Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!Uj vagyok,befogadtok?

Kép

Kép
hajnus

Nadin! Az olajból Paraffin olajat használunk, az is vény nélkül kapható. Csak így simán kérheted. Aszalicil oldat a köldökre kell hogy könnyebben begyógyuljon.
Az NST-nél a felső sor a szívfrekvenciát mutatja. A nyilak a mozgást jelölik, ilyenkor gyorsul fel a baba szíve.

Vero! A fürdetőkrémemnek tényleg az a neve. A fogamzásgátlóm meg egy hét után ad védettséget elméletileg. Szóval nem kell várni egy hónapot.

Nercsi! Nekem már rég visszajött az anyakönyvi kivonat és a családi pótlékot is megkaptam. Szerintem kérdezz utána hogy mi van. Nekünk kb 1 hét alatt visszajött. Az anyaságit is megkaptam már, sőt a tb és adókártyát is.
Ami az elalvást illeti, még karban is nehezen alszik el Szinti. Tegnap például éjfélig cipelgettük mire elaludt.

KépKép
nicika

Szia Hajnus! Kép Persze!

KépKép
nicika

Köszi Nicika!Egy 8 éves és egy majdnem 4 hos fiam van.

Kép

Kép
hajnus

Nadin! Láttam Barbit a kórházban! Legalábbis szerintem ő volt az. Nem ismert meg, én meg Szintivel voltam elfoglalva! Szóval megszült!

KépKép
nicika

Hajnus! Soproni vagy?
Az én kislányom Szintia szombaton múlt 6 hetes!

KépKép
nicika

Igen,soproni.Szeretnék kisgyermekes anyukákkal beszélgetni.

Kép

Kép
hajnus

Szia Hajnus!

Mesélj!!!! Kép

Nicika!
Sajnos amikor nyügik, ilyen fársztó lehet. Nem próbáltad a hasadra tenni az ágyban (v a Patrik) és úgy aludni vele? Nekünk az nagyon bejött, mert a Te hasad melegíti az övét és ha az fáj neki. Így Te is tudnál aludni...
Igaz nem a legjobb megoldás, mert ezt is megszokhatja, de legalább alszol! Amikor a Szonikára vigyáztam egyszer és sírt éjjel akkor is ott aludt el, és mikor most itt volt is emlékezett és most is a hasamon akart.
Mondtam neki hogy sajnos foglalt! Kép
Erre a combomra tette a kisfejét és ott aludt el... A Lackó hasa nem érdekelte, pedig felajánlottuk. Kép
(Azért Eszti köszönjük hogy egy icipicit lehet kislányunk is!!)

Katus!
A hajam nekem is hullott a szoptatás alatt! A terhesség alatt nem hullik szinte egyáltalán, és állítólag azt pótolja be. Persze a Te eseted lehet a hormonok miatt is, csak megnyugtatásul gondoltam megírom h nekem is hullott és meg is ijedtem tőle.
Fincsi kávé, én már kaptam nálad egyet!

Kép
Vendég

Akkor,hogy bekapcsolódjak,nekem is nagyon hullik a hajam.Voltam vérvételen,a vashiánytol van.A hasfájáson már tul vagyunk,de még igy is csak hason alszik az én Bencém.

Kép

Kép
hajnus

Szia Hajnus!

De jó, úgy örülök, hogy csatlakozol.Kép
Hogy szólíthatunk? Te akkor Hajnalka vagy, mert ha igen akkor boldog névnapot így utólag is.

Írj egy kicsit magatokról, merre laktok, hol dolgoztál?
Nekem egy kisfiam van Máté 7 hónapos.
A hasfájás nálunk 2fél hónapig tartott, egyik napról a másikra elmúlott, de szörnyű volt, akkor sem sokat aludtunk.Kép

Mi a Füredi sétányon lakunk, eredetileg Pécsiek vagyunk 2 éve, költöztük Sopronba a férjem munkája miatt.
Én a Segítő Mária gyógyszertárban dolgoztam.

katus78

Vero!

