Szijjasztok!
Anyósék róják a köröket Jackkel a Dunaparton, én meg amilyen hülye vagyok, olyan nehezen engedtem el velük, még az erkélyről is utánuk kiabáltam, hogy ha a szemébe süt a nap, akkor húzzák rá jobban a naptetőt, miután lementem velük a lépcsőn, és elláttam őket agy halom triviális információval. Szörnyű, hogy néha milyen paramama vagyok.
Múlt éjszaka: kajált 9kor, 4kor!!! és 7.30kor. Ez ugye szép és jó, én ennek nagyon örülök, viszont a gond az, hogy sokszor nyöszörögve felébredt, vissza kellett fordítanom a hasáról, és rögtön aludt tovább. Szóval még nem az igazi, mert nagyon sokszor fel kellett kelnem hozzá. Réka, ez nálatok is valahogy így volt, nem? Azt írtad, hogy vissza kellet rakni a cumit a szája, vagy megsimizni. Most mi a helyzet nálatok.
Azért látok valami javulást, mert most már huzamosabb ideig tud hason aludni. Nem akarom elkiabálni, de mintha látnék valami pici fényt az alagút végén.
Márti, jól tetted, hogy elvitted Bendegúzt dokihoz, még ha feleslegesen is, de legalább most már megnyugodhatsz.
Anyóséknak nem főztem semmit, úgy sem ennék meg, ritka finnyás népség. Fűszerek nélkül főznek és mindig ugyanazt : bélszín + krumpli. Vadférj is ilyen volt az elején, de már megneveltem
.
Ez az amit nagyon nem bírok anyósban, fikázza a más kajáját. Pl. étteremben vagyunk, kihozzák az én kajámat, ránéz, és azt mondja, hogy brrrr, ez szörnyen néz ki, ő bizony nem enné meg.
Timi, szegény Fanni, persze mostanában lesz majd rajtuk egy-két dudor, meg kék folt.
Tünde, bár én nem vagyok szakértő, de szerintem pár hónap múlva ha majd ha eljön az a korszak, hogy mindenben utánozni próbálnak minket, Zita szépen elkezd majd kanállal enni.
Ja és délelőtt besötétítettem a szobában, lefeküdtem a nagyágyra Jackkel, és majdnem 2 órahosszátn keresztül húztuk a lóbőrt. Nagyon fincsi volt, mind a ketten vidáman ébredtünk.
Barbi, te szoktad ezt olvasni, ugye? Te mennyi vizet szoktál engedni a kádba az OK baby-s szűkítőhöz? Tudom, hogy van rajta jelzés, hogy meddig érjen a víz, de nekem az olyan kevésnek tűnik.
A minitali nekünk jövő héten nem jó, mert anyósék kitérnének a hitükből, ha megfosztanám őket Jacktől akár egy délelőttre/délutánra is.
Utána viszont bármikor.
Megérkezett a borostyánkő nyaklánc, 5 után megyek érte a postára.
Manka