Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Junko: hisz itt vagyok, mikor is irtam, ma de. vagy tegnap? Mar nem emlekszem de nem mentem el csak sok dolgom van ez az egyik, a masik meg hogy igyekszem nem gondolni a temara es ha allandoan a topicot olvasgatom akkor valoszinu hogy allandoan edi-bedi, tundi-bundi kisbabak lesznek elottem Kép
Amugy helyzet nalunk:
14. napon vagyok, 11.-en volt szex es nem merem a homet majd a kov. ciklusban de ma reggel kivancsisagbol megmertem es 36.8 volt ami azt jelenti hogy vagy ma vagy holnap van pe-m ami ugye megint azt jelenti hogy lehuzhatom ezt a ciklust is a vecen. Kép
Most mar tenyleg keresek egy jo kis tanfolyamot es igyekszem kikapcsolodni.
Megint olyan maganyos vagyok hogy csak na, nincs kihez szolnom, mar ugy megszoktam hogy
otthon mindig volt velem valaki utana meg itt voltak a vendegek. Nem akar senki nyaralni jonni errefele? Kép

Kaki tema: Kép
En vilag eletemben szorulasos voltam, sajna mar egy eve van egy repedes a vegbelemen es mindig csak huzom, halasztom de meg kell operalniuk es en ugy felek tole, bar tudom hogy ez egy semmiseg de megis ... Kép Volt valakinek hasonlo? Kriszti Te tudsz errol valamit?

Bocsanat lanyok, hogy nem irok mindenkinek de tenyleg nem tudom hogy most mi is zajlik itt a topikon, annyira nem tudom kovetni, bocsi, bocsi, bocsi ...
Igyekszem majd bekapcsolodni!

KépKép
KépKép
tontica

Ildi
Már kiteszed a muskátlit?Nekem van tavalyról,a lépcsőházban teleltetve.Képcsupa tetű.KépHolnap veszek vmi szert rá.Úgy gondoltam benn tartom a melegen egy hónapig,de most gondolkodóba estem.

Tontica
Hát nem tudom,mit akarnak neked operálniKépHa bereped székelésnél,az spontán gyógyul.Ha szülésnél repedtél,azt meg el kell akkor látni.Szóval rejtély ez most nekem.

Manka
Fel a fejjel,innen már sima út vezet!Kép

Bali
Én terhesség vége felé folyton hasmenéssel küszködtem.A meleg,az oedema,és nem utolsó sorban a rengeteg görögdinnye miattKép

Csakegy
Nem irigykedem a diétádraKép

Gizmixx
Jó,ha felmegy a hő!P.é. után megjövetelig tart ez a magas hő szakasz,aztán leesik,és jön a mensi.Van akinek mensi után esik le pl. Angyal,és én.
Ha meg fennmarad jó eséllyel vagy babás!!!
Magadról is írj,mi újság veled???

Angyal
Drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsóka
Gyorsan be az ágyba!

Junko
Én holnap is leszekKépDe leginkább vasárnap lehet rám számítani,mert apa melózik.

KépKép

KépKép
okr

Sehol senki???????????????????????
gizmixxx

En itt vagyok Gizmixxx! Kép

Kriszti: Kép
Berepedt egy nagyobb nyomasnal szekelesnel nem szulesnel (de majdnem ugyanolyan volt Kép ), kezeltek kenoccsel nem gyogyult be,adtak masik kenocsot attol sem es akkor azt mondtak hogy ezt muteni kell lezerrel. Kép
Valoszinu azert nem gyogyul meg mert ujra es ujra bereped az en jo nagy, kemeny ... -tol. Kép

Bali: Olvastalak a masik topikba, jol vagy? Mi a franc lehetett ez a barna lotty?

Mi lehet Pittypalattyal? Tud rola valaki?

Anyapoc: rosszalkodik a lanyod? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Gizmix! Az egynyáriakat azokat ilyenkor kell bent gondozni, napos ablak elé rakni, had nőjenek, aztán majd ki kell rakni! Majd úgyis megírom mikor kirakom őket, úgyhogy tudni fogjátok. Az évelőket pedig ősszel kell ültetni(szept-dec). Nagyon megzavartalak titeket, szóval a tulipán az évelő, egyszer ültetsz ősszel és több évig gyönyörű, hozzá sem kell nyúlni (kutyának sem Kép). CSak én elfelejtettem elültetni és most ládába raktam és bent nevelgettem, most kiraktam az ablakba, sajna ezért elég csopfadtak lesznek az idén, de amint elvirágzik, ki fogom ültetni a kertbe és jövőre már szebb lesz. Kutya nálunk is gázos! Teraszt is nem győzöm sikálni!

