Új privát üzeneted érkezett!

Tiko!
Biztos nem fognak semmit taláni, a múlt hónapban volt egy kis kavarás hogy nehogy már egyszerű legyen az élet, de most sínen vagytok hidd el nekem.
Hát igen .... fital vagyok, de már három éve vágyunk egy baba után és ilyenkor nehéz elfogadni azt hogy még "ráérünk" gondolom érted mire gondolok.

Seszi!
Ezek nagyon nagyon jó hírek. Örülök, hogy végülis túl van rajta és találtak megfelelő anyagot. Akkor most ebből ment a fagyiba és ebből lesz a lombik?
Párodnak mielőbbi gyógyulást kívánok. Kép

Kép

Fanni!
Neked már megy ma a repesztő nem?????

Edina!
Jó volna tudni rólad is hogy hogy állsz a ciklusban. Remélem minden jól alakul és hamarosan visszakapod a manócskákat. Kép

Megyek nézem a Megasztart

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko!

Krizsa dokihoz "járok". NA jó, szóval még csak egyszer voltam, csak adom itt a tapasztaltatKép A nagy csodálkozás a hangomban vegyül a megkönnyebbüléssel, örülök, hogy van még némi "esélyem" hormonbomba nélkül...
A tüszőrepesztés és az inszemináció között van szünet? Mennyi?

Kiscsillag!
Mi az a "babatapi gyógyi"? (Bocsi biztos ez már megint egy százszor feltett hülye kérdés..)Nálunk, -bár még ezt a most végzett hormonvizsgálati eredményt nem tudom-, úgy tűnik velem nincs gond, tehát gondolom, én is Chlostilbegitet fogok szedek újra. ÉS persze bízunk benne, hogy a nagy pillanatban a "srácok" majd belehúznak!!
Amúgy hogyan kerülhetek rá arra a kis sorstársi táblázatra? (Némi vigasz, ha hasonszőrű csajok között látnám a nevem..Kép

Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!
Bocs, hogy bepofátlankodok, de régebben én is sokat irogattam ide.
Szekrénypakolás közben találtam 16 ampulla progesteron injekciót. Ha valakinek szüksége lenne rá, ingyen átadom, nekem már nincs szükségem rá.
Elérhetőségem: adrivolcz@yahoo.com vagy 30/9777077
Üdv
Adrienn
audrey

Lois!
A tüszőrepit ha megkapod mondjuk szombat este akkor hétfőn inszem. Kép

Audrey!
Nagyon kedves vagy hogy felajánlod a szurikat. Neked ha jól emlékszem egy kislányod van ugye! Sok boldogságot hozzál. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Igen, tegnap megkaptam a szurikat, ma pihi, NINCS TÖBB SZURI Kép és holnap reggel h8-ra megyünk a leszívásra. Már szúrkál az oldalam, gondolom szép nagyok lehetnek a tüsszencsek.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lois,
elnézést hogy a babásból szólok hozzád, de szerintem, ha van rá esély, hogy inszemmel sikerüljön és Clostyra is nő 1-2 tüsződ (inszemnél úgysem szoktak többet, hiszen nem cél a többes terhesség!), akkor az nagyon jó, ha ki tudod kerülni a hormonozást. Kép Ennek örülni kéne. Ugyanis a hormonbomba az csak egy szükséges rossz (lombikoknál), sem rövid, sem hosszú távon nem szereti ezt az emberi szervezet!

Próbálkozóknak küldöm tavaszi energiával telített drukkjaimat! Várjuk az utánpótlást a babás topikba!!! Kép

Norka (28+2)
s_norka

Zsebi!

Köszi a bíztatást, csak az a baj, hogy a barátnőm példája van előttem és szegénynek mindig találtak valamit, húzódik a dolog nála.
Amúgy nem arra gondoltam, hogy "ráértek", mert mindenki ezzel a szöveggel jön amúgy. Arra gondoltam, hogy hozzám képest fiatal vagy, engem eléggé idegesít a korom is. Most nem azt mondom, hogy vénlány vagyok, de ahogy telnek az évek ez is egyre jobban idegesít. Kép

Seszi!

