Zsebikém
ITT VAGYOK!!!
Köszönöm az sms-t, nagyon jól esett. Párszor belétek "lapoztam", de őszintén bevallom, nincs sok időm már netezni, plusz a gépünk is többször szervízbe került, rakoncátlankodott, most sem tökéletes.
Jól vagyunk nagyon, köszi. Oltáriak a Nyunyik, nagyon jófejek, jókedvűek, imádom Õket. Éjszaka még kelek hozzájuk, de már megedződtem, bírom a dolgot, a nappalokat meg nagyon élvezem, nagyon lehet már Velük kommunikálni, értik a viccet, Csenge nagyon nagy franc
, Levi meg 2 hete kezdte a "nekem van a világon a legerősebb hangom" c. műsort, amitől néha szétmegy a fejem, mert rekedt hangon való Tarzan ordítást jelent - kutya baja, mert közben vigyorog, megzabálom Õket. Anyukám sokat segít, de már sokszor vagyok Velük egyedül.Melós, de élvezem nagyon. Még mindig szoptatok (április 8-án lesznek félévesek), de esznek már gyümit és főzeléket is, de nagyrészt még anyatej a program, amíg jólesik Nekik és amíg van. Rólunk ennyit röviden, képeket is csatolok mindjárt.
Ja, és elkezdtek már összeveszni
valószínűleg veszünk egy új babakocsit (a mostanit meg megpróbálom elpattintani a neten), mert az egyterűben Levi csípkedi, ütögeti Csengét (pontosabban szeretgetni szeretné..), aki ettől sikítva ordít. Ma így telt a 1,5 órás sétánk, majd hazajöttünk és felhívtam az apjukat, hogy azonnal cseréljük le a járgányt, mert így nem megyek ki többet Velük emberek közé
Rólatok..
Lányok, akinek nem sikerült, azoknak oltári nagy kitartást, hitet, erőt kívánok, sokszor vagytok ám eszemben, mégha nem is jutok gépközelbe.Ezt őszintén mondom.
Tralllala, Helga
Szépek a babaszobák!!!
Trallla
Cukik a Csajaid nagyon!!
Pocakos mamák
Olyan jó látni az uh képeiteket, nagy nosztalgia támad bennem ilyenkor, és érzem a boldogságotokat - és ez csak nagyobb lesz!!!!
sok puszi,
igyekszem azért erre járni
Dzsúd