Új privát üzeneted érkezett!

Madri! De szuper neked!! Majd mesélj!! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Kelimoni! Szuper vagy!!!! Kép

RAyo! Regi nagyon ügyes, gratulálok!! Ja, és vége a nyugis napoknak, lehet minden csetreszt és értékes könyvet a polcok tetejére pakolni! Kép

Bocs, hogy így részletekben, de tényleg nem vagyok a topon..

KépKép
KépKép
marci_anyu

Szia Lányok!

Hildus, Marci anyu: egy hirtelen ötlettől vezérelve döntöttem úgy, hogy nem szeretnék kimaradni a saját "védelmünkből". Lehet, hogy jobb a Szokesz féléket figyelmen kívül hagyni, mégis azt gondolom, muszáj tenni ellenük. Pontosan azért, mert eljön a pillanat, amikor a Szokesz félék gyermeke iskolás lesz, esetleg a mi gyermekünk osztálytársa. És egy ilyen anya gyermeke nagy valószinüség szerint ( sajnos) hasonló indíttatású lesz.
És mi nem leszünk minden pillanatban a gyermekünk mellett. Nyilván nem fogom tudni megóvni a fiamat mindenféle atrocitástól, amit az örökbefogadás, mint tény okoz, de amitől meglehet, attól meg is fogom óvni. És úgy szeretném nevelni, hogy okosan tudjon ezekhez a dolgokhoz állni, jól tudjon reagálni.
Lehet, hogy túlzottan féltem a fiamat, sajna úgy néz ki, van is mitől.Kép

Hildus: Én is ott rendeltem a bodyt, ahol Te. Tény, hogy nem nyúlik el és jól bírja a mosást is. Nekem pont a rugalmatlanságával van problémám. Hiába rendeltem egy mérettel nagyobbat, alig tudom Gergőre ráhúzni.Kép
Sapit is rendeltünk. Világoskéket kértem, ehhez képest kaptam egy acélkék színűt, ami Gergő kreol bőréhez nem áll jól.

Madri: Nagyon szurkolok Neked.Kép Kívánom, hogy gyönyörű pillanatok kezdetét jelentse ez a mai Uh. Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni! Szívemből szóltál!! Kép Nekem is mindig azt mondják, hogy nem fogom tudni mindentől megvédeni, de erre az én válaszom, hogy amíg tudom, megpróbálom! Szerintem nem lehet a mai világban eléggé félteni ezeket a kis manókat.. Kép
Szerintem nincs olyan sapi, ami ne állna jól Gergőn! Kép Marci is kapott egy sötétkék sapkát a hétvégén, annyira édesen áll rajta!! Kép Akkora mosolyokat küldött magának a liftben a tükörbe! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok,
vettem az adást és köszönöm, hogy felhivtátok a figyelmemet szokesz megjelenésére.
Nekem úgy tünik, hogy a szokesz félék kezelésének leghatékonyabb módja a közösség fellépése. Természetesen a felháborodásotokat kiváltó irományok hangvétele alapján ki lehetne zárni a szokeszt a Társalgóból... de sokkal jobb, ha a közösség maga teszi ezt meg és nem adminisztrativ eszközökkel tüntetjük el a fórumból az érintettet. Sajnos arra lehet számitani, hogy az ilyen világlátással megáldottak is tiszteletüket teszik a topicotokban. Vitatkozni nem érdemes velük, szokesznek ez a véleménye, az, hogy ezt nem képes kulturáltan megfogalmazni, másokat nem megbántva véleményt közölni, legyen az ő baja...át kell nézni rajtuk, nem leereszkeni az ő szintjükre, a közösségetek által vallott értékek mentén haladni előre, támogatva egymást, együtt örülve és bánkódva...
Örülök, hogy ez a történet is bebizonyitotta ennek a csapatnak az erejét. Jó, hogy itt vagytok velünk, nálunk!
Maradva kitartó olvasótok,
apaKép
apa

Sziasztok!

Hű nem semmi mennyit írtatok......alig tudtam visszaolvasni.

A Szokesz nevű hozzászólón teljesen kiakadtam.
Tudom, hogy nem vagyunk egyformák de nem semmi milyen emberek vannak akik még ráadásul nők és édesanyák. Igazából azt sem értem, hogy minek jött ide és mit akart közölni. Azt, hogy nem tekinti édesanyának aki örökbefogadott??? Na bumm és kit érdekel???
Remélem többet nem találkozhatunk a sajátságos felfogásával!!!

Köszönjük minden eddig olvasó üzemmódban lévőnek a kedves szavakat, írjatok gyakrabban!!!!

Üdv. az újjaknak!!!!

Matiba jó, hogy megint itt vagy!!!

A gyerkőcök nagyon aranyosak!!!!!
Köszönöm mindenkinek a képeket!!!!

Töltike nagyon édesek a gyerekek igazán szép kis család vagytok!!!!!

Még sajnos nem tudom biztosan, hogy sikerül -e elintézni a topictalit de igyeszem minnél előbb megírni ha megtudom. Szerintem is jó ötlet összedobni egy kis pénzt erre-arra. Ha megyünk sütit és üdítőt biztosan viszünk és majd rákérdezek mi az ami még hiányzik, jó???

