Új privát üzeneted érkezett!

Hát ettől most meglepődtem... csak az vígasztal, hogy a 36,3-at a Norcolut miatt produkáltam csak... (most jön a 3. bogyó az összesen 10-ből és éjjel állandóan melegem volt... de ez már a mesterségesen bevitt progeszteron miatt van... gondolom... melegen ajánlom neki...) (csak részlet mert túl hosszú lenne egyébként a chartom)
Kép
csakegysokadnick

Junko
Mai hőm:37.1 C KépKépKép Hihetetlen mennyire fej-fej mellett haladunk!

Valaki nem tudja a tálát hogyan lehet visszarakni alulra?????A gyerek egy mozdulattal átrakta oldalra,és most nem tudom visszatenniKép

KépKép

KépKép
okr

tálát=tálcát

A c gomb nem működik,csak erős leütésre.Bocsika

KépKép

KépKép
okr

Tényleg... a Norcoluttól is fel fog kúszni a PÉ után jellemző hőmérsékletre a görbém? (ami nálam 36,5-36,7)
csakegysokadnick

Csakegy
Bizony ,a magas hőt mindig a progeszteron okozza.
Érdekes,hogy ide rakott p.é.-t a ferty.

KépKép

KépKép
okr

Okr: ez több, mint bíztatóKép HajráKép)))))))))) (és ez már a 8. dpo-d?Kép)
csakegysokadnick

Okr: hát én pont azért vaciláltam a Norcolut miatt... de amikor tegnap 36,0 lett akkor úgy voltam vele, hogy 100%, hogy nem lehetett PÉ úgyhogy Norcolut... (N. nélkül nem is lett volna az FF-en sem...)
csakegysokadnick

Csakegy
Sztem még magasabb is lesz a hőd!A Norcolut sztem úgy csinál mensit,hogy jó adag plussz progeszteron(mintha a sárgatest termelné),aztán mikor abbahagyod,úgy érzékeli a szervezeted ,hogy elsorvadt a sárgatest.Ha hónapokig szednéd,nem menstruálnál addig.
Érted,hogy mit akarok mondani?Mert kicsit zagyva lett asszem.

KépKép

KépKép
okr

Jaja... értemKép Csak hát mivel nem termelődött magától sárgatest, így kissé behülyíti a szervezetem... de azért remélem nem teljesen és a következő ciklus már normálisabb leszKép

(Vicces, de eddig ez volt a leghosszabb ciklusom... pedig ez volt az első amiben gyógyszert is szedtem...)
csakegysokadnick

mármint nem termelt magától a sárgatest...
csakegysokadnick

Kriszta!

Én már azt találtam ki, hogy azért volt magas a hőm, mert keveset aludtam. Azért persze reménykedek, hogy mégsem.Mondjuk akkor azt hiszem pont alacsonyabb szokott lenni,ilyen korán reggel.
A tied is ennyi, király!!!
Hogy fogjuk kibírni ezt a hetet???

Angyal!
Gondolunk rád!!!

j.
Vendég

Junko
Ugyan-ugyan.Kevés alvás,koránkelés=alacsonyabb hő!KépDe ezt te is nagyon jól tudod!
A hét meg csak elszalad vhogy!Kép

Angyal
A másik topikban már küldtem a drukkokat,innen sok szerencsét,és átjárható petevezetőt kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KépKépKép

Csakegy
Most meg a p.é.-s ciklus fog következni!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Dobom a görbém.
Mérges vagyok, mert lekéstük a pé-t. De ez olyan fura, nem létezik ,hogy ilyen korán érjenek a petéim! Pedig az ov.teszt is akkor volt+, utána végig -. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Nem késtétek le, csak lány lesz!KépKépKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

sziasztok.

szepen csendben a hatterbol szurkolok mindenkinek.Kép

junko.A hod szuperKép

kamilla.szerintem se kestetek le.Vagy nem ugy van hogyha felmegy a ho akkor meg lehet egy napig probalkozni?vagy rosszul tudom?

