Új privát üzeneted érkezett!

Ancsa! Lécci! Nyugi! Nem egyszerű az élet. Gondolom,hogy ideges vagy! Én is az lennék, főleg így, hogy a múlt hónapban is ez volt! Nem is tudom,hogy mit írjak! Én is vérig lennék sértve az tutti! Főleg azért mert én olyan vagyok,hogy nem nagyon közeledek mindíg azt várnám el, hogy jöjjön ő! Aztán,ha nem jön akkor morgás van! Nem tudom,h te milyen vagy, de végülis mi is közeldhetnénk!Azért a férfiaknak sincsen könnyű dolguk ám! Egész nap hajtják az igát, örülnek, ha hazaérnek és meg tudják nézni a sportösszefoglalót! Nekünk is kéne közeledni! próbáld vele megbeszélni, hogy mi legyen!?
Mi az a 31. hónap?
Vendég

Majd ma lesz a napja hogy rakerdezek a dokinal ha magatol nem mondja!Mar felek hogy mit fog mondani!Rossz erzesem van most!

Kép
Kép
ancsa81

Tlidi: hát nálunk ebből a szempontból demokrácia van... tehát valahogy alakulni szoktak a dolgok, nincs leosztva ki mikor és hogy közeledik... ha a másik vevő rá akkor OK... (na jó megjegyzem, nálunk én vagyok a szűk keresztmetszet... igazi mormota vagyok és este ha 10 után megyünk aludni én már csak az alvásra tudok gondolni.... általában... )Szóval nálunk speciel engem visel meg jobban a "kötelező" szex... (bár legutóbb a férjem is mondta, hogy ez így nem túl nyerő tehát valszeg őt is nyomasztja ha KELL és nem csak LEHET)...
csakegysokadnick

En probaltam,de ha elalszik akkor nem lehet felebreszteni!
Nem is egyszerre 'mukodunk"!En este tudok fent lenni!O meg mar hajnalban kukorekol,de en nem tudok magamhoz terni!Ma reggel is probalkoztunk,de felebredt a gyerek ugy hogy annyi lett!

Kép
Kép
ancsa81

Nem is egyszerre 'mukodunk"!En este tudok fent lenni!O meg mar hajnalban kukorekol,de en nem tudok magamhoz terni!Ma reggel is probalkoztunk,de felebredt a gyerek ugy hogy annyi lett!

Kép
Kép
ancsa81

Kép
Kép
ancsa81

Tenyleg bocsi!!!!!!!
Nektek nem vacakol?????

Kép
Kép
ancsa81

A 31.sikertelen honap!Kép
Na eleg belolem ennyi!!!!!!
Most elrisztottam mindenkit????????????

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa dehogyis! CSak ne légy ilyen negatív! Majd akkor keseregj, ha este kiderül,h tényleg lekéstétek! Apával meg nagy beszélgetés! Hogy mit akar?!! Hát igen, az más, ha ott van a gyerek is! Úgy azért nehezebb akciót összehozni!A gyereket rakd le korán és bujj oda apához!(olyan korán legyen, h még fent legyen)
Vendég

Este 6-kor azert nem tehetem leKépVan amikor mar akkor alszik!
Kicsit osszeszedtem magam!!KépKép

Megnezeted akkor hogy mi a helyzet??

Kép
Kép
ancsa81

Hát! Az elég furi! Hogyogy olyan korán aliszk? Reggel mikor kel 4 kor? Hu, én ki lennék bukva rendesen, ha olyan korán aludna!Enyém meg van amikor fél 10-kor jön haza!!Kép. Én is mérgi vagyok, ha befekszünk az ágyba és már alszik is! Dehát van ilyen. Itass vele kávét este!

Az utsó kérdésed nekem szólt? Ha igen akkor, a válasz: holnap megyek a dokihoz, ha nem megy fel reggel a hőm! És megpróbálok egy repi szruit kikuncsorogni!!!
Vendég

Igen,toled kerdeztem!!KépEste adjatok neki,hatha megrepedKép!!!!!!!!!!!!!

