Új privát üzeneted érkezett!

Kavicska!

Neked is gratulálok és természetesen drukkolok!!!

Zsebi!

Végre tényleg tavasz van! Olyan jóóóóóóóóó Kép

Tiko

tiko

KAvicska, FaniKépKép
Ezek tényleg nagyon jó eredmények!Kép Továbbra is küldöm az energiákat, most már ahhoz, hogy mindannyian szépen megtermékenyüljenek, és osztódni kezdjenek!Kép

KiscsillagKép
Szabin vagy? Próbáld meg valéamivel lekötni magadat. Szervezz találkozót barátokkal, vásárolgass. PErsze ne vidd túlzásba! De így biztosan hamarabb eltelik a hátralévő idő!!Kép

TikoKép
Szerintem te most biztos más protokollon leszel, illetve több hormont kapsz majd, mint az elsőnél. Furcsa, hogy a szurik mellett is ugyanannyi tüszid lett, mint az inszemeknél a gyógyszerektől.
Erről bezséltetek már a doktornővel?

ZSuzsiKép
Én is olyan fantasztikusnak találtam hogy meg lehetett őket nézni. MAjdnem sírva fakadtunk, mikor megláttuk őket anno! Küldöm a babatapikat!Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én is nagyon örülök ennek a tavaszi időnek. TEljesen olyan volt ma, mint május végén!Kép

Borsi Kép

Borsi
borsókás

Tiko, Borsi!
Úgy látszik megint hárman maradtunk estére. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsi, Zsebi!

Pont ma jutott eszembe, hogy mostanában nincs itt olyan nagy élet, szinte csak mi vagyunk hárman, meg néha-néha benéz valaki. Kép

Borsi!

hát én is attól félek, hogy több hormont kapok, bár a drnő nem a mennyiségre megy, hanem a minőségre, azt hallottam. Nem beszéltem még vele erről, de majd most a konzin szándékomban áll.

Tiko

tiko

Borsi, Zsebi!

Pont ma jutott eszembe, hogy mostanában nincs itt olyan nagy élet, szinte csak mi vagyunk hárman, meg néha-néha benéz valaki. Kép

Borsi!

hát én is attól félek, hogy több hormont kapok, bár a drnő nem a mennyiségre megy, hanem a minőségre, azt hallottam. Nem beszéltem még vele erről, de majd most a konzin szándékomban áll.

Tiko

tiko

NA, ezt sikerült 2x elküldenem. De elég, ha csak 1x olvassátok el Kép Kép

tiko

Helló Lányok Kép

Köszönöm, hogy ennyien drukkoltatok!
A holnap is izgi lesz persze Kép
Nekem azt mondta a dokim, hogy lehet, hogy pénteken lesz az ET. A múltkor 3 nappal a leszívás után volt... most ha minden jól alakul, akkor tovább hagyják osztódni a kicsikéket.

Azért értünk ilyen hamar haza, mert h8-ra mentünk és 8-kor már az asztalon feküdtem Kép

Kavicska Kép
Gratula a 9 tüsszencshez! Kár, hogy nem taliztunk Kép

Tiko Kép
Korábban kérdezted, a Gonal-F csak 28 napig használható a felbontástól. Tehát ha már használtad, sajnos kidobhatod. A Suprefactot én hűtőben tartottam és fel is használtam a korábbról maradtat.

Zsuzsi Kép
Én csak tüszőrepesztőt (Choragon) kaptam még szombaton. A párom adta be és csak pár percig fájt. A progit Utrogestan hüvelykúp formájában kapom, holnaptól.

* Kép
Én csak a transzfertől akartam táppénzre menni, de most a derekam miatt már holnaptól kiiratom magam. Az ET-ig minden nap akarok menni gyógytornára! Van némi lelkifurdalásom, mert otthagytam egy csomó befejezetlen munkát, de ez most fontosabb... akár megértik a munkahelyemen, akár nem...

Lányok Kép
Ma jó idő volt? Én átaludtam, sajna... de remélem, jó ügy érdekében Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tiko Kép
Nem is, mert én is sokszor benézek.. de olyankor nincs is itt senki!
Most egyébként elég sokszor fogok jönni, mert nagggyon rá fogok érni Kép
Puszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

TikoKép
NEm tudom, mi a jobb. De lehet hogy az, ahogy a doktornő csinálja.Kép
Én is azt vártam a 11 petikémet meghallva, hogy jut még a fagyiba is, mégsem így lett.Kép Lehet, hogy ha kevesebben vannak, érettebbek a leszíváskor, akkor gyorsabban osztódtak volna. De sajni nem így lett.
Egyébként a dokinak sem tetszett az első UH-k idején, hogy csak szaporodnak, és nem nagyon növekednek. Mondta is, hogy intézkedjek, de nem igazán sikerült.KépKép
REmélem, legközelebb jobban sikerül majd mindkettőnknek.

