Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom milyen sokáig fenn voltatok.
Csodaszép reggel vanKép

Milyen sokan olvastok minketKép Nem is gondoltam volna. Köszönjük, hogy most előbújtatok, jót tett a lelkünknek.

Nikinozso, TöltikeKép
Annyira jó, hogy így nyilatkozott az életet adóKép

Matiba én láttam a képeket, írtam is, hogy milyen sokat nőttek a fiúk.Kép

Kelimoni
Tényleg igazi kis törpicsekKép Milyen jó az új sapi.

Tuzsi, Angyalka és AKI ÖRÖKBEBABÁRA VÁR VAGY MÁR ÉDESANYA, ÉDESAPA: Írjatok, várunk Titeket szeretettel.

Tegnap beszéltem Kizsóval és megtámogatott pár jó ötlettel a talival kapcsolatban. KöszönömKép
Nagyon jó ötlet (már megint a hasunkKép) a virsli főzés. Mivel második szomszédban lakunk ki sem hűl még átérünk vele. Csak az még a kérdés kinek mekkora pocija van?Kép Mit gondoltok felnőtteknek számítsunk 2 párat, gyerkőcöknek 1 párat?
Készítek egy táblát, ki mit tudna vállalni.<!--attachment: Ki_mit_hoz-391654.doc*mime_msword.gif*application/msword*35.8**Ki+mit+hoz%2edoc --><center><pre>
Kép
Ki mit hoz.doc (35.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Szép vasárnapot mindenkinekKép
Süni
Kép
süni_renóca

Toltike gratulalok es nagyon szoritok ÁDÁMKÁHOZ!!!!!!!
móncsi3

Tölti! Annyira szuper lehet most nektek, legyetek nagyon boldogok! A szülés is szenzációs lehetett, nagyon nem bánnám, ha Lili születésénél ott lehetnék, ha már Marcinál ez nem jött össze.

Tegnap miután olvastam a napi termést nem nagyon tudtam elaludni... Átmentem Marcihoz és odavittem kettőnk közé, kicsit ölelgettem, puszilgattam, simogattam. Jó volt, hogy most ott aludt mellettem! Persze reggel mikor felkelt és az első szava mikor rámnézett az volt, hogy "teherautó", nem volt őszinte a mosolyom.. Kép Tegnap kapta egyébként és annyira örült neki, hogy lehet, hogy még azzal is álmodott. Az egész életem Róla és a még meg sem született kislányomról szól, mi a fene lennék, ha nem ÉDESANYA. Basszus! Kép

Legyen szép napotok!! Kép Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok ÉDESANYÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is olvasótok vagyok. Nekem van egy 17 hónapos kisfiam, hála a Jó Istennek, és a Kaali intézetnek. Hosszú, küzdelmes évek után, sikerül lomikkal.

Regisztráltam, mert nem tudom szónélkül hagyni én sem szilvike drága hozzászólását.
Felháborító amiket írt, hogy lehet valaki ennyire lelketlen és GONOSZ?????
Könnyen dumál, hisz gondolom hipp-hopp még az egyetemi évek alatt valaki teherbeejtette, húúúú de büszke lehet rá, micsoda édesanyadKép

Igen is mindannyian ÉDESANYÁK vagyunk!
Sokszor szökött már könny a szemembe a hozzászólásaitok olvásasása közben, és nagyon izgultam mindenkiért!

Nagyon garatulálok Töltikének a picike Ádámhoz!!!

Persze mindenkinek a gyerekeihez, gyönyörűek a babák!!!

Puszilok mindenkit, és főleg azokat a gyönyörű csöppségeket!

Sziasztok!

Zsuzsi és BalázsbabaKép
zsuzsóka1970

Sziasztok!
Örülök, hogy többen is kimondtátok véleményeteket helyettem is. Engem is felháborított Szokesz, de szerintem tényleg nem kell vele foglalkozi, és a többi hasonló beszólással sem, hiszen az a céljuk, hogy megbántsanak bennünket, hát ne engedjük! Mi ennél sokkal erősebbek vagyunk, nem?
Segítséget kérnék: Márkot ápr. 5-én operálják, a szemét műtik. Ha esetleg van valaki, aki már esetleg túl van hasonló operáción, írja meg, hogy mire számíthatok: altalás utáni állapot, meddig tart a nehéz időszak, stb. Annyira félek!
tuzsi

Lányok, gondoltam benézek , szokásos hétvégi hsz.-ket elolvasom, aztán mehet a nap.De mi történt itt???

Valamit azért köszönhetünk Szokesznek. Előbújtak nagyon kedves olvasóink... Kedves Edit 73, Picipötty, Galandrin, Dori_Bp, Rita 77, Ruszlána,Zsuzsóka, de jó tudni, hogy olvastok minket, és szerettek erre a topicra kattintani. Azért örülök, mert biztosan tudom, hogy vannak olyan szülők, akik a gyermekeiket toleránsabban fogják nevelni.Köszönöm lányok!!