Nagyon sokat dolgozik es azert faradt mindig!Hazajon 5korul,eszik,furdik lefekszik tv-t nezni es elalszik!Ezert van hogy igen reggel mar 4-kor fent van!Persze ez nem minden nap van igy!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa: álljon át normális menetrendreKép Így még élni se lenne érdemes... (ld. munka, alvás, munka, alvás, munka....) grrrrr.....

(én hülyét kapnék ha a férjem ezt csinálná... mert az majdnem olyan lenne, mintha nem is élnénk együtt....)
csakegysokadnick

Aranyos vagy Tildi, hogy kérdezel! Köszi!Kép
Miután a doki szuper mnyh-t és szép tüszőt látott az UH-on, bízunk benne, hogy az akciók meghozzák az eredményt! Ha nem, akkor HSG!
Írod, hogy ki akarsz kuncsorogni egy repiszurit.
Mitől függ, hogy kap valaki vagy nem?

Ancsa!
Te meg ne kedvetlenedj el! Vess be valami klassz női praktikát, hogy felébresztd a párod!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

A doki is ezt mondja! Hogy miért nem repesztünk akcióval?!! Hát ezen vagyunk! Dehát nem akar a fránya/frányák! Nekem is vizes a nyákom! És néha szurkál a mellbimbóm! Ez jó jel ugye?!!

Apatéma: akkor próbálj egy kicsit megértőbb lenni vele és ne letámadni! Látod sokat dolgozik és nem véletlenül, értetek dolgozik, hogy nektek jobb legyen! És ha felkeltenéd, miután a gyerek elalszik!? Na lennének trükkjeim, de ez nem sex topic! De tudod te mire gondolok! (szájmunka) szerintem nem lenne ellenére! A siker érdekében mindent meg kell tenni!! Kép. Szerintem jól esne neki!
Vendég

Zsazsó! Akkor drukk! Hanyadik cn.? Görbét nem tudsz rakni?
Szerintem a repi, ha már megvan a szupi nyálka, meg az óriástüszők, akkor az orvos hozzállásától függ, Természetesen, ha előtte volt cisztád, akkor valószínű, hogy ad!Szerintem ezzel a repivel semmi negatívat nem okoz, csak elősegíti a dolgokat, viszont megkíméli a pácienst a cisztásodás lehetőségétől.
Vendég

Tlidi: hát én speciel mindig azt mondom a páromnak, hogy inkább éljünk kevesebből de én látni is akarom... soha nem leszünk gazdagok, de legalább látjuk egymást néha... szóval szerintem ezt kell ilyenkor eldönteni... (és a férfinek is...)

(na megyek értekezniKép)
csakegysokadnick

En is ezt ereztem tegnap es este biztos hogy megrepedt!Akkor lehet hogy neked is nemsokara megreped!!!

Simogatassal kezdtem de mondta hogy most ne!Kép
Na mindegy!Akar mi lesz a dokinal utana elkapom!
Fajdogal a hasam,lehet hogy van megegy tuszom??KépKép

Kép
Kép
ancsa81

Most mar mennem kell!Bocsanat,kicsit sok voltam ma!Majd meg este jovok!!Szisztok!

Kép
Kép
ancsa81

Csakegy! Hát azért ezt így nem lehet meghatározni! Most ezért hagyja ott a munkahelyét?! És ha utána nem talál? És ha vállalkozó?Akkor jóhogy sokat kell dolgoznia, hogy beinduljon, különben nem lesz belőle semmi. Egyébként nagyon nagy különbség van fizikai meg szellm foglalkozásúak között! A fizikai akkor nem csoda, hogy kivan.

