Netti! Nekem ma reggel ment fel a hõm, igaz csak 36,6-ra, de a többi értékhez viszonyitva ez már felugrást jelent. Eztán ez már csak több lesz, az elõzõ hónapok tapasztalatából.
Az ovulációm pedig tegnap volt, ez 100%, mert éreztem. Érdekes, eddig erre az érzésre sosem figyeltem, de most tuti azért fájt a hasam lenn.(+másnap reggel, vagyis ma fel is ment a hõm, márcsak ezért is biztos, hogy az volt az a fájdalom)
Ugyhogy most örülök

Mi a felugrás után még pár napig(mondjuk még ezen a héten) folytatni fogjuk a kétnaponkénti akciókat, biztos ami biztos. Utána pihenünk szerintem.
A faj- és létfenntartásért felelõs hormonokról pont ugyanezt hallottam mint te, illetve olvastam.
Orsi! Ha még a vércsoportodat sem tudod, akkor mibõl gondolod, hogy nálatok RH összeférhetetlenség gyanúja állhat fenn??? Holnapra (ha nem felejtem el) megnézem otthon, hogy melyik az az egyetlen eset amikor ilyen elõfordulhat.
Király Kati! Mindent bele, nagyon szorítunk! Monihoz hasonlóan én is javaslom a kétnaponkénti akciókat!
Adri! Nagyon teccett, ahogy megfogalmaztad, hogy milyen is ez a topic. Nagyon igazad van

Egyébként az Elevit olyan mint a Materna. Magzatvédõ vitamin mindkettõ, és recept nélkül kapható. És az Elevitre is az van irva, mint amit te irtál.
Szijasztok, Lara