ZSebiKép
Neked is 8 körül szívtak le mindig, jól emlékszem?! Krizsa mit gondol erről?Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Tiko!
Igazából napközben van élet, csak én akkor nem tudok jönni netezni, este meg már sokszor nem szólok hozzá a délelőtti témához mert már ki van vesézve. De amikor indulnak a projektek azért felgyorsulnak itt az események, most jó sokáig lesz mindig kiért izgulni. Kép

Szerintem nem feltétlenül fogsz több hormont kapni. Talán én inkább azt mondom más protokollt fog alkalmazni hátha azzal neked is több tüsződ lesz. Kép

Fanni!
Igen igen reggel nem indult túl szépen de délutánra igazi tavasz lett. Kép
Derekadra küldöm a gyógyi sugarakat. Mi este mindig itt vagyunk, úgyhogy gyere csak. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni!

Örülök,hogy itt vagy és a derekadat leszámítva jól vagy. Reméljük az ET-ig az is javulni fog.
Én itt vagyok egész nap, be-be nézegetek, de ha nincs semmi mozgás...
Bakker, akkor dobhatom ki??? A fene vigye el, miért nem jutott előbb eszembe, odaadhattam volna valakinek. Na mostmár mind1. Kép

Naná, hogy drukkolunk. És holnap is, és holnap után is és azután is.... Kép

Tiko

tiko

FAnniKép
Igen, ma ragyogóan szép idő volt.Kép
Neked most akkor 5 napig fogják lombikban tartani az embrikéket? Kérted, vagy a doki ajánlotta?
Én is gondolkodtam rajta, hogy megkérdezem a dokimat, nem lenne-e nagyobb az esélyünk így a megtapadásra.
Sajnálom, hogy megint fája hátad. Szinte csak most múlt el a síelés után, nem? Azon pedig ne aggódj, hogy otthagytad a sok melót. Aki ezt most nem érti meg, annak nem is fontos a véleménye. A többiek pedig biztos nem szidnak érte.

Jobbulást neked, és holnap mindenképp írd meg, hogy sikerült ma a randi!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

ZSebi!

Napközben sincs sokkal nagyon, de nem panaszkodom. Főleg, mert napközben én is állatira dolgozom, nem is vagyok folyamatosan, csak néha benézek. Kép

Már csak 1 hét és jól kifaggatom a drnőt. Kép

Fanni!

Különben mi van a derekaddal?

Tiko
Tiko

tiko

Borsi!
Első alkalommal 9 lett másodikkal 15 harmadikkal 8. Õ úgy van ezzel 6-8 között a legideálisabb és az se jó ha túl gyorsan az se ha túl lassan nőnek. De igazából átalában nekünk a háromnegyed mindig megtermékenyül és nekünk se lett még soha fagyink. Úgy tudom ahhoz hogy fagyik legyenek meg kell felelniük egy csomó mindennek.

Úgy tudom hogy blasztóig (5 nap) csak akkor próbálják elvinni őket ha legalább hatan vannak. Ugyanis ilyenkor nagyobb az esély a terhességre, de addig sok embrió nem bírja így kettőnél nagyon ritkán állnak neki a továbbvivésnek nehogy ne maradjon semmi. De ha eljutnak akkor nagyobb az esély a sikerre. Kép

Tiko!
Mennyi gonalod maradt? Amúgy ez azért érdekes mert nekünk az az egy szuri ami mindig csontra elfogy. Legutóbb a peneset kaptam és az összes tű maradékát az utolsó nap be kellett nyomnom.

Fanni!
Én örülök, hogy továbbviszik neked. Engem is érdekelne hogy te kérdet vagy magától modnta?Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Tollas volt nekem is, 4 napig kellett 150 E-t szúrnom, asszem 2 egység maradt.

Tiko

tiko

Lányok!

Mára eltűnök, holnap jövök. Sziasztok, jó éjt!