Ancsa! Este ugye jössz?! Mostmár fene kíváncsi vagyok! Apatéma:a fene a pofiját, hogy lehet ilyen! Beszélj vele! Valamivel fel kéne dobni a kapcsolatotokat!
Vendég

Na velem is azt csinálja a nyavajás, amikor hisztizek, hogy már megint nem szexeltünk, hogy mert te sosem kezdeményezelasszony, pedig az nem csak az én dolgom. De ahogy hozzáérek: "most fáradt vagyok" Másképp fogalmazva, mindig ő dönti el... De ahogy mondani szokta: "én már megtettem a kötelességemet, asszony!" KépKépKép Nincs is egy szavam se azóta...Kép ja, én anno mondtam neki, hogy akkor most csináljon nekem gyereket legyen szíves...Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Zsazsóka, Ildi!
Most én ezt a repi szurit nem igazán értem. Az én dokim tudja milyen hosszúak a ciklusaim (vagyis mondom neki) 11 vagy 12 cn-en el kellett mennem tüsző nézőbe. 15. cn-en úgyszintén. Mivel hivatalosan 14. cn-en reped ezért azt mondta nekem akkor ad repi szurit, ha 15. cn-en még ott van. Tehát az elméleti repi után mindenképpen vissza kell menni kontrollra. Ti nem mentek úgy alapból?

Ancsa!
Szomorúan olvastam amiket írtál. Nagyon szorítok hogy azért mégse legyetek elkésve.
Teljesen megértem, hogy kivagy. Én már most látom, hogy semmi kedvem a köv. closty hónaphoz, ha a mostani nem sikerül. Rögtön HSG-re akarok menni, meg összeférhetetlenségire, mert ezt már nem bírom idegekkel.
Este majd írd meg mit láttak, de csak ha nem leszel elfoglalva. Kép

Kötelező szex: nem a legjobb, de J. most hősként bírta. Kép

j.
Vendég

Sziasztok lányok!

Sok izgalmasat írtatok a PÁRKAPCSOLATról meg a KÖTELEZÕ SZEXrőlKép

Az előbbinél Csakegy véleményén vagyok. Nincs elnézés, CSAK A KIVÁLASZTOTT!!! Ha már így döntöttünk, nincs harmadik. ÉN úgy érzem nem fogom megcsalni a párom, alapjáratban hűséges vagyok. Nagyon hűséges. Viszont a párom is mondogám fajta. De már megmondtam neki, ha véletlenül megcsalna úgy csinálja, hogy ne tudjam meg!!!! Sőt ha elkezdenek róla plettyálkodni az emberek, akkor is tagadja!!!!! Nekem ne vallja be!!!! Mert azzal nagyon sokat fog rontani!!!! De egyszer azt mondta az egyik barátunk, hogy sose gondolkodjunk azon, ami nincs!!! Főleg ha az negatív és kellemetlen!!!!Kép

Kötelező szex" Nos ezt a párom nem így fogja fel. Mondjuk nálam amióta kiderült a PCO még PÉ nem volt, így gyerekre nem gyúrtunkKép De ő nem érzi áldozatnak magát!!! KépKép Szerencsére!!!

Egyébként én már nem is PÉre gyúrok, hanem egy rendszeres ciklusra.Kép Hol van itt a gyerek??? Kép

Kavics
(77 cn.)
Vendég

Sziasztok!
Koszonom a drukkokat!!!Kép
Csak gyorsan megirom hogy jobb oldalon van egy 25mm-es tuszom,megkaptam a Choragon inekciot!Nem kaptam papirt ugy hogy nem tudom a nyalkahartyam mekkora!6-an kell mennem vervetelre!
Jo ejszakat mindenkinek!
Holnap jovok!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Ez szupi! Látod! Nem maradtatok le semmiről!Kép. Mi meg téptük itt a szánkat a témán!

Junkó! Nálam alapból az a probléma, hogy nincs ciklusom, így nem lehet az ovulatio időpontját detektálni. Sajnos ez nagyon sok hátrányt okoz:pl a labort is úgy kell kisakkozni! Holnap mindenképpen utánakérezek a repi dolognak!