Napsugi olyan szívhez szólókat írtál!!!! Pontosan ezen mentünk keresztül mindannyian és nagyon várjuk azt a napot amikor megszólal a telefon.......

Regike nagyon ügyes és imádnivaló a mosolya!!!

Móncsi3 köszi, hogy megírtad az érzéseid.

Simineni gratulálok a kinevezéshez!!! Kellenek ilyen jóindalú emberek a vezető szférába.
Jó, hogy végre előkerültek a bringák igazán ügyesek a gyerekeid!!!!

Madri de izgi!! Várom a fejleményeket!!!!

Jobbulást minden betegeskedőnek!!!!

Vicki
vicki

Sziasztok! Csak bekukk..

Lányok, köszönöm mindenkinek:-)

Tviky! Erről a freemail címről visszadobja a képeket...nem megy el.

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkKép
Jegyzetelek, de mindenkinek csak 1 plusz hoznivalót engedélyezek, mert különben irgum-burgum.Kép

Nem reagáltatok virsli témaKép
Felnőtt adag????????????? 3 db elég vagy 2 pár?
Gyerkőcök: 1 pár?

Már ki is találtam ki lesz ebben a segítségem, bár még ő nem tud róla. Van egy kedves élelmezés-vezetőnk az óviban. Õ elég jó áron és tuti biztos friss árút tud rendelniKép Valamelyik nap meg is környékezemKép

A táblában látjátok:
5 szeletelt kenyér????? sok-kevés?
2 mustár, lehet, hogy inkább 3 kellene????

WC-papír (tudom Madri, Gabszi már írta, de ők már más "feladatot"Kép kaptak), mustár és foci az amire még lehet jelentkezniKép

Kizsó
Fárasztó napom lehetett, mert kb. 5 percet azon agyaltam milyen boríték.Kép És a miénk is volt nálad?

Kelimoni
Úgy látom senki nem reagált a pipi husira.
Jó ötlet, de szerintem most már ne költsünk többet. A virsli+kenyér kb. 10.000 Ft lesz ennyi "pocakmarci" emberkére + a terembérlet. Ha 30 felnőtt eljön az kb. 500 Ft/buksi + süti és üdítő. Senkit nem szeretnénk költségekbe verni. Szerintem a gyerkőcök és mi leszünk a lényeg. Lelki szemeimmel látom a sok kismama és édesanya csak beszél-beszél, a sütit pedig a gyerkőcök habzsoljákKép Ugye nem haragszol? Legközelebb grill-csirkézünk, oké?

Ölel mindenkit:
Süni a csirkementőKép
<!--attachment: Ki_mit_hoz-392877.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*34.8**Ki+mit+hoz%2edoc --><center><pre>
Kép
Ki mit hoz.doc (34.8 k)</pre></center><!--/attachment-->
süni_renóca

A buksi, felnőtt buksiKép

Madri
Drukkolunk Neked. Már feltérképeztétek előre a gyámhivatalt? Segítőkészek közvetítő civil szervezet nélkül is?

Gabszi
Sukmesiről sajnos semmi hírem. Nekem sem válaszolt a meghívásra semKép

SukmesiKép Merre vagy???????????????

És én még RKatát is nagyon hiányolomKép

SüniKép
süni_renóca

Az összes (220) meghívót feladtam!

A babásoknak nem küldök, majd telefonálok.
nikinozso

Sziasztok

Süni, szerintem felnőtteknek két pár, gyerekeknek egy pár virsli. Kenyér: hát a szeletelt kenyérből attól függ milyen, ha vékony szelet akkor a mi kis családunknak biztos 5-6 szelet. Nem tudom mennyi van egy csomagban. Bár változó, hogy ki mennyire kenyeres.Kép

Kép
Kép
atan

Nikinozso

Köszönjük,már nagyon várjukKép
Ne áruld el kérlek.Kép
Már 220 a várakozók száma? Egyfelöl jó, hogy ilyen sokan bizalommal fordulnak hozzátok, másrészről viszont, ha csak 5 szomorúsággal teli nappal szorzom be ezt a számot.....Kép De az út végén (itt már sokan tudják) ott vár a boldogság, vagy esetlek várnak a boldogságok.
Sok olyan házaspár van a 220 között, akik már tesóra várnak?
És még egy utolsó kérdésKép A Gólyahír honlapján mikortól indul a topik?

Atan
Köszönöm a segítségetKép Szerintem kb. 20 szelet van egy zacsiban, bár Kizsóéknál még sosem vettem kenyeretKép.

Süni
süni_renóca

Süni, ezek szerint nem értettem jól amit írtál. Én arra gondoltam, hogy lehet kapni zacskóban, szeletelt kenyeret.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Nyammmm, milyen fincsiségek lesznek a talin, most már sárgulok és főleg a nagy csapat miatt. Na de majd legközelebb bizti megyünk.Kép

Tuzsi: Remélem gyorsan meggyógyul majd a csöppséged.

