2007.08.04 10:52
Szerző: nexy98
Siklósban akkkkkkorát csalódtam, hogy nem bírom ki, hogy le ne írjam: meg sem nézett, de a zárómon rajta volt, hogy minden tökély, összehúzódott és jól betapintható.
Utolsó nap utolsó 5 percében jött be hozzám, a PÉNZÉRT! Addig nem hagyott nyugton, amíg nem szóltam a páromnak, hogy adja oda, inkább kérdezgetett a gyerekről, az osztályról, szobatársakról, stb. Utána persze gyorsan elhúzott.
Volt egy-két "fura" eset is még terhesgondozás alatt, azért írom le
neked, mert te sok kismamával találkozol és nem hiszem, hogy szívesen ajánlanál valakit, aki olyan, mint ő.
Pl. az első UH alkalmával kértem hogy nyomtasson ki 3 képet, hogy
legyen mit adni a nagyiknak a bejelentéskor. Hát, képes volt szájat
húzni és "poénosan" megjegyezni, hogy de csak azért, mert ma jó napja van. 8500 Ft-ból nem telik rá?????
A 30. heti vizsgálat a kórházban volt, ugyanolyan 3 perces futószalag technikával, mint a rendelőben. Előző alkalommal szólt, hogy lesz UH, de akkora lett a csúszás, hogy azt mondta, úgyis a 32. héten az igazi az az UH, jöjjek vissza a rendelőjébe 2 hét múlva és akkor megcsinálja. Persze a 8500-at ekkor is lazán elkérte. Az UH-n pedig újra kiakadtam rajta, mert a vetkőzéssel-öltözéssel együtt 3 perces "mozi" alatt láttam 2 lábat és egy kezet és szóltam, hogy megkereshetnénk-e a negyedik végtagot, mert nem vagyok egy profi. Poénosan-felháborodottan odavetette, hogy az a 16. heti UH tárgya, ha idő közben eltűnt volna egy végtag, akkor az nem az ő "sara". Nevettünk a poénon, de NEM szánt rá 10 másodpercet, hogy megnézzük azt a kezecskét és nyugodtan mehessek haza!
CTG-re is a rendelőjébe hívott vissza hetente 8500-ért, pedig egyszer kértem, hogy hadd mehessek a kórházba inkább, mert egy 2 éves gyerekkel nem olyan egyszerű átszelni a várost nagy pocakkal, tömegközlekedéssel, ott is ki tudom fizetni a pénzt, csak az sokkal közelebb van hozzánk. Csak annyit kaptam rá, hogy jó kismamatorna!
Folyásom volt kb. a 4. hónaptól. Ránézés nélkül felírt először egy
Dalacint, majd amikor nemhogy javultak volna a tünetek, hanem
romlottak, akkor egy 3 db-os Pimafucint. Ez nem segített, úgyhogy
vidéki tartózkodásunk alkalmával egy másik doki újra felírta, aztán
következő találkozásunkkor felírt valamilyen gyógyszertári kúpot,
amitől egy rövid ideig jól voltam. Amikor visszatértek a tünetek, újra
Pimafucint kaptam, hiába kérdeztem, hogy a páromat nem kéne-e kezelni, csak annyit mondott, hogy ha neki nincsenek tünetei, akkor valszeg nem beteg. Kenetet egyszer sem vett le, pedig a streptococcus vizsgálatnál nem tartott volna sokból egy másik hurkapálcát is "összekenni", vagy azt az egyet más tenyésztésre elküldeni. Amikor panaszkodtam, hogy még mindig van a zöldes-sárgás bő folyásom, annyit mondott, hogy most már
szüljük meg azt a gyereket. Lehet, hogy nem adhatott volna mást, de legalább jó lett volna tudni, mivel találkozik Tünci születése közben, és legalább ebből kifolyólag bejöhetett volna a 3-4 nap alatt 2 percre, hogy minden oké volt-e? Még arra sem emlékezett, hogy varrt-e, annyira rövid időt töltött bent szüléskor is, alig volt 10 perc a kitolás, meg még annyit tett, hogy korábban megengedte a fürdővizet a kádba, ja és burkot repesztett (közben eléggé határozottan megkérdezte, hogy ugye nem bánom..... erre mit kellett volna mondanom???, én nem értek hozzá).
Szóval nagyot csalódtam benne, de bíztam benne, hogy szüléskor
odateszi magát úgy, mint 2 éve, de ez sem jött be. Pedig 2 éve még azt mondta, hogy minden, ami a kórházban történik, az ingyenes, beleértve a csaszit is, mert a TB fizeti, és NE ÉREZZEM KÖTELESSÉGEMNEK, HOGY ADJAK valamennyit is neki. Persze, ha adni akarok, akkor azt nagy tisztelettel elfogadja és megköszöni, de ne érezzem kötelességemnek.
MOST bezzeg bejelentette, hogy HA NINCS SZABIN, akkor 90 000-ért hajlandó bejönni éjszaka, vagy hétvégén. ÉS JÖTT és VÁRTA A PÉNZT, pedig rám se nézett és péntek délelőtt szültem meg, a saját műszakjában és 15 percnél semmiképpen sem láttam tovább egész idő alatt összesen!
Szóval szerintem nagyon megváltozott, csalódottnak érzem magam és eszem ágában sincs visszamenni hozzá a 6 hetes kontrollra 10 000-ért, pedig úgy köszönt el, hogy majd akkor találkozunk. Ennyi odafigyelést kaphatok a körzeti rendelőintézetben is és még ingyen is van, meg közel!!!
Nem tudom, lehet, hogy csak velem volt ilyen, pedig próbáltam felvenni a stílusát, venni a poénjait, de ezek szerint nem sok sikerrel, viszont akkor sem ezt érdemeltem volna ennyi pénzért!!!
Rád bízom, mit kezdesz a leírtakkal, lehet, hogy tényleg csak pechem volt, mással nem ilyen, de én biztos nem fogom őt ajánlani senkinek!
Örülök, hogy az első gyerekkel még nem ilyen tapasztalatokat szereztem nála és elfelejtem még a nevét is.