Sziasztok!
Manka!
Nagyon klassz, hogy együtt tudtok ünnepelni a Pároddal
Istenke éltessen már most Benneteket!!! Nagyon-nagyon szorítok, hogy meglegyen az a bizonyos szülinapi ajándék
Apukámnak és Húgomnak április 5-én van a szülinapja
Rejo!
Folyamatosan megy a drukk, hogy most már totál eltűnjön ez a vérzés!!!
Hettie!
Üdv köztünk és gratulálok a babócához
Majd Te is rakj fel képet Magatokról!
Tényleg nem lehet egyszerű távol a Párodtól
Merre laktok? A Szent Imre környékén?
Judit!
Ne legyen bűntudatod
Bízom, hogy csak tényleg növeget Ketteske
Egyébként ma csak akkor éreztem, ha sokat voltam fenn, sokat álltam, ha lepihentem, jobb lett. Sőt most este a vasaláskor (min. 1,5 órán keresztül álltam), úgy húzott alul a hasam, ahogy anno Marcival éreztem, amikor már igazán terhesnek éreztem magam. Azt hiszem, most már tényleg beindultak odabenn a dolgok. Jó értelemben
Timota!
AFP-től ne félj, próbálj ne félni. Nem lehet semmi baj
A tali helyszín jól hangzik
Nem is lakunk olyan messze egymástól
Marcinak nincs albuma, weboldala a neten, "csak" abba a topikba szoktam Róla felrakni képet, ahol Vele kapcsolatban írogatok. De külön kérésre felrakhatok ide
Herpeszre passzolok, szerencsére soha nem volt nekem.
Helyes pocakod van már
Szimpi vagy
MSE!
Helyes az integető babócátok és klassz az útbaigazítás is
Neked is domborodik már ott valami vagy Valaki
Konyakosmeggy? Igen, tényleg én ezt vörösboros változatban hallottam
Köszi!
Csengő!
Szörnyű, hogy még a múlt héten is hánytál. Most már aztán igazán vége lehetne... Gondolom Te is így vagy vele.
Babóca mocorog? Vagy még várat magára?
Ma mi is sokat voltunk a kertben Marcival, amit szörnyen élvez. Hintáztunk, sétiztünk, kutyust nézegettünk (még csak kerítésen keresztül), etettünk, lépcsőztünk (ez a sláger mostanság
).
A pocakom ma nem keményedett, viszont fájdogált néha, amit már a fáradtság jelének fogok fel. Ha pihenek, jobb lesz. És rendesen húz már a hasam alja, azt hiszem most kezdem magam igazán terhesnek érezni. Eddig semmi különösebb jelét nem éreztem fizikailag, de mostantól jobban oda kell figyelnem és pihenni, ha jön a jel.
Puszi mindenkinek: Melinda (19+1)