Siminemi: Nagyon ügyesen biciklizik a nagylányod!Kép

Rayo: Egyem is meg a mosolygós szemeit, hogy örül a produkciónak!Kép

Csajok: Mennyi kis törpike lett most beteg! Remélem gyorsan meggyógyul mind egy szálig!Kép

Jinny: Kerestelek de nem találtalak! Figyuka ez a ti döntésetek, tudod nekem is van még egy lehetőség mégse megyek.Kép

Töltike: Majd megzabáltam a képeket! Annyira aranyosak a tesók!KépKépKép

Mindenkit puszilok!Kép

KépKép
ancsúr

Marci-anyu!
Attila Spanyolországba ment dolgozni családostól. Kicsit lassan épül a kinti áruház, de jól érzik magukat.
Szerintem kell vagy 10-12 zacskó szeletelt kenyér. A virsli meg elég az Atan álltal leírt mennyiség.
Köszönöm a gratulációkat.
A kisbetegeknek jobbulást. különben szerintem is a 3 napos láz, vagy fogacska jön.
De az éjszaka lehetett valami a levegőben, mert én is nagyon rosszul aludtam.
simineni

Jaj lányok ne haragudjatok, de ma a repülőt is repölőnek mondtamKép

Atan
Kép Jól értettedKép Szeletelt kenyér zacsibanKép ami kb. 20-25 szeletre van felvágvaKép. (MifelénkKép)

Simineni
Gratulálok én is! Sok sikert!

Süni
Kép
süni_renóca

Mera
Boldog dupla évfordulót!!!!

Kép
Süni
süni_renóca

Sziasztok Lányok! Kép

De izgi, hogy már így tervezgetitek a talit! Kép Egy kicsit irigy is lettem... Biztos szuper lesz találkoznotok!!!

Drága Kizsó! Kép

Bizony, bizony! A gyerekszobába kaptunk Anyutól szuper sötétítő függönyt! Kép
Napsárga, ráadásul egész délután azon az ablakon süt be a nap, így ha el van húzva, tiszta napszín az egész szoba!! Olyan szép! Kép
Azért szeretném, ha nem maradna egyszínű, hanem valami jó kis gyerkőcös díszítést kaphatna. Mit gondoltok?
Sünikém, Te olyan kis kreatív vagy: mi lene, ha rávasalnék ilyen vasalhatós figurákat? Vajjon attól a ragasztós felülettől elvesztené a szép esését...? Hmmm - töröm a fejem, töröm a fejem!Kép

Anyák napjáról jut eszembe! Ezt ismeritek Kép Kép:

Kép

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

hahó Lányok!

Süni: Én úgy gondoltam, hogy a csirkét én viszem, saját költségre. De ha nem, hát nem.Kép
Majd gondolkodom, mivel tudnék beszállniKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Látom szerveződik a topictali! Nagyon jó!Kép Közsi a feladatot SüniKép!

Lányok egy csodaszép 32 hetes pocaklakót láttam! Olyan rendes volt a doki, az arcát külön is megmutatta! Olyan pisze orra van! Képet nem kaptamKép igaz nem is kértemKép Egyébként láttam a lábszárcsontját, gerincoszlopát, szívecskéjét, veséitKép Nem tudom elmondani, de most érzem azt a boldogságot, amit akkor kellett volna! Ez lehet, hogy érthetettlen, de ott az életet adó miatt nem mertem "érezni"! Olyan furcsa volt, hogy egyáltalán nem volt rá kiváncsi! Tudom, hogy nekem ez jó, de akkor is!

Töltike
nagyon édes Ádám, nagyon tetszik, ahogy Niki baba simogatjaKép Nagyon aranyosak együtt!

Süni
a gyámhivatallal telefonon beszéltem és akkor rendesek voltak. Elmondták, hogy akkor jelentkezzem, ha már megszületett a babaKép, de általános ismertetőben részesültem!

Kellemes estét mindenkinek!

Kép
madri

Sünike, kösziKépKépKép

(hogy hogyan tudsz Te mindenkihez mindig ilyen figyelmes lenni???!!!)
mera

Szisztok!

Csak ámulok, lemaradtam a hétvégi tőrténésekről. Reggel gyorsan elolvastam amit tudtam, férjemmel jó nagyot beszélgettünk a Szokesz kapcsán.
Szombaton Vácrátóton jártunk, ez volt az első kirándulásunk. 10 órakor volt a találkozó a parkolóban, persze a lányok az utolsó pillanatban bekakáltak, a Janka úgy bepisilt, hogy át kellett öltöztetni. 1/2 óra késéssel érkeztünk, a többiek (gyakorlott szülők) jót mosolyogtak. A lányok nagyon élvezték, imádnak autózni és a levegőzés után hatalmasat aludtak. Itt a kis csipet csapat és a békés pihenés (a hason alvás most a sláger)! KépKépKép

Üdv az újaknak és puszi mindenkinek, most ennyi, de holnap jövök: Gilice

KépKép
gilice

Simineni!

Azért gratula a kinevezéshez!

Üdvözlet az újaknak, és a topik eddig néma lakóinak. Eddig miért nem írtatok?