Amikor a Gólyamese kapcsán szóltam hozzá az Indexen már akkor láttam, nincs értelme vitatkozni, mert nagyon sokan vannak, akik nem értik, vagy nem akarják megérteni, ha valaki élethelyzete bármilyen formában eltér a megszokottól.
A megszokott alatt nem csak a mi helyzetünket értem , sajnos. A másság elfogadása gyerekcipőben jár, és vannak emberek (nem is kevesen , sajnos) akik úgy gondolkoznak, mint Szokesz. Mindenkinek szíve-joga, mit gondol, ám ez egy speciális témára "szakosodott" fórum, nem feltétlenül kell itt leírni az eltérő véleményt.
Nem kell mindenkinek egyetértenie velünk, én nem várom el, az emberek véleménye lehet nagyon is különböző.
Másrészt azt gondolom hasznos volt, mert tudnunk kell, IGENIS VANNAK ILYEN EMBEREK IS. Tudjátok, hogy hívom őket? LEVEGÕEMBEREK.
LEVEGÕEMBEREK, mert engem nem érdekel a véleményük, nem háborít fel... hidegen hagy! (Sokat gyakoroltam...)
Az út amit választottam, az én utam. Ezt biztosan tudom, soha még nem voltam annyira biztos másban az életem során, mint ebben.Szilárdan hiszem, hogy ennek így kellett lennie, így kell történnie.
Ezért nem érdekel, mit irkálnak össze, vagy beszélnek, vagy gondolnak mások!

Tuzsi, milyen szemműtét. Egy kedves barátom kisbabáját fogják majd műteni (3 hónaposan), nagyon érdekelne engem is ilyen tapasztalat.

Jiny, én sem használtam ki minden lehetőséget! Ezt eldönteni szerintem nem könnyű!Gondolok rád, és gyógyulj!

Angyalka, szia! Mi érdekel, mindenben segítünk. Papirelintézésben azt hiszem én vagyok a rekorder (6 hét).. szívesen segítek.

Matiba, a fiúk és Te is nagyon helyes vagy!!

Tölti, a legklasszabb dolog történt veletek, mióta fórumozok! Nagyon jó, gratulálok, gratulálok....

Siminéni, kineveztek? Ez nagyon jó! Gratulálok. Szandrának hogy megy a vers?

Kép
Kép
ggabszi

Tuzsi!
Mi baja van a szemének a kisfianak? Nekem már kétszer műtötték. Volt kancsalműtétem, de nem altatásban. Utána egy kicsit érzékeny a szem, de a cseppek segítenek. Olyan volt utána a szemem környéke, mint akinek behúztak. Az egész műtétbe az érzéstelenítő injekció a legkellemetlenebb, de mivel Márknak altatásba csinálják, talán nem fogja érezni.
Töltike!
Nagyon várom a képet a kicsi Ádámról!

Napsugaracska!
Reggel olvastam a hozzászólásod és potyogtak a könnyeim. Akkor döbbentem rá, hogy tulajdonképpen egyformán érzek veled. Az a kisbaba akit mi kapunk az életadóktól, valóban egy CSODA, egy KINCS, egy AJÁNDÉK!
A másik, minket mielőtt ÉDESANYÁVÁ válnánk nem kevés szűrőn engednek át. Hisz, pszihológiai vizsgálaton esünk át, vizsgálják az anyagi helyzetünket, a lakáskörülményeinket. Ezek után mondják csak ki azt, hogy alkalmasak vagyunk az ÉDESANYASÁGRA.
Amikor Marcus meghalt, sokáig hibáztattam magam, hogy rámbízták ezt a picurkát és én nem tudtam megőrizni az életét. Sokkal nagyobb felelőséget érzek irántuk, mint néhány ismerősöm akik csak spontán váltak ÉDESANYÁVÁ. mert mindenki ÉDESANYA aki gyereket nevel, csak az anyaság súlyát ki igy, ki úgy fogja fel.
Én boldog vagyok, hogy két gyönyörű gyermekem van, akikkel kölcsönösen imádjuk egymást. Nem azt mondom, hogy én mintaanya lennék, mert biztos van amit más, másképp csinál, de ösztönösen próbálom őket a legnagyobb szeretetben és békességben nevelni, hogy boldog és kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak.
simineni

De, hogy ne csak ilyen fenkölt dolgokról írjak. Tegnap apa rendberakta a bicikliket. Az én törpillám, meg közölte, hogy őneki mostmár jó az én nagy bringám és egyből ki is próbálta. A frász kerülgetett, hogy mikor fog beborulni az árokba, de nagyon ügyesen ment vele.
Így!Kép
simineni

na sziasztok !