Kriszti! Nem érdemes vele vacakolni, ha tetves akkor vágd ki!! Én 700-ért vettem a 10 palántát az Obi-ba! Nem dehogy rakom ki!!!! csak átültetem, mert ilyen kis szarban van, és gátolná a növekedésben. Ja azt nem mondtam vettem páfrányt is!! Kép. Tudom beteges vagyok! Múlt héten meg leandert!

Baromira meg vagyok fázva!!! Kép.
Vendég

Nekem egy novenyem sincs. Kép Nagyon sotet a lakas, van valami olyan noveny ami birja?

KépKép
KépKép
tontica

Okr!
Köszönöm az érdeklődést!
Velem:
Dolgozom meg dolgozom meg dolgozom. Ha hazaérek, elég sok dolgom van otthon is tudod a házimunkát csak abbahagyni lehet befejezni, soha!!!!!!!!
Bocsi ha nem láttok semmit próbálkozom feltenni az ff-t

<!--attachment: ciklus-390862.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*4.2**ciklus%2erar --><center><pre>
Kép
ciklus.rar (4.2 k)</pre></center><!--/attachment-->
gizmixxx

Tontica! Nem nagyon! Van ami megmarad, de nem fog nőni!

Kriszti! A tetüre egyébként jó még: valahonnan szerezzél cigicsikket és áztad be vízbe és azzal kell letörölni, ahol tetves.

Én az öreglányoktól (bocsi néniktől) szoktam informálódni a virágpacon, nagyon készségesek és mindent szívesen elmondanak, ha megkérded, örülnek,h v.kivel beszélgethetnek.
Vendég

Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gizmixxx

miért rar??
Konvertáld át jpeg-be! és úgy a melléklet feltöltéssel próbáld meg!
Vendég

Kép

Teljes siker!!!!!!!!!

Köszi!
gizmixxx

Kép

Jó éjt!
Vendég

Nektek is jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!
gizmixxx

Helló csajok!

Ma 37,0 megint.

Rohanok intézni a házügyeket, délutn dolgozom akkor majd jövök.
Pusszancs.
j.
Vendég

Szasztok...

36,1

Franc... tök nagy a dilemma a Norcolut miatt...

Viszont jót tett az egy napos léböjt (OK,csak estig tartott mert este ettem valamit a metformin miatt)... végre tudtam aludni... máris jobban érzem magam... (hehe... fél napos olyan hasmars mellett, hogy azt már tanítani kelleneKép))) de 3 napig nem hiszem, hogy tartani tudnám úgy, hogy közben a férjem mellettem nyammog.... ahhoz el kéne vonulnom valahová a pusztaságba...
csakegysokadnick

Csakegy!

Mi újság a talpmaszírozás terén?
Az Aviva tornáról olvastam a topicodban,nekem ez egy kicsit Callenetics-nek tűnik (hatásos, csak könyvből alig lehet elsajátítani...)

Kép
regina3

Míg olvasgattalak benneteket, olyan aranyos kis madárka éneket hallottam, ma nagyon jó napom van, reggel óta zabálok, nincs hányinger, nincs hasgörcs, nincs fejfájás, csak jóóóóóóóó kedveem vaaaaan! És nagyon kell pisilni, meg ebédet kell előkészíteni, úgyhogy le is léptem.
Puszi Mindenkinek! Jó babásodást ezen a gyönyörű szép napon!