Ha van kedved, gyere fel egy kávéra bármikor!Kép
Könyvel mi legyen?

katus78

Védekezés: én is csatlakozom az „utálom a gumit” táborhoz. Nálunk a megszakításos sokáig bevált. Eleinte pedig tablettát szedtem. De az az igazság hogy én nem szeretem a tablettás védekezést, mert attól híztam szerintem meg.

Ági! Patrik nem viseli túl jól Szinti sirdogálásait, sőt a fulladásnál teljesen ki volt, mint ahogy én is. A gátsebem nem fáj. Pihenőszékre sajnos nem telik. Kép

Nercsi! A játszószőnyeg megjött, de egyenlőre még nem értékeli Szinti. Viszont vettem egy ilyen forgó-zenélő játékot, az alatt azért elvan egy darabig. Ja és pihenőszék helyett a fürdetőfotelt próbálom mert abban egyenesen van a gerince.
Én édesköményteát adtam neki egy rövid ideig, de az orvos jól letolt, hogy azt kifejezetten TILOS, mert nagyon felfújja a gyereket! Úgyhogy én most egyáltalán nem itatom! Viszont a babateában is van édeskömény. Vigyázz vele nagyon! Én nem adnám a babónak!

Babáknak adható ásványvizek: Szentkirályi és Óbudai, Ezekből kaptunk mintát a kórházban is!

Katus! Nekem a Carazettet írta fel a doki! Nagyon sajnálom a fiad a fogacskák miatt! A héten készen lesz a kiscsajos rajz! Már félig kész!

Vero! Szinti nem nagyon szeret hason feküdni sajnos! Kép

Az én hajam meg iszonyú korpás lett a szülés után! Nizoralt kellett vennem, az már nagyjából helyrehozta!

KépKép
nicika

Szia Hajni!Én ismerlek téged:Zsanett vagyok. A Fekete Zsolti által ismersz.A második is kisfiu?Hol laktok most?Nálunk a Virág már 3éves lesz májusba.Mostanába nem is láttalak sehol.

KépKép
kola2

Sziasztok csajok!

Elsőként had üdvözöljem új tagunkat Hajnit!Én Kópházán lakom a férjemmel és a pár nap múlva 3éves kislányommal Szonjával.Eredetileg soproni vagyok csak itt találtam meg a hozzám illő fiút és utána is jöttem.Sopronban dolgozom fogászati asszisztensként.Te mit dolgoztál és hol amíg nem voltál gyesen?Merre laktok és hogy hívják a fiúkat?

Katus!Igen ez az ominózus szemfog amitől a picik álltalában nagyon szoktak szenvedni.KépKitartást nektek és a kis mosolygós-kacagós pajtásomnak Máténak is.KépÉn is Cerazettet kaptam de brutálisan drága volt.Hallom,most is az.Kép

Vero!Ha bírjátok megkaphatjátok Szonját máskor is!KépCsak szóljatok ha csajozni akartok!KépCserébe viszont én fiúzni szeretnék majd!KépEgyébként Szonja a mai napig is a hasamon alszik el a legtöbbször.Csak már kicsit nehéz de imádom ha rajtam van.Kép

A nyári buli naná,hogy áll!Az apósom most ment ki megmettszeni a gyümölcsfákat!Addigra termése is lesz.

KépKép
eszti76

Katus!
Mielőtt kétségbeesnél a pco-s múlt miatt, a hajam nekem is nagyon hullott mindkét szülés után, vasat kaptam és rendbejött, a másik, 1évig nem jött meg, de van akinek az egész szoptatás alatt sem!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval nem bizti az, hogy gond van veledKép

Másodszor szoptatás mellett lettem terhes, akkor jöhetett volna meg előszörKép

Kép
Kép
Kép
amica

Mi az a pihenőszék?

KépKép
kola2

Mi az a pihenőszék?

KépKép
kola2

Mi az a pihenőszék?

KépKép
kola2

Kengurut csak 3 hónapos kortól lehet használni?