kriszti nekd is szoritok am.tok jo a hod,hasonlit junkoehozKép

tontika.sajnalom a veszekedest(ez idezojelben van)
mi?nem lesz mas pasi az eletemben?aaaaaaaaaaaaaaaaaaKép
tittokban gondolkoztam mar ezen,eloszor beijedtem aztan meg rajottem hogy egyenlore nem is kell masKép

Kép
monyoka

Remélem! De akkor nagyon kitartó szívós kiscsaj lesz. (Azért három napig nem hiszem, hogy bírta odabenn. Kép)

Kép

Kép
kamilla306

Próbálkozni mindig lehet. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla
Sztem a 10. napi akiótok volt a nyerő!Kép

Csajok!
Írtam sms-t Angyalnak(mindannyiunk nevében),hogy gondolunk rá,és drukkolunk neki.

KépKép

KépKép
okr

kamilla.szerintem bali a 10e-i egyuttletre gondolt hogy meg jo.
nem?

Kép
monyoka

Kamilla!
Tuti, hogy bírta 3 napig odabent, különben egyáltalán nem is lennének lányok!KépKép De még 4-ig is bírta volna, nyugi!Hajrá!!!!

Kriszti!
Ez nagyon jó ötlet volt, és köszönjük!

Monyoka, Tontica!

Ebben a pillanatban ez az egy is soknak tűnik... Kép Nem vagyok már fiatalKép És a 7-ire gondoltam... De most látom, az csak két nap... Hát akkor még fiú is lehet, ha szívósabbKép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

De lehet, hogy vannak olyan lányok, akik lesprintelik a fiúkat. Kép
Én például elég gyors vagyok rövid távon. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Hát már biztos hogy itt a tavasz!Kép Kaptam egy csokor illatos jácintot.Kép

Olvasva Okriszti és Csakegy párbeszédét (Norcolut és a hő emelkedéséről) egy kicsit megnyugodtam.
Még mindig 37 felett mozog a hőm.
Okriszti! azért lenne jobb inkább egy vírus perpill, mint egy babó, mert én úgy tudom, hogy káros következményei vannak annak, ha terhesen Norcolutot szed az emberlánya. Ha jól tudom. Remélem nem beszélek hülyességet.
Csakegy! 5*2-ével szedem a bogyót, és veszettül megnőtt az étvágyam. Neked?

Tontica! Soha nem mondd hogy soha!;)

Junkó! Te hajnal 1/2 3kor csak úgyni felébredtél hőt mérni?Kép Vagy nálad ekkor kezdődik a nap?Kép
Elég komoly.

Tudom, hogy nem könnyű ezt itt a neten megoldani, de nem tudtok egy olyan dokit Csongrád megyében, aki Metformin-hivő?

Jó nektek (Okriszti és Junkó). Tök jól álltok!Kép

Ennyit rólam mára!

További szép napot!

B

ui: egy csöppet megnyugodtam, hogy nemcsak én vagyok Norcolutos (Kavicska, CSakegy).
Bárhol jártam eddig (orvosoknál), mindig sokkal negatívabb képeket festettek nekem, mint amit itt olvasgatok.
beebeey

KépKép

KépKép
okr

Jo reggelt!
(Vagyis napot! Kép )

Junko, Kriszti: Annyira jo ez a ho!!!!!!!!!! Remelem tenyleg egyutt babasodtok!!!!!!!!!!!

Kriszti: mi mindig azon kapunk ossze hogy o egesz nap dolgozik en meg egesz nap itthon ulok es ebbe bele lehet orulni! Gondolom Nalatok is ez a helyzet. Akkor meg minek akarunk masodik babat? Kép Megjobban ide leszunk lancolva! Kép Na de sebaj!!! Akkor is jojjon az a baba Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csakegy: Kép en ehhez nem ertek, de lehetetlennek tartom hogy most legyen pe-d. Ne aggodj!!!