Kép
manka2

Sziasztok lányok! Kép

Köszönöm szépen a hozzászólásotokat.Kép Irtó rendesek vagytok!
Hőmről: ma példul 37,3 volt...
Szeretném, ha mondjuk valamelyik vírus dolgozna bennem és ezért magas a hőm.
Egy picurkát megnyugodtam ezzel a 8 cn-es pé-vel.Kép
Norcolut: szóval nekem ... hát még meghatározni
sem tom, hogy hány naposak a ciklusaim. 2004-ben
4x(!) volt ciklusom, viszont 2005-ben hajaztam
önmagam - 3x. És.... 2004-ben úgy maradtam babás,
hogy nekem 2 nőgyógyász is azt mondta: MEDDÕ!!!
Szóval 2004 augusztus. Csodás lett volna, ha...
Szóval elhalt a baba. Mai napig nemtom miért,
de ez annyira hosszú, nem fárasztalak bennetek.Kép
Szóval, elhatároztuk a párommal fél évvel ezelőtt, hogy szeretnénk babá(kat). Volt ciklusom szeptemberben, volt egy valami decemberben, volt idén januárban egy normális, és most olyan 80%-os.Kép Három héttel ezelőtt orvost váltottam.
Nem voltam hajlandó visszamenni "értcsssenmááá a szóból, hogy maga meddő" dokikhoz.Kép(
Ekkor tévedtem ide, hozzátok. Eddig olvastam soraitokat. Volt egy hormon vérvételem, egy hét múlva lesz eredmény. Bár komoly kérdőjelek vannak bennem, mert ez nem 3. napi hormon vérv. meg ilyenek.... Nem volt UH..... És a Clostibelgy után műtétet javasolt.... Szóval benneteket olvasva résen leszek / vagyok... Hormon vérvétel eredménye után, ha PCOst hoznak ki belőlem, megyek házidokihoz 5 pontos cukoros vérvételt csináltatni. B terv (ha nem PCO) még nincs.

Csak1! Te sem aprózod el...

Köszönöm hogy meghallgatásra kerültem!

Kellemes hétvégét nektek!

Elmék vírustalanítani magam. Remélem hogy vírus...
beebeey

Bocsi! Nem jó ám ha beleszorul az emberbe valami...Kép)

Csakegy! Nem értek annyira a dologhoz, de a mostani fejjel már inkább beszedném a Norcolutot helyedben.

Amúgy azért most szedtem be, mert a doki 28 nap körülire akarta kihozni ezt a ciklust.

Ami engem aggaszt ez a 35,6 körüli hő ott ciklus elején. Amikor anno babás lettem, semmi gyanús nem volt körülöttem, csak azt éreztem hogy non-stop hőemelkedésem van. No ezért parázok most!

Junkó és Okr hajrá!!! ?))

Elnézést hogy hosszabbnál hosszabban szóltam hozzá...

Bee
beebeey

Sziasztok lányok!
Nemrég értem haza, sajnos ma rossz hírt kaptam a bátyám barátnője megint elvetélt. (2) Õ is végigcsinálta a második terhessége előtt torturákat (hormon, HSG, inszem)- és sikerült aztán tegnap voltak ultrahangon behivták a bátyámat is, hogy nyugodtan nézze meg és nem volt mit nézni, és a vérvétel megerősítette, hogy elvetélt a sógornőm. Totál ki van most inmun kivizsgálásra küldik.

Lányok csak így tovább,ne hagyjátok leesni.
gizmixxx

Sziasztok!

Ildi!
Sajnos a sok munka mellett azért bőven tudok agyalni a baba témán. Most is dolgoznom kéne végre aztán itt lógok a neten.
Viszont voltunk kint az új házunkba totál szét van verve. Kicsit gereblyézgettünk és a kút mellett találam virágokat. Most bújnak ki, szerintem nárciszok. Úgy örülök neki. Egyébként olyan szép a kert csak fű van benne (de majd általam lesz virág is), egy nagy diófa, eperfa és egy fűzfa. Annyira idilli, és ott is szólt (Manka!!!-itt is csicseregnek) egy rigó a fa tetején. Már nagyon várom, hogy költözzünk.
De a baba kérdése folyton a fejemben van

Tontica!
Végül is az jó persze ha az ember nem foglakozik állandóan a témával. CSak jobb ha itt vagy. Kép

Csakegy!
Borzasztó röstellem, de én most annyira nem vágom hogy veled mi van. Most mi lesz ezeűzekl a hosszú cikluissal?

Na sziasztok, munkára fel!
j.
Vendég

Gizmi!

Nagyon sajnálom a "sogornődet". Nem lehet könnyű, nem is tudom én hogy viselném ez el.

j.
Vendég

Junko: hát én most vacilálok, hogy bevegyem-e a Norcolutot avagy sem... (+ nem tudom, hogy kéne bevenni... én 5*2-re emlékszem, de valaki 7*2-t mondott...)... egyébként meg a 65. napon vagyok... hát ez van...