Most a változatosság kedvéért én vagyok magam alatt, még a mai csodás meleg idő sem tudott jobb kedvre deríteni. Az első két örökbefogadás olyan szuperül ment, de ez....
steiff

Süni! A táblázatban láttam, hogy a mustárnak még nincs gazdája. Hozom én,ok?

Gilice! Szuperédesek az ikrek! Kép

Madri! Olyan jó lehetett most neked! Mikorra van kiírva a picikéd?

Jiny! Boldog szülinapot!! Kép (Bocs, tegnap elfelejtettem!)

KépKép
KépKép
marci_anyu

A talira a mustárt felvállalnám, meg vinnénk még ketchup-öt is a gyerekek biztos díjaznák. Van még itthon papírpoharunk is (üdítős) elfekvőben, ha kell.
steiff

Na tessék most aztán lesz annyi mustár, hogy csak na! Egyszerre küldtük el az üzit Marci anyuval.
steiff

Sziasztok!

Bocsi, de úgy érzem írnom kell... A másik topicban olvasottak miatt...
Szokesz, nem miattad, nem a te butaságod miatt, dehogy...
Vannak olvasóink is, akik nem írnak... Vannak esetleg örökbeadók is akik olvashatnak minket...

Tudod azt írtad Kelimoniéknak, Boldog vagy...
Nincs jogom megkérdőjelezni (Még akkor sem, ha nem értem, hogy e nagy Boldogságodban miért érzed, hogy boldogtalan párokat így meg kell bántanod!??!!)...
Viszont neked sincs jogod az Életet adók tettét megkérdőjelezned!!!
Egy dologban igazad volt!!! Életet adó = Édesanya
Édasanyák ők addig a pillanatig amig nem bízták rá gyermeküket arra a párra, akik számukra szimpatikus, akik megtudják adni azt a gyermeküknek, amit ők nem...
Édesanyák!!! El tudják dönteni, hogy gyermeküknek, magzatuknak mit tudnak nyújtani, sajnos legtöbbször azt, hogy mit nemKép
És mivel ők édesanyák gyermeküknek csakis a legjobbat akarják!!!
Nem fejteném ki bővebben az okokat, de elhiheteted, hogy KOMOLY okok miatt hozzák meg a nehéz döntést!
És tudod miért is nevezem őket Édesanyának? Mert gyermekükről gondoskodnak!! Nem otthagyják valahol őket, ahonnan legjobb esetben is, intézetbe kerülnek, vagy nevelőszülőkhöz...
És igen, vannak olyan Édesanyák is, akik szeretnék, ha a szülésen is bennt lennénk... Miért?
Mert az édesanya (mi akkor még örökbefogadók) szeretné látni, hogy tényleg nagy Boldogság gyermeke érkezése a mi számunkra.
Szeretne megbizonyosodni róla, hogy a legjobb döntést hozta! Szeretné tudni, gyermekének Boldog élete lesz! (Hidd el, ezért mindent megteszünk!!!)
Nehéz döntés!!! De hidd el, szinte nem is az... mert nincs választásuk...
(Nem lehet állatokhoz hasonlítani okos embereket... Bocs!)
Vállalják azt, hogy az orvosok szemébe néznek, vállalják tettüket, nem otthagyják szülés után a kórházban gyermekük!!! Vállalják a gyámhivatalin procedúrát, vállalják, hogy megvetik őket!!! Mindezt azért, hogy Boldog gyermekük legyen!!! Akinek utána mi leszünk az Édesszülei!!!
Örökre hálásak vagyunk neki!!!!!! És pontosan tudjuk, hogy nem ajándéknak szánták nekünk, hanem nem tehettek mástKép

Az hogy mi a normális dolog és mi nem... Hmmm....
Van erről is véleményem...
Normális dolog az abortusz?
Van olyan örökbeadó aki nem megy abortuszra, hanem életet ad egy ygermeknek és olyan párra bízza, aki mindent megad amit csak elképzelni tudsz! A rengeteg szeretetet, törődést stb...
/Ugye milyen hihetetlen? Ilyen is van.../
Normális dolog, hogy megerőszakolnak egy nőt, és teherbe esik?
Normális hogy emberek éheznek a világban?
Normális, hogy párok éveken át küzdenek, de mégsem jön szívük vágya? Az az élet, akihez minden párnak joga lenne?
Normális, hogy betegek leszünk? Normális, hogy arról írsz nekünk, hogy nehogy Édesanyának érezzük már magunkat???
...

Az életben sajnos sok a "nem normális" dolog. Ez van, sajnos. Mi már régen megtanultunk együtt élni vele...
És nem csak mi. Sajnos sok élethelyzet van, ami nem normális...
Gondolj csak akár a rákos betegekre, megannyi küzdés, megannyi fájdalom...

Örülj, hogy nem kell átélned, megélned.

A mi Anyaságunkban kár kételkednedKép Kijelentened meg egyenesen nevetségesKép.