Kamilla: Kép szerintem is a 10-e a nyero es szerintem fiu lesz! Kép
En ugy tudom hogy a spermiumok csak 48 oraig termekenyek es a pete 24 oraig. De a 10-e meg belefer. Kép

Monyoka: Kép
En is beijedtem de az en parom eleg szabad gondolkozasu, amugy (most tutti mindenki meg fog botrankozni) de szerintem egy egy ejszakas kaland belefer mindket reszrol. Marmint szerintem ez megbocsathato, nem!? Kép Kép Kép
Ezt nem azart irom mert meg akarom tenni!!! Kép

Tudja valaki a 86 cm egy 19 honapos fiunal milyen? Norm. vagy magas? Spanyol viszonylatban magasnak szamit de az itteniek mind toporodottek. Kép

Nem mertem a mai homet de szerintem tegnap volt pe. volt akcio es szerintem valami ment be is, de nem akarom elkiabalni. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Mi is ekkorák vagyunk kb.KépTeljesen normális.
(Ruhából mondjuk már 92-s kell,de az nem mérvadó.)

Húúú,de izgi lesz a ciklus vége!Kép

Nálunk velem van a
hiba,leginkább.Akarok,gyereket nevelni,dolgozni,tanulni.ráadásul ezt mind egyszerre.Kép

Egyéjszakás kapcsolat ,nálam válóok!Ezt apa is tudja.(ha én lépnék félre,akkor is beadnám a válópert)

KépKép

KépKép
okr

Tontica: Hát nálam nem férne bele egyéjszakás kaland... és a férjemnél sem... végülis ezért vagyunk házasok... nem?Kép

Persze ez vérmérséklet kérdése és a lényeg szerintem az hogy mindkét fél u.úgy gondolkozzon erről (ld. elég gáz, ha a férjnek belefér az egyéjszakás kaland -és ezt az opciót le is hívja - míg a feleség otthon rágja a kefét, hogy ugyanmár merre kóricálhat szerető férjecskéje Kép)

Ja és ez szerintem csak akkor férhet bele (elviekben - csakis és kizárólag ha a pár mindkét tagja egyetért vele) ha nem templomi volt az esküvő... ld. nem vagyok vallásos, de ha már templomi esküvő akkor semmi félrekacsintás...
csakegysokadnick

Sziasztok!
Először is köszi a jókívánságokat. Igyekszünk minél előbb meggyógyulni, bár nem könnyű a köptetőt belenyomni a manókába.

Felháborító a kismamák tájékoztatása ovit illetően.
Vissza szeretnék menni dolgozni április végén, május elején. A múlt héten be szerettem volna iratni a kisfiamat vagy bölcsibe, vagy oviba. Nem tudtam. Beni 3 éves lett márciusban, ezért a bölcsibe már nem veszik fel, viszont az oviba sem nyert felvételt, mivel évközben nem vesznek fel gyereket (kivétel, ha tavaly májusban beirattam volna a picurt - erről persze akkor senki nem tájékoztatott. Most marad a magánovi, ami hihetetlen sokba kerül (így nincs értelme dolgozni), vagy a fizetés nélküli szabi szeptemberig.... KÉsz vagyok!!! Kép

Félrelépés téma: Ha félrelépne biztos meg lenne az oka rá, leülnék vele és megbeszélném vele, hogy mi a gond a kapcsolatunkban, ha nem jutnánk dűlőre, jobb a szakítás. Minek szenvedni egy rossz kapcsolatban.

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Húúúú de béna vagyok....
Természetesen 5 napon át 2*1-et kapok be a Norcolutból.

Okriszti! Ezer köszi a linkért!Kép Rátaláltam a rám illő részletekre.