Tiko

tiko

ZSebiKép
Akkor ezért nem örült az én dokim sem, hogy egyre többen lettek, de lassan növekedtekKép

FanniKép
Azok után, amit az előbb ZSebi leírt, most még inkább érdekel, ő ajánlotta-e, vagy te kérted.

TikoKép
Nekem is elfogyott egy nagy, majd egy kicsi gonal-pen, sőt még oldószeres, hagyományos fecskendőst is kaptam a legvégén. Nekem csak decapeptyl maradt. (Most azt is kölcsönadtam.Kép)

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

HÁt én nagyon kevés szurit kaptam akkor hozzátok képest!

Tiko

tiko

Lányok Kép
Nem kértem, hanem valahogy úgy lehet, ahogy Zsebi írta. Ha sokan vannak, "kísérleteznek", ami az én javamra válik, mert biztosabb a siker.
A dokim mondta, hogy csütörtök vagy péntek, de én úgy tudom, hogy erről mindig a biológusok döntenek.
Bevallom, én jobban örülnék a 3 napnak, mert félek, hogy különben kevesebb marad fagyiba... és azért jobb, a biztonság. Én a múltkor 3 naposan kaptam őket vissza és meg is tapadtak...
Bár ahogy jobban belegondolok, mintha azt olvastam volna valahol, hogy a fagyihoz is elviszik vagy 4-5 napig... mert akkor nagyobb az esélye annak, hogy felengedés után is épek maradnak...?
Szóval meglátjuk, nyilván sok függ attól, mit produkálnak ma éjjel, meg addig folyamatosan a kicsikék Kép

A derekam fáj, de miután most amúgy is gyulladásgátlót meg szteroidot kell szedni... reménykedem, hogy az ET-ig elmúlik.
Tiko Kép nekem össze vannak csúszva a csigolyáim és nyomják az idegeket. Sajnos még a síelős derékfájásból sem sikerült teljesen felépülni, csak olyan 95%-osra és úgy látszik, már egy 10 perces oda nem figyelésre (altatás) is fájdalommal reagálok. Nagyon idegesít, de nem tudok mást tenni, mint hogy erősítem. Csakhogy az ET után majd kicsit nem lesz célszerű Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Borsi!
Valószínűlge, sőt annak sem szoktak örülni ha össze vissza nőnek az egyik kicsi a másik nagy. De sajnos ezek kiszámíthatatlan dolgok. De remélem legközelebb neked is szépen együtt fog haladni egy csapat.
Minden stimu más és más mármint hiába kapod ugyanazt a gyogyit akkor is változik. Az első kettő nekem telejsen ugyan olyan stimu volt és látod a különbséget hat tüsző.

Tiko!
Jó éjt neked.

*!
Eltelt ismét egy nap már csak hatot kell aludni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kiszámolam én összesen 1500 egység Gonal-F-et nyomtam most be úgy, hogy 225-tel kezdtem és a végén már csak 75 egységet nyomatam.
Van, akinek ennél többet kellett nyomni?
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

TikoKép
Szerintem az mindenkinél eltérő, mennyi és milyen szuri váltja ki a kellő hatást. Ezek szerint neked sokkal kevesebb is elég volt. Örülj neki, hogy nem kellett annyira telepumpálni a hasad szurikkal!Kép

FAnniKép
A dokid akkor biztos nem véletlenül mondta, hogy nem a 3. napra kapod őket vissza. Én úgy gondolom, inkább legyen most nagyobb esély a megtapadásra, mint hogy 1-2-vel többen kerüljenek a fagyiba!Kép De neked egy ideig úgy sem kell majd a fagyiban várakozókkal törődni, reméljük!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

FAnniKép
Nekem egy 900-as és egy 300-as pen ment be, aztán még 2 szuri oldószerrel előállítva.Kép Arra nem emlékszem, hogy az utóbbiakban mennyi volt, de szerintem így együtt közelít az adag a tiédhez!Kép

Most, hogy erről írok, olyan távolinak tűnik, hogy ismét szurizni kezdünk. Pedig alig egy hét múlva konzultáció!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Remélem, Borsi Kép
Megyek én is aludni!
Sziasztok, jó éjt!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Én összesen kaptam napi 150 egységet. Ennél többet még soha nem szúrtam egyszerre és átlag 8 napig kapom.

