Sziasztok!
Én kialmoltam a hétvége után a lakást, motyogattam, beraktam egy mosást, Bendegúzt tízóraiztattam, és most itt vagyok.
Hát Bendegúz is rendesen elaludt ahogy szokott fél 9 kor, de éjjel megint egyszer felébredt egy óra után, nem tudom a fogára-e vagy valami ronda pukira, mert nagyon nyomta a fenekét felfelé, viszont elég nehéz volt visszaltatni. Reggel aztán később ébredt mint szokott, fél 8kor. Mondjuk ez pont a régi idő szerinti ébredési ideje, úgyhogy neki lehet hogy kell egy kis idő, amíg átáll. Ennek megfelelően 11kor tízóraizott, mert addig aludt még egyet. Úgyhogy az ebédünk se lesz korán. De majd csak visszaállunk szépen a megszokott kerékvágásba. Kicsit nehéz néha ezt az öt étkezést belenyomorítani a napba, de majd uzsira kevesebbet kap, hogy tudjon vacsizni is. Viszont szerintem azért kell a tízórai is meg az uzsi is egy gyereknek. Például tegnap, délelőtt csak gyümit evett mert nem akart utána szopizni, és ebédidőben már olyan éhes volt, hogy sírt, pedig nem szokott.
Nálatok hányszor esznek a gyerkőcök?
Itt olyan meleg van kint, ki kell találnom Bendegúznak egy új sétaszerelést, mert az overállban megsülne szegénykém. Bár lehet hogy ma nem lesz séta, csak teraszon alvás. De akkor is.
Mától mindennap eszem Activalt, szent elhatározásom, mert oylan vagyok mint egy őszi légy. Vagy inkább tavaszi, aki épphogy túlélte a telet
. Pedig én nem szoktam ilyen fáradt lenni. Muszáj lesz valamit csinálni.
És ha jó lesz az idő, már pedig most már tényleg itt a tavasz remélem! sokkal többet fogok sétálni Bendegúzzal is, és megyünk hintázni, már kinéztem egy játszóteret nem annyira messze tőlünk.
Ez tegnap készült, a tesóm ölében, ahol Bendegúz imád ücsörögni:
Ti sportverzióban toljátok már a kocsit? vagy fekvőben? Én még nem vittem félig ültetve eddig, de most már talán ül annyira jól, hogy nem kényelmetlen neki.