KépKép
nicika

Nercsi!
Az én védőnőm sem javasolta az édeskömény teát,mondván még nagyobb görcsei lesznek a bébinek tőle mint amik vannak.Akkor végül is mire jó az édeskömény tea?!
Én vizet adtam a Szonjának amikor kicsi volt de nemigen itta így áttértünk a tea granulátumokra.Nevezetesen a Hipp dobozos teákra.Azt imádta de oda kell figyelni a mennyiségre mert cukrot tartalmaz és roncsolhatja a fogakat.

Ági!Ugyan ki nem mentem pucéran de kihúztam magam az árnyékszéken és onnan dumáltam neki,mire valószínüleg elszégyelte magát és ezért villámgyorsan távozott.Kép
Azóta a kulcsot a zárban hagyom módszer működik.
Csak nem jön nálatok is a tavasz?Kép

Hajni!Nem dobsz fel képet magatokról?

KépKép
eszti76

Zsani!Te aztán nagyon akarod tudni mi az a pihenőszék!Kép
Most már én is tudni akarom.Kép

KépKép
eszti76

Nici!

Nekünk chicco van ami 2hónapos kórtól van 3kg-9kgig.
7490ft volt a momában.

katus78

Sziasztok! Kép

Na szééép, tegnap itt mikkamakkázok egész délután, alig döcög a szekér, most meg délelőtt telemegy egy oldal! Kép

Hajnus,
üdv itt közöttünk, jó, hogy jöttél, persze, hogy befogadunk, olyan nincs is, hogy valakit nem! Kép
Még egy fiús anyuka és még egy Bence! Kép Másik legényt hogy hívják?
Terhesség alatt szedtél valami vaspótló bogyót? Akkor rendben volt a vérképed? Én eddig elég rendszertelenül kapkodtam, de most nemrég olvastam valahol, hogy az uccsó hónapban van legnagyobb szükségük a babáknak is a vasra, ezért most megerőltettem magam és okosan Kép napi kettőt szedek (igaz hármat kellene...).

Ági,
és ilyenkor, amikor szünet van, hogyan telnek a napjaitok? Tényleg nehéz valami benti elfoglaltságot találni a srácokkal? Én épp tegnap néztem utána kicsit a horoszkópoknak, mert valószínű, hogy kos lesz a csaj. Április 21-ig tart a kos, én meg 20-ra vagyok kiírva, de szerintem nem húzom addig. Szóval amiket írtak a kos gyerekekről... Kép Felköthetjük a gatyánkat! Kép
Erős akaratú, dinamikus, merész, heves, makacs, lobbanékony, türelmetlen, vakmerő, konok, stb... Kép Kíváncsi vagyok... Van valakinek kos gyerkőce?

Erika,
mikor utaztok? Jól emlékszem, hogy szerdán?
És mit szoktál Alíznak énekelni? Kép

Amica,
az 5,6 kg az tényleg nem sok! Tök jó. Kép A pocakod meg tényleg nagy, nem csoda, hogy feltűnt a védőnőnek és a dokinak is... Kép Nagy pocakban nagy baba?? Kép Többiekkel is ekkora volt már ilyenkor?

Vero,
tényleg jó az az oldal, el is mentettem a kedvencek közé.. Kép
Nekem egy ilyen van, itt meg mindenféle fogalmaknak lehet utánakutakodni:

http://www.medimix.hu/olvasoterem.php

Katus,
húúú, hormonok... Kép És ezeknek van valamilyen mellékhatása? De a hajhullást megállítja?
Sajnálom, ti megszenveditek nagyon ezeket a kis fogakat! De így remélhetőleg jó erősek és egészségesek lesznek mindig! Kép Ennyi jár nektek! Kép

Nici,
ez a paraffinolaj színtelen, szagtalan, ugye? Van olyan masszőrünk, aki ezzel dolgozik. De akkor tulajdonképpen mire jó, ha csak sima olaj? Arra, hogy ne száradjon ki a baba bőre a fürcsitől?
A TAJ és adókártyát személyesen vettétek át? Ott és aznap meg is kaptátok, amikor igényeltétek ott fent? Vagy posta volt?
Én is gondoltam rá, hogy Barbi mostanában szülhet, mert olyan 4 hét lehetett közöttünk. Egyszer már próbáltam korábban írni az NLC oldalára, ő ott van regisztrálva, de valamiért nem sikerült. Telcsiszámot nem tudok, csak azt, hogy neki is Karazma volt a dokija! Kép Biztosan jól vannak.