Egyéjszakás kaland? Jó a téma!Kép Még szingliként belefért, de mivel elpároztam, ez már nem téma.

Viszont - pont tegnap került szóba otthon - nem biztos hogy a jelenlegi pasival/csajszival fogjuk leélni az életünket. Mert bármi megtörténhet....
Rossz, és jó dolog egyaránt.

uff: B
beebeey

Hát nálam a félrelépés azt jelentené, hogy vége a bizalomnak... tehát nem tudnám megbeszélni a dolgot aztán nagylelkűen begbocsátani... én most a férjemet bárhová nyugodt szívvel elengedem, fel se merül, hogy aznap este tényleg koncertje/próbája van-e pl. Vagy most ha minden jól megy talán elmegy zülleni az egyik barátjával néhány napra külföldre... ha egyszer is félrelépett volna, nem tudnék benne megbízni... (vagy fordítva... ha nekem néhány napra külföldre kell mennem 1-2 kollégával vagy mondjuk céges buli van stb.)

Szerintem a bizalom egy iszonyú érzékeny dolog, ha egyszer megsérül, akkor annak annyi... nem hiszem, hogy össze lehetne foltozni... (én nem tudnám... de szerintem a férjem sem...)
csakegysokadnick

Kriszti
Én a bölcsivel jártam hozzád hasonló módonKép
Egy évvel előre kellett volna beíratni,amire nem is gondoltam,hiszen szeptemberben menne először.Tehát pont évkezdésre.Kép
A magánbölcsit is próbáltam volna,de ott sincs hely,egy évre előre írnak be.Kép
Szörnyű!!!!

KépKép

KépKép
okr

Csakegy
Detto- félrelépés ügyben

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszti, Junkó! Megy a drukk!! Én is fő csápoló voltam abban a témában, hogy a hőnek 37 felett kell lenni és cicinek feszülnie kell és akkor van baba! Hát a 37 feletti hőnél, már kezdek meginogni! Sőt, sztm nem is bizti, h kell hozzá, úgyhogy hajrá!!!! CSajok!!

Egyéjszakás! No comment!

Csakegy! sztm jól tetted, hogy bevetted!

Tontica! Édi-bédi a pici!!

Kamilla! sztm. igenis lehet olyan korán pé! Főleg, ha clostis vagy!! (bocsi most nem emlékszem)

Este megyek uh-ra! Szorijjatok! Sztm még nem volt repi! Mai hő 36,3 (ebben a cikl. nem is volt alacsonyabb).
Vendég

Ildi
Nagy drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++
El ne felejts megírni az eredményt!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti: en is mindent akarok egyszerre es lehetoleg azonnal!!! A paromat az oruletbe kergetem ezzel, o meg engem a "boven van meg idonk"-el. Kép

Felrelepes: hat nem is tudom, ha en lepnek felre tutti azonnal lebuknek mert egyszeruen leolvasna a kepemrol Képha O lepne felre az attol fugg hogy miert, hogyan es kivel? Kép Elmeletben szerintem meg tudnek bocsatani, gyakorlatban meg nem probaltam. Kép

Kriszti: most mi lesz? Kép Tenyleg nagyon gaz az ovi/bolcsi kerdes Mo-on!!!

KépKép
KépKép
tontica

Persze, h megírom! Sztm olyan fél nyolc felé jövök! A nyálkahártyára nagyon kíváncsi vagyok, mert szedtem az aspirint, meg egy hete tömöm a joghurtot, úgyh remélem lesz eredménye!
Vendég

Tontica
A gyakorlatban sztem működne!Kép

Ildi
A viagrás kúpra rákérdezel?(nyh függvényében)

KépKép

KépKép
okr

lanyok erdekes tema.

Jelen pillanatban barmelyikunk felereol a megcsalas egyenlo lenne a szetvalassal.
kesobbiekben nem tudom.Az az erdekes hogy a baratnom nek is ugyanez volt a hozzaalasa a dologhoz addig mig meg nem csalta a parjat.Azota az egy "megbotlas megbocsathato" allasponton van.
hm..kivancsi lennek ha forditva tortent volna mit mondott volna.