Látom még nem nagyon csillapodtak a kedélyek Kép
De köszi minden olvasónak a bátoritást és megértést KépKép:
Én megmonodm őszintén nem az Édesanya megkérdőjelezésén kaptam fel a vizet mert azt láttam a Blikkes fórumon hogy ebben mindenki meggyőzhetetlen . (ugyismondhatnám begyöpösödött véleményt formál a dologról nulla tolerenciával ) , hanem a kérdésén a biológiáról . (le sem írom )
no mindegy elment reméljük .
REmélem Nikinozsónak igaza van hogy az életben is ők vannak kevesebben KépKép

Nikinozsó
Nem válaszoltál az sorszám jó hír ???? vagy toljam még az évvégét kicsit jövőre ????

Tölti én nem vagyok a listában küldenél nekem is képet Ádámról ???? és Diti -től sem kaptam KépKépKép

naninga @fibermail.hu
naninga

Sziasztok Lányok!

Kedves Szilvi nevű ( nem is tudom, ember? ) a lakóhely szerinti topicba, a Belvárosi kismamákhoz is ír, tök véletlenül futottam össze a laza hozzáállásával. Olyan szívesen bemásolnám a hozzászólását, amivel minket megörvendeztetett. Csakhogy lássák az ottaniak, kivel is van dolguk.

KépKép
KépKép
kelimoni

Megkérdeztem, hogy aludt a drága! Köszi Kelimoni!
Bennem is lassan lecsillapodik az oroszlán!!!Kép
Kép

Kép
rayo

Sziasztok!
Töltike közeli ismerőse vagyok, remélem, nem haragszik meg, hogy "idepofátlankodok". Ádám miatt olvaslak most Titeket, bár Tölti gyakran hív és ír emailt, de minden érdekel.
A nagylányom most lesz 2 éves, a kicsi most fog születni, vagyis Ádámmal majdnem egyidősek lesznek.
Olvastam azt a rosszindulatú hozzászólást és gondolkoztam rajta. Talán Tölti is megerősíthet, hogy a mi kapcsolatunkban mindketten anyukák vagyunk. Kit érdekel az édes szó? A lánykáink a korkülönbség ellenére nagyon kedvelik egymást, örülnek, ha találkoznak, lassan majd összenőnek. Eredetileg is sok közös kinti programot terveztünk a jó időre, és ezen Ádám érkezése sem változtat, 4 lurkóval megyünk játszóterezni. :-)
Talán egy különbség lesz, de ez bárkivel előfordul, reményeim szerint én szoptatni fogok, de ahogy elnézem Niki kötődését Töltikéhez, semmivel sem másabb, mint a kislányomé hozzám, vagyis ez aztán nem lényeges...
Tehát adott két anyuka, 4 lurkó, és ki tudja, Ádám még lehet a mi leendő kislányunk udvarlója is. :-) És ha így lesz mi biztosan Töltikét és a párját fogjuk a szüleinek tekinteni, nem is tudnék mást mondani: mint Töltikém: gratulálok a kisfiatok világrajöveteléhez!!!!

Kívánom mindenkinek, hogy átélhesse, milyen egy gyermek szülőjének lenni, anyukájának, apukájának!!!!!
naty77

Tölti! Én nem kaptam képet!! Kép Nagyon várjuk!!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Én szintén nem örökbefogadó Édesanya vagyok, de én is olvasgatlak titeket egy idejeKép
Ildi_ko által találtam ide, Õ gimnáziumi osztálytársam volt, és érettségi után is tartottuk a kapcsolatot. Mindkét Gyermeke születését megkönnyeztem! Nagyon örültem a boldogságuknak és annak, hogy Vivien és Bálit ilyen szerető Szülőkhöz került!

Olvasgatásaim közepette újabb ismerős névre bukkantam, bár Õket nem személyesen, hanem csak közvetve ismerem, de az Õ történetük is nagyon közel áll hozzám, most született meg Ádám fiukKépKép

És tegnap felkerült egy kép, ill. kettő amelyen megintcsak azt fedeztem fel, hogy kicsi a világKépKép
Ha nem haragszotok este tennék fel egy képet, biztos Õ is ránkismer, addig legyen titokKép

Van még egy pár olyan dolog, amiért annyira Veletek és a Gyermekeitekkel érzek együtt: Édesanyám egy nevelőotthonban dolgozott, sokszor hozott haza hétvégére gyerekeket onnan, volt barátnőm is ott, sajnos a sok költözés és Anyu munkahely váltása elsodort minket egymától, de most elhatároztam hogy megkeresemKép Volt olyan is, aki az Én Anyukámat hívta meg az Anyáknapi ünnepségre az iskolába!!!
Talán ezek így együttvéve alakították ki bennem azt az értetlenséget, amit Szilvi hozzászólásakor éreztem...

Simimeninek igaza volt, hogy Ti csak úgy lehettek Édesanyák/Szülők, hogy ha arra alkalmasnak találnak Titeket! De a nem örökbefogadó Szülőket nem szűrik ilyen módon és ez sokszor nagyon szomorú dolgokhoz vezet...