És megvan mit akartam még tegnap este kérdezni!! Kép
Erika,
neked nézte valaki azt szülés előtt (vagy terhesség vége felé), hogy jelen van-e a szervezetedben az a streptococcus baktérium (lehet, hogy nem is baktérium és nem is így kell írni... Kép) izé? Az, ami hüvelyi szülésnél megfertőzheti a babát, és elég komoly gondokat okozhat...

Nici,
te végülis miért nem itt csináltattad? Nem nagyon mutattak rá hajlandóságot? Vagy csak ha már épp ott voltál abban a másik kórházban, akkor rákérdeztél?

Amica,
szerinted Berkes néz ilyet magától? Vagy kérdezzek rá?

nadine81

A kengurut tulajdonképpen mikor jó használni? Nekünk is van, úgy kaptuk, de nem igazán gondoltam még bele, hogy mikor, mi közben vehetném hasznát...

nadine81

Viol!
Jellemző,hogy amikor én dekkolok a gép előtt egész délelőtt akkor sincsen senki.Kép
Az én kicsi lánykám kos!Valóban felköthetitek a gatyótokat!Ez amit leírtál mind jellemző rá!Viszont nagyon hízelgős,könnyen tanul(azt ami érdekli),kreatív,jó a kézügyessége,mozgékony(győzzetek csak utána futni) és ez minden hóbortját kompenzálja!Kép
Felnőttkorában nem lesz gond a céltudatossága és a kitartása!Kép
Szerintem azért van az olaj,hogy ne legyen száraz a baba bőre és vattára téve tisztítani is lehet vele a hajlatokat,fül mögötti részt.

Csajok!A Tescoban minden ruhára és cipőre 20% kedvezmény van.Érdemes megnézni.Én a Szonjának néztem bőr,gyógypapucsot 999ft-ért.

KépKép
eszti76

Eszti,
ma voltunk Sopronban tütűvel, benézhettünk volna a Tescoba... Kép De mivel pénteken mindent megjártam, így ma már nem kellett elvileg semmi a "városbúú" Kép Mindegy, majd legközelebb, ha már lesz kire húzni azt a cipőt! Kép

Itt találtam a kos gyerekekről a dolgokat:

http://www.bebilap.hu/horoszkop/kos.htm

és

http://abbcenter.com/_tempweb/index.php?t=horoszkop&m=Baba

nadine81

Megvan a "kocsiban szülős" sztori. Kép Mivel a kismami feltette a topikba és nem mailben küldte tovább az érdeklődőknek, úgy gondolom ide bemásolhatom nektek.

