milyen gyakran méritek?
Amica! Kitartás a fogdokihoz!! Vagy ez csak az a kötelező?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,
ez a kocsis hasonlat tetszett! Kép Akkor az, ami itt volt tesóméknak, az is valami régi típusú járgány lehet! Kép
Frontoról nem tudok, én nem szoktam érezni, de lehet, hogy ezek a pici babók igen...

nadine81

Na de hogy ma is ilyen punnyadtak vagyunk... Kép
HAHÓÓÓÓ!!! Kép

Kép

nadine81

Zsanett, az éjjel mászkálnom kellett a gyerekekhez...

Nem kötelező, ez azon felüli fogorvos volt, még egyszer kell majd mennem.

Nercsi, márton Győrig simán aludt mikor kicsi volt, Janka mindig Csornán ébredt...
Biztosan jó utatok leszKép

Most nincs már sok erőm itt csücsülni, elköszönök, ma gondozóban is sorakoztam, alig voltak előttem erre a doki nem jött időben.

Szép álmokat! Remélem Gabóéknál csak a net rosszalkodikKép

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Amica! Kép
(BocsiKép)
Vendég

Amica,
az a piszok doki!! Én a helyedben mást keresnék... Kép Kép Kép

nadine81

Csak nálam nem jelenik meg semmilyen kép és smile??

nadine81

Na, azt hiszem lépek, nagyon sovány a mai nap...
Sziasztok! Jó éjt Mindenkinek! Kép

nadine81

Jó reggelt mindenkinek!
Lassan ébresztem Szonját mert viszem oviba!
Tegnap melóztam meg szülőin is voltam egy egész napos gyomorgörcsel.Komolyan mondom a szülésem jutott eszembe a fájdalmaimról.
Nekünk is van pihenőszékünk csak nem tudtam,hogy ez a neve.KépÉn nem hívtam semminek.Kép

KépKép
eszti76

Szia Eszti! Márton már elment az ovibaKép

Nadin, most jó fogdokim vanKép, a régit már nem keresem többet.

Gabó, várunkKép

Többiek, szép ébredést!!!!!! Süt a nap!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!
Ki az a jó fogdoki?Kép

KépKép
eszti76

Jó reggelt!

Máté tegnap este elkezdett hányni, fel kellett hívnunk az ügyeletet, valószínűleg a sok slájmtól van, csúnyán köhög....
Nem aludtunk semmit, szinte egész este sírt, nagyon ki vagyok, úgy sajnálom szegényt, alig lehetet megnyugtatni.
Most alszik kb. 5 óta enni semmit, nem eszik, inni teát ivott egész éjjel, 10től rendel a doki.
Ha éjjel még hányt volna be kellett, volna vinnünk a korházba.
Ez a betegség nem, hogy mulana, egyre rosszabb.
Már nekem is hányingerem van az idegességtől.

katus78

Sziasztok!Jó reggelt!Jó korán viszitek oviba a gyerekeket!Ma megyünk mi is ovi nézőbe.Nyílt nap van az ovikba.

KépKép
kola2

Amica ti hova jártok oviba?

KépKép
kola2

Jó reggelt Lányok!
Katus!! Mit művel ez a gyermek!! Mondd neki, gyógyuljon meg hamar, mert Alíz hiányolja már a sétapartnerét! Kép Kép Próbálj te meg napközben aludni, mikor Máté. Gondolom mennyire kilehetsz. De talán már jobban lesz!!

Eszti, neked mitől van gyomorgörcsöd? Idegesség, vagy valami más? Ma már jobb?

Szép napot lányok, jó ovizást, babázást, babavárást!!! Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Katus!
Próbálj megnyugodni!Sajnos ez a köhögősdi sokáig szokott tartani a gyerekeknél(is)Szonja is volt úgy,hogy szinte a hányásig köhögött.Tényleg rossz a gyereknek és a szülőknek egyaránt.Az a lényeg,hogy sokat igyon.Ha a kaja nem megy az természetes ilyenkor.KépJavulást a picikének és tényleg,próbálj meg te is aludni vele nappal.Minden más megvár!

Nercsi!
Kb 4 éve volt egy felmaródás a gyomromon de azt élesztőkúrával sikerült meggyógyítanom.Most,hogy újra fogyizom ezerrel ismét előjöhetett(még nem voltam dokinál de a tünetek ugyan azok).Túl sok a savam és mivel igyekszem csak zöldséget,gyümölcsöt,kefírt....stb.enni és ezek savasak hát képzelheted,hogy felszaporodik.A tegnapi görcsömet konkrétan a fokhagyma túlzott fogyasztása okozta.Még ma is fájdogál de lényegesen jobb mint tegnap.Majd veszek savkötöt!
Jó,hogy Alíz jól érzi magát férfitársaságban.KépApuci viszi magával máskor is?

Zsani!
Melyik ovik jöhetnek számításba nálatok?Mindenhol nyílt nap van ma?

KépKép
eszti76

Sziasztok! Kép

No látom ma délelőtt már alakul a létszám... Kép

De Gabi és most már Vero sincs egy ideje...

Katus,
nagyon sajnálom, hogy Máté rosszul van... Kép Nehéz lehet ilyenkor nektek is. Annyira akar ilyenkor segíteni az ember, de nem tud... Csak vár... Nem is tudom én mihez kezdenék, ha valmi hasonló lenne, itt nincs is olyan közel az ügyelet... El sem tudom képzelni milyen lehetett Niciéknek, amikor Szintivel kellett szaladni...
Ha 10-től rendel a doki, akkor már biztosan ott, vagy pedig úton vagytok oda. Várunk a hírekkel, hogy mi van.

Eszti,
és egy ovis szülőin miről van szó? Csak az "új" gyerekek anyukái vannak ilyenkor ott? Vagy mindenki?
Gyomrodra vigyázz, nem is értem minek neked fogyózni... Kép De komolyan... Vagy ha már akarsz, akkor nem próbáltál még valami mást, amiben nem pont ezek a kaják vannak? Valami kevésbé savas.

Zsani,
nektek kellemes ovinézést! Kép Ma már kell/lehet dönteni, hogy melyik legyen?

Viol és Dorka (ma 37!! Kép) Hűűű... Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?