Nagyon szorítok továbbra is a VárandósAnyukáknak, és Kívánok nagyon sok örömöt és Boldogságot az összes Édesanyának!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!!

Lányok! Most elég nagy a felfordulás épp csak egy kávé erejéig tudok ide ülni. Átrendeztük a házat, összeszereltük a kiságyat , mossuk vasaljuk a kis ruhákat stbstb.. megpróbálok képeket küldeni amint tudok..

Ma reggel már hívtam a kórházat. Ádám jól van.. Szépen eszik. Épp az ujabb adag kaját követelte hallottam a "balhét" a telefonba.:-)
Ugy hiányzik. Mindig ott jár a gondolatom..

Naty: köszönöm:-)

Kép

Kép
töltike

Lányok!! Mentek a fényképek!! Aki nem kapott sikítson:-)

Kép

Kép
töltike

Tuzsi!

A Lakóhely szerint Eger topikban találsz egy hozzászólást szemműtéttel kapcs., egy egri anyuka vitte fel decemberben a kislányát Pestre, mert árpa volt a szemén és műtötték. Itt részletesen leírja, hogy mi volt műtét előtt illetve után. Pontosan: archív, 2005.december 05. Bnéhtimi

üdv: Pötty
picipötty

Tölti!
Köszi a képeket!

MInden "újnak" Üdv és puszi!

Lányok!
A héten nem leszek netközelben, mert jönnek a mesterek hozzánk és a konyhát teljesen felújítjákKép MI addig "elköltözünk"Kép Hétvégén jövök!!!!
De hogy ne hiányozzunk annyira, megmutatom, mit tud a kisasszony tegnap óta:

Kép

Kép

Kép
rayo

Naninga! Nem találom az email címed. Írd le légyszi és már küldöm is a képeket:-)

Kép

Kép
töltike

Töltike!
Köszönöm a képeket. Gyönyörű az a kisfiú, és Nikike, hogy simogatja. Tündériek.
Rayo!
Gratula Reginek a felálláshoz. Úgy látom nagyon élvezi. A konyhád biztos szép lesz egy hét múlva.
simineni

Sziasztok!

Töltike! Megkaptam a képeket, nagyon tündéri Ádám, és ahogy Nikike simogatja öcsit, hát elszorult a torkom, olyan édes! Kép

Rayo! Nagyon szép kislány Regi! Gratula a felálláshoz! Kitartást a felújitáshoz!

Siminéni! Ügyesek a bringásaid! Kép

Pocakpacni! A két sorból rájöttem, hogy rám, ránk gondoltál, de mivel nem irtál magadról sokat, megnéztem a profilodat. Egyből rájöttem! Kép Örülök, hogy itt vagy, gyere légyszi gyakrabban, már amennyire a 3 gyerek mellett tudsz. Biztos vagyok abban, hogy nemcsak én, de a többiek is szeretettel látnak itt! Kép

És (bár tudom és-sel nem kezdünk mondatot), hogy a többieket ne tartsuk bizonytalanságban: talán nem haragszol, ha én árulom el nekik: anyósod közvetlen kolleganőm több, mint 10 éve, és nagyon-nagyon kedvelem! Bár az az igazság, hogy többnek érzem őt, mint kolleganőmnek, tényleg jóban vagyunk. Gyerekeket puszilom!

Sünike! Ide irjuk be, hogy ki mit hoz vagy e-mailben? Én azt hiszem sütnék sütit szivesen.

További szép vasárnapot mindenkinek, még megyek egy kicsit pakolászni, bár szerencsére a vasalással már végeztem.
Vendég

Tölti oda irtam az előző végére KépKépKépKép
naninga@fibermail.hu

puszi
naninga

Naninga!

Bocsi, nem is figyeltem.. Mentek a képek.

pusz

Kép

Kép
töltike

Süni, a WC papírt bevállalom. (Elég 8 guriga?) Most ne nevetgéljetek magatokban, ez nagyon fontos dolog!! KépKép
+ 4-5 tálcát és szalvétát is hozok...és, hogy a tálca ne legyen üres... mehet a feltöltés!! Pogácsát + egy kuglófot, vagy feketeerdő tortát és üdítőt bevállalok.
Süni a virlire adjunk össze szerintem pénzt !
Légyszí, már így is annyit tettél az ügyért!!!KépKép
Többiek??

Tölti, Ádám annyira szép baba! Gratulálok a gyerekekhez.

Kép
Kép
ggabszi

Süni!
Én hozok papírpoharat, szalvétát, üdítőt. szerintem is dobjuk össze a pénzt, nem kell mindent Süninek állni.
simineni

Lányok!

Én tudnék vinni pár grillcsirkétKép Mondjuk 5 darabotKép Nem infulenzás, ígérem Kép

Vagy hülye ötlet?