(+ valaki mondja már meg léccci, miért van tojásfehérje már vagy 2-3 hete... normális, nyúlós izé... szerintem azért, mert meg fog jönni... ezért is vagyok gondban a Norcolut miatt...)
csakegysokadnick

Jo estet lanyok!

Senki sehol?
En vagyok mert edes kiskolkocem nem ohajt elaludni. Kép
Ma elmentunk meheszkedni a parommal es addig a rokonok vigyaztak a fiatalurra, egesz nap kint futkostak az unokatesoval az udvaron es igy kaptuk vissza:
Kép
Kép
Kép
Most kisfiu helyett egy voros kis rakunk van. Kép

Junko: Kép
Irigyellek a szep, nagy kertes hazatokert!!! En is szivesen kerteszkednek de az erkelyen nem lehet. Kép
Hat, igen, nem jo allandoan a baba temara gondolni mert igy a sok kudarc erheti az embert, ha megprobaljuk lefoglalni magunkat valamivel es csak ugy "mellekesen" meg babat is szeretnenk sokkal konnyebb. Kép

Gizmixx: Kép
Szegeny sogornod! Tenyleg borzalmas lehet, remelem sikerul majd Nekik!!!!

Most megyek mert apa zuhizni akar menni es rammarad a kis nyugoske.

Jo ejszakat!

Ja, tegnap este egy edes kislannyal almodtam de mar volt vagy 3 eves, hosszu haja volt es gyonyoru. Hat, igen, az elfolytott vagyak ... Kép

KépKép
KépKép
tontica

CSakegy!

Nem tudok semmi okosat mondani neked sajnos. Annyira zavarosnak látom a ciklusod, és annyira nem értek hozzá. CSak azt gondolom, jó volna ha már megjönne.

Tonti!
Hihetetlen édes ez a gyerek! Egyébként kire hasonlít? Én nem bíok rájönni.
Jó álom, aztán majd csak valóra válik.

Dolgoznom kéne így inkább gyorsan lefekszem. Kép Majd holnap hajnalban jövök, meg mérek.
Pusszancs aki még itt van, jó éjt!

j.
Vendég

Ja Tonti!

Ha látnád most hogy néz ki a ház nem irigyelnél. Kép Tiszta őrülek vagyunk, hogy belevágtunk ezt ma is többször megállapítottuk.
Viszont. Megigértem J-nek, ha megfogan a bébi rögtön veszünk digi fényképezőt. ÉS akkor majd rakok képet a házról. Jó volna ha már jövő héten vasárnap megvehetnénk. Kép

j.
Vendég

Junko:
Kire hasonlit? Kép Hat a postasra nem az biztos mert az no. Kép
Szerintem inkabb apara, szineiben viszont ram, a szeme szine detto enyem, a bore is es a haja is.
Meg talan a kicsi szaja is inkabb ram hasonlit, az arcformaja, szeme, orra papae. Kép
A Te babad milyen lesz? Olyan szep mint anya es okos mint apa vagy forditva? Kép
En egyaltalan nem igy kepzeltem el a gyerekemet mert apa fekete haju es barna szemu igy gondolni sem mertem kek szemu, szoke gyerekre. Kép

Ki az a J?
Szerintem egy babanak csaladi hazban van a legjobb helye, ott szabadon futkoshat majd a tesoival. Kép
Miert nem veszel mar most digigepet?

Ada sokmindent mond mar? Rate most kezdi osszerakosgatni a szavakat pl.: ma azt mondta hogy: hamm baba mas (a mas az azt jelenti hogy meg) vagyis: a baba meg ker enni. Kép
A lenyeg hogy en megertem. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Tontica!
Szegeny Rate,jol megpirultKép!!
Nalunk apa barna haju,barna szemu!En barna haju,barna szemu vagyok!Marci:
Kép

En azt gondoltam hogy kis barna gyermekem lesz!Na de majd a masodikKép!!

Kép
Kép
ancsa81

Van frissebb kep is:
Kép

Csak ezen nem latszik hogy milyen kis vilagoska!

Kép
Kép
ancsa81

Nahat!Most nezem csak hogy milyen nagy fiu mar!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ugy latom megint egyedul maradtam!Kép
JO EJSZAKAT MINDENKINEK!!!!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Beebeey
Miért lenne jó,ha vírustól lenne a magas hőd?