Kavics! Norcolutoztál ugye? Miért nem ad a dokid clostit,hogy valami ciklust eröltessetek?! A pco-nál is jó a closti!
Szerintem az ilyen magától nem fog helyrejönni csak gyógyszerre,hacsak nem pszicikai alapu.
Vendég

Sziasztok!
Ancsa
Szuper!Gyorsan ugrás apára!KépKép

Időzített sex
Mint már írtam,nálunk nem nagyon működik.Nem mindig a hozzáállás a gond,hanem pl. bezavar a gyerek,de átlagban a főnök kiszagolja a dolgot 1 hónappal előre,és dolgoztatja az uramKép

Ildi
A mellbibó szurkálás csak jót jelenthet!Kép

Na,még a sokat dolgozásról.
Ada akkor sikerült,mikor alig találkoztunk a párommal,mert rengeteget dolgoztunk mindkettenKép

Hallom,hogy tusol,úgyhogy lassan megyek.HáthaKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Tlidi!!!Kép

Aranyos vagyKép
Nem akarok senkit sem untatni aki tudja a történetem.
Decemberben kaptam az első stimut Clostyval, követtük UH val, de nem volt eredménye. Aztán szilveszter estélyén éreztem, hogy szétrobban a petefészkem. Kiderült, hogy nőtt egy 3,5x3,5x4,2 cmes cisztám. Ez a ciklus 36 napos volt, aztán jött az aktulis ciklus január 11től, akkor is ment a Closty. De semmi eredménye nem lett.
Most szedem a csodagyógyit: Metformin. PCOsok ismerik (az inzulin rezisztenciát kezeljük vele, amitől a PCOm kialakult) és most várok. Mert min 3 hónapig kell szedni, hogy hasson. És nálam a 3 hó április végén jár le. Kép Szóval most Norcolutot szedek, hogy ne jussak el a 100 napigKépKépKép Ugyhogy lesz havim 2-átolKép Kb ez van velem. Pszihés tényezőim nincsenek. Remélem, mert hamarabb tudtam, hogy PCOm van, minthogy nekifogtunk volna kezelniKép De azért szeretnék babát!!! Nagyon is!!!
Az elkövetkezendő ciklustól mérem a hőmet. Kiváncsi leszek....

Ancsa!!!
Hajrá!!! Ebből összejön egy ordító csomagKép
Vendég

Kriszta!!!

Már alszik ADA???KépKépKép
Rég nem írtál odaátKép

Puszika!
Vendég

Junko!Kép
Nekem a 14-18 napon kellett mennem egyszer UH-ra.
Akkor megnézte, hogy mit hatott a Closty... ennyi.
Szurit még nem kaptam, fel sem merült.
És egy ciklusban csak egyszer kell mennem.
Nem értem én ezt.
Úgy szeretném, ha sikeres lenne ez a 3. Closty-s hónap és nem kellene a HSG.

TIldi!
Reggel teszek görbét.

Jó éjt (és eredményesetKép mindenkinek! : )

Kép
Kép
zsazsóka73

Jó reggelt mindenkinek!Kép

Ma vagyok a 22.napon...
Ha most nem sikerül a baba, akkor talán tényleg indokolt a HSG....

Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok.

Ma is 37,0.
j.
Vendég

Zsóka
Szuper ez a görbe!Kép
Az UH-n is ezt az időpontot mondta a doki,ovulációnak?mert nekem sosem egyezik a görbés,és az UH-s időpontKép
Remélem a végén látunk majd zöld vonalakat,és egy pozitív tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Junko
Asszem ma nem lesz egyforma hőnkKép
Ma 37,4 C -t mértem.Igaz többször felkeltem éjszaka,és rosszul aludtam.Gondolom ebben már benne van az izommunka által termelt hő isKép

U.I:Sikerült apát leteríteniKépKépKépKépKép
Kép

KépKép

KépKép
okr

Junko
Egyszerre írtuk!KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Okr: ez nekem több, mint bíztató görbének tűnik Kép Kép

