Sziasztok
Juc
Egy Ribomunyl nevű készítményt kap Kristóf, hasonló elven működik, mint a védőoltások, olyan baktériumok RNS-ét tartalmazza, amelyek a leggyakrabban okoznak felső légúti hurutot.
Nem csak a készítmény komoly, az ára is, 4 napra elegendő, 1700Ft-ért, és ezt a 4 napos kúrát 3 héten át kell csinálni, utána pedig havonta egyszer.
De nem is érdekel az ára, csak használjon.
Mára már kicsit talán jobban van a srác, bár az esti vacsit megint kitaccsolta, úgy köhögött, de mára már mintha kevesebbet köhögne. És reggel kivételesen nem köhögésre ébredt. Majd meglátjuk nappal mennyit sikerül aludnia.
Eveka
Icipicit még szopizik, de már nagyon elenyésző a mennyiség, mert mióta folyton beteg, szopizás közben alig kap levegőt az orrán, így hamar abbahagyja, és ezt a tejcsimennyiség is megsínylette.Szó szerint már csak pár korty van.
Anyukám pedig még mindig nagyon ramatyul van, semmi hangja nincs, fájnak a végtagjai, hasonló, mint nekem, csak neki sokkal súlyosabb, és szegény még közben dolgozni is eljár.
Anyósomék pedig tegnap jöttek haza a nyaralásból, de ő is beteg még, bár mondta, hogy majd a héten eljönne megNÉZNI az unokáját, de sértődés ide vagy oda, én megmondtam neki, hogy én nem szeretném, ha bárki, aki nem 100%-osan egészséges, az idejönne hozzánk. Azt hiszem ez jogos kérés.
Tamesz
Nálunk nem jött be a Jónás naptár, aszerint Kristóf kislány
Talán most nálatok is téved
Megkezdődött nálunk az igazi csibész-korszak
Hihetetlen micsoda csibészségeket csinál a kispasi, bár érdekes, én egyelőre csak jókat nevetek rajta
Pl. miközben pakoltam be a mosógépbe a ruhákat, ő suttyóba kihozta a mobilomat és bepakolta a ruhák közé a mosógépbe. Az utolsó percben vettem észre. Szép lett volna, ha kimosom 60 fokon a telcsimet
Aztán a fürdőaszobai fiókot kihúzva, kiszedte a szemhéjpúderemet, földhöz vágta, így kiborult, összetört és éppen elkezdte volna falatozni, amikor fülön csíptem
Másik kedvence, hogy mindenfélét dobál bele a szemetesbe, bármit, am a keze ügyébe kerül, és ami nem oda való, CD-ket, dezodort, dobozokat, így mostanság szemétlevitel előtt kukaellenőrzést kell tartanom.
Menő még a művirág műföldjének kipakolása, ilyen mohaféle valami van benne, beül a fotel mögé, hogy ne lássam és nekiáll. 85 perc után már gyanús volt, hogy miléyen jól elvan, ez tőle szokatlan, meglestem hát mit csinál, és ott vigyorgott), minden olyan lesz tőle, a ruhája, a fél szoba.
Izgi dolog továbbá kiszedni a WC papír gurigát a csomagjából és úgy ahogy van, belehajítani a WC-be, letekerni a fél guriga WC papírt, és mosás közben elállítani vagy leállítani a mosógépet.
Meg most már nem csak a számítógépet kapcsolgatja, hanem odamegy és mozgatja az egeret, kikapcsolja a modemet, én hülye meg a múltkor szidtam az UPC-t, hogy már megint nincs net, aztán estére Apuci kiderítette, hogy a kissrác tudhat valamit, és ő volt a bűnös, a modemet a főkapcsolójánál fogva kikapcsolta. Hihetetlen, hogy jobban ért a géphez, mint mi
És ilyet huncut képet vág, amikor rossz fát tesz a tűzre:
Babus