Gizmixxx
Részvétem a sógornőd miattKépKép

Junko
Én látod nem irigykedem!KépNem szeretnék családi házat,nekem szimpibb a lakás.Uis családi házban nőttem fel,és tudom,sosem lenne időnk pl. kertetgondozni.Így meg nem kellKépKépKép
Anyuékhoz meg kimehetek krumplitültetni ,ha nagyon vágynék egy kis földtúrásraKépDe nem vágyom
Hőd?????Nekem 36.9 Persze nem tudtam most az óraállítás miatt ,hogy is írjam be.Kép

Ancsa,Tontica
Gyönyörűek a fiúcskák!!!
Az én csajom is fehérbőrűKépA haja is világos barna,ezeket apától örökölte.A szeme viszont az enyém.Jó sötétbarna.(nekem gyermekkoromban fekete volt,azóta világosodott)

Csakegy
Sztem vedd be a norcolutot!Már,meg is jött volna régen,ha az első gyógyis gondolat után beszeded.
Na,persze te tudod,de én a helyedben már beszedtem volnaKép

A görbém:
Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Nekem is 36,9 és ez roppant szomorúvá tesz. Vagy szted ez mit jelent?
Álmodtam is, hogy nem sikerült és sírtam álmomban. Kicsit aggódom, mert azt hiszem nagyon meg fog viselni. De már kezdek nem reménykedni, mert hát ugye 21. cn és üresnek is rézem magam. Kép
Jó-jó nem adom még föl, de hát csak érezném!!!
Aggódom én is rendesen a kertes ház miatt. Én is ott nőttem fel, biztos is hogy rengeteg meló. Minden esetre egyenlőre csak azt bírjuk elképzelni, hogy milyen jó lesz a diófa alatt reggelizni, meg ilyenek. Aztán majd meglátjuk a panel lustulás után hogy bírjuk.

Tontica!
Hát én remélem hogy úgy lesz ahogy mondod és az apa eszét örökli. Mert J. (a férjem) olyan okos. Szépség, no hát az jöhet tőlem persze. Kép

Egyébként mi tesómmal is ilyen postás gyerekek vagyunk. Apa, anya mindketten sötét hajúak szeműek. Erre meg lett két tejfelszőke (ma már világos barna sajnos) kék szemű...mindig gyanus is volt. Kép

Hát digi gépet eddig nem akartam. Most meg egy igazán jó gépet kéne vennünk, de annyi a kiadásunk, hgy megkénen várni mi lesz a házfelújítás mérlege. De persze ha lenne bébi, nem, számolgatnánk.

Ancsa!

Marci jó nagyot változott kiskora óta. Aranyos nagyon. Miért ti is sötét hajúak vagytok?
Te hogy is állsz a ciklusoddal?

Bali!
Az elevitet ebben a hómapban kezdtem szedni. Én egyébként egyáltalán nem vagyok szorulós, csak ettől a vitaminbombától. Elág fura. Hát igen jó kilátások, de csak megéri. Kép

j.
UI. Mióta dolgoznom kell, milyen bőlére eresztem. Kép
Vendég

Junko
Mivel mensihez még irtó korán lenne,így egy tipp,hogy beágyazódásKép
Bár nálam a luth fázis 7-10 napig terjedő időszak ,így a mensi sem kizártKépPersze nálad sztem nem erről van szó!Kép

Én nem vagyok kakkuktojásKépApu sztem kopírozott,mikor készültem.Kép

Tontia
Már Ada is kezd egyszerű mondatokat alkotniKépPl. apa gyere,apa cigizik ilyenekPersze nem ennyire tisztán,hanem az ő baba nyelvénKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!
Mind a ketten ugyanannyira esélyesek vagyunk. Nagyon úgy szeretném ha mindkettőnknek sikerülne.
Meg midnenkinek persze.
És ne feledd, volt nap, hogy mindketten maradék szilvásgombócot ettünk. Na mi ez ha nem Isteni jel? Kép

Na megyek konyhabútort intézni. Egész jól haladtam a melóval. Sikerült 1 órát rákoncentrálnom. Márcsak kb 65 óra és elkészülök. Kép

j.
Vendég

Sziasztok csajok!

Csak beköszönök,és már itt sem vagyok,megyek dolgozni.Õ a párom!