KépKép
KépKép
kelimoni

Amit most irok nem azert teszem ,hogy sajnaljatok!
Anyukam meg halt 7 eves koromban , ÉDESAPUKÁM nevelt 12 éves koromig mig elnem ment ő is.Temetése napján tudtam meg hogy nem a vérszerinti ÉDESAPÁM,nem irom le mit éreztem akkor nem is az a fontos most hanem az hogy utana évek mulva valahogy szerintem ezert megjobban szeretem és tisztetlem és ez oroke igy lesz4!!!!!Nem dobot el szeretett es nevelet nem is akarhogy pedig idos es beteg volt.Szilvi kivánom érezék gyermekeid azt a szeretetet és tiszteletet irántad amit én érzek ÉDESAPÁM iránt!Móncsi3.
móncsi3

Sziasztok!

Úgy beszéltük Sünivel, hogy amit közösen eszünk meg és egy valaki veszi meg, annak az árát szétdobjuk, ha így jó nektek. Persze itt most nem a sütikre gondolok! Kép Én mondtam, hogy a kenyeret bevállalom, csak számoljuk ki kb. mennyi kell.

Amneris! Rég írtál! Remélem minden rendben! Kép

kizsó

Sziasztok!

Minden rendben! Sőt! Kép
A szüleim vannak nálunk vendégségben néhány napja, így nem igen tudtam leülni a gép elé...
Most is csak annyira volt időm, hogy jól felháborodjak - és hogy utána rögtön úrrá legyen rajtam a szuper érzés, hogy mennyire összetartó és klassz csapat vagyunk! Kép És ez a háttérből olvasgatókra is vonatkozik!! Kép Köszi mindent!

Most megyek, mert anyukámmal függönyt fogunk varrni! Olyan jó, hogy itt van nálunk! Kihasználom minden percét! Kép Kép

Pusszancs! - Amneris -

KépKép
amneris

Sziasztok

Én viszek mustárt, kockacukrot, papirtányért.
Természetesen üditőt, ásványvizet, sós sütiket.
A virslire szerintem is dobjuk össze a pénzt.

Töltike, nagyon szép Ádám. Köszönjük a képeket. Egy hét múlva már remélem otthon lesz a boldog családja körében.Kép

Kép
Kép
atan

Amneris!

Csak nem a baba szobába lesz a függöny? Kép

Süni!

Szerintem irogasd otthon, hogy ki mit ajánl fel, és hét közepe fele tedd fel a listát, hogy még mi kéne! Ha így jó! Kép
Egyébként fogtam ma a leveleteket! Én "csomagoltam" be nektek, meg még egy párat! Kép

kizsó

Sziasztok!

Gyezsu és Tölti nagyon köszönöm a képeket, tündériek a babák.Kép
Eszembe jutott, amikor a kisfiam született.Kép Milyen távoli és mégis közeli az élmény. Minden pillanatot fel tudok idézni, azt hiszem, ez örökké így marad.Kép

Simineni: Ügyi kiscsajszid van, és a képen ugye Pisti és Te vagy még?
Gergő megbarátkozott a sapival, ennek nincs kötője és így nem zavarja. Kép
Gratulálok az előléptetéshez, ez azért nagy dolog. remélem, jól érzed majd magad az új szerepben.Kép

Rayo: Remélem, megnyugodtál, abszolut érthető a felháborodásod. A lényeg az, hogy van egy gyönyörű lányod, aki megédesíti a mindennapokat. És emellett milyen kis tornászkaKép

Kizsó: Hogy vannak a lányaid? remélem, alakulnak.Kép Hátha marad a jobb idő és akkor nem lesz ennyi baci.

Boszi! Hová tüntél?

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Simineni!

Hasonlóan hozzád Márknak is kancsalság miatt operálják valamelyik szemét ( mindkettő az, így még nem döntötték el melyikkel kezdik.) Remélem jól fogja viselni a dolgokat, még csak a vérvételen vagyunk túl, de már attól ki volt teljesen. Két napja ápolom a lelkét. Azt mondod pár nap alatt csökken a fájdalma? Azt mondták, hogy esetleg a másikat nem kell operálni, ha ez jól sikerül, behúzza a másikat is a helyére. Remélem így lesz!
Az altatást hogy viselik a gyerekek? Régen hánytak utána, mint a csuda.

Picipötty!

Köszi a tippet, innen egyenesen átmegyek, és elolvasom mit ír az Anyuka.

Minden képet küldő Anyukának!
Úgy látom, mindenkinek szép gyereke van, gratulálok!

Nem tudom, korábban volt-e ez már téma, akik már túl vannak rajta, vagy elkezdték: ki mikor és hogyan kezdte elmesélni a gyerekének a születése körülményeit és az örökbefogadás tényét? Nálunk kezd aktuálissá válni. Érdekelne mindenki tapasztalata!!!
tuzsi

Sziasztok!