Várjuk a nagy bejelentéstKép

Mikor is tesztelsz? Kép
csakegysokadnick

(nekem meg progeszteron mellett is csak 36,3 a hőm... normális ez?)
csakegysokadnick

Csakegy
Sztem nem kell tesztelni.Mensisen fáj a derekam,és elég gyakran görcsöl a hasam(olyan fetrengősen) KépKép
Azért,ha 4-ig nem jön meg dobok egy tesztet,bár a gyanúm,ha pozitív lenne,akkor is méhenkívüli.KépKépAkkor már inkább mensi!

KépKép

KépKép
okr

Hőhöz még:Nem számít most mennyi,mert megjön,és utánna dobsz egy tökéletes görbét,37 C feletti luth fázissalKépKépKép
Mikorra várod a mensit?

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Na azért ez már nagyon-nagyon-nagyon ígéretes.
Hát ennek- forgolódás ide vagy oda- bébinek kell lennie!!!
Neked legalább van valami megérzésed? Bár a hasfájást már írtad. Kép

Ancsa!
Remélem jól telt az iccakád! Szép tüsző!!!

j.
Vendég

Ne már Kriszta, tudod hogy a hasfájás jót jelent. Ráadásul még nem is kellene megjönnie, nem?
Akármit is gondolsz , én nagyon szurkolok.

Angyal! Azért remélem jössz ma.

Ildi!
Ma mész dokihoz, majd írj mi volt. Hőd?

j.
Vendég

Zsazsó!

Úgy is van, nagyon szorítok. Tudod, három a Magyar igazság!!!

Csakegy!
Én is szurkolok, hogy most már neked is véget érjen ez a hosszú ciklus.

j.
Vendég

Lányok
Ma részleges napfogyatkozás 1/2 12- 1/2 14 ig.Kép

Angyal
Kép

KépKép

KépKép
okr

Izé.. tegnap azért jó volt a kineziológus... mondom neki, hogy bevettem a Norcolutot. Kérdezi miért.. mondom. Mondja, hogy na és mi van, ha terhes vagyok. Mondom kizárt dolog, teszteltem + hőmérőzés. A hőmérő kevés, a teszt meg 2 hét alattit nem mutat ki. Na mondom pont ez kellett a lelkivilágomnak... így is xarul érzem magam a Norcolut miatt... (na meg az is jó volt, hogy amikor beléptem az első kérdése az volt, hogy mikor rügyeztem ki ilyen szépen...)

Most van a 4. nap... még egy nap és várok... (3-4 napot...) de olyan gáz, hogy egy kis progeszteron és máris felpuffadok + fájdogál a hasam...

(Egyébként meg tök jó a kinez... egy csomó mindenre rávilágított + elgondolkoztatott... )
csakegysokadnick

Kriszta!

Méhen kívüli? miért? Nekem is fájt a hasam...

Junko!
Neked nincs görbéd?

Zsóka!
Ez szuper görbe!! De nem értem, másképp kezelnek Titeket vagy mi van?

Csakegy!
Hááát, már tényleg vége lehetne... Sajnálom!

Angel!
Mikor jössz már....?

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Mi ez a negativ gondolkodasmod Kriszta?! Minden stimm, szupi jo a hod es Te meg azt mondod hogy ugysem vagy terhes ha meg veletlenul az vagy biztos mehenkivuli? Kép Szerintem szamolj azzal a lehetoseggel is hogy terhes vagy, nem mehenkivuli es minden szep es jo! Kép
Sikerult apat leteriteni kora reggel semmi alvas utan??? Te tudsz valamit! Kép
En reggel hulla vagyok, akkor sosem megy. Lanyok, ez olyan furi (bocsi hogy most altalanositok) de egy csomoan ( a csaladomban) arra panaszkodnak hogy a pasijuk Kép mindig faradt es nem kepes ra akkor amikor kene. Kép
Nalunk forditva van, orulok ha nehany napig bekenhagy Kép szoval akkor csak van valami a mediterran forro verrol szolo legendaban? Kép

Kriszti: Hogyhogy sosem akkor van az uh. szerint pe-d amikor a gorbe szerint? Nagyon elter? Akkor mi a fenenek merjuk? Kép

Junko: Ez mar nagyon izgi!!!!!!!!!!!!!