"Akkor gyorsan nekiállok leírni, mi is történt
(ha hagy a 3 gyerek befejezni )
Szóval hétvégén már olyan erős fájásaim voltak, és jöttek is 10 percenként(hiszen ezt írtam is akkor), azt hittem már mehetünk szülni
Ha valaki az első gyerekét várja tuti ilyen fájásokkal rohan a szülőszobára.
Aztán elmúltak.Így telt el a szombat, vasárnap, hétfőn is fájdogájlt
Aztán hétfőről keddre virradó éjjel fél egykor megint csak elkezdődött valami
De ezt a sok jósló után nem tudtam eldönteni, hogy miféle fájás is pontosan.
Fél órát elkínlódtam magamban, de egyre jobban fájt.
Aztán el kellett mennem nagy wc-zni(háromszor), na ekkor gondoltam, ez már valami jel
De közben is görcsöltem.Ekkor már az uram is felket, mondtam, szerintem menni kéne.És egyre erősödtek a fájások, meg sűrűsödtek, egyik pillanatról a másikra átváltottak 5-4-3-2 percesekbe.Felöltöztem, felhívtam fél 2-kor a szülésznőt, hogy megyünk, és elfolyt a magazatvíz is
Most abba már nem vagyok képbe, hoyg előtte folyt el, mielőtt felhívtam, vagy nem
Totál kiesik.
Gábor átvitte Olivért a szomszédba, levente meg nem akart menni, hát beszállt a kocsiba, mire az uram visszaért a szomszédból, majdnem elájultam.
Kikászálódtam a lépcsőig, ott leültem a hideg kőre, annyira fájt.
Mindenki beszállt a kocsiba, megérkezett az első tolófájás(kb 1 órás fájások után), na,ekkor bepánikoltam, elkezdtem rohangálni az utcán félig felhúzott cipzárral, hogy én már nem megyek sehova, megyek a szomszédba, ott orvos a csaj.
De Gábor beparancsolt a kocsiba, még egy baromi fájás.Oké, Tézényibe biztos nem érünk be, irány KIstarcsa, szélvédő lefagyva, tiszta párás belül minden, apa nem lát semmit, de 120-al száguld, stop tábla kit érdekel, behajtani tilos, mi is az???
Aztán mivel kőkemény tolófájásaim voltak, már Kistarcsát se láttam esélyesnek, irány a mentőállomás.
Odaértünk, apa kiszállt orvosakat hajkurászni, sehol senki, felhívta a 104-et, ők aztán értesítették az ottaniakat(először azt mondtaák, megnézik, van-e egyáltalán ott valaki)köszi!!!
Na, mire azok kiértek, jött egy újabb tolófájás, amivel nekem annyira nyomnom kellett, hogy kitoltam a fejét
Szóval mire kiértek találtak egy félig levetkőzött nőt egy bébifejjel a lába közt, egy másik gyerekkel a hátsó ülésen(Levente)aki közben azt dumálta, hogy"szeretlek , anya".
Szóval mire kiértek, már csak egy tolófájásom volt, amivel kijött a kis teste is
Aztán elvágták a köldökzsinórt, és be is raktak a mentőbe, vittek Kistarcsára.
A méhlepény már ott született meg a kórházba, meg a két tök minimális repedésemet is ott varrták össze.Amit szerintem tök felesleges volt, mert 2 nap múlva kiesett belőlem a két darab kb egy centis cérna.
Úgyhogy szinte nem is repedtem, egy-egy öltés volt csak.
Sajnos a szülésznő szerepét a gátvédelemnél nem tudtam átvenni, elég volt a kitolást levezetnem.Ide nekem egy szülész diplomát!!!
Két lábbal szálltam le a szülőszékről, így sétáltam be a szobába.
pár óra múlva már ültem.
Szóval kutya bajom nem volt.
Egy óriási fájdalmam volt csak, a szoptatásoknál a méhösszehúzódások.Felértek egy szülési fájdalommal.Persze a kedves nővérek nem adtak semmit, pusztuljak meg görcseim közt

Közben, mikor tolófájásaim voltak a kocsiban, meg a mentőudvaron, annyira tanácstalan voltam, ott voltam tök egyedül, magamra utalva, nyomnom kellett, és nem tudtam eldönteni, hogy visszatartsam-e vagy nyomjam.Az volt bennem, ha visszatartom, neki lesz baja, ha kinyomom egyedül, akkor meg szétrepedek kívül-belül, mint állat.
De inkább én repedjek szanaszét, mint neki legyen baja
egyszer tartottam csak vissza.
Meg amikor nyomtam kifele, végig ott volt a kezem, éreztem, ahogy csúszik kifele a kis fejecske, ahogy préselődik át.
Szóval irtózatos élmény volt
de hála isten minden jól sikerült!!!
Bőven ennyi."

nadine81

Szonjára mindez igaz!Az kicsit bosszantó,hogy pillanatok alatt megunja a játékail.KépBelekezd egyfajta játékba és 2 percnél tovább nem csinálja.Így vagyunk ezzel a játszin is.Viszont marha eleven.Ha teheti egész nap csak fut és fut és fut és fut és.............KépIszonyú akaratos is.Mondom,nem egyszerű velük de a dícséretért cserébe valóban nagyon hálásak.Dícsérem is agyba főbe(ha megérdemli)ha rápirítok képes sírni.KépValóban rosszul viseli a negatív kritikát.