Ezek nagyon jó hírek, gratulálok! Örülök, hogy túl vagytok rajta és a párod ilyen jól viselte! Akkor nektek is beindul végre. Kép

Lois!

Zsebi már válaszolt helyettem, csak megerősíteni tudom. Esélyed midenképp van sok hormon nélkül is. Igaz, hogy nekem nem sikerült, de az ismeretségi körömben van, akinek igen. Úgyhogy csak pozitívan!

FAnni!

Nagyon ügyes vagy, hogy így tudsz hatni a tüszőcskékre. Kép Majd ha ott tartok, akkor fogom kérni a tanácsodat. Kép
Holnap gondolok rád és a tüszőcskékre és hogy sikerüljön a randi.!!!

Lányok!

Nekem az előző stimuról maradt suprefact és gonal-f is. De nem tároltam hűrőben, mert a Kaáliban azt mondták, hogy nem kell. Szerintetetk azt használhatom most majd?

Szép vasárnapot mindenkinek!!!

Tiko

tiko

Loislane Kép
A táblácskába kerülésért Zsebikéhez kell fordulnod, de biztos betesz nagyon szívesen! Kép A repesztő szuri és az inszem között kb. 36 órát kell várni. Tehát 2 nappal elötte este kell beadni. És ennyi. Kép Babatapi a sárgatesthormon meg progeszteron emelés miatt kell, szóval babatapi. KépKépKép Hogy jól megtapadjon a kicsike!! Bizony! KépKép

Megyek, mert még nincs ebéd, ez az óra tologatás teljesen félrevezet. Kép Aztán megyek pihenni, mert reggel óta a jobb oldali petefészek körül szurdogálást érzek. Kép Mi lehet ez? Volt valakinek ilyen érzése?? Kicsit aggódom!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Tiko!
Akkor ezt a kort témát le is beszéltük egyformán gondoltuk, hogy igen igen fiatal vagyok... Náltaok pedig nem kell a kor miatt izgulni lesz baba hidd el nekem. Van itt egy pár "idősebb" lányzó akinek elsőre úgy sikerült mint a pinty. Kép Ne aggodj nem lesz az uh-n sem semmi baj én durkkolok neked. Én most tudod milyen állaáspontra helyezkedtem talán neked is bejön. Csak a mának élek. Nem foglalkozok azzal, hogy mi lesz ha nem jön meg mi lesz ha megjön lesz-e elég tüsző vagy sem. Sikerül-e vagy sem. EGyszerűen élek és mindent a legszebb színben látok aztán ha majd nem lesz elég tüsző akkor fogom ezen "idegesíteni" magam. Próbáld meg te is.
Eddig mindenen már előre idegeskedtem és rájöttem ez sem nekem nem jó sem a környezetemnek.

A Suprefactara nekem azt mondták ha fel van bontva (mert rá van írva hogy utána x napig használható) akkor is lehet használni amíg olyan színű mint a víz. A Gonalt nem tuodm nekem az soha nem maradt meg.

*!
Ne aggódjál ez jelenthet nagyon angyon jót, egyszer meg kell neki ágyazni odaben hát most pont ezt teszi. Te csak pihenjél egy nagyont és bíztasd hogy kapaszkodjon. Kép

Kép

Lois!
Beraklak a táblába csak írd meg a benne lévő adatokat. Kép Loisa, Krizsa doki. ennyit tudok. Kép
A feltétel hogy rendszeresen kell írni, mert a többiekmár tudják, ha "igazolatlanul" vagy sokáig távol akkor kiveszlek. Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Ez az álláspont jó, csak egy baj van vele: ahogy közeleg a lombik nem lehet betartani. Kép Amúgy igazad van és meg is fogom próbálni, csak ismerem magam és attól, hogy nem beszélek róla az agyam mégis állandóan azon jár. Nem is tudom, hogy ezt hogy lehet elkerülni. Megpróbálok nem panaszkodni, nyavajogni nektek, de nem ígérem, hogy sikerülni fog. Kép
A gyógyszerekre majd rákérdezek a drnőnél. Remélem azért fel lehet még használni, annyival is kevesebb lenne a gyógyszer ktg.

*!

Ne aggódj, nem hinném, hogy bármi gond van, azt is jelentheti, hogy dolgozik a pocid.

