Sziasztok!
Mostanában mindig csak az olvasásig jutottam.
Mi is benyaltunk valami bacit, szerintem múlt hét vasárnap a 3 gyerekes családnál, mert szerdán már taknyosodott, aztán csütörtökön is, végül pénteken elvittem dokihoz, aki megerősített, hogykezd pirodosni a torka. Doki néni szerint nagyon fogzik, ez is közrejátszhat.
De szerencsére láza nincs még (kipp-kopp) és elég jókedvű!
Csütörtök hajnalban volt egy-két iszonyatosan ronda köhintése (mélyről jövő, száraz, szinte ugatós), be is tojtam, hogy krupp-gyanús, mert doki néni egyszer jól rámijjesztett, addig pedig nem is hallottam erről a betegségről.
Ennél a családnál, akinél vasárnap voltunk mindhárom gyerek kruppos, ráadásul a nagyobbik asztmás is. Szegények!
Amúgy nekem is fáj a torkom, amikor nyelek, remélem ennél a fázisnál megállok és nem lesz megint nagy lebetegedés mint a múlkor.
Tamesz
Kutat kifúrták, 26 méter mély lett! Sajna én egy békakirályfival sem találkoztam
Jövő héten talán csinálják majd a kerítést, kertész csaj pedig nagyon el van havazva, még nem kaptunk árajánlalot sem. Pedig sürgetne az idő, hogy azért nyárra valamink legyen.
Akarunk kocsibeállót építeni, mert nem férünk el a hosszában duplagarázsnak szánt garázsban két autóval. Ha két kistrabink lenne, akkor igen, de hát aztmánmégse!
Ti miért romboljátok le a kocsibeállót?
Hozzánk kedden jönnek az asztalosok, beépítik végre a fürdőszobát meg az előszobát, de még most sem lesz 100%, mert így is le kell mérnie pár dogot és csak az alapján tud bőrt szabatni meg gránitot vágatni.
JUc
Jobbulást nektek! Este látunk majd a Megasztárban?
Kiscsajszim most a vendégszobában durmol, teljesen kidőlt annyit rohangált 8 óra óta!
Haladunk mmár 8-körül kel!
Ma lehet megyünk állatkertbe, apa szerint nem lehet majd sehol megállni a kampánybanzáj miatt. Jó lenne pedig egy kicsit kimozdulni!
Szép napot mindenkinek!
Timka