Az Édesanya nem csak egy szó!!!
Nme attól Édesanya valaki, hogy 9 hónapig kihordja, majd megszüli gyermekét... Persze ez is rengeteget számít, és hidd el, sajnáljuk is, hogy erről lemaradtunk...
DE!
Az Édesanya szívével és tetteivel válik Édesanyává!
A te olvasatodban sok Édesanya van, de hidd el, nem igazán minden Édesanya Édesanya.Kép

/Mondjuk szerintme ez egyfajta kekeckedés részedről: ezek szerint, ha esküvőn meglátsz egy menyasszonyt fátyolban, akkor odaszaladsz hozzá és nagyon "kedvesen" közlöd vele, hogy azonnal vegye le, hisz már nem szűz, és ez téged felháborít, hogy egyesek mit merészelnek a saját esküvőjükönKép.../

Egy dolgot azért javasolnék...
"Soha ne mondd azt, hogy SOHA!"

Gndolom nem voltál még magad alatt soha, valószínű nem szegény családból való vagy... De a legjobb barátaid sme szegény családból valók... Terror alatt sem éltél.. Az erőszak, ital, drog is ismeretlenek számodra...
Bocsi, de nem értelek, nem értem, hogy mi miatt nem tudsz megértőbb lenni... És mi miatt érzed, hogy mi nem vagyunk Édesanyák??

Annak azért nagyon örülök, hogy babádat nagyon imádod, és mindent megadsz nekiKép Kívánok hozzá nagyon sok Boldogságot az életben!!! És azt, hogy soha ne kerülj lehetetlen helyzetbe!!!

KépKép
napsugaracska

Lányok!
Tudom, hogy Szokesz felpörgette bennetek az indulatokat, de ez volt a célja. Szerintem bármit ír hagyjátok figyelmen kívül, mert feleslegesen idegesítitek magatokat. Egyébként a nyóckerbe ne vigyétek a gyereketek iskolába, mert ha jól vettem ki szavaiból ott tanít.(meg is érdemli)

Sünike! Olyan aranyos vagy, hogy ilyen lelkesedéssel szervezed a talit és még az új lakáshoz sem gratuláltam.
Jiny!
Boldog szülinapot kívánunk!
Mera!
Én is dupla évfordulót kívánok!
Gilice!
Ügyesen beparkoltál a motorosok közé. Jövőre már a kishölgyek is motorral mennnek.
Lenne egy fogorvosi kérdésem, a leghátsó fogam be van tömve, de nem a tömés esett ki, hanem a fogam hátsó részénél keletkezett egy luk. Szerinted ezt be lehet tömni, vagy csak húzni.
Steiff!
Ne szomorkodj szivem én nagyon szorítok nektek és a ti babátok is meg fog születni. Remélem hamarosan.
Madri!
Örülök az örömödnek! De csak akkor tessék beleélni magad, ha otthon van a kiságyban. Mikorra van kiírva és látszott, hogy kisfiú vagy kislány?( Erre én is itt örömködök.)
simineni

Jó reggelt!

Simineni
köszi a jótanácsotKép nem élem bele magam, tudom, hogy az a biztos, ha a kiságyában fekszik otthonKép Kisfiú a lelkem és május 25 körül születikKép

Napsugi szavaihoz szeretnék hozzáírni. Nem tudom elítélni a majdnem 19 éves leendő életet adót. Nem tudta a lány, hogy terhes, mert rendszeresen vérzett a terhesség alatt. A családi háttere sem rózsás. Az anyja közölte, hogy nem a lánya, mert nem jönnek ki egymással (anyuka verte a gyerekeit és ő fellázadt) és kiskora óta a nagymama nevelte. Élni szeretné az életét és nem szeretné, ha a saját gyerekének olyan sorsa lenne, mint neki. Meghozott egy döntést a gyermekek érdekében.

Gilice
csodálatosak a lányokKép Olyan édesen alszanak! Hogyan tudod megkülönböztetni őket?

Szép napot mindenkinek!

Kép
madri

Pirinyocska
De tortenik mindig valami,most elolvadt a ho ezaltal latni akertben a gazt es sok sok munka lett.Meg most ilyenkor mindenki szep labakat akar es a munkahelyemen is megnott a forgalom(ez nagyon jo)!
De jol vagyunk.
Vicki
Jo hogy itt meg ezt is megertik.
Nikinizso
Szegeny postasunk mar nem mer erre jonni mert mindig nyuzom jott 1 bizonyos levelunk.
Kelimoni
A ferjemneek a bekaakiltam kép a mindene.
Toltike
cimem:csuka@citromail.hu
Betegeknek minel hamarabbi gyogyulast!!
Jiny BOLDOG SZULETÉSNAPOT!!!!!!!!18.?????
Na megyek dolgozdába szép napot mindenkinek.Moncsi3
móncsi3

Jiny, nagyon boldog szülinapot. Egy kicsit megkésve, de még nyolc napon belül.Kép

Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok Lányok!

Jiny: Nagyon szégyelem magam,mert én követem a táblázatunk adatait és elfelejtettem a köszöntést.Kép

Tehát: Boldog Születésnapot kívánok így utólag, még nagyobb szeretettel Kép
Kép

Napsugi: Az írásod annyi szeretetről árulkodik, hogyha mérni lehetne....

Ne próbáld meggyőzni Szokeszt, teljesen felesleges. Nickneve mögé bújva kérdőjelezi meg azokat a dolgokat, ami a gyermekünk és életünk jelentős része.