Kép
monyoka

Ildi!

Várlak/unk este a hírekkel. Szuperszónikus pukkanásra kész tüszőket vastag mnyh-t kívánok. Kép
Én is úgy csápolok, ahogy te. A viszonylag magas hő már megvan, de a cickófeszkó...hát semmi. Kép

Beebe!
Fél háromra húztam, az órát, hogy akkor kelek dolgozni-persze nem keltem föl-de a hőmet azért megmértem, na annyira azért nem voltam álmos. Utána pedig ujjongva merültem boldog álomba még egy órára.

Monyó!
Köszi, de veled/tek mi a helyzet?

Kamilla!
Sztem se késtetek le semmiről.

Tontica!
De jöjjön neked is. (a baba)

j.
Vendég

Nem a dokimhoz megyek, de ha vékony lesz, akkor igen rá fogok kérdezni, majd, ha elemzi az eredményeket!Sajna sztm vékony lesz, mert a 9. cn.-en barnáztam, és az eleve a nyálkártya épülési zavaraira utal! Kép
Vendég

Ildi
Én is barnáztam még a 9.napon,és 12 mm-s lett a nyh-m,igaz a 17.cn-re.
Te most hanyadik napon vagy?

KépKép

KépKép
okr

Mi mukodne a gyakorlatban? A megbocsatas? Lehet hogy velem van a baj de en nem latom olyan nagy bunnek azt ha valaki egyszer megkivan valaki mast es megteszi es nem akarja feladni ezert a hazassagat.
Nem tudom ertheto-e, en ezzel az eggyel szeretnem leelni az eletem mert most mar nem csak rolunk szol a tortenet hanem a kozos gyerekunkrol is, az O eleterol, az O biztonsagarol de ha mar vagy 20 ev utan nincs az az oltari nagy I love you es kivancsi vagyok valami masra vagy O es megegyezunk akkor szerintem jobb megtenni mint feladni egy hazassagot.
Ismerek nyitott hazassagban elo hazaspart es jol megvannak. Kép
Ezzel nem azt akarom mondani hogy belemennek csak nem vagyok az a nagyon megbotrankozos fajta a felrelepes ugyben. Kép

Na most lehet lekiabalni a fejem vagy megteriteni. hihi

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
"Elmeletben szerintem meg tudnek bocsatani, gyakorlatban meg nem probaltam."

Erre én:
"A gyakorlatban sztem működne!"

Nekem a házasságról az a véleményem,hogy bár a gyermek a gyümölcse,de a gyerek miatt együttmaradni hülyeség.Attól,hogy elválik két ember,még apa,és anya marad.A gyereknek meg jobb elvált szülőkkel,mint boldogtalan ,de házas szülőkkel.
Nem akarlak megtéríteni,sem lekiabálni.Különbözőek vagyunk,különböző véleményekkel,és ez így van jól.

KépKép

KépKép
okr

tontika.en is direkt irtam az Egyenlore szot.Egyenlore nem akarok mast.lehet hogy tobb ev elteltevel en is igy gondoloom mint te.
szerintem semmi rosz nincs abban ahogy gondolod.
Most keptelen lennek megbocsajtani a paromnak mert meg szerelmes vagyok,lehet kesobb ahogy halvanyul a szerelem megbocsajtanek.nem tudom.

junko.semmi izgi.A hom egy helyben toporog.36,6-36,5.kivancsi vagyok megy e feljebb.

Kép
monyoka

16.cn-en vagyok! Igen nálad így volt, de nekem elmúlt a mensi, és elkezdett épülni a nyálkahártya és akkor volt pecsét! Szóval sztm. ha még nem múlik el a mensu akko még ahhoz tartozik, viszont nálam 5.nappal az utsó mensis napra már épülési zavar van! De ez asszem, majd jó stimuval kiküszöbölhető.

