Sziasztok!
Kata!
Én ülve nem tudok vasalni!!! Gondoltam már rá, de nem tudok elég nyomatékot kifejteni a ruhára
Úgyhogy marad az állás, a pocifájás, derékfájás, alias zselésedés
Játszóterezni a régi strand területére járunk, ez a 70-es út mellett van közvetlenül, az Osváth cukrászda közelében. Nincs hozzánk sem közel, min. 15 perc séta, de Gáborral még bevállaltam. Egyedül szerintem nem indulnék el a Lurkóval... Van egy másik játszótér is, ami hozzátok közelebb van, majd megkeresem a címét. Az tény, hogy túl sokkal én sem találkoztam eddig Érden
1 napos késés abszolúte nem gond az AFP-ben. Hol volt ilyen horrordugó?
Timota!
Én Marcival vagyok itthon gyeden
Mikor jössz Érdre? Nem látogatsz meg minket? Nekem a pénteken kívül mindegyik nap jó, meg szerdán megyünk kb. 4 után fodrászhoz. Na???!!!
Raktam fel képet, nem csodáltál meg?!
Kb. egy hete raktam fel, 19-ei vasárnapi, ill. 20-ai hétfői archívban keresd
Jadey!
Isten éltesse Édesanyádat
Jobbulást a takonykórból!
Köszi
Kriszkrosz!
Ha nyugodtan elfértetek, akkor - szerintem - ez nem a nagy Bababörze volt, mert eddig csak annyit hallottam róla, hogy iszonyú sokan vannak rajta. A lényeg, hogy vannak szórólapok. Azt mi is anno annyit begyűjtöttünk, sosem lehet tudni, hogy melyikre lesz valamikor szükség
Ha fogytál is két kilót, de mindent rendben érzel, akkor ne aggódj! Lehet, hogy vizet tartottál vissza, ami a mozgás kihajtott belőled, vagy esetleg a salakanyag is jobban kiürült (érted, mire gondolok, ugye?!
).
Rejo!
Örülök, hogy normalizálódnak Nálad a dolgok
Én állok elébe a születéstörténetednek!
Bettus!
Combgörcs
"Panaszkodj" a dokinak mindenképp!
Dokid tényleg érdekes, hogy ennyire nem lehet utólérni. Orvost váltani sosem késő! Ha nem bízol benne, akkor gyorsan gyűjts infot és válts.
Napraforgó!
Nagyon csini vagy
De szeretnék még egyszer ilyen vékony lenni
A pocakos kép nagyon édi
Annyira helyesen gömbölyödik ott lenn, ahol kell
Gratulálok!!!
Manka!
Nem agyalni!!! Mert nem gömbölyödik annyira, mint másnak, azért még ott van!!! Várjuk a fotót
AFP-hez gratula
Na ugye, hogy minden rendben!
Ismételten köszönöm Marci nevében is a bókokat
Szegénykémnek ma hőemelkedése és kisebb láza volt délelőtt, gondolom az oltás mellékhatása jön most ki. Most alszik, remélem, mire felkel nem lesz semmi gond.
Nekem egyre többet kell pihennem, leülnöm, lefeküdnöm, mert fájdogál a pocak. Remélem semmi tágulás nem indult el odalenn, csak egyszerűen növekszünk
Puszi Mindenkinek: Melinda (19+3)