KépKép
eszti76

Eszti,
én ugyan mérleg vagyok, de ahogy ezeket a sorokat olvastam tegnap, és emlékszem anyu miket mesélt nemrég rólam mostanában, inkább vagyok lélekben kos, mint mérleg... Kép
Akkor Szonjával meg vagy áldva... Kép Az elevenség még jó is lehet, sokat van kint levegőn, sokat mozog, van benne energia, szufla... Kép Persze így könnyebben benne van a pakliban, hogy valami kisebb baleset éri...

nadine81

Hú,ez a történet durva volt!Ráadásul hideg is!Kép
Én amiatt lettem volna betojva nehogy megfázzon a babám.Na,meg a többi miatt is!Sokat segített a rutinja is!Tehát mégsem éri meg a végsőkig várni otthon.

KépKép
eszti76

A balesetek nálunk mindennaposak.Vetődés az ágyról,megcsúszás a parkettán,fejbeverés az asztalba.Tiszta véraláfutás a sípcsontja most is.
Ma az oviban ügyesen tornázott a többiekkel.Persze nem volt újdonság neki hiszen majdnem minden este velem nyomja!Az óvónéni meg is dícsérte.Dagadt is a kis melle a dícsérettől.KépKint voltak az udvaron ebből kifolyólag már 2 órája szunyál.

KépKép
eszti76

Néha én is parázok, hogy mi van, ha gyorsan kell menni, mert gyorsan jön a baba, de talán nem lesz ennyire durva a helyzet. Kép Hisz első, nem harmadik!! Kép Bár úgy rémlik, hogy Vero említett egyszer olyat, hogy Áron kb 3 óra alatt lehetett meg. Nem biztos, hogy ő írta, de úgy emlékszem. Ha igen: Vero!! Hogy lehetett? Kép

Esténként mire/milyen zenére tornáztok?

nadine81

Hát ez nem semmi, történet!
Hányadik hétre született a baba?
És most mit lehet tudni róluk? Mikor volt ez?
Harmadik is kisfiú lett?

katus78

Nadin!

Nekem az első fájástól számítva 5 óra volt.
Mikor bementünk a doki biztatott, hogy ódaér a férjem, mert ez eltart egy darabig, és nem ért óda.Kép
Miután bementem a szülőszobára háromnegyed óra múlva meg volt a kis Máté.Kép
Tudod nekem sokat görcsölt, keményedett, meg már kicsit nyitva is voltam.

katus78

Húú, hogy pontosan hányadik hétre jött, nem tudom, de az biztos, hogy időben, szóval nem korán.
Ez nemrég történt, úgy egy-másfél hete lehetett, azt hiszem már otthon vannak, minden OK velük és kislány lett. Kép

Most lelépek kicsit, pakolászok kicsit, meg van két ablakom, megmosom őket (nem nagyok, csak tetőtériek... Kép), és azt hiszem eszek egy kis fincsi rántott pontyot... Kép Apukám pecázik is, nemcsak vadászik! Kép És elkezdődött a szezon ebben is! Kép Nyami... Kép

Kép

Na jó, nem pont ilyet, de halat... Kép

nadine81

Nici!

Ezt találtam, létezik ezek szerint újszülött kortól, nem olcsó
ez a bababirodalom.hu találtam

QUINNY Wrapp Kenguru (2-10 kg)

Modern, feltűnő külsejű Quinny Wrapp kenguru újszülött kortól kb. kilenc hónapos korig! Ár:
12 590 Ft
Beteszem a kosárba

Újszülött kortól kb. kilenc hónapos korig (10 kg súlyig/65 cm nagyságig) használható. Anyaga fényes, high-tech jellegű, de mindemellett puha és kényelmes.