Üdv:GizmixxxKép

Csak vicceltem!Kép Kép Kép Kép
gizmixxx

Bevettem... egy tabletta letudva...
csakegysokadnick

Ancsa: Kép
Nagyon szep a kisfiad, buszke lehetsz ra!!! Kép
En most mar tenyleg szeretnek egy barna szemu kisbabat, lehetoleg lanyt ugyebar! Kép

Ez most mar tenyleg beagyazodas legyen am!!! Kép
Nemsokara Ada ezeket fogja mondani: Anya gyere mar ide, vagy en menjek?! Apa, jo lenne ha leszoknal a dohanyzasrol! Kép

Junko: Kép
Mi az hogy uresnek erzed magad??? Szerintem lehetetlen megerezni egy par napos terhesseget ne is vard el ezt a termeszettol, majd olyan 2-3 het mulva fogod megerezni!!! Kép
Szerintem a 36,9 az jo, szomorkodasra nincs okod!!!

Engem is gyanusitgatnak, mondogatjak hogy; hat, ez a gyerek olyan keleties es egyaltalan nem hasonlit apara. Nem baj, akkor a szentlelektol van, micsoda mazli! Kép
A szentlelek biztos kek szemu es szoke haju! Kép

Gizmixx: Kép
Szep gyerekeitek lennenek! Kép
Amugy jo ez a hapsi, mostanaban egyfolytaban olyanokat almodok hogy ezzel meg azzal csalom a parom, szerintetek ez normalis? Nem is kell valaszolni tudom hogy nem, lehet hogy nem "buliztam" ki magam meg apa elott? Kép

Lanyok:
Ma vagyok a 16. napon es harom napja 36,7 a hom, ez nem normalis, meg nem volt pe-m, lehet hogy ma. Eddig a 15. nap volt a max.
O az en parom: Kép
Kép
A szeretoim: Kép
Kép
Es a jaketmackom: Kép
Kép
Johetnenek is ebben a sorrendben! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Csak egy gyors beköszönösére van időm + szeretném, ha módosítanátok a táblában. A ciklusnapom: 2.
Bocsi, hogy nem írtam mostanság, de nem volt netünk egy hónapig, majd megfáztunk, de nagyon.. Vírusfertőzés, csúnya hurutos köhögéssel. És még mindig szenvedünk tőle... Kép
Üdv Mindenkinek.

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Sziasztok lányok!!!

Milyen vidám itt a hangulat. Kép
A múltkor írtam, de nem tudok továbbra sem táblázattal szolgálni, mert eldöntöttem, hogy nem mérem ezekben a napokban a hőmet. Mivel már a 75 cn-on vagyok és semmi értelme. De szedem a Norcolutot, az csihol nekem egy szép kis havit. És indulhat a hőmérőzés. Azt áruljátok el nekem, hogy a havi alatt kell e mérni a hőt????

Ancsa, Tontica!
Szép legények!!!

Tontica! A fürdőkádas kép!!! Valami fenomenális. Meg is mutattam a páromnakKép Remélem nem fáj a kis bőreKép

Junko!
Én egy kicsit irigykedek a kertes ház miatt. Erre vágyom, de őszintén, amikor másfél éve lakásvásárlásra adtuk a fejünket és panel mellett kampányoltam, mert azt mondtam, hogy új házat nem tudunk venni (nincs pénz rá), ha használtat veszünk, akkor sok pénzt kell költeni a felújításra, és nem is tudtunk volna venni a városban, csak a környező városhoz tartozó települések valamelyikén. Ott meg nem akartam. Mostmár másfél év után úgy érzem, hogy igénylem a kertes házat, de mostmár várunk, aztán majd lépünk. De szerintem még 5 évet lenyomunk ebben a 63 nmes panelben. Szeretem, boldogok vagyunk benne. Már csak a baba jönne....!!!! De a PCOm miatt késik ...Kép

Kriszti77!!!
Én két hétig húztam ezt a vírusos nyavalyát. Utáltam. Már nincs semmi bajom, legalább is úgy érzem, de orrcsepp este lefekvés elött még kell. Különben nincs levegőKép

A párom eldöntötte, hogy ma nincs főzés, elmegyünk ebédelni aztán moziKép Úúúúúúúúúúúúúúúgy szeretem, de nemcsak ezért!
Kriszta!
Szerencsére ma nem ügyelKép
Neked meg jó netezéstKép

Sok puszika Mindenkinek!