Rayo
Regike nagyon ügyes kislányKép Milyen bűszkén mutatja, hogy tud állni!Kép

Gyezsu
köszi a képeket Misuról, nagyon szép babaKép

Töltike
kérlek küldjél nekem is képet Ádámról, nem vagyok benne a táblázatban, de az mailom a következő: mihalyiadrienn@t-online.hu

Simineni
nagyon ügyesen biciklizik a lányodKép

Üdv az újaknak és akik olvasnak minketKép

Kellemes estét mindenkinek!

Kép
madri

Süni
pogácsát és műanyagpoharat tudok vinni, a WC papír sem jelent gondot, és csinálhatok egy nagy adag görögsalátát a grillcsirke mellé.

Kép
madri

Töltike Képet én is kéreek szépen.
Simineni milyen szép haja van a lányodnak!
Matiba hogy vagytok?Minden rendezodot?Tunderiek a gyerkocok!
GGabszinak a koszonetevel nagyon egyet ertek!
Ancsur és a tobbiek nagyon várom már a találkozást!!
Jo ejt mindenkinek!
móncsi3

Tuzsi!
Ma már olyan altatószerek vannak amitől nem hánynak a gyerekek. Biztos, hogy nyűgös lesz és nagyon nagy türelmet igényel majd tőled, ha felkel, de tényleg csak néhány nap és rendbejön.
Az első pár napban próbáld meg mesekönyvvel, játékkal minnél kevesebb ugrabugrálásra bírni.
Kérdezd meg az orvost, hogy, milyen cérnát használ. Felszívódót, vagy lesz varratszedés, mert az még nem valami kellemes. Hol műtik? Szerencsére ritkán járunk kórházba, de mindíg belefutottam, hogy csipeszt, tűt egyebeket úgy kellett összetarhálni másik osztályról, mert éppen akkor nem volt.
Szandi 4 évesen volt a Bethesdába, mert a bográcsgugyás rálöttyent, de én 4 nap után hazavittem, mert amilyen futószalagon bábuként bánnak a gyerekekkel az nekem nem tetszett. Szerencsére az unokahugom gyógyszerész és ő javasolt egy krémet amitől 2 hét alatt teljesen eltünt a bőréről minden heg. Akit érdekel majd leírom a címet ahonnan szereztem. Egy vidéki gyógyszerész bácsi készíti, de nincs pénze szabadalmaztatni, pedig nagyon jó.

Kelimóni!
Igen én vagyok az aggódó anyuka, meg a nagyfiam.
Az előléptetésnek annyira nem örülök, mert mint írtam így a gyerekektől veszem el azt az időt amivel többet kell dolgoznom. A párom, meg a főnökasszonyom erősködött, hogy vállaljam el, mert akkor egy 20 éves srác lesz és mégse haggyam már, hogy az legyen az én főnököm. Még most sem vagyok meggyőződve, hogy nekem ez jó lesz.Évekig főpénztáros voltam és tudom, hogy mivel jár mennyi plusszal és mennyire én leszek az ütköző a kollegák és a vezetőség között. Én nem az a tipus vagyok aki fapofával azt mondja a beosztottnak, hogy holnaptól nem kell bejönnöd. Bizony mikor ilyet kellett tennem éjszakákat végigbőgtem, mert nem éreztem helyesnek a döntést, de felsőbb utasítás volt. Lehet, hogy már elfelejtették, hogy kűzdöttem foggal körömmel minden emberemért, de ha nekik ez kell hát legyen.

Gyezsu!
Köszönöm a képeket, nagyon szépek a gyerekek.

Köszönöm a bókokat a kislányom nevében.
Szép napot mindenkinek!
simineni

Sziasztok!

Moncsi3! Kérlek adj emilcímet..

Madri! Elküldtem a fotókat!

pusz Tölti

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

Először is jobbulást minden kis betegnek!

Moncsi3: mi zujs veletek? Nincs semmi újság?

Töltike: Gratula Ádámhoz! Én is kaphatok képet? orokbefogado@citromail.hu

Gyezsu: Nektek is gratula!

Gilice: gyönyörűek a lányok!

Lassan hozzánk is ideérhetne már a gólya! Kép
pirinyocska

Sziasztok!

Töltike!
Nagyon gyönyörűséges a kisfiad is!!!!Kép
És annyira meghatódtam a képeken...
Mutattam a férjemnek és egybehangzó véleményünk volt: Nekünk isKép Nekünk isKép Nekünk isKép ....

Majd még jövök, cska lenne egy kérdésem:
Sajnos Norisznak már 3. éjszakája volt, hogy belázasodottKép Szombaton vittük az ügyeletre, azt mondta a doki, hogy valami vírusfertőzés lehet, teljesen egészségesnek látja különben NorisztKép
És hogy tiszta apukájaKép, olyan magas, fejlett... És annyira kiegyensúlyozott, jókedélyű, nem lát rajta semmi betegségre utalót...
És zárásnak azt mondta, hogy estére adjak lázcsillapítót...
Hát ez már a 3. este... 38,4 volt a legmagasabb hője, bár hamar észrevezsem mindig...
Ma hívom a saját dr.nőnket, mert már ez nem tarthat sokáig így...
Annyi talán az érdekes, hogy mikor belázasodott az első este, nem fogadta el a kanalas ennivalót... Tápszert, teát mindent evett, cska azt nem...
Azóta azt is eszi.
Talán tegnap 2szer kellett az orrát szívni...
Vgay lehet, hogy a sok sétára reagál a szervezete? Talán bezsedett valamit a levegőből??
Volt, hogy 3 órát is sétáltunk, mert annyira jó volt...