A termék ergonómikus kialakítása révén kényelmes a babának és a hordozó felnőttnek egyaránt. A termék ergonómikus kialakítása révén kényelmes a babának és a hordozó felnőttnek egyaránt. A baba kényelmét a három hónapos korig használatos kivehető ülőpárna és az állítható bőségű, hálós, légáteresztő háttámasz is szolgálja.

Az ülő rész magassága praktikus cippzár segítségével a baba méretéhez igazítható. A váll- és hátpántok kényelmesen párnázottak, könnyen beállíthatóak.

A kenguru felvétele egyszerű, a baba ülhet a hordozó felnőttel szemben és háttal is. Figyelni kell arra, ha a baba arccal az utca felé néz, a fejét egyedül kell megtartania. Ilyenkor az őt hordozó felnőttnek háttal ül.

A kenguru biztonsági csatokkal és gombokkal kapcsolódik, így a baba nemcsak kényelmesen, de biztonságosan is ül. A kenguru ülőkéje és vállpárnája kézzel mosható.

A Wrapp a legújabb, NF S 54-006-os, kengurukra vonatkozó francia szabványnak megfelelően készült és engedélyezett termék.

A QUINNY Wrapp kenguru fekete, kék és piros színben rendelhető.
Megrendeléskor a kiválasztott színt pótszínnel együtt a Megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni.

Kép

katus78

Viol!
Én is 3 óra alatt szültem meg!Kép
Igaz az a 3 óra az oxitocin beadásától számolandó,tehát már a szülőszobán volta.
Nálam fél 4-kor(hajnal)megrepedt a magzatburok és szivárgott a víz.5-re-miután hajat mostam,beszárítottam,letusoltam,összepakoltam-értünk be a kórházba aztán az ügyeletes burkot repesztet(beöntés,klotyó ami nem tellt meg)Aztán mivel nem voltak fájásaim de a fertőzésveszély a magz.víz elfolyás miatt nagy volt kb fél 12-kor jött az első oxilövet!Aztán méhszájlazító aztán újabb oxi aztán újabb méhszájlazító szuri és az utolsó oxi bekötése után jöttek a tolófájás és 14,43-kor megszületett az életem értelme!

KépKép
eszti76

Eszti,
húúú, ez igen! Kép Bár ha hajnali fél 4-től nézzük, akkor is csak olyan 11 óra... Kép Az se sok. Hallani 14-18 órákról is... És azt hiszem Gabó is sokáig szenvedett (asszem olyan 16), mielőtt megcsászározták... Kép
Én is készülök ezerrel! Kép Ma különkészítettem a fürdőbe egy kis tatyóba egy óriás betétet és 2 tenát, ha menet közben is jönne a magzatvíz. Vagy bugyoláljam be magam egy kisebb méretű törölközővel? Olyat is hallottam már...

Mindjárt folytatom, csak most lett kész a halacskaaa!! Kép

nadine81

Nekem úgy 3 óra, hogy előtte már a jóslófájásokkal tágultam. Mire bementem a szülőszobára, már 2 ujjnyi előnyöm volt zárt méhszájhoz képest. Mivel 2 hete már rendszertelen fájásaim voltak burkot repesztettek. 6 körül mentem be és 9 körül megvolt. Ha lehet azért inkább ilyen rohamban nem szülnék állítólag akinek gyorsan megy a szülése erősebbek a fájásai (jobban fáj). Nem tom melyik a jobb. Azért 3 óra nem kevés idő ám! Kép

