Haho!
Amit múltkor kihagytam:
Rayo
Nekem is ki kellett müteni a két also bölcsességfogamat. Azt ajánlom, még a meleg beállta elött csináltasd meg, utána mihamarabb jegeld és amennyire tudsz, most fogat uj fogkefével. Ha gondolod, priviben mégijesztgetlek (ehhez nagyon értek), de itt nem borzolnám a kedélyeket
babatologatos-kirándulos tali: igen-igen-igen, én nagyon szeretném! Bár nem tudom, kinek mennyire elérhetö pl Normafa, de én Margitszigeti sétában is benne vagyok (nekünk+Krisztáéknak ez közelebb lenne, bár talán nem annyira szép, mint Normafa)
Csucsu
grat a fogakhoz, jó hogy nyügi nélkül jött ki!
Brigi után szabadon: "állati kérdés":
Nekünk 1 kutyusunk van, kerti kutya, tehát a lakás tabu neki. De mi is "bemutattuk" Nándit és Brigiékhez hasonlóan Figo kutya is jön bujni a babakocsihoz, Nándi meg hatalmasakat kacag.
Egyébként nekünk is csak 9 hósan jött az elsö fogacska, azóta már 4 van
Kkry
Isten éltesse sokáig a leányzót
Ana
Igen, én szeretnék homokozót csinálni, persze csak egy egyszerü, 4szögletest, és csak annyira lesz extra, hogy lesz kis padka a szélén, amire rá lehet ülni + OSB lappal lehet majd letakarni.
Zuramnak tegnap leszedték a fél körmét, mert mindig benött a nagylábaujjánál. Meg is lézerezték, szegény ma nagyon fáj neki, megyek is ápolgatni.
Pusz