Hello Csajok,
Angyal,
tegnap már nem tudtam írni. Megjött, hát ez van...jobb, mintha vasárnap jött volna meg. Szerintem felhívhatnád a dokidat, hogy késett, és reméled el fog múlni...szóval amit egy ilyen vizsgálat leginkább felsodor, az a méhnyálkahártya, akkor meg tudod mi van...Szóval szurkolok, hogy elmúljon addigra, de ha még egy kicsi maszat marad, akkor szerintem jobban jársz, ha nem mész hétfőn. Jobb ilyenkor szólni, mint hétvégén, vagy aznap, csak hogy tudjon róla a dokid.
Béna semmi esetre sem vagy, miért is tehetnél erről? Okrisztinek igaza van, kevés meglepetést tudnál okozni egy nőgyógyásznak.
A csikíta azért pl ilyen lenne.
Odett,
sajnálom, jobbulást.
Kamilla,
gratulálok a "peteüzemedhez".
Még ma is célt lehet érni.
Julcsi,
azért van bőven minek örülnötök! Szurkokok, hogy a közeljövőben apa kucorogjon egyedül a szaunában. Te játszhatsz odakint a kutyussal.
Minden tiszteletem a bogyószedőké, aloe iszogatóké! Nem semmi!
Tegnap megjött a kanapénk, király, fel is avattuk! (Ha herpeszem nem lett volna, akkor meg teljesen is.
) Szürkés szövet, L alakú, ággyá alakítható, de összecsukottan is jól elhemperedünk rajta.
Kriszta,
képeket nem tudok küldeni, semmi digitális gépünk nincs. A fényáteresztő függöny is hasonló színű lesz. Veszünk még számítogép asztalt, mert a honyhaasztalon van a gép...
, tvállványt vagy -szekrényt, valami nagyon színes nagy darab szőnyeget. Apóséktól kapunk egy csomó képet a falra, felhozzák a kiságyat, a pelenkázóasztal/komód ikeás lesz, kiválasztottuk a gyerekszobafüggönyt is, síma fehés+piros alapon színes állatos sötétítő. Szóval hirtelen lesz minden...mert eddig azért elég minimál.