Abszolut részletkérdés, hogy együtt megyünk uh-ra az életet adóval, együtt szülünk vagy sem-neki.
Nekünk az a történés, amit elmesélhetünk a mi kis csodánknak, akit ránk bízott egy ember. Akinek foghatjuk a kezét szülés közben és akit láthatunk, hogy érzi, jó döntést hozott.

Egyszer fent, egyszer lent. Eljön még a Szokesz ideje is. Ha nem most, majd felnövekvő gyermeke kapcsán érik meglepetések az életben. Köszönhetően nevelésének. De ez legyen az ő problémája.

Mi pedig felejtsük el őt és legyünk boldogok azzal az élettel, amit az Úr szabott ránk. Mi tudjuk csak igazán értékelni a boldogságot, mert nem jött könnyen. De annál édesebb a vágyakozás és a szenvedés után.

Úgyhogy kismamik előre, a babások drukkolnak Nektek!Kép

Gilice: A "parkolós" kép nagyon tetszikKép

Madri: Szorítok Neked/ Nektek! Szóval úgy néz ki, kisfiút hoz a gólya.Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Jiny: Boldog szülinapot!KépKép Tudod, hogy egy napon születtél unokaöcsivel?Kép

Gilice: Nagyon édesek a lányok!Kép Látom ez a hason alvás nagyon bejön nekik!Kép

Steif: Nyugalom, eljön az időnk!Kép Ez már tuti!

Madri: Bizti édes lehetett!Kép Jaj, de jó lesz nektek nemsokára!Kép

KépKép
ancsúr

Napsugaracska!

Neked mekkora szíved van! Kép Tényleg le a kalappal, nem is értem hogy bírjátok a sok várakozást, megaláztatást esetleg, amik a procedúrák alatt felbukkanhatnak. Kép

Bocs, hogy beleolvastam, és írtam, de nem bírtam szó nélkül.

Dóri
Vendég

Sziasztok! Csak bekukk. Várom a Gyámhívatalt..

Madri! Olyan jó volt olvasni,hogy nemsokára kisfiad születik:-)

Bocsi most csak ennyit tudok írni.. Bármelyik pillanatban jöhetnek..

Pusz Tölti

Kép

Kép
töltike

Süni!

Ha nem jelentkezett senki még, akkor mi szívesen vinnénk a WC papírt és a focit a talira.!!

Lányok, nagyon el vagyok havazva, ezért csak bekukkantottam!

Puszi Rvan

Kép
rvan

Sziasztok!
Csak hogy a Ti békés topikotok az is maradhasson, íme:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/393496.html?1143549498
Napsugi, szívemből szóltál!!! Norisz nagyon-nagyon szerencsés, hogy ilyen szülei vannak! És mellesleg csodaszép!
Rayo, gratula a nagy mutatványhoz!
Amneris, de jó, hogy megint jó kedved van! Kép) Textilfestékkel sablonnal rányomni mintát? Én már csináltam, nem nehéz ám! Kép)
Süni, tuti vagy, hogy talit szervezel!
Madri, én is drukkolok!
Tölti, voltak már a hivatalból? Bárcsak már otthon lehetne Ádám!
Gilice, csodásak a lányok!
Steiff, köszi. Kép Nincs energiám írni, csak olvasni. Most megembereltem kicsit magam, de máskor is itt vagyok a háttérben. Kép
Mindenkinek szép napot:
Galadrin Kép
galadrin

Kedves Lányok!
Bocs, hogy ilyen régen nem jelentkeztem, de elég sűrű mostanában a programunk, nekem a munkám miatt, a családnak meg a sűrűsödő látogatók és családi események ünneplése miatt.

Madri! Nagyon örülök, hogy már ilyen közel vagytok a boldog szülővé váláshoz! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Annyira várom már azt az időt, amikor már nem lesznek ennyire szemellenzősek az emberek és még ritkábbak lesznek a Szokesz féle hozzászólások!

Amneris! Ez a baris kép annyira aranyos! Nem tudom hogy írtam-e már, de nagyon örülök, hogy megkerült a csavargó kutyusotok!

Süni! HA az utolsó pillantaban még is úgy alakul a dolog, hogy tudunk menni a talira, akkor mi viszünk üdítőt meg édességet, jó?!

Gilice! Édesek a lányok! Mennyire egyformák!Vagy csak így fényképen? Nem keveritek össze őket?!Máté is szeret hason aludni, égnek álló popóval Kép. Csak akkor van nyöszörgés, ha már elgémberedett valamilye, de ha még időben megfordítom gond nélkül alszik tovább!