Tiko

tiko

S_norka!

Én nagyon is örülök!!!!! Mert ugyebár elszánt vagyok marhára, mint itt mindenki, de azért a hormonkezeléstől(a durvábbik fajtától), azért parázok rendesen.

Kiscsillag!
Köszi a választ, megint okosabb lettem, már persze ha ez még fokozható...Kép És ez a babatapi, valami bogyó, amit szedni kell a tesztig? Amúgy nagyon szorítok Neked!!! Te töröd közvetlenül előttem az utat!!!Kép

Zseboroszlán!
Igen, igen, igen!! Én is rajta akarok lenni a táblánKép
Szóval ez vagyon én:
Név: Loislane
Intézet és orvos: Kaáli-Krizsa doki
Életkor: 29 Kép
Ok: kiskatonák miatt (valószínűleg)
Hányadik: 1.Inszemináció
Punkció, inszem...: Április vége (valószínűleg)

Asszem, minden megvan, köszike, tündér vagy!!

Loislane, aki már mindjárt teljesjogú tagKép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szép napot mindenkinek!
HAzautaztunk a szülemhez a hétvégére, most jöttünk vissza. Igencsak lefárasztott a dolog, az egész családom vagy beteg, vagy sz.r hangulatban van. Leszívták az összes energiámat.Kép

TikoKép
NAgyon sajnálom, hogy hiába vártál rám!Kép Nem írtam meg, hogy hazautazunk. Most már itt leszek, nem megyek sehová.Kép

ZSebiKép
NAgyon örülnék, ha találkozhatnánk! KépÉN délután 3-ra megyek! Te mikorra? Ezek szerint indul a "móka"?

KisKép!
Már csak egy hetet kell kibírnod a tesztig. Hogy bírod a várakozást? NAgyon drukkolok, hogy kétcsíkossal a zsebedben menjél már 3-án a dokidhoz!Kép
Nem volt még meg a "népszámlálás, majd csak ápr. 12-e körül lesz. NAgyon remélem, lesz minek örülnünk!Kép Köszi a drukkokat!Kép

SesziKép
Gratulálok a "jó anyaghoz", és a hős férjedhez!
Kép
NAgyon profin viselhette a dolgokat! MEgérdemli az extra-kényeztetést!
NAgyon örülök, hogy végre ti is indulhattok!Kép

FAnni, KAvicskaKépKép
Holnap itt a nagy nap!Kép CSak semmi izgalom, minden rendben lesz, hiszen ilyen sokan szorítunk nektek! Ezerrel mennek a drukkok!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

ZSuzsiKép
Kimaradtál az előbb!KépKép
NEked is szorítok, hogy jól bevackolják magukat a picurkáid!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Szia Kép HÁt akkor ez nem volt valami jó hétvége Kép de most már itt vagy közöttünk, úgyhogy minden OK. Kép
Sajna esik az eső, pedig eddig olyan jó idő volt. Kép

Fanni, Zsuzsi, Kavicska! Kép

Nagyon várom a híreket és drukkolok mindenkinek!!!

Tiko

tiko

TikoKép
Nekem is nagyon fáj ez az eső.
Kép
Én nyári születésű vagyok, és mint ilyen napelemmel működöm. Mindent tisztábban, és pozitívabban látok, ha süt a nap.Kép
HAmburgban nagyon hideg volt és sok hó, így nagyon örültem az itthoni tavasznak, mikor hazajöttem. Ez most nem tetszik annyira.Kép De a jövő hétre 15-20°C-ot ígérnek.KépKépKép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Hát szerintem ezzel a napsütés dologgal mindenki így van, függetlenül attól, hogy milyen évszakban született. Főleg egy ilyen hosszú tél után. Hamburgban nem lehetett valami kellemes, legalábbis az időjárás szempontjából. De azért én annak örülök, hogy már nincs olyan hideg. Kép

Most néztem a táblában, hogy neked is a 2. lombik lesz. Az elsőnél mi történt?