Mnenem kell, megyek mellUH-ra...
Majd jövök még....
(Persze most sincs semmi baja Norisznak, cska éjszakaKép )

Puszi mindenkinek!

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Napsugi: Tiszta véletlen, de nálunk szinte ugyanez történt.

Gergőnek 3 napja kicsit megemelkedett a testhőmérséklete. Nem akart enni, némi tápi és rengeteg tea.
Persze a 3 éjszaka sokszori felébredéssel telt és mi is orrocskát szívtunk.

Ettől függetlenül jó volt a kisfiam kedve, nem volt vele különösebb probléma. Amit még észre vettem, hogy kevesebb és keményebb a széklete.

Mi is nagyokat sétáltunk és arra gyanakodtam, hogy a kevesebb ruha miatt esetleg picit meghűlt. Nem köhög, mára virradóra pedig az éjszaka is rendben volt.

Na, ilyenkor légy okos anyuci Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Napsugaracska!

Nem lehet, hogy a babának 3 napos láza van? Ha tele lesz a teste 3 nap után piros pötyökkel, akkor az volt.

Siminen!

A Rókusban operálják, egy ismerős doktornő. Bízom benne, hogy megfelelő körülmények lesznek. A baj, hogy náthás lett, gondolkodom mit adjak most neki, hogy meggyógyuljon addig, és ne halasszák el az operációt.
tuzsi

Sziasztok!

Matiba: igenKép valóban gyorsan ránk ismertél, még jó is, mert nem tudtam képet feltölteniKép

Nagyon szép gyermekeitek vannak!!!!

Tuzsi: öcsémnek kétszer is operálták a szemét, szintén kancsalság miatt (több, mint 8 éve). A Mária utcai szemklinikán végezték a műtétet, sajnos a részletekre már nem emlékszem, de megkérdezhetem anyukámatKép

Napsugaracska: Az én Bálintomnak is volt ilyen, ha mára vagy holnapra összefüggőnek látszó, de apró kis kiütések lesznek Norisz testén, akkor a 3 napos lázat kapta el. Szerencsére a kiütések hamar elmúlnak és nem is viszketnekKép

Nagyon szép napot kívánok mindenkinek!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!
Tölti: Köszönöm a képeket. A gyerekek gyönyörűek! Szívből gratulálok!
Napsugi: Ha nem 3 napos láz, akkor esetleg fogacska? Mondom ezt én, mikor Hanna fogainak száma: 0. Egyébként nekünk is botrányos éjszakánk volt. Hanna 2 óránként "ébredt". Álmában visítva dobálta magát a kiságyban. Szörnyű volt, mert 5-10 percig nem lehetett felébreszteni, azán amikor magához tért, abbahagyta a sírást. Fogacskára gyanakszom vagy a diétájára. 1 hete sűrítjük a tápiját és nem kaphat semmi folyadékot. Így a székletek napi száma lecsökkent, talán a hasa fájhatott, mert repülőtartásban vissza tudtuk altatni.
Annyira örülök, hogy ennyi új tagja lett a topicnak a hétvégén! Mindenkit köszöntök!
Rayo: Regi nagyon ügyes! Kitartást, hamarosan kész az átalakítás!
Gergőnek és Norisznak jobbulást kívánok:
Hildus
Vendég

Töltike: köszi a képeket! Meseszép a kispasi! Én is akarok Ádámot! Kép
pirinyocska

Kizsó, szerintem is jó ötlet a táblázat, ha Süninek van elég energiája vezetni. A "közöskassza" remek ötlet, akkor ugyanarra gondoltunk.
A mi borítékunkat is fogtad és csomagoltad? Nagyon izgi... Kép
Lányok már jobban vannak? Balázsnak is volt egy időszak, amikor nem tudott a középfül gyulladásból kilábalni. Végül egy véletlenül felírt, drága, de nagyon jó antibiotikum segített. Amikor következő ősszel szintén elkezdődött a füles-ügy, rögtön azt kértem. Azóta semmi. Kopp-kopp.

Hildus, bírom a humorodat! Kép

Siminéni, tuti főnök leszel!

Lányok, Sukmesiről tud valaki? Teljesen eltűnt.
Sukmesi, ha olvasol minket, bújj elő!! Köszi. Kép

Amneris, olyan jó, hogy újra a régi vagy!!!

Marcianyu?????

