Húú!
Írtatok eleget, jegyzeteltem eleget!
Eszti,
már kérdezte más is, de engem is érdekel, hogy hogy zajlott a vasárnapi ebéd?
Azért okosan megetted anyós finom levesét?
És engem is érdekel, mikor lesz "legközelebb"?
Képzeljétek csak, amikor valamelyikünk váratlanul bejelenti, hogy pocakos!
Izgííí!
Anyós+kulcs=gáz. Viszont sajnos azt meg nem lehet mondani, hogy nem akartok kulcsot adni neki, mert az meg hogy nézne ki... De attól még tudhatná, hogyan kell normálisan használni, pl. előtte kopogni... Az a minimum. Nálunk is van kulcs anyunál, ő nem nagyon szokott feljárkálni, csak a lépcsőházból szólongat... Azért arra jó a lucs, ha bármi van, amikor mi nem vagyunk itthon, és történik valami... Na de ne történjen.
Mekkora volt a gond abból, hogy benyitott csak úgy az anyós? Mit csunáltatok, amit nem kellett volna látnia??
A képeket én is megnéztem, nagyon jók!
Azért egy olyan képnek, amin egy pasi van a lányával, nem nagyon akad párja...
Katus,
sajnálom, hogy Máté megbetegedett, ráadásul pont most..
Bár az nem oszt nem szoroz, hogy épp hol vagy, ne betegedjenek meg a gyerekek olyan gyakran. De akkor már szerencsére jobban van.
És milyen volt a pihi?
Gabó,
na szép!!
Levi már most csajozik!
vagyis bocsi, már most üldözik a nők!
Aranyosak lehettek.
Autónézőben hogy voltatok? Már úgy mentetek, hogy kinézitek milyen legyen és az mennyibe kerülne, mennyit kellene gyűjteni? Vagy csak éppen láttatok valahol párat?
Arra a mondatra én is felfigyeltem, amire Erika is, hogy: "Anyósé a hegy!"
Jujj...
Te, és mit álmodtál Vin Dieselről? Csak azt írd le, ami szalonképes...
Ági,
havazás? Ejha... Azt hittem ott mindig olyan szép az idő, ilyenkor meg pláne. De ezek szerint ennyire elhúzódhat a tél...
Itt már tavaszodik, talán meg is marad ez a jó idő!
Remélem.
Nici,
sajnálom, hogy rosszul alakultak a dolgok.
De tényleg ne magadat hibáztasd. Ahogy olvasom, mindenkit utolérnek hasonló problémák, és ezekről nem te tehetsz. Nem volt még 6-8 gyereked, hogy tudd mit hogyan kell csinálni. Olyan nincs is hogy "kell"... Belejössz majd. Annak örülj, hogy Szinti gyarapodik, mert az a lényeg.
És mi volt pontosan az a fulladás? Mi történt?
Erika,
remélem én is, hogy már nem lesz sok plusz kiló.
Én tizet terveztem magamnak, ez nem jött össze, de ez persze nem is lóverseny!
Még az is jó, hogy nem lett a duplája. Hallottam már egetrengető számokról is...
Az eisenstadt-i sztoritok...
Hát... Meglepő és mulatságos. Bocsi, de így olvasva tényleg viccesnek tűnik, persze csak tényleg innen olvasva, ott kész rémálom lehetett.
De nem lett baj belőle, az a lényeg. A pasik is majd csak belejönnek, hogyan kell másodpercek alatt belevarázsolni a babakocsit és a gyereket (persze külön-külön
) az autóba!
A hájadat én keresgélném még, mert nagyon nem találni...
Vero,
látom behozod a lemaradásodat, most már felpörögtél te is! Írsz, mint állat!
És te legalább magasabb vagy ahhoz a 11 kg-hoz!
Légszomjam nekem néha esténként/éjjelente van, amikor háton fekve alszom, vagyis úgy próbálok aludni. Olyan, mintha valaki rajt trónolna a mellkasomon. Minden lélegzetvételemnek szinte hallom a hangját. Olyan szuszogós... Inkább marad az oldaltfekvés, azzal semmi gondom. Görcs még nem volt lábban, de dagadok vízzel rendesen. Már a kezemen is érzem, amikor pl. ökölbe szorítanám a kezem, érzem, hogy az ujjaim nem addig hajolnak be, mint korábban...
Lassan már vége lehetne...
Amica,
na tessék, pont amikor ráértél írni, akkor nem volt itt senki...
Bocsi.
Igen, már a végét járom, de felőlem akár jöhetne most is, ha nem muszáj, nem várnám meg a jövő hetet...
Most vagyok 36 és 37 között, az már nem gáz. Gondolom én...
Reniékkel mizújs lehet?