Rólunk:
Mátét a múlt csütörtökön mértük, 5,04kg és már rendszeresen mosolyog ránk, meg mindenre ami tetszik neki és már többször is meglepett minket éjjelente, mert a 4 helyett csak 5-5 1/2 óra múlva kért enni! Én meg már magamtól ébredtem a szokásos időben, persze feleslegesen .
Ebben a szép tavaszi időben nagyokat sétálunk, amit persze végig alszik és utána farkas éhes, de hát ez dolga!
Fürdetésnél, már nem kell őt fogni a formázott kiskádban, "egyedül" ül benne mint egy kis Budha a karosszékben és nagyon tetszik neki a dolog!
Fürdés előtt rendszeresen masszírozom, amihez viszont nem mindíg van türelme, de amikor igen, akkor végig "komentálja" az eseményket, hangos "hő" és hasonló megjegyzésekkel nyelvöltögetéssel és nyálbuborékokkal! Imádom ezt a pasit!!!!!!!! Kép

Képzeljétek hamarosan levelet kapunk az életetadótól! Nikinozsó hívott hogy már elpostázta nekem! Kicsit váratlanul ért, mert igaz, hogy elváláskor mondtam, hogy majd írjon ha van kedve, hogy hogyan alakult az élete, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar jelentkezni fog, de egyáltalán nem bánom, hogy nem felejtett el még minket! Nagyon kiváncsi vagyok mit ír, és szívből remélem, hogy csupa jó dolog történt vele mióta elváltunk és helyreállt az élete! Azóta is szeretettel gondolunk rá, mintha a családunk egy távoli tagja lenne, és azt hiszem ez mindíg is így lesz! Majd elmesélem miről írt (persze a csak a lényeget, úgy hogy az Õ személyiség jogait és levéltitkot ne sértsem meg!) és hogy én mit fogok válaszolni! Már hogy ha érdekel benneteket!

Már annyira készülünk az áprilisi talira! Kiválasztottam már Máté "fellépő" ruháját is! Kép És elkeztem megírni a történetünk vázlatát, hogy ne hogy túl bő lére eresszem majd ott a helyszinen a mondókámat! Annyira előttem van Mosolygós, ahogyan a könnyeivel küszködve meséli Norisz történetét....Biztosan én sem fogom sírás nélkül megúszni a dolgot. Úgy rohan az idő, Máté holnap lesz 6 hetes, de néha még mindíg rácsodálkozom, hogy igen, tényleg anyuka vagyok és Õ a mi szemünk fénye. Kép

Mindenkinek millió puszit küldök!
Di_ti
di_ti

Szia Tölti. Nem tudom miért megy vissza, üres a póstafiókom, van egy másik címem is: viktoria.tarczy@gmail.com

Különben megkértem Vickit, hogy küldje a képet rólatok, remélem hamarosan megkapom.
Rendben halad az ügyintézés? Mikor mehet Ádám haza?

Kép
tviky

hahóóóóóóóó!

Kaptam meghívót az iwiwre. Saját nevemen+ zárójelben ( moncsi) néven szereplek. Ezt azért írom, mert ugyan ezen a néven vannak jó páran. Na, ez felháborított rendesen.Kép

És van msn-em is, a tábliban lévő mail címemen lehet elérni.Kép

Mindekttővel bénázok még, de nagyon igyekszem átlátni a dolgokat.Kép

PusziKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Szokesz!
Utolsónak reagálnék az írásodra...
Nme szoktam valótlant írni, esetleg próbálom megérteni a gondolkozásod alapjait, azt pedig nem tényként írtam.

Valószínű nem láttad még a "Néma sikoly"t, ami az abortuszra világít rá, elég rendesenKép
Ettől függetlenül nem ítélek el senkit, aki abortuszra megy (Bár mikor egy átjárhatósági vizsgálaton voltam, volt egy páciens, aki a 12.!!!! abortuszára készült vigyorogva... No comment!)...
Mégis, azért ugye te is egyetértesz abban, hogy aki képes az Egyesülethez jelentkezni még abban az időben mikor az abortusz is egy lehetőség előtte, -ő mindezek ellenére gondoskodik arról az életről ami a méhében fogant... a gyermekéről!- hogy nagyon is HATALMAS TETT!!!
Írom ezt pont neked, aki elítéli őt... De őt nem ez érdekli, hanem a gyermek ÉLETE, az ÉLETET adás a legfontosabb számára!
Tisztelet jár érte!!!

És az, hogy én ÉDESANYA vagyok-e, azt majd csakis gyermekünk fogja eldönteni!!!
Nem most! Majd tizenév vagy huszonév múlva... Mikor a természetes kíváncsisága hajtja, megismerni az Életének Adóját, körülményeit, és a sok választ a Miértekre...
Majd akkor Õ lesz az, aki véleményt formálhat rólunk és az Életet adójáról is.
Én pedig nagyon remélem, hogy ha létrejön a találkozás, akkor az Életetadó nem fog bennem csalódni...!
Addig meg legyen elég annyi, hogy Boldog a gyermekünk, mi végtelenül, az Életet adó pedig megnyugodott, hogy nem kívánt gyermeke jó helyre került, egy olyan családi légkörbe, amit ő nem tudott nyújtani!

Részemről nem kívánok többé hozzászólni Szokesz véleményéhez... Csak úgy éreztem, az örökbeadó nőket kell, hogy védjem!

És bocsánat mindenkitől!!!!

