No ez az óraátállítás nekünk rendesen betett
ezért nem tudtunk menni MMre, tiszta őrület, megint a gitáros dínomdánomból maradtunk ki
akkor ébredt Rebeka, amikor már indulnunk kellett volna...
Angelika
A cipő belső hossza 13cm.. ugyanakkora, mint a 20 szandáljáé. Nagy 19es. Azért megnézed? De különben nem baj, ha egy picit nagyobb (szerintem). Rebeka amelyik szandit most hordja : elől is hátul is van benne hely! és nem bukik fel, meg semmi.
Milyen lett az ASSO?
Ti voltatok ma?
Panka
Végül "előfizettem" az e.bank szolgáltatásra. Így 10-20ft-ért tudok majd utalni. A simával 300-akat vontak le!
Mi ez az üdülőcsekk láz?
Kiknek jár?
Levianyu
Igen, rendelni szeretnénk, azt a fürdőjátékot! Hogyan tudnék a nevedre?
Dodus
Gyerekcip, amiben nincs betét : Rebeka kapott egy Nike cipőcskét, belülről teljesen egyenes az egész.
De már magam se tudom , mi a jó, valamelyik nap épp azt olvastam, hogy nem jó a betétes cipő, (csak indokolt esetben) mert ellustul a gyerek lába...
Davallia
Hol kell beállítani az aláírást? A profilnál nem találom, de látom Neked sikerült
Ez az ingyenes kp felvét minden banknál így van vajjon?
AKkor rendelnénk a hálót
eddig hárman vagyunk, és lehet, hogy lesz egy kis kedvezmény is
Írj privit, jó?
Marika - Dorka
Andrea
Aranyosak vagytok
és tényleg nagyon helyes a kiskrapek
Fény
Nekünk is volt ilyen, hogy reggelre belázasodott, aztán semmi estig, majd másnap közben megint. Ráfogtam a fogára, hogy azért nyűgös, és néha láza (hőemelkedése) van. Jó pár nappal később mentünk el a dokihoz, és kiderült, hogy mandulagyulladása van
ez már több hónapja volt, most legutóbb az első nao vittük.
de hátha Nálatok nincs ilyesmi, csak leírtam, jobb ha tudod.
Fürdőhűlót, még valaki ?
http://interstore.hu/?page=3&uid=odcw4euCCxXZZZnq&menu=0116&id=__sassy43 vagy egyebet az oldalról?