Sziasztok!
Nem ismerek magamra,ked óta nem írtam
Teljesen kész vagyok,Viki 3 napja nagyon nyűgös,alig eszik,sokat sír
2 napja hőemelkedése van,ma este pedig lázas volt,de adtam neki kúpot most estére,előbb néztem minden oké vele.
Tuti,hogy a foga jön,de hogy mitől lázas?Más tünete nincs,ha keddig nem javul a helyzet akkor lemegyünk a doktornőhöz.
Na de nem panaszkodni akartam már megint!
Rita
elhiszem,hogy elég ciki volt a helyzet,amikor összetálálkoztatok az ismerősödékkel a lépcsőházban
Lola,Angi
A választás joga a fiúk között úgyis a Vikié lesz
de azért aranyosak vagytok.
Lola
a micimackót a Viki tortájára itt a neten láttam,lerajzoltam,majd a rajz ott volt mellettem és úgy rajzoltam át a tortára.
A krémje kakaós vajkrém volt,kívűlről persze csak síma vajkrémmel vooltam be,majd erre rajzoltam a macit és színeztem ki vajrózsákal,amiket kinyomóval csináltam.
Remélem,hogy elég érthető voltam
A tészta pedig vizes piskóta volt.
Nem mi akarunk venni nagyobb lakást,hanem az egyik szomszédom anyukájáék.
Mi ma voltunk Kertvárosban két házat megnézni kíváncsiság képpen,de lehet,hogy jobban jáunk anyagilag,ha építkezünk,mert az legalább új lenne é olyan mint amilyet mi szeretnénk,nem ilyen 50 éves felujított vagy nagyon lelakott./16 és 18 M ft volt
/
Hugi
Viki is pont ilyen mint a Virág,hogy mikor sétálni megyünk minden érdekli,csak aludni ne kelljen,egyre ritkábban alsziik el séta közben.
Jól néz ki a tapéta,biztos az összkép is csini.
Lívia
ha Viki péntekig meggyógyul akkor a babaklubba visszük a mondókákat,ha mégsem akkor majd egyeztetünk.
Édes a Timi ahogy koncentrál
Milyen tornát csinálsz?Otthoni kazira vagy eljársz valahova?
Lilla
igazi kis kópé a Dávid
Anno engem is vonzottak a virgcserepek,ahogy anyuék mesélték
Edit
Szívesen segítettem,én is köszönöm a könyvet,majd igyekszem elolvasni.
Nem lesz egyszerű ha a fiúk szemüvegesek lesznek,mert úgyis a másiké lesz érdekesebb
Dávid is szemüveges?
Angi
voltatok kangoo-n?Mennyi 1 alkalom?
Réka
egyszer majd eljöhetnétek a babatalira,kár hogy ilyen messze vagytok
Majd máskor is szívesen elküldöm a talis képeket,így legalább egy kicsit részesei lehettek.
Megint felébredt a Viki,milyen éjszakánk lesz?
((((((((((((((((((((((
Puszi mindenkinek,sziasztok:ERika és Viki