Kavics
(75 cn.)

valaki kérdezte, hogy ez mit jelent. 75-ik ciklu8s napon vagyok, sajnos. Más a zárójelbe a terhességi hetét írja én a ciklusnapom szoktam...KépKép
Vendég

Húúúúú,milyen jó pasik!!!!!!!
Az enyém,csak ilyen szerényke:
Kép

Kriszti
Jobbulást az egész családnak!!!!!!!!!!KépKép

Tontica
Akkor most gyorsan fűzd meg apát,egy kis összebújásra!Hátha kiszakad,a nagy hancúrbanKépKépKép
Ada egy hete tanult ,és ismételgetett szava:Koki(csoki) imádja.Tiszta anyjaKép

Csakegy
Örülök,hogy elszántad magad!Indul egy új ciklus,p.é.-vel!!!Kép

Kavicska
Most voltunk apánálKépszerencsére negyedórányi járóföld,lassú tempóbanKép
Jó étvágyat az ebédhez,és jó szórakozást a mozihoz!

KépKép

KépKép
okr

Csakegy
Sikerült az ovuláió időpontját módosítani!Juhéééééééj!!!
Kép
Akit érdekel,hogyan lehet: Ovulation detector alatt,vagy egy rublika Tuning/Override.Ebbe be kell lépni,és át lehet írni,az időpontot.Azt is ki lehet választani lentebb,a program milyen szempontok alapján tegyen automatikusan p.é.-tKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Egyszeruen szuper a gorbed!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Csajok,merre vagytok????????????
Mindenki szundizik,vagy TV-zik?????????????????

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

Nahát, az enyém is pont így nézett ki!!!KépKépKép A görbém... A pasim nem teljesen...

Tontica!
Képzeld olyan volt, mint amikor peteérés előtt/körül van az a waterly állapot csak sárgás barna volt, de ahogy hazaértem elmúlt... De megijjedtem, mert 2 prc alatt a nadrágom is teljesen átázott. Sajnos utálom a tisztasági betét, de nem is fért volna bele... Holnap védőnő, majd csak mond valamit, bár...
Gyönyörű ez a kölök! Nem is kérdés, olyan lesz, mint a poszterpasijaid, aztán majd kiéhezett anyukák fogják csorgatni a nyálukat a fotóira...KépKép Király!Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Kriszta!
Dolgozom. Kép

j.
Vendég

Bali: Kép

Kivancsi vagyok mit mond a doki, nem lehet hogy valami fertozes? Nekem meg a waterly allapot se aztatja at a nacimat de meg a bugyimat se. Kép

A kiehezett anyukakrol jut eszembe, ferjes asszonyok Nektek milyen nehez volt megszokni a tudatot hogy mar soha senki massal ... Kép mert en neha ha belegondolok ... hat nem is tudom. Kép

Ma volt egy kis osszezorrenesunk a parommal, na nem a baba teman arrol mar okosan kussolok hanem a munka, mindig csak a munka.
A lenyeg az hogy nem tudom hogy csak figyelmetlenseg-e de neha egeszen ugy beszel mint aki nem gondol masodikra, pedig tudom hogy betartja a szavat, az tutti hogy amit o egyszer kijelent az ugy is lesz es azt mondta hogy lesz meg egy de ki tudja mikor? ...
Szoval nem tudom ... ha arra varnak hogy rabolintson lehet hogy a klimaxom miatt mar nem lehetne. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Bali
Én is utálom a betétet,akár tisztasági,akár egészségügyiKépA védőnő biztosan elmondja mi lehetett.Nekem őszintén,fogalmam sincs.

Junko
Szegény!Igazán sajnállak,hogy vasárnap este is dolgozol.Kép

Tontica
Vita mindenhol vanKépMi azért szoktunk,mert én már törnék ki itthonról,a párom meg stoppol.
Másik pasira nem vágyom.Legfeljebb néha némi magányraKép

KépKép

KépKép
okr

KépKép

KépKép
okr

Hát tegnap feladtam a dolgozást, de most újra kezdem.
MAi hőm 37,1. Nem is akartam elhinni, hogy fél háromkor ilyen hőt produkálok. Biztos valami mérési hiba, vagy izgatottság a munka miatt. Más lehetőségre gondolni sem merek. Kép

Tontica!
De ebbe néha én is belegondoltam. De valahogy mostanában nem szokott eszembe jutni., így a nagy gyerekgyártás közepette.
Hát csak gondol másodikra, gondolom 1-2 éven belülre, nem?

j.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?