Tiko

tiko

TikoKép
Az első lombiknál végül is minden jól ment, csak épp a vége lett szomorú.Kép
Szóval 11 tüsszencskéből 11 petikét szívott le a doki. Ebből 8 volt érett, ennyit termékenyítettek meg ICSI-vel. 7-en (a kis gonoszokKép) indultak osztódásnak, de sajnos csak elég lassacskán. A 3. napon (dec. 23-án) kaptam vissza belőlük 3-at, egyet 6-, kettőt 4-sejtes állapotban. Sajnos a többi annyira kis sejtszámú volt, hogy nem fagyasztották le őket.Kép

Remélem a mostani lombiknál majd kicsit fürgébbek lesznek az embrikéink. Talán a kiskatonák is többen lesznek, de legalábbis jobb minőségűek. Ebben bízom most nagyon!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Nekem 4 petikém volt, amiből 3-t kaptam vissza, de azt nem tudom, hogy hány sejtesek voltak.
Nagyon drukkolok, hgy jól alakuljon a lombik. Te milyen szurikat kaptál?

tiko

Tiko!
Nyugodtan panaszkodjál ezek igazából nem is panaszok, mert ezen mindannyian átmegyünk. Nem tudom nekem meddig jön be az csel, de egyenlőre működik, azért is írtam le hátha neked is segít. Kép De természetes hogy az ember nem tudja telejsen kikapcsolni az agyát. CSak tényleg jót akarok neked mert én az elmúlt két évet úgy csináltam végig, hogy minden nap szinte minden percét ez töltötte ki és egy idő után tényleg nagyon fel tudja emészteni az embert, de szerencsére rátaláltam az én talpmaszis nénimre és sikerült ezeken a dolgaimon változtatni, egyedül nekem nem sikerült volna. Kép

Louis!
Már elkészítettem a táblát az előbb, csak akkor nem csatoltam, de most átmegyek javítom és a köv. frissítésnél már minden adatod pontosan szerepelni fog. Ugye elnézed nekem?????

Borsi!
Sajnálom hogy nem alakult túl jól a hétvége. Kép
Én 1/2 4-re szóval szerintem fogunk talizni!!!!!! Kép Hát hogy mennyire indul a móka még nem tudom egy biztos számolunk, beszélünk és meglátjuk. Kép Ti már kezdtek is?

Borsi, Tiko!
Engem egy "vigasztal" ebbe az esőben, hogy olyan igazi tavasz illat van odakint. Itt Újpesten nem olyan vészesen esett tényleg olyan tavasziasan.

Kép
Kép
Kép

Úgy érezm egy kis tavaszi babaeső ráfér a csapatra! Ilyet szeretnék látni!!!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

tikoKép
Nekem gonal-f-t és decapeptylt kellett párhuzamosan szúrnom 4 napig, aztán már csak a gonalkát. Majd az utolsó 2 napon még Menopur is ment. HA jól emlékszem, 10-11 napig szuriztunk. Illetve nem én, hanem a párocskám.Kép
Kép

Neked mások voltak? VAgy más ritmusban?
Ugye jól rémlik,hogy te már voltál konzin? Nem is kell mást megcsináltatnod, csak a középidei UH-t? Semmi vérvétel, vagy hormonszintmérés?

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!
Vérvétel megy ilyen mindenféle papír akkor kell új a dokiknak ha eltelt fél év. Kép
Neked kellett előtte fogigátlót szedni nem?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSEBIKEKép
Ennek nagyon-nagyon-nagyon örülök! Akkor biztosan találkozunk majd!!!
Kép
Előző nap majd megkonzultáljuk ki miben lesz, és akkor biztosan nem megyünk majd el egymás mellett!!!Kép
Az már mindenképpen nagy lépés, hogy elmész konzultálni a mágussal.Gondolom sokat számít majd az is, hogy ő mit fog javasolni. CSak bátran előre!Kép
Hát, mi már nagyon szeretnénk kezdeni. Remélem, a következő ciklusban majd indulhat is a dolog. De persze ez majd csak ott fog eldőlni.

Mellesleg egy ilyen esőért én is sokkal inkább lelkesednék!Kép
Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi!