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Gilice
Szerintem is nagyon egyformák a lányok.Kép Csodaszépek. A mi falunkon mentetek keresztül Vrátótra? Bár gondolom nem igazán nézelődtetek a késés miattKép Majd belejöttökKép

Már csak Foci hiányzik a fiúknak a talihoz.
<!--attachment: Ki_mit_hoz-393581.doc*mime_msword.gif*application/msword*35.8**Ki+mit+hoz%2edoc --><center><pre>
Kép
Ki mit hoz.doc (35.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Rvan? Rayo? Nem emlékszem. Valamelyikőtök kérte a állatfigura sablonokat. Sajnos nem találom a gépen.
Akinek elküldtem (Kizsó, Kép ValakikKép) megvan esetleg?

AmnerisKép
Van maradék anyagod? Ezt a sötétítőre vagy a "simaKép"függönyre szeretnéd? Azon lenne érdemes kipróbálnod. Szerintem keményebb lenne tőle és változna az esése, bár függönyön még ilyet nem láttam. Kibírná azt a meleget? Selyemfestéssel (persze előtte ezt is ki kellene próbálni, hogy reagál az anyag) biztosan szép mintákat tudnál rá varázsolni. Vagy még eszembe jutott szép fehér csipkeszegélyKép esetleg gépi hímeztetés, textildequpage?Kép
Most hírtelen csak ennyi jutott eszembe. Ha tudok segíteni szólj. Bár most két hétvégém foglalt, de utána szívesen segítek ha tudokKép Bár ilyet még én sem csináltamKépKép Várjuk majd a képeketKép

Jiny
Kép
Boldog szülinapot!

Szép estét mindenkinek.
Süni
süni_renóca

süni_renóca

Sziasztok

Látom még dúlnak az indulatok KépKépKépKép

Mosi
Te meg ne húzd fel magad rajta mert ez a célja, süket, korlátolt nézetű emberrel felesleges beszélgetni, inkább nyomj Norisz kobakjára helyettem egy puszit KépKép:

Megkaptam ma a levélkét Nikinozsóéktól (Igaz én már tudtam a számot Kép ) Tiszta izgi lassan beuszunk a 2 számjegyűek közé Kép Már ennek is tudok örülni annyi tervem van még manó érkezéséig hogy csak no KépKép

Diti
Jó olvasni Mátéról , olyan furi azért, most izgultunk veletek a születésénél és már 5 kg a gyerkőc meg 1,5 hónapos . KépKépKép

Madri
dukkolok nektek is nagyon hogy minden OK
legyen Kép

Süni
Hogy Te milyen kreatív vagy KépKépKép
Na ha szükségem lesz még ötletre akkor neked szólok KépKép:
(Én lusta vagyok még sokszor gondolkodni is KépKép meg kitartásom sincs. egyszer 1 egész évig vartam kockákból franciaágyterítőt miután megszületett a mű (no szép lett azért ) egy életre megutáltam még a varrógépet is KépKép
De azért majd ha odajutok a manónak varrogatok ezt azt KépKépKép

Naninga
naninga

Kedves Naninga!
Ma már Ti vagytok a 100 sorszámúak!
63 felett mindenki (2) előrement!
nikinozso

Sziasztok Lányok!

Napsugi: Te édesanya vagy, édesebb az édesnél.KépEz már most látszik.Kép

Amneris: Lehet kapni kis selyem virágokat, leveleket, állatkákat, amit egy pici varrással a függönyre lehet varázsolni.Kép Ez elég költségkímélő megoldás.Kép De mutatós.Kép

Cirbi! Nagyon eltüntél a tündérkéddel együtt. Remélem, minden rendben.KépÍrj lécci egy pár sort.Kép És a fotónak is nagyon örülünk.Kép

Lányok! Van még valamire szükség a talihoz? Focit sajna nem tudunk vinni. Egy kis gyümölcs? Vagy az is hülyeség?

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni
A gyümölcs jó ötletKép

Amneris
Kelimoni ötlete szuper!!!
És ha nem varrod, hanem tépőzárral teszed fel a kis formákat mosásnál, vasalásnál nem kell félni, hogy elszínezi az egész függönyt.
Pl. Szaténrózsa?Kép

Naninga 100Kép
Szólj bátranKép

Süni
süni_renóca

Sziasztok!

Előszöris: nagyon köszönöm a jókívánságokat! No nem a 18., de azért nem vagyok még olyan messze tőle. Kép

Kelimoni megtaláltalak iwiw-en. Kép

Süni! Sós sütivel tudnék beszállni meg üdítővel. De ha kell még valami akkor szóljatok!

KépKép
jiny

Amneris: nálunk a Gergő kiságya körül minden kétoldali ragasztóval van feltéve. Praktikus nagyonKép

A tesóm a lányának napsárga függyönyre kis pillnagókat varrt. Édes lett.Kép

Jiny: Örültem Neked.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Jövök ám még, csak nincs időm egyenlőre, majd 22 után...
Reagálnék a tegnapi dolgokra, meg nektek is írok...
Csak úgy ahogy Naninga mondja, szegény Norisznak már lassan nincs kobakja sme, mert elkopott a sok puszinktólKép

Jiny! Tetszik ez a bezsélgetéses dologKép Csak ne lenne ennyi bezsélnivalónkKépKépKép

KépKép
napsugaracska

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?