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!
Túl vagyunk az extra rövid ebédelésen. Spenót volt és azt annyira imádja a csajszi, hogy 2 perc alatt elpusztít egy 2 decis edénnnyel.De az összes zöld színű zöldséget szereti. A másik nagy kedvenc a brokkoli.
Drága Kelimoni és Rayo!
Elolvastam,, amit a Belvárosi topicba írtatok!Olyan jó, hogy Ti ilyenek vagytok! Hogy nem hagyjátok magatokat. Nagyon örülök, hogy ismerhetlek Benneteket!
Simineni: Én is gratulálok az előléptetésedhez! Legyél büszke rá! Nagyon jó, ha valaki olyan vezető, mint amilyen Te is vagy. Igenis, azokért az emberekért, akik megérdemlik, mert jó munkát végeznek ki is kell állni.
Gabszi: Köszi! Ezt még soha senki nem mondta.
Rayo: A hímzett body-t itt redeltem: http://www.babyruha.hu
Én meg vagyok elégedve a minőséggel, nem nyúlik a mosásnál szét, nem megy a színe. És szép a kivitele is. Te hol rendelted Kelimoni?
Na, megyek, mert amíg Hanna alszik rengeteg dolgot el tudok végezni.
Hildus
Vendég

Sziasztok lányok!

A hétvégi termést csak futólag tudtam elolvasni.

Tölti! Gratulálok és szorítok, hogy mihamarabb hazavihessétek a fiatokat. Én még nem vagyok benne a táblázatban, de kérek szépen képet Ádámról a viktoria.tarczy@freemail.hu-ra.

Ildikó! Mielőtt szétküldöd kedden a táblázatot, szeretnék benne lenni, ha lehet. Köszönöm.

Süni! Én vállalom a kávé, tej cukor triót, és természetesen sütök sok maffint, és amibe kell beszállunk anyagilag.

Lányok! Nállam is felment a pumpa Szokesz kapcsán, de az a javaslatom, ha legközelebb ilyen tipusú betolakodónk lenne, ne is reagáljunk rá, had üsse meg a guta.

Üdvözlök minden újoncot, és köszönöm a véleményeteket.

Annyira egyet értek Napsugaracskával. Az ember nem találja ki 18-20 évesen, ha nagy leszek - örökbefogadok. Nekünk 10 évbe tellet mire megértünk rá. Most pedig úgy érzem, hogy szegényebb lennék érzelmekkel, tapasztalatokkal és nagyon sok baráttal, ha spontán terhes lettem volna. A lombikok kapcsán sok lánnyal alakítottam ki barátságot, ami a mai napig tart. S bár közületek Vickin kívül senkit nem ismerek, még is közelálltok hozzám. Már nagyon várom a május 20-at, hogy mindenkit megismerhessek.

Kép
tviky

Sziasztok!

Képzeljétek ma látni fogom a (leendő) fiamat!KépKépKép Este hatra megyünk a dokihoz és megnézhetem a pocaklakót!Kép Olyan izgatott vagyokKép!

Tviky
egyetértek a véleményeddel, de nem lehet szó nélkül elmenni szerintem az ilyen szokesz félék mellett. Bár vitatkozni sem lehet velük. Megváltoztatni sem tudjuk Õket, sajnosKép

Töltike
most a munkahelyről írok, de amint hazaérünk megnézem Ádámkáról a képeket! Nagyon kiváncsi vagyok rá!

Rayo
a babaneten is találtam a bélflóráról publikációt. Kicsit mikrobiológiai de érdemes lenne elolvasnod! http://www.babanet.hu/publ/probiotikumok.htm

Szép napot mindenkinek!

Kép
madri

Tölti! Nagyon köszi a képeket, tündériek a gyerekeid!!! Kép

Gyezsu! Én nem kaptam képet.. Kép Kérek szépen!!

Süni! Muffint és lekváros sütit vállalok és még ami kimarad a végén, mert most nem nagyon van ötletem. Szerintem is dobjuk szét annak az árát, amit neked kell megvenned!

Simineni! Nagy gratula az előléptetéshez!! Kép Nekem van ismerősöm az IKEA-ban, D.Attila valami főnök, de nem tudom pontosan mi, mert a kapcsolatunk a középiskolás időkből ered, most már csak néha összefutunk. Ismered? Mi van vele mostanság? Anyu mondta, hogy külföldön van..

Gabszi! Édes vagy, hogy hiányolsz! Kép Megvagyok, csak nagyon zűrös volt a hétvége. Ez a lakáseladás, házvásárlás (lehet, hogy építkezés??) kiveszi minden erőm. Egymásnak adják a kilincset az ingatlanosok én meg folyamatosan pakolok (Marci meg ellenpakol..Kép ). Lehet, hogy inkább nem is kéne elköltözni?

Amneris! Szuper, hogy újra itt vagy és kicsit vidámabb is! Kép

Lányok! Legyen már május 20!!!! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?