Sziasztok!
Vélemény először is: igen mindenről!
De HPt nem olvastam, úgyhogy nem tudok hozzászólni
.
Bocs, hogy tegnap már nem jöttem, de estére teljesen kipurcantam.
Ráadásul este elvittük Bendegúzt a dokinénihez, mert délután is belázasodott, és azt gondoltam ez már nem lehet a fogától, inkább lássa egy rendes orvos. (én nem tekintem magam annak, pláne, ha a gyerekemről van szó)
Jó is hogy elvittem, piros a torka, ugyan nem náthás, de a dokinéni írt fel antibiotikumot, meg vettem neki Cebiont, eddig még soha nem kapott, gondoltam itt az ideje a C vitamin pótlásnak.
Éjjel jól aludt, valószínűleg az esti Germicid kúptól is, reggel fél nyolckor ébredt, jókedvűen. Ma jobb az étvágya is, tízóraira alma-körte saját készítésű papit kapott, és egész rendesen evett belőle! Hurrá!
Lehet, hogy az antibiotikummal bolhára lövünk ágyúval, de inkább beadom neki, minthogy olyan beteg legyen mint mi az apjával. Most mindenesetre nem néz ki betegnek, és hogy a foga is mocorog az is biztos. Meg ilyenkor amikor a foguk jön esendőbbek minden felső légúti hurutra, úgyhogy biztos, hogy a kettő kombinálódik. Remélem ma nem lesz lázas.
Nekem a tegnapom katasztrófa volt, délután végre elmúlt a fejfájásom, de egész nap egy piritóst ettem (jó kis fogyókúra
). Ma viszont poraimból feltámadtam, és egész jól vagyok, se láz se nátha, se fejfájás.
Tünde!
Én is kíváncsi vagyok a Gastroyalra, én a Teletáltól rendelek, néha jó, néha kevésbé. Már megvannak a bevált kajáim, azokat variálom.
De lehet hogy kipróbálom a Gastroyalt, ha Neked bejön.
Timi!
Köszi az együttérzést!
Réka!
Én sem kentem soha Bendegúz arcát, és őt is annyira zavarja a napsütés, hogy még alig érte az arcát a nap, ha sétálunk, mindig vigyáznom kell, merrefele tolom a kocsit, és hogy árnyékolom a kis szemét. Persze ha már sportverzióban sétálunk majd, ha jó lesz az idő ezt tervezem, akkor elmúlik ez a jó világ, és bizony néha odasüt majd a napocska.
Nektek milyen kocsitok van?
Manka!
Neked most csak egy
.