Sziasztok Anyukák!
Ha jól olvasgatok, akkor egyedül vagyok pocakos
mindenkinek van már Babája!
Hétfőn megyek dokibácsihoz.Múltkor kérdezte, hogy szeretnék e csináltatni 4d-s uht Sotén.Azt szeretném megkérdezni nem tudjátok mennyibe kerül és mennyi ideig tart ott ez az uh?Képekért pluszba kell fizetni, vagy dvd-ért?És milyen a kép minősége?
Tudok egy helyet, ahol 9000Ft ha nem kérünk semmit, és 12000Ft 20perc dvd anyag.És új a gép nagyon jó képeket csinál.
Másik kérdésem ,most hétfőn leszek 16+1 napos, mennem kell Afp ,Hepatitis, Toxoplazma vérvételre.Ezeket védőnéni írta beutalót, hogy ne keljen Dunakesziről bemenni.Viszont ellenanyag vérvételt nem kért, pedig én B rh- vagyok,
Gergő meg A rh+.azt mondja nem kell, majd baba születésénél lesz ez fontos, ha baba is rh+ lesz ,Neki is és Nekem is ellenanyag.Hiszek Neki ,de szerintetek kérdezzem meg dokibácsitől?na de nem is ezt akartam csak ez eszembe jutott.Az afp vérvétel után a dokibá a 20. hétre küldött következő uhra.Minden könyvben a 18.hétről ínak, mint genetikai uh és védő néni is csodálkozott ,hogy 20.on küld.Megkérdezzem Doktorbától vagy nem csúszok ki az időből?
És az utolsó bocsánat,hogy ilyen hosszú vagyok ma, de érzékeny a pocakom ha puszilgatja Gergő vagy valamihez hozzáér.Meg furán bekeményedik de elmúlik, olvastam ez lehet méhösszehúzódás de ez nem nagyon korán van?Vagy baba össze-vissz lubickol és mivel sovány vagyok érzem?Nem tudom mi lehet ez de olyan kellemetlen lenne ha Adjunktus úr butának tartana, ezért mert nem tudom mi ez az érzés vagy mi ez a keményedés.Mikor lehet már érezni a csöppséget?
Köszönöm a válaszokat és segítséget.
suezika