De sokat rágódtok ezen a témán! Mostmár akkor szólok: Tontica lehet, h igazad van, de ha mindenki így gonolkodna mi lenne?!Kép. Az lenne a normális, ha mindenki kiélné magát, már a házasság előtt, és csak akkor kezdene gyereket gyártani, meg házadodni, ha már a párjára tud koncentrálni.És rájött, hogy ő az igazi és nem akarja elveszíteni, holmi kufirc miatt! Lehet újítani a pároddal is, extrém helyek, eszközök és máris új lesz, nem kell ahhoz más! Lehet, hogy néha mérgesek vagyunk egymásra, meg összekapunk a párunkkal de azért szeretni kell őket! Ha nem így van akkor meg váltani.
Vendég

tildi.es mivan azokkal akik nem eltek ki magukat?pl,en.sexualisan csak egy pasi volt a paromon kivul.
en pont akkor akartam kielni magam mire jott a parom.akkor 18 eves voltm.

Kép
monyoka

Tlidi: remelem semmi ilyen epulesi zavar meg negativum nem lesz!!! Drukk!!!!!!!!!!!!
Tobbet nem ragodok a teman, sok raeros idom van azert gondolkodok hulyesegeken Kép na meg azert mert bika vagyok, mindig es minden korulmenyek kozott a biztonsagra torekszem es a jovo minden kis rezzeneset meg akarom tervezni hogy ne erjen semmi varatlanul. Kép

Kepzeljetek a baratnom is PCO-s, nem is tudtam rola. Viszont sokaig szedte a fogamzasgatlot, egy-ket honapja abbahagyta es azota is rendszeres a menzije, jelentheti ez azt hogy a fogigatlo helyrehozta a gondot?
Mondtam neki hogy hallottam par dolgot errol a betegsegrol es lehet hogy egy kicsit nehezebben fog teherbeesni, azota kitalalta hogy o most babat akar Kép aztan ha rogton osszejon engem fog majd szidni. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Monyoka: en sem eltem ki magam Kép bezzeg a parom ... ket feleseg, millio baratno (nem egyszerre). Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Nekem is rendszeres volt 1-2,sőtt 3 hónapig a mensim fogigátló után!
Sztem nem fog szindni,örülni fog!

KépKép

KépKép
okr

Hát igen! Sajna ez így van, az ember nem tudja, hogy mikor jön az igazi! És ha korán akkor így jár! Nem tudom Monyó, hogy mi van!! Szerintem nem éri meg félremenni! Persze,ha jön valami észvesztő dolog, akkor nem igazán lát az ember reálisan és képes megtenni! És ezt a férj is megérzi szerintem. Ezért mondtam az elején, h no comment. Nehéz dolog ez. Egyébként szerintem ez a nem jön össze a gyerek szindróma is megviseli a dolgokat! Ilyenkor hamarabb képes félrenézni az ember! És sok házassag ilyenkor megy tönkre. Mert ugye ilyenkor az ember belegondol abba, hogy mekkora észveszejtő szerelem kéne a gyerkhez (tudjátok a térdremegés, szívdobogás mikor meglátjuk Õt)és én úgy gonolom, hogy ilyenkor olyan hormonok szabadulnak fel a tesben, hogy szinte tutti, hogy összejön a gyerek! És néha elgonolkodunk azon, ha nem ő lenne a párunk, lenne szívdobogás stb... és rendbe lenne a ciklusunk. Mert, hogy ezen depizünk, h nem jön össze csak mélyebbre taszít minket a gödörben. Hú de belementem a témába! Mennem kéne teraszt sikálni. Küldjetek már el!!
Vendég

De lehetseges hogy ez "magatol" meggyogyuljon?
Irhatna ide O is, majd szolok Neki. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?