Nezzetek milyen izgalmas (hi-hi-hi) a gorbem?
Kép
Ez az en formam! Ha mar kesik a pe-m miert nem kesik egy kicsit tobbet!!!!!!! Kép

Tegnap voltunk egy magyar csaladnal, nagyon, nagyon szimpik, annyira orulok!!! Igy osszejarhatunk majd es remelem kialakul egy szep baratsag koztunk!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Csakegy: mi az a kinez? Kép Bocsi!!!

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: Hát én sem panaszkodok a zuramraKép Nagyon extrém dolognak kell ahhoz történnie, hogy ne lehessen rávenni a dologra Kép

Kineziológus: kicsit mint a pszichomókus de ő nekem nem csak az okok felderítésében segít hanem oldja is ezeket a gubancokat... tehát abban segít, hogy az ember pl. ha fáj a hasa ne arra gondoljon, hogy méhenkívüli hanem élvezze egy kicsit, hogy LEHET, hogy terhes Kép (bocsi Okr..Kép)
csakegysokadnick

Sziasztok!

Junkó: Kösz a kérdésed, de mára felment a hőm 36.5-re(remélem holnap még kúszik). Nagyon fájt tegnap az egyik oldalam, kicsit tornázatm,aztán lefeküdtem,teljes nyugalommal,hogy ha a ciszta fáj ennyire akkor sem lesz gond, mert úgyis csinál v.mit a doki,aztán reggelre meg magasabb hőre, meg nyákra ébredtem, persze akció nem volt mert féltem,h gond lesz mert nagyon fájta! Kép. Tök mérges vagyok! De előtte lévő nap volt! Remélem az jó még!

Zsazsó! Én teljesen abban voltam,hogy a 28.cn-en vagy! Így akkor még pár nap és kiderül, Kriszitékkel együtt tesztelhetsz! Szorítok nagyon!

Kriszti, Junkó! Jó a hő!! CSak így tovább! Hajrááá. Mensis görcs babás tünet. Nyugi

CSakegy! Nem tom, mi a fenének ilyesztget a kinez. Mostmár ez megtörtént, úgyhogy kár ezen idegesítenie téged.

Tontica! Tök ilyen az én görbém is csak az 36.3-ról megy fel 36.5-re. Kép

Bali táblát kérhetünk?!!Lécci!

Angyal gyere már!

Picit nekem is mensisen fáj! Ha marad a hő fenn hétfőn labor!
Vendég

SZiasztok!

Angel valszeg csak holnap fog írni, mert ma engedik csak ki a kórházból. Csak annyit írt, hogy "volt egy kis gubanc", majd ő holnap biztos leírt mindent részletesen.

Köszöni mindenkinek, hogy gondolunk rá.

Velem egyelőre semmi extra. Majd dobok egy görbét, pár nap múlva.

Kép

Kép
kamilla306

Ildi
Este kapd még el apát!KépKépJó lesz ez!!!!

Tontica
Tul.képp este kaptam elKépKépReggel nincs rá idő,és módKép
Jó lesz a görbéd!Mikor voltatok együtt gumi nélkül?Hátha még beleférKép
Azért látod,a görbéim,nem olyan egyértelműek,mint a tieitek.Sztem ezért a tévedés.

Bali,Csakegy
Most minek áltassam magamat??Attól még nem lesz jobb.
Mondjuk alapvetően pesszimista vagyok.Kép

Angyal
Legalább egy életjelet adj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Lányok
Most olvasom,hogy Angyalt ma engedik ki,a kórházból.Forrás:"babát szeretnénk " topik.

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?