Újszülötteknek állítólag jobb a hordozókendő mint a kenguru. Itt lehet megnézni:
http://www.bababolt.com/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=46

vagy baby-bag (bébi-tatyó) itt:
http://www.premaxx.com/en.html
Vendég

Sziasztok.Ujra itt.De. probálkoztam,de nem mentek be az üzeneteim!
Szia Zsanett!Aha,fiu lett,pedig a Karazma dr. lányt mondott.Az Aranyhegy utcában lakunk.Szeptemberben vettünk lakást.Ugy hallottam a Zsolti nősül.Igaz?
Köszi mindenkinek a kedves fogadtatást.
Nadine,a másik fiam István.Nem szedtem vasat a terhesség alatt,nem volt rá szükség.Most sem szedek,azt mondta a háziorvosom,hogy várjunk,amig nagyobb nem lesz a Bence.
Az AWF-ben dolgozom,ha nem vagyok GYED-en vagy GYÁS-on vagy min.
Katus,az Anyukám Pécsre ment férjhez!
Röviden ennyi,de kérdezzetek csak!

Kép

Kép
hajnus

(a baby bag oldalon a kamerás rajzra kell klikkelni és megmnutatja hogy működik, van kisfilm is róla)
Vendég

Sziasztok! Hajni, üdv itt köztünk. Én Erika vagyok, jan 18-án született meg Alíz nevű kislányom. Ti merre laktok??

Viol nem semmi a csajszi.
Pénteken megyünk, és szerdán jövünk.
Amúgy népdalokat szoktam, meg ami eszembe jut éppen.
Nici, majd megkérdezem, mert ez már tényleg sok.
Eszti, te kinél szültél?

Az ásványvizet is fell kell forralni?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Lányok, akiknek nagyobb babája van. Van aki járt babaúszásra?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia Erika!Az én kisfiam dec.7-én született.Az Aranyhegy utcában lakunk.Tudod merre van?
Én de.10-kor mentem be a szülőszobára,azt mondták 12-re meglesz.14-re lett meg,mert a doki épp vizsgázott szám.tech-bol.Meg kellett várni.

Kép

Kép
hajnus

Hááát, jól nem laktam, de este lesz még... Kép

Hajni,
akkor kérdezek! Kép Mi az az AWF? Kép

Erika,
akkor azért rémlett a szerdai nap, de ezek szerint a visszautazás napja lesz az... Kép
Te jó ég, én nem is tudok talán egy népdalt sem elejétől a végéig... Cikis... Akkor én majd csak dúdolászok mindenfélét, az is az én hangom! Kép Szegény gyerek... Kép

Szerintem ha babavíz, vagy ha "csak" baba ásványvíz, akkor nem. De amúgy passz, talán a többiek.
És ha kell, akkor hol forralhatom? Vízforralóban?

nadine81

Hajnus!

Én nem tudom mi az az AWF?
Gondolom, meglepődtetek rendesen, mikor kibujt a kis Bence?
Szoktatok Pécsre menni, merre felé lakik anyukád?
Új lakást vettetek, meg vagytok vele elégedve?

Nercsi!

Igen fel kell melegíteni, én úgy tudom.

katus78

Hajni,
akkor neked sem volt egy hosszú menet! Kép Jajj, én egyszer beszéltem a Karazmával (illetve csak hallgattam Kép), de nem tudtam eldönteni, hogy a fülemet hegyezzem jobban vagy a száját figyeljem... Kép De különben aranyos doki lehet, sokan szeretik.

nadine81

Hol az Aranyhegy utca? És korábban hol laktatok?

nadine81

Nadine,egy gyár az Ipar krt-on.A végzettségem kertész,de itt 6-14ig van a munkaidő,ami nagyon ideális gyerek mellett.
A babavizet is kell forralni,ha már 36 orája kibontottuk.

Kép

Kép
hajnus

Hu,mennyi kérdés.Az Aranyhegy utca a Rákosi ut Hid utca környékén van.Uj lakás,hála Istennek,nekünk nincs gondunk vele.
Katus,nem szoktunk menni,mert nekik olcsobb,nyugdijasok.Nem is vagyok ismerös arra.A Magtár utcában laknak.Ugy tudom elég lepusztult,szeretnének elköltözni.Folyt köv.

Kép

Kép
hajnus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?