Sziasztok!
Malacka! Helycserés támadás?!
Ez jó.
A III. kerület melyik részére készültök költözni?
Kriszta! Van bennünk egy két közös vonás...
Engem is majd' hasra rántanak a melleim, mióta gyerekeim vannak. 75D-ről indultam, és 80F lett a szoptatós méretem. És igen, én se hittem volna, hogy kibírom itthon akár csak egy évig is, most meg már 4,5 éve csinálom, és jobb napjaimon még élvezem is...
Megnéztük szombaton a Gergely utcát.
Most már tuti, hogy soha nem fogunk oda költözni, pedig nekem így, hogy már láttam is, még jobban tetszik.
Én a leírás és a térképrészlet alapján azt hittem, hogy az utca túloldalán, a lakóparkkal szemben lesz az az új park. Már ahogy közeledtünk néztam bután, hogy mi lehet az az új építésű üzemcsarnoknak tűnő hely, és mi az az iszonyú forgalom az utcában?! Többet álltunk, mint amennyit lépésben araszoltunk, rengeteg autó próbált leparkolni kétoldalt az út szélére, a fűre, a fák közé...
Azután mikor közel értünk láttuk az üzemcsarnoknak látszó épület előtt a nagy "HIT" felíratokat... Kb. 20 perc alatt sikerült átjutnunk azon a kis utcaszakaszon, leparkolni ha akartunk volna, se lett volna hova, Életem Párja viharosan idegesedett, és közölte, hogy csak egyszer jussunk ki, ő ennek az utcának a környékére se jön soha többé.
Azt meg, hogy ide költözzünk, olyan gyorsan felejtsem el, mintha az eszembe se jutott volna.
Kelimoni! Nem tudom, mik a reális kőbányai lakás árak, de sajnos 300 eFt/nm az átlagár az új, lakóparki lakásoknál, és ha kiemelkedően jó környék, akkor még sokkal több is lehet. Ez még nem lenne nagy baj, én attól vagyok kiborulva, amilyen béna elrendezések vannak. Az, hogy 66 nm, az még csak 2 szobás. Óriási nappali, étkező, sokszor még a konyhával is egyben, meg 1-2 mini kis hálófülke, és már 70-80 nm-t kell kifizetni, de még nincs helye senkinek és semminek.
Meg egy csomó helyen akkora teraszok és erkélyek vannak, hogy kertnek is elég lenne, láttam olyan alaprajzot is, ahol nagyobb volt az erkélyek öszes alapterülete, mint a lakásé, és persze azt is meg kell fizetni...
Ildi! Remélem, már jobban vagytok.
Ó, most látom, hogy hiába kérdezem a költözésről, Malackának sokkal fontosabb dolga van, mint hogy nekem válaszoljon.
Ismeretlenül is nagyon drukkolok értük!