2006.03.27 20:09
2006.08.05 09:25
2010.12.06 08:56
2021.01.21 09:54
Üdv üvegfestõk!
Most találtam rátok. Engem tavaly kapott el a hév- lehúzható matricás üvegfesték ügyben. Nekem a Creall márkájú vált be, szerintem ez a legjobb minõség, és sokáig elég egy-egy tubus. (Az Obiban ilyen helyeken kapható viszonylag olcsó készletek szerintem elég gyenge minõségûek.) A Kreativ Hobbiban csalódtam, egyrészt a tescoban olcsóbban megkapod ezt a fajtát - nincs 600 ft üvegje, ott meg 700 ft egy db. (Egyébként is átverés, én már rendeltem tõlük gyöngyöket fûzni a Zozinak, és tök keveset adnak, és közel sem olyat küldenek, mint ami a katalógus képein van) Anno én is készletet vettem 6 db-ost 5000 ft-ért- szerintem olcsóbb ha dbonként veszed meg, a tescoban kontúrfestéket is 600 ft-ért kapsz - igy 3600 ft-ból megkaphattam volna az 5000-ért vett készletet. Sõt most a Tescoban asszem 490-re vannak leértékelve ezek a holló barkácssorozatos üvegfestõs füzetek, és rengeteg féle van. Egyébként én nemcsak az ablakra, hanem az ajtóra is festek- könnyen leszedhetõ- igy pl. karácsonykor is üvegfestéses adventi koszorút ragasztottam a bejárati ajtóra. De pl a gyerekszoba ajtajára is festettünk bohócos betûkbõl kiirást- Zorka és Döme kuckója. Az is jó benne hogy pl. lehet ablakot pucolni anélkül hogy leszedném. Nekem vannak sablonjaim, ha gondoljátok csereberélhetnénk postán.
További jó üvegfestést nektek.
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|