Fani, Borsi!
Én ha választhatnk azt választanám tovább maradjanak kint. Végülis 5 naposan is lehet őket fagyasztani. De valóban holnapi naptól sok minden függ, ha mind szépen elindul biztos tovább viszik 5 napig. Drukk hegyek mennek. Kép

Borsi!
Most hogy itt esténként eszmecserélünk én is alig várom a konzultációmat egy csomó kérdésem van ami így az elmúlt háromnegyed évben felgyűlt bennem Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan lesz otávbb, milyen protokoll meg ilyenek.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó éjszakát nektek is! Most már én is kikapcsolok!Kép De holnap délután várom a friss híreket a pici embrikékről!Kép
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Most látom közben míg írtam mindenki elment aludni. Akkor én is így teszek, csak előbb levágom a párom haját. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Hogy én ma milyen kómatyi vagyok......Kép
Amire magamhoztérek,addigra mindenki lefekszik aludni.
Fanni!
Szerintem azért nem találkoztunk,mert mi 10:20-ra estünk be 10:15 helyett,de ez is csodának tűnt.Aztán a wc ajtóban lecsaptak rám,és elaltattakKépPont elkerültük egymást.Sajnos!

Képzeljétek!
A páromat elküldtem a Déli gyogyiba amíg én heverészek odafenn...
Erre az értelmes gyógyszertáros nő mit ad neki....az Utrogestan kúp helyett?....Hát szájonáti verziót.Persze Pest másik felén vettem észre...Bár azt mondta Krizsa doktor hogy mindegy .....de nem hinném hogy ne számít hol szívódik fel a hatóanyag.Csak azért mondtam el,hogy ha ilyet vesztek,nézzétek meg hogy nem Orál verzio -e.

Na én is elmegyek aludni....már megint.KépKépKépKép
kavicska

Sziasztok!Kép
Én még vadi új vagyok a babaneten, viszont a Kaáliba már régóta járunk. Már túl vagyunk 6 inszemen, de sajnos a várvavárt még nem jött össze. Kép De végre itt az idő, hogy lombikozzunk, amiben nagyon bízom!
Az utolsó sikertelen inszem után egyből bele is vágunk. Ma beszéltem a Doktornővel és a 19. cn-on kell mennem hozzá. Sajnos eléggé sűrű napja volt, nem igazán volt idő kérdezgetni, ezért kérdezlek Titeket. Szerintetek mire számítsak, mikorra lehet ebből leszívás? Gondolom, majd csak a következő ciklus közepén. Van erre recept, vagy mindenkinél másképp alakul?
Köszi!Kép
Andi

Kép
bandika

Szia Andi!
Bár sajna egy kérdésedre se tudok válaszolni, mert még nagyon kezdő vagyok itt, de mivel már mindenki lelépett szunyálni én foglak üdvözölni először!!Kép
De szerencséreKép olyan nagyonnagyon "rutinosak" a lányok, és nem unják meg, hogy újra és újra leírják ugyanaztKép, biztos kiokosítanak, ahogy velem is tettékKép
Szió:Loislane

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Borsi!
Bocsi hogy nem válaszoltam, valami csúnya vírust kaptam el, dögrováson vagyok, de amint nem leszek fertőző, jelentkezem. (Remélem, még a héten).

Eszter
Kép
roxal

Kedves Andi!
Ha a 19. cn-on hív, akkor valószínűleg még abban a ciklusban elkezdhetitek a felkészítést a következő ciklusban történő lombikhoz. Ha long protokoll-od lesz -valószínű-, akkor a 21. cn-tól kell kapj Suprefact injekciót (napi 1x), ami a petefészek működését gátolja, s ennek hatására nem fog idő előtt megrepedni a tüsződ a következő ciklusban. Aztán ha megjön, 2. vagy 3. naptól kapsz tüszőnövelő injekciót úgy, hogy a korábbit is meg kell kapd, de már csökkentett adagban. A petesejtek leszívása kb. 10-14. cn között várható, a visszaültetés pedig rá 2-5 napra.
Mindez persze csak akkor igaz, ha minden vizsgálatotok megvan már, ami a lombikhoz kell. (Clamydia, HIV, Hepatitis, rákszűrés - a többi pedig már az inszemhez is kellett, úgyhogy azok tuti megvannak)
Üdv.:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Az kimaradt, hogy a HIV és a Hepatitis minkettőtöktől kell! (Mindent megcsinálnak a Kaáliban is. Nem olcsó, de gyors)
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok lányok, jó reggelt!

Süt a nap!!! Kép Kép

FAnni, Kavicska!

Drukkolok, hogy szépen beinduljon az osztódás, várom a híreket!

Zsuzsi!

Hogy vagy?

Andi!

Üdv a csapatban.Kép Milyen érdekes, én is a 6 inszem után és a lobmik előtt jelentem meg itt először. Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor a KOváts drnőhöz jársz. Most már én is. Kép HÉtfőn megyek UH-ra, most lesz a 2. lombikom. És nagyon izgulok, hogy milyen és mennyi szurit fogok kapni. Fanni már minden lényeges dolgot leírt,de ha van még kérdésed nyugodtan tedd fel.

Zsebi, Borsi!

Ki ne hagyjalak titeket, puszi nektek is! Kép
És persze mindenkinek, akit nem soroltam fel.

*!

Közeleg az idő, amikor végre tesztelhetsz. Én nagyon drukkolok neked, hogy kétcsíkos legyen az a teszt!

Tiko

tiko

Tiko

Köszönöm kérdésedet, jól vagyok. Én is szívesen itt lennék esténként, de nincs lehetőségem, pedig Zsebi is mindig este van itt és ezer éve nem beszéltem vele online.

Zsebi,

köszönöm, hogy mindig érdeklődsz felőlem, én meg soha semmit nem reagálok. Az a baj tényleg, hogy én este nem vagyok gépközelben soha. Remélem kedvet kapsz a konzultáción a következő nekifutáshoz, és minél előbb elkezditek Kép

Kavicska

Te is nagyon jó eredménnyel büszkélkedhetsz, ezóta biztos felhívtad már a Kaálit, jelentkezz feltétlen, hogy mi újság.

Fanni,
Te is jelentkezz, mihelyt meg tudsz valamit!
A Kaáliban nem kaptál progeszteron szurit?
Én összesen 900 egység gonalt kaptam + minden nap 1 ampulla merional, a doki azt nondta, hogy ez már nagy dózis

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

Kép
Le vagyok törve!
A 9-ből mára csak 1 termékenyült meg.Pedig a felét a doktor ICSI-re kére.Holnap kell telefonálnom reggel 9-kor,és lehet hogy vissza is kapom . Most nagyon letörtem,nem tudom mi lesz ha nem sikerül ....
Sziasztok
kavicska

Kavicska Kép
Nagyon drukkolok annak az 1-nek!!!

Nálunk 8-nak sikerült az éjszakai randi, csütörtökön telefonálok reggel, hogy még aznap, vagy csak pénteken kapom vissza őket. Azért addig folyamatosan izgulok én is...

Zsuzsi Kép
Nem kaptam progeszteron szurit a Kaáliban.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FanniKép
GtaulálokKépDrukkolok a kicsiknek, hogy kitartsanak. Tudod, beszégessél velük. Kép

Kavicska Kép
Tudom, hogy ez most nagyon szar érzés, de bízzunk egyelőre abban az egyben.
Ha mégsem maradna meg, akkor legközelebb már mindet ICSIzni fogják és akkor majd lesz több.Kép
Nekem is ez szokott ám lenni. Leszívnak tíz körül, ICSIzik mindet, aztán csak kettő-három lesz belőle. De nem baj, mert egyből is lehet baba és ebben kell bízni. Nagyon drukkolok!!!

Ja, és az oral és hüvelyi utro az tényleg tök ugyanaz. Külföldön nem is kétféle csomagolásban árulják, hanem rá van írva a dobozra, hogy mind a két módon alkalmazható. Gondolom a magyar szabályozások miatt árulják itthon kétféle felirató csomagban.

Wish

wish

Kavicska!

Nagyon sajnálom!!! Kép Ez hogy lehet? Mitől lehet?
Annak az 1-nek drukkolok nagyon, abból még simán lehet baba!!!

Fanni!

Drukkolok neked is, hogy szépen osztódásak induljanak!!!

Tiko

tiko

Kavicska Kép
Egy másik topikon írták nekem, de tényleg, nekem eszembe sem jutott, szóval még lehet ám, hogy több is beindul holnapig, csak lassú a kezdet!
Ha jobban belegondolok, az 1.-nél először nekem 4 indult be és később csatlakozott egy 5. is!
Nagyon drukkolok!

Wish Kép
Köszönöm.
Azért innen távolról elég nehéz velük beszélgetni, de azért megpróbálom, bajom nem lehet belőle Kép

Tiko Kép
Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Ez a beszélgetés már egyszer bejött, meg kéne próbálnod, csak most telepatikusan! Kép

Tiko

tiko

Sziasztok!
Kiscsillagnak üzenem a Kúőtvölgyisektől, hoyg írjon nekünk is, mi van Kép
Tünde

mtunde

Kavicska

Egy babához egy is elég! (a nőgyógyászom szokta mindig ezt mondani) én szurkolok neked, hogy szépen osztódjon!

Kép
zsuzsi73

Köszi mindenkinek a drukkot!
Én is még egy kicsit reménykedek, hogy legalább nem azt mondják holnap, hogy nem kezdett el osztódni az az egy sem.Hátha pont ő a befutó...csak olyan szemét érzés hogy tegnap majd elszáll az ember,hogy milyen nagyok az esélyei....erre ma egy hang közli 9-1.
Képtelen vagyok azóta kikapcsolni,már most megkattantam.Ráadásul még éjszaka is egyedül leszek....
Na mindegy nem töröm le a társaságot!
Holnap majd jövök.Hátha kerekebb lesz a világ.
Sziasztok!Annyira aranyosak vagytok!
kavicska

Kavicska!

Itt vagyok, ha esetleg beszélgetni akarsz...
Nem tudok semmi okosat mondani, nagyon sajnálom és meg vagyok döbbenve!

Zsuzsi!

Pihensz sokat?

Tiko

tiko

Lányok, merre vagytok???? Haaaaaaahóóóóóóó Kép

tiko

KavicskaKép
Fel a fejjel! Most abban az egyben kell bíznunk! Sőt az is lehet, hogy még több is összeszedi magát.Kép NAgyon szorítok nektek továbbra is!!!Kép

FAnniKép
A 8-as egy nagyon szép szám!Kép TE ne izgulj most értük, ezt bízd ránk. Csak kúrálgasd a hátadat serényen!!Kép

ZSebiKép
Jól sikerült a frizura? VAgy ma sapkás napja volt a párodnak?Kép

BAndikaKép
Üdv a fedélzeten!Kép FAnni már elég részletesen válaszolt azokra a kérdéseidre, amikre így lehet. Tényleg nagy a valószínűsége, hogy long protokollod lesz, és a következő ciklusban lesz a pungi. Kérdezz bármit, ha tudunk szívesen válaszolunk!Kép
Ti tudjátok, hol és kinél van a hiba?(PErsze ha túl indiszkrétnek tartod a kérdést, ne válazsolj!)

KiscsillagKép
Lassan letelik a 2. hét is! Már csak 4 nap, ugye?!!Kép

Mi ma beugrottunk az IKEÁ-ba egy ágyneműért. NA, azt nem vettünk, de éjjeliszekrényt, meg polcot igen.Kép NAgyon szépek!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Már vártalak. Arra döbbentem rá ma, hogy lehet, hogy nem is májusban lesz a lombik, hanem lehet, hgy még áprilisban. Mert ha nem fogigátlót kapok, akkor már lehet, hogy ebben a ciklusban kezdünk. (lehet, hogy már beszéltünk erről tegnap, akkor bocsi!)
Legközelebb úgy menjetek, hogy éjjeli szekrényt akartok és akkor talán össze jön az ágynemű Kép

Fanni!

Jobb lett a hátad?

Tiko

tiko

Kavicska Kép
Panaszkodni is lehet ám idejönni, nemcsak jó hírekkel! Remélem, holnap kicsit nyugodtabb leszel! Puszillak

Borsi Kép
Köszönöm, aranyos vagy. Egyébként meglepően nyugis vagyok ma... még... Az kicsit zavar, hogy holnap nem kell telcsizzek, hogy vannak a kis drágáim, de csak szólnak, ha gáz van, ami pedig nem lesz ugyebár.

* Kép
Ma nem is jelentkeztél! Hogy vagy?

Zsuzsi Kép
Kaparásznak már a kis embrik odabent?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tiko Kép
Köszi, igen Kép
Az a jó, hogy a szteroid arra is hat! S ma a gyógytornászom azt mondta, ne aggódjak, mert 10 perc alatt nem romolhatott el, amiért 2 hónapja dolgozunk... Mindenesetre beszóltam a munkahelyemre, hogy húsvét előtt már ne várjanak Kép
Szombaton már április van, akkor Te is mindjárt kezdhetsz, de jó Kép
FAnni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?