Értem mire gondolsz. Nekem eddig szerencsém volt, igazából nagyon nem is keseredtem el, hogy nem sikerült, az okát nem tudom. És ez a 3 hónap is nagyon gyorsan elszállt. De majd a sokadik lombiknál már lehet, hogy én sem így gondolom ( remélem nem lesz ilyen).
Sztem a Borsi hormonvizsgálatos vérvételre gondolt, erre én is kíváncsi vagyok, mármint, hogy néznek-e hormon szintet.

BOrsi!

Nekem úgy volt, hogy 24 napig szedtem a fogi gátlót, utána 2 nap suprefact, 2 nap suprefact és gonal, 2 nap gonal és ennyi. Azért kérdeztem hogy mit kaptál, hogy olyan sok tüsződ lett, nekem meg csak 4. De az az érdekes, hogy inszemeknél semmit nem kaptam csak chlostyt és akkor is 4-5 tüszőm volt. Igazából ezt nem is értem.
Nem voltam még konzin, ápr. 3-án megyek Uh-ra és konzira. Úgyhogy akkor már okosabb leszek.

Tiko

tiko

Borsi, Zsebi!

Én is akarok talizni veletek!!! Lehet, hgy megleplek titeket a Kaáliban Kép Mit szóltok hozzá? Kép Nagyon közel lakom hozzá. Kép

Tiko

tiko

ZsebiKép
Igen, nekem fogigátlóval indult a dolog tavaly november 19-én. (Milyen rég volt már!) A beültetéstől, vagy az előző leletek dátumától számítják a 6 hónapot? Bár végülis mindegy, szerintem még benne vagyunk mindenképpen.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!
A leletek nem lehetnek régebbiek hat hónapnál főleg az altatás miatt, de a rákszűrés 1 évig jó. Kép Igazából nekem hormont soha nem kért kötelezően a doki, de én szorgalmasan viszem mindig magammal. Kép

Tiko!
Én bene vagyok talizhatunk. Szerintem én is végzek 4-re nem tudom Borsinak van-e kedve megvárni, de utána akár dumcsizhatnánk a Kaálin kívül egy kicsit. Vélemény. Én egyedül megyek apa most nem jön.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

TikoKép
Én nagyon örülnék neki!!! CSinálunk ott egy topiktalit?Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Zsebi!

Oké, akkor ezt még megdumcsizzuk!!!

Most elteszem magam holnapra, fáj a fejem.Kép
Jóéjt mindenkinek, holnap jövök!

Tiko

tiko

Borsi!
REndben, az előző üzid. nekem kimaradt. Akkor este egyeztetés. Kép Csak ha esetleg én még nem érnék oda míg te jössz és közben engem behívnak megvársz? Egy másik lánnyal beszéltük meg annó hogy talizzunk és pont akkor is egymás után időpont volt egyeztetve és pont elkerültük egymást. Remélem ezúttal nem lesz kerülés. Kép De ha megadod a mail címedet küldök magamról képet és akkor 10000 %-ék hogy megismersz. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebi, TikoKépKép
Szerintem pontosítsuk majd 4-én a részleteket. De én előreláthatólag ráérek már délután, nem megyek vissza a melóba. Tehát Zsebi meg tudom várni míg végzel. KépÉn is egyedül megyek, mert a párom holnaputántól már dolgozik, és nem igazán kéne egy egyszerű konzultáció miatt máris meglépnie bentről.Kép
HHUUURRRRÁÁÁÁ!! Én már alig várom, hogy személyesen is találkozzunk!!KépKépKép

Borsi

Borsi
borsókás

Tiko!
Szép álmokat és remélem emúlik a fejfásádos.
Te raktad fel a múltkor azt a kis képet hogy hogy állsz a ciklusban? Mi is az elérhetősége nem találom. Kép

Borsi!
Hasonló okok miatt megyek egyedül. Én igazából mindig egyedül megyek ha nem történik semmi extra. A dokim néha meg is kérdezi ilyen bátor vagyok-. EGyszerűen imádom ezt az orvost. Kép
Jó lesz ha meg tudsz várni remélem hamar végzek. Kép Én is várom már hogy talizzunk. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko!
Közben megtaláltam. Kép Meg van itt minden csak keresni kell. Kép

Borsi!
Te is elmentél aludni? Várok még egy kicsit és ha igen akkor én is megyek, addig tusolok egyet. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Megjöttem a fürdésből, ezek szerintm indenki elment aludni én is így teszek. Holnapra nagyon szép napot mindenkinek!!!!

Kavicska, Fanni!
Nektek extra mega drukkok mennek remélem minél több tüszőcske fog holnap világot látni. Utána szép osztódást nekik. Kép

Kiscsillag!
Már egy héten belül vagyunk innen kezd lassan telni az idő, de mi itt vagyunk veled és fogjuk a kezed, sikerülni fog. Kép

Zsuzsi!
Lassan a Te manócskáid is megágyaznak fogynak a napok nálad is. Drukk hegyek mennek. Kép

Edinám!
Nem tudom Te hol tartasz, de én nagyon szorítok neked, ha tudsz gyere várunk.

Szép álmokat!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebiKép
CSak a párom akart utánnanézni valaminek a neten, addig én elmentem fürödni, meg hajat mosni. De most már itt vagyok.Kép
Itt vagy még?

BorsiKép

Borsi
borsókás

ZSebiKép
Ahogy látom, épp egyszerre írtunk. Elmentél aludni?

Borsi

Borsi
borsókás

ZsebiKép
Jól elkerültük egymást!Sebaj!

KAvicska, FAnniKépKép
Gondolok rátok holnap. Szorítok, hogy minél több petike legyen, és jól sikerüljön a randi a kiskatonákkal!Kép
GYertek majd mihamarabb a hírekkel!Kép

Jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Jóreggelt!

Csak gondoltam indulás előtt beugrok!
Fanni már biztos úton van a cél felé.Nemsokára meglátogatom Fannit. Kép
Mi most indulunk mert 10-re kell mennünk.Bár csak 50 km,de hétfő reggel......a 6-os on.....sebaj pénteken begyakoroltuk a menetet.1:45 perc volt.
Puszi mindenkinek!
Jövök majd ha hazaértünk.
kavicska

Kavicska! Kép Fanni! Kép
Csak azért ugrottam be, hogy drukkjaimat küldjem nektek!!!!!!! Ügyesek legyetek, lányok! Várom a híreket! Kép

Seszi
seszi

Jó reggelt Lányok!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám, most olvastam vissza péntek du. óta. Itt vannak a hasamban a picurok, hihetetlen érzés. Sőt, az egész transzfer nagyon jó volt, (tudjátok, nekem az elsőnél nem volt)
Azt nem is írtátok, hogy meg lehet őket a mikroszkóp alatt nézni. Fantasztikus élmény volt az is.

Fanni, Kavicska

ahogy kinyitottam ma a szemem, az első gondolatom azt volt, hogy már úton vagytok és nemsokára túl lesztek rajta. Veletek vagyok, és kíváncsian várom, a beszámolót, hány sejtet sikerült nyerni.

Norka

Köszi az infot, amit írtál. igazad van. nem a tüszőben volt, hanem az a valami endometrium volt, de a doki az UH-n még a punkció tüszőnek nézte. tudnál nekem email címet adni? szeretnék neked valami érdekeset írni, amit a dokival dumáltam az elzáródással kapcsolatban, erről még régebben mi leveleztünk.

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi, a mail címem: sari.nora@axelero.hu

Icsilyaaaaaa!!! Tudsz Unique-ről valamit????
Tegnap du-n is voltam ügyeleten a szülészeten, mert kipottyant belőlem egy adag nyákcsomó, de hála égnek, nincs semmi baj, méhszáj zárt. Na csak annyi, hogy éppen szültek bent a legközelebbi szobában, és hallottunk is ezt-azt, Unique-re gondoltam...

Norka (28+3)
s_norka

Kavicska, Fanni!!!

Gondolok rátok és drukkolok!!!

Zsuzsi!

Örülök, hogy jól vagy és ilyen pozitv hangulatban! Pihenj sokat, küldöm a babaragacsokat ++++++++++++++++++++++

Tiko

tiko

Tiko
küldtem emilt!

Kép
zsuzsi73

Sziasztok lányok!! Kép

Először is
Fannika, Kavics Kép
Juhééj!!! Ma van a NAGY nap!! Kép Drukkolok nektek nagyon, de nagyon!! Aztán tessék jönni mesélni!! Juj, de izgi! KépKépKép

Zsebi, Tiko Kép
Köszönöm a megnyugtatást. Remélem tényleg akkor vackolta be magát a picur!!! Kép Utána aludtam egy nagyot és minden rendben van azóta! Kép

Lois Kép
Igen a babatapi egy gyógyszer. Vasárnapig kell szedni ha két csíkos leszek akkor tovább, ha ne adj isten nem Kép akkor abba kell hagyni és rá 1-2 napra megjön, ha nem jön meg akkor vérvétel. Kép Valahogy így, jó bonyolult! Kép

Borsi Kép
Nagyon nehezen viselem a várakozást! Kép És ahogy Zsebi mondta most kezd még csak lassabban telni.

Zsuzsi Kép
Te hogy vagy? Hogy bírod a várakozást? Érzel valamit? Mit kaptál babatapinak?

Nekem a gyomorsavam határozottan nőtt. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag

én nem kaptam semmit babatapinak. te mit kaptál? mi a gyógyszer neve? amúgy nem érzek semmit, mármint bármire utaló jelet, viszont a tudat, hogy ott vannak bent, nagyon-nagyon jó érzés.
hát, én is attól tartok, hogy nagyon nehezen fog eltelni ez a 2 hét, tegnap szerencsére rövidebb volt egy órával a nap Kép
nekem azt mondta a doki hogy 3-4 litert igyak naponta, napi 4 liter ásványvizet sikerült eddig meginni már három napja.
táppénzen vagy amúgy?

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép
Én kaptam. Mindjárt hozom a dobozt és írom is a nevét. Kép Na, a neve: duphaston (babatapi). Kép
Rövidebb 1 órával, tényleg, erre nem is gondoltam! Kép De jó! Kép Igen tp-n vagyok. Te nem?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat!
12 petesejtem lett Kép, holnap 11-kor telefonálok, hogy siekrült a randi.
Miután ilyen sokan lettek, ha jól feljődnek, csak pénteken kapom őket vissza.
Sajnos a derekam viszont jól megfájdult. Előre szóltam, hogy derékbeteg vagyok és óvatosan tegyenek át az ágyra és oldalfekvésbe. Így is tettek, de ettől függetlenül jó szarul vagyok. Remélem, péntekig helyrehoz a Metypred, meg valami fájdalomcsillapító.
Elvileg holnap dolgozni akartam, mert ma szabin vagyok... de ha továbbra is fáj a derekam, akkor inkább maradok itthon.
Kavicskával nem találkoztam, nyilván már fönt volt, mire én letámolyogtam.
Majd még benézek, csak most muszáj ledőlnöm.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

hát ez csodálatos eredmény, ebből biztosan lesz rengeteg fagyibaba is! Annyit gondoltam Rátok, jó, hogy ilyen hamar már jelentkeztél is!!! De tényleg, csak ennyi ideig kellett ott maradnod? a progeszteron szuri helye nem fáj még?

Kiscsillag

én nem vagyok táppénzen, de én itthon dolgozok, és most nem nagyon erőltetem meg magam.

Kép
zsuzsi73

Fanni Kép Kép

Nagyon ügyi vagy!!! Gratulálok, biztos szépen megtermékenyülnek és elkezdenek osztódni. Kép
Nagyon hamar hazaértél.

Zsuzsi!

Válaszoltam ám Kép

Tiko

tiko

Sziasztok!

Nagynehezen beértünk (50 km-t 3,5 óra alatt tettünk meg.
9 petesejtem lett.Holnap telefonálok,és szerda vagy csütörtök a beültetés.
Köszi a drukkokat!Nagyon hasznosak voltak!
Megyek aludni,mert keresztbeállnak a szemeim.
Puszi!
kavicska

Kavicska, Fanni!
NAgyon nagyon ügyesek voltatok. Drukk hegyek mennek a kicsiknek, hogy minél többen legyenek. Holnap várom a híreket. Kép

Zsuzsi!
Biztos te is kapsz babatapit. Utrogestan hüvelykúpot szoktak a lombikosoknak nagyrészt adni vagy hozzá egy kis progneszeron injekciót.

Olyna